en dag att minnas

det här har varit en av de roligaste dagarna någonsin :D åh. dagen började med att vi hade några lektioner, sen så hade vi gympa =D den var inte efterlängtad, men blev så grymt rolig. vi skulle egentligen haft bad men det gick inte så att då hade vi pingis eller så fick vi vara i en hall o dansa. jag o alla tjejerna stack såklart ner o dansade ;) på ungefär 5 minuter hade vi kommit på väärldens bästa dans! =D haha. till skitbra musik också x) värsta afrikanerna var vi xd vi ropade såklart ner våran gympalärare så hon fick se vad vi åstakommit på några minuter, hon vart totalt impad o hämtade alla killarna i klassen. så då fick vi uppträda igen! :D hahaha. så grymt roligt!

sen så hade vi två lektioner sen slutade vi :) då drog jag hem en sväng sen nästan direkt åkte jag på träning. pappa tränade oss igen, vi körde spänst o lite sånt där. jag drog hem, duschade o gjorde mig klar sen drog jag ewe, petra o amanda in till stan. vi var där sen drog vi upp till bion, jag träffade magnus osså såg vi på the number 23 eller vad den hette =D den var väl okej ;p men grymt rolig kväll, går inte o förklara! =D tänker inte berätta allt men några saker var verkligen.. komiska! :D har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. "ehm, hon grinar alltid!" xD jag kan ju lugnt säga att vi är bäst tjejer =D hahaha!

kom typ nyss hem, nu sitter jag här o har smulat choklad över hela mig =| sällan :D imorgon ska jag träffa mia och gå på gif match, sen så ska jag vara med hon o en massa andra älsklingar på kvällen.

jag älskar mina vänner, mest av allt på denna jord.
maria elin maja steff sanna sofia carrou ewe amanda petra petter viktor didrik osv

                                                                                 image6
                                                                                 utan er skulle det aldrig gått

RSS 2.0