Sömntuta

Vad har hänt med mig? Idag väcktes jag o andreas av att telefonen ringde klockan ETT! Vi har sovit hur länge som helst de senaste dagarna. Inatt var vi jo för sig uppe länge, men ändå =) Drog på mig kläder o åt lite sedan fick jag skjuts hem av andreas vänner som han skulle vara med. Nu kommer snart Maja till mig, det ska bli mycket roligt! Vi har mycket o prata om, det var för längesen vi träffades nu!

På nyår ska jag o älskling först äta middag hemma hos han med några. Sedan åker vi till Maja i stan där hennes man plus några till är. Jag ska ha på mig ungefär samma som jag hade på julafton, min svarta klänning plus mina fina (men hala!) skor. Tänkte locka mitt nyfärgade hår o mycket smink sådär på nyår ska det vara ;) dock kommer andreas klaga eftersom han gillar mig bäst osminkad. Tur är väl det iallafall :)


Dessa två är jag beroende av just nu! Oliv fuktcreme som jag fick av mamma i julklapp och Strawberry lip balm julklapp från Andreas syster Emelie. Love it!

paparazzi

Jag o andreas har suttit o spelat mario sen nio ikväll, det är inge skämt. Vi sitter o toksvettas (främst jag), o är helt skakig efter denna kväll med utmaningar på mario ;) Han har laddat hem ett jättebra mariospel! Yey.. Nu lägger vi av för ikväll iallafall. Var längesen vi ens var uppe såhär länge, haha! Nu blire nog vänner =D Nu har vi som tur är planerat klart inför nyår också, skönt. Det är något att se fram emot :) God natt!


Visst ser det ut som världens paparazzi bild? Som att det är världens kändis.
Inte för att göra er besvikna men det är en svettig Emily inne på en affär på Kreta, tagen av andreas ^_^

Shopping

Det blev som väntat lite shopping igår. Blev ett par tröjor på stan med sanna, en fika på afmidor o massa mysprat. Efter jag o min pingla skiljts åt träffade jag Andreas o jag tvingade med honom på birsta. Där blev det en till tröja på monki. Vi åkte sedan ner till stan igen o åt kinamat. Jättemysigt var det :) Resten av kvällen var vi hos mig o myste.

Nu har vi ätit lunch o jag får snart skjuts av honom till träningen på nordic. Efter den blir det middag hos hans farmor o farfar =)


Rockig t-shirt från vero moda
Mörkblå tröja i skönt material från monki
Vanlig svart lång tröja från gina tricot


shopping-sugen

Igår den 25:e hade jag o andreas 11 månader, det har jag glömt o berätta. Det var som igår vi stod här ute på gatan i Bosvedjan o kysstes för första gången :') Det var i början av Januari det, min älskade. I love you!

Ikväll har vi varit i Haga med Andreas släkt där de hade "lilla julafton", kikade på tv sen åkte vi hem till honom. Nu är han o hämtar resten av familjen, sedan ska vi fortsätta se vänner hela natten =) Imorgon ska jag träffa min Sanna, vi ska gå o hitta fynd på stan hade vi tänkt sen blir det kinarestaurang med andreas på kvällen.. BTW så färgade jag o klippte håret idag, det blev ganska bra. Mamma fick göra det på mig eftersom det inte finns en enda tid innan nyår, men hon är jätteduktig =) Lite gult blev det kanske, men jag är nöjd :) Utväxten är borta o allt det slitna också.

Jag är galet sugen på att shoppa, håller tummarna för att jag hittar något kap imorgon! Kika min blogg imorgon så lägger jag förhoppningsvis ut det jag köpt. Nu kommer A hem igen. Puss o god natt

juldagen

Idag har jag o ponken varit hela dagen hos farmor med 2 av mina lillpluttar till kusiner. Vi kom dit vid två, fikade o kollade på hennes nya stora platt-tv =) Nu ska vi tydligen kanske köpa en imorgon också, yey! Sedan åt vi middag där o då kom resten av familjen. Nu ska vi kolla på vänner avsnitt o mysa kvällen ut. Fick jättefina saker av andreas igår ;-) Imorgon blir det ljusa slingor o klippning för min del, äntligen! Sedan ska jag o andreas till hans kusin på mini julafton med mat o grejer. Myspys!


I år var jag tomte, stiligt!

julklappar

Jag har haft en jättebra jul hitills. Har fått pengar, presentkort, smycken, shampoo (ett rosa från frissan som är bra för blont färgat hår, och ett annat som luktar gudomligt), body lotion, en oliv fuktcreme, ett par klädesplagg från indiska, sängkläder, en urgullig betty boop pyjamas som farmor köpt i usa, strumpor o lite sånt bra =D Bäst var det att min lillasyster fick ett Mariospel till vårat playstation. Jag älskar Mario och kommer sitta klistrad framför tvn o spela nu framöver. Jag var tomte i år, det svåraste var att få till rösten hyffsat mörkt, men jag klarade nog det ganska bra iallafall ;) Nu kommer snart Andreas till mig, ett perfekt avslut på denna dagen =) God jul!

MERRY X-MAS


GOD JUL =)

Dan före dan

Min kväll har bestått utav paradisask, ljus, julgodis, julmust o julmusik. Halvtimme kvar till den 24:e, självaste julafton. Jag ska vara hos mamma min på dagen o pappa på kvällen. Har jag tur kommer Andreas förbi o sover med mig på kvällen så vi får byta julklappar också :) Nu ska jag slänga av mig duntofflorna o hoppa ner under täcket! Puss på dig

indiana jones

Gårdagen i stugan var mysig. Först hämtade vi upp andreas, åkte o handlade massa inför kvällen. När vi kom fram åt vi fläskfilé o strips efter en stund, efter det blev det massa saker man inte bör göra när man är i stugan. Allt som man åkte ifrån o inte skulle göra när man var i stugan förut. Wilma satt vid min bärbara, pappa o andreas höll mest på med ett playstation bilspel med ratt o grejer, o jag satt o spelade indiana jones på en annan dator som jag inte gjort på hur länge som helst. Det är lätt det bästa spelet som någonsin gjorts =D önskar det skulle fungera på min dator :( men det fungerar bara på windows 98 eller xp. Tillslut blev spelet så krångligt så jag fick ringa hem till julia o be henne gå in o kolla upp på internet hur man skulle göra för efter 3 timmars kämpande var jag ganska less. När det problemet var löst hade jag tappat tålamodet o var mest förbannad på spelet, haha komiskt nu efteråt hur sur jag blev.

Sedan såg vi på nån film, efter det la vi oss i en våningssäng o sov. Vi sov såklart tillsammans i den nedersta sängen, dock var den lite liten men vi fick plats såklart =) Åkte därifrån runt tolv, ner på stan o handlade de sista julklapparna. Satte oss sedan på afmidor, jag mamma andreas o mormor. Jag tog en caffe latte med karamell smak som vanligt, love it! Nu är jag hemma, ska julstäda lite på rummet hade jag tänkt o slå in de sista julklapparna!


tomtar

Hanna skickade nyss en rolig grej till mig: http://elfyourself.jibjab.com/view/loNbmRQsdBC3NSpQlBS1 väldigt vackert ;) Jag har nyss suttit o kollat på top model med en kopp kaffe, ett glas oboy och c-vitamin =D yummie. Nu kommer snart hämtning o då bär det av mot stugan. Kommer hem imorgon efter att ha köpt de sista julklapparna o så! ciao =D


gussjö

Idag när vi vaknat drog vi till birsta o köpte lite julklappar. Min ekonomi är inte den bästa just nu, det borde den vara eftersom jag nyss fyllt år, men jag har valt att spara lite av de till en utlandsresa framöver+frisörbesök om nån vecka! Jag känner mig så duktig när jag sparar =) Sparade 5 tusen efter jag jobbat i somras också, men de försvann på ett smack när vi åkte till Kreta. Men det var det värt!

Har även haft träning på nordic ikväll, det var jobbigt som tusan första gången på länge jag fick riktigt flås! Sedan har jag o andreas sett på film o bara slappat! Imorgon bitti åker vi till min stuga i gussjö, en bit ifrån härnösand! Blir bara o ta det lugnt skulle jag tro. Vid ett sånt här tillfälle önskar jag att jag hade en riktig systemkamera o ta massa fina vinterbilder där. Jag är faktiskt duktig på att ta kort!!! Fått det av min farfar skulle jag tro :)

JAG HAR GLÖMT O BERÄTTA DET BÄSTA.... vi ska inte ha lärare monica längre. Bara nån vecka på vårterminen nu. Lycklig jag blir! Idag vänder det, det blir ljusare längre o alltså blir nätterna kortare. Yeey! =) Kom nu sommarn jag behöver dig. God natt puddingar!


Kommer aldrig glömma den här dagen o kvällen i armsjön. Det var dagen innan jag skulle till cypern. Han hade gjort världens mys med ljus o jordgubbar vid vattnet :')

twilight

Vilken sjukt mysig kväll jag haft! Började med middag på the mercat cross, det blev kycklingfilé o godsaker. Efter att ha suttit där ett bra tag gick vi till bion, vi såg twilight. Jag kan ju lätt säga att det är bland de bästa filmer jag sett. Den hade något speciellt, jag älskade den verkligen. Tycker den var vacker, hemsk o allt på samma gång. SE DEN om ni inte redan gjort det =) till o med andreas älskade den. Sedan tog vi bilen hem till mig, då är det love actually på tvn. Också en favorit, finns väl ingen film som är så mycket sötare. Jag är kär i lillponken som vill åt den sjungande flickan.. ÅH! nu ska jag o min gos sova snart. Jag känner mig full av kärlek o glad är jag som tusan. Puss på er!


efterlängtat jullov

Igår träffade jag Hanna på stan runt halv tolv, vi gick o handlade fika o gick sedan till lektionen där hela klassen satt vid ett bord med ljus, och hur mycket fika som helst =D Blev en hel del kort men de har jag inte tillgång till nu. Sedan blev de o kolla på julavslutning, efter den blev det o säga hej då till pontus som sticker till AIK nu o lämnar våran klass. Tråkigt, men hoppas det går bra för honom! Sedan gick jag o sanna o tog en soft ice drink o hade tjejsnack på coffee house, min underbara sanna :) kvällen tillbringade jag med andreas.

Nu har andreas stuckit på match o jag kom precis ur duschen. Snart ska jag också dra dit o kolla på den. Ikväll blir det biosuppé o jag hoppas verkligen på en mysig kanonkväll! Känns som jag behöver det:) Det blir alltså först restaurangbesök sedan bio med mitt hjärta. RIKTIGT SKÖNT MED JULLOV!


upplevelse

Ikväll har jag varit på någonting jag aldrig varit på förut. En mystisk, spännande sak som jag tänkt på ganska mycket men aldrig fått någon tanke på att gå på det. Andreas mamma berättade för några dagar sen om massa händelser, spökeliknande saker som hänt o det väckte mitt intresse =D Jag o andreas följde med henne o några till på sians. Det var alltså ett medium som stod o berättade för några om att hon fått "kontakt" med någon bekant som dött. Det var lite läskigt, jag fick rysningar. Men det var intressant att gå på en gång i livet iaf! Det tycker jag ni ska prova på ;) Jag har inte bestämt mig riktigt om jag tror på sånt eller inte. Vissa saker tror jag är sanna, att de t.ex. kan känna energi från någon person kanske. Men det där att hon berättade vad som ska hända i framtiden osv tror jag inte ett dugg på. Det var iallafall en helt vanlig människa (utan kristallkula för den som var intresserad) som stod o berättade =) Gud vad saker ni måste tro om mig nu. Det var som sagt roligt o prova en gång i livet. Nu ska jag poppa popcorn o se tv!


Det var iaf snälla spöken hon pratade om.
Det finns inga dumma spöken *intalar mig själv*

Vart är världen på väg?

Min älskling har precis lämnat mig för kvällen, blev en natt utan varandra inatt. Vi har myst o bara tagit det lugnt. Såg på efterlyst o kunde inte hålla igen tårarna. Det var om en tysk kvinna som dödat två små barn med en hammare. Hur jävla hemskt får det bli? Kolla på småttingarna, hur jävla äckligt psykstörd måste man inte vara för att ens kunde skada dessa två lite? Jag ska lägga mig nu. Känner att det blev lite för mycket om alla mord nu man såg på tvn. Hemskt....


okänd kommentar

En okänd kille på 14 bast skrev till mig på bilddagboken nyss, att han satt brevid mig o andreas igår på bussen tydligen. Inget jag kommer ihåg. Han skrev att han tyckte vi passade bra ihop, jag frågade varför han tyckte det, och han sa att han tyckte vi såg ut att trivas så bra med varandra. Sånt blir jag glad av, otroligt glad! :) Mycket gladare än om någon skriver nån komplimang om mig. Att veta att någon tycker jag o andreas är fina tillsammans gör mig så mycket gladare, mest för att jag/vi alltså inte är de enda som tycker det :) Vi passar bäst tillsammans, det gör vi faktiskt!


25/01-07 v

16 december

Sitter på skolan o har precis haft betygssnack i svenska C. jag fick ett vg men har en uppgift kvar att göra, tyvärr. Frågan är när jag ska ta mig ork o tid o göra den? Eftersom min nacke värker ska jag snart gå ifrån skolan, sätta mig på waynes ett tag med andreas sedan gå o kolla på julklappar med han o hans syster. Skickade in en uppgift till engelska läraren igår (jag o therese var den enda i klassen som gjort den) men såklart får jag ett mail tillbaks hur misslyckad den var ungefär. Att jag förstått uppgiften fel? Vi skulle skriva upp 10 ord vi inte kunde o översätta de, jag tror inte det är mig det är fel på faktiskt.. Tur jag slipper henne idag. ÅH nog pratat om kärringen. Cya =D

dance

50-tals festen var riktigt rolig! Gammal skön musik o gott sällskap. Jag o andreas ringde efter skjuts runt tolv tiden efter att ha kört både bugg o annat på dansgolvet! Då vi kom hem gick vi nästan direkt o la oss. Igår var det födelsedagskalas hos min lilla kusin maya som stod på listan, efter vi fikat åkte vi hem till andreas. Tog bilen ner o köpte hem lite mat, för att sedan äta lite mer när hans föräldrar kom hem. Mums vad gott o vad hungrig jag var igår.

Innan vi la oss laddade vi hem o såg titanic. Somnade ganska sent vilket led till att jag var otroligt seg idag. Jag o hanna gick som två pannkakor på stan med armarna dinglandes o tunga steg tog vi också, vi låg även o filosoferade i en trappa ett bra tag! =D Men det är aldrig fel! Sen slutade skoldagen med ett skrattanfall, dock var det bara jag o hanna som vid varsin sida av klassrummet uppfattade det roliga. Eftersom det bara var vi som hörde! Ikväll har andreas varit här innan hans träning, nu ska jag bara slappa resten av kvällen o njuta av liveeeet


Bilder

Lite bilder från igår




baby

50-tal

Ledsen att jag inte hört av mig på ett par dagar. Min dag igår tillbringade jag med andreas, fick presenter av han som bestod utav biosuppé, tröjor o en stor godispåse med endast sura godisar i. Karln vet verkligen hur han ska göra mig glad ;) Nu är vi i full gång att göra oss klara, snart ska vi bege oss mot 50-tals party på "värsta", Ewe o Nina som fyller 18 år! Jag ser ut som marilyn monroe just nu med håret uppsatt i rullar (som jag sedan ska ta ut såklart), och Andreas ser ut som en blandning av Eddie Meduza och David Bowie, med slick o tajta kläder. Bilder lägger jag in på bloggen imorgon =)



Igår shoppade jag förresten lite saker! En parfym, en ny bh o trosor till (hur söta som helst) plus lite mer. Nu ska jag o andreas mumsa i oss från Paradis-asken o göra oss mer klara!

slutet på min dag

Det här blir den "roliga" uppdateringen ni får. Jag fick jättefina presenter ikväll. Andreas anlände först med världens finaste ros, hur gulligt som helst, jag skulle få resten (en teckning) imorgon sa han ;) Fick pengar, en klänning o ett par skor jag var med när mami köpte. Tack så mycket för det! =) Nu sitter jag ensam i andreas stora hus, han är på träning. Känns förjävla tråkigt om jag ska vara ärlig. Så jag ska väl kura ner mig i kudden o tycka synd om mig själv.. Eller nåt liknande! Imorgon blir de att kliva upp runt nio tiden o åka iväg på ego, sedan flyter dagen på med ett par lektioner till. BYE!


födelsedagskväll

Det har varit en kanon-dag hitills! =) Fått massa sms av personer man trodde glömt bort en överhuvudtaget ^_^ och från massa andra underbaringar. Firade hos pappa igår, fick mest pengar o det är jag superglad för. Det behövs om man säger så =) Nu är jag hos mamma, dragit på mig förra årets nyårsklänning som är i siden o är mörk grön med svart spets upptill. Jag tycker om den, den är annorlunda o fin. Andreas kommer snart sen kommer resten av folket, det blir enchiladas o tårta här ikväll. Nu ska jag fortsätta o njuta av min födelsedag som bara är en gång om året ;) Uppdaterar kanske senare ikväll. Puss på er!

födelsedag

Idag fyller jag 17 år =D


du öppnar dörrar jag inte visste fanns

... kärlek


Vi hör ihop

klädesplagg

Hemkommen från träning för ett par timmar sedan. Sett film "Another cinderella story" med min lilla sjuka lillasyster, den låter fjantig på namnet men jag tycker den var jättebra! Nu har jag suttit o kollat på kläder på massa hemsidor, bla monki. Dessa plagg kommer nog inom kort vara i min garderob

   

Mycket svart, jag vet. Men med några färgglada accessoarer blir detta galant! I'll show you =D Nu fick jag ett sms av mami, verkar som hon är lite tårögd för att jag fyller 17 år i veckan. "Vid den här tiden på kvällen, för 17 år sedan började jag få värkar, 27 timmar senare föddes du. Vilken tur att det var du som kom med storken" and so on, haha :) Imorgon ska jag firas hos pappsen. Cya!

röd-mani

Igår köpte min mamma en ny mobiltelefon. Det första hon säger när hon kommer in i affären är "Spelar ingen roll vad det är, huvudsaken mobilen är röd!" Hon hade en röd mobil nu innan o var bestämd att hon skulle ha en igen. Hon kom ut ur affären med en ursnygg röd mobil. Förut fick jag ett sms av henne "Har sett att det finns en röd laptop på en sida... Undrar om det står mitt namn på den...? ;)" Nu ska hon tydligen beställa en sån från Internet. Undra vad nästa röda sak blir ^_^ Vet inte om hon blivit beroende av rött såhär i juletider eller nåt! Jaja nu ska jag kika efter eventuella 50-tals kläder tills på lördag!

 


veckans planer

Sitter med en godispåse, filt o tända ljus i sängen nu. Idag hade vi ett muntligt geografi prov, jag hade inte pluggat någonting. Vet ni vad jag fick? MVG! Helt sjukt. Men jag fick 2 frågor, båda var ganska lätta o självklara. Bosse tyckte jag gav ett utmärkt svar, och gav mig ett mvg. I geografi som jag kan säga är mitt svagaste ämne. Jag brukar inte bry mig så mycket om betyg, men det var väl roligt att för en gångs skull få ett mvg =) Yey!

Efter skolan blev det fika på stan med ponken min. Blev en rostad bagel med cream cheese och en julmust, mums! Efter det köpte jag en godispåse o åkte hem. Sen dess har jag bara legat o degat i sängen o det ska jag fortsätta med. Jag har nämligen för en gångs skull inget att plugga.

Veckans planer
Måndag- Enda slappdagen. Bara ta det lugnt!
Tisdag- Skola, massage, träning
Onsdag- Skola, fira mig hos pappa
Torsdag- FÖDELSEDAG. Skola, fira hos mamma
Fredag- Skola, Fira hos älskling
Lördag- 50tals fest
Söndag- Återstår att se!


Man ser ganska tydligt vad jag gillar för godis va?

birsta shopping

Idag blev det ett birsta-besök med mamma min. Hon shoppade en dödligt snygg telefon och försäljarna var så nära att tvinga på mig en också, efter mycket om o men bestämde jag mig för att kanske köpa den när jag fyllt år istället. Blä vad snygg o behändig den verkade. Det blev iaf ett köp på monki, en ljusblå lite kortare oversize t-shirt med jätteskönt material =D Fick även ett par skor, eller jag ska få de på torsdag när jag fyller år. Ett par svarta låga skor med klack, jättesköna o urgulliga! Köpte även lite vanilj luktande ljus, yummie! Jag är beroende av ljus nu på vintern, finns inge mysigare. Nu ska jag åka iväg på innebandy, för min älskade pojkväns skull!

 
En tröja och en mamma =D


presenter

Det blev en kanonkväll igår! Började med att vi åt på pizzerian här brevid, det blev kebabtallrik för mig medan de flesta andra tog pizza. Efteråt gick vi hem till mig, såg idol o åt gosaker! En riktig myskväll med underbara flickor. Fick jättefina saker också. Först bytte jag o hanna presenter, hon fick ett lipgloss (nu slipper hon sniffa mitt hela dagarna) och lite annat smaskigt. Av henne fick jag ett par ur söta trosor och ett par örhängen. Tack för det hjärtat! Sedan fick jag o hanna varsitt armband av olivia x2, jennifer o marielle. Det var våra initialer och stjärntecken på de, hur fina som helst! Hade man absolut inte förväntat sig, tack så mycket för det med! Jag som gått o tjatat att jag ska köpa ett armband i flera veckor, om inte månader! yey :D Efter idol kom andreas o hämtade mig o resten av flickorna åkte hem. Jag o andreas såg vänner hela kvällen, sedan sov vi. Idag har vi varit på stan en sväng, tog en caffe latte smaksatt med caramell på waynes som är min nya favorit efter tips av hanna =D Resten av kvällen blir det bara mys.

 
Här är armbandet och örhängena. Trosorna har jag på mig så de
får ni tyvärr inte se =D

tjejkväll

Efter skolan idag sprang jag ner till stan efter att ha gjort ett referat på svenskan. Sprang ner o köpte present till min Hanna innan hon kom ner o vi gick o köpte gotta tills ikväll. Sedan kom andreas o hjälpte mig bära hem grejerna. Nu sitter vi o ser på top model, han slog FRIVILLIGT på trean för min skull! Han brukar vägra se top model, men idag har det skett en förändring, han har insett hur bra det är! =D

Ikväll blir det mat på pizzerian o myskväll senare med flicksen hemma hos mig. Vi blir sju pers o det ska bli skoj! Det blir bål, chirre, marängsviss o lite sånt mummigt.


Han kanske blev lite väl inspirerad..
Andreas i en top model posé!

utsidan som räknas?

Jag sitter o jobbar med ett hemprov o har inte tid med att skriva här, känner mig stressad eftersom jag jobbat med en fråga nu i en timme o knappt hittat nån information. Detta hemprov kommer ta mig hela helgen.

Ikväll har jag tränat, vi var 6 pers vilket ledde till mest lek! =) Det tycker jag oooom. Vi körde fotbollstennis, de yngsta mot de äldsta. Såklart blev jag bland de yngsta och förlorade alla matcher, men inte deppade jag ihop för det, bara nästan. Jag är mer tävlingsinriktad när det gäller kortspel. Tål inte att förlora!

Nu ska jag fortsätta med mitt hemprov. Ser att jag fått 40 mer läsare nu per dag sen steff gjorde om designen på min blogg. Ni bryr er alltså bara om utsidan :o Nejdå. Puss på er!

julkänslor

Idag har det varit en typisk vinterdag. SLASK som gjorde mig irriterad o störde mig på minsta lilla grej under hela dagen eftersom jag var dyngsur om fötterna. Jag stod med en fot på elementet i klassrummet, böjde mig samtidigt jättelångt framåt o antecknade matten. Visst låter det komplicerat? Skönt var det iaf. Jag o hanna åt på subway på lunchen efter ett hemskt engelskaprov, sedan gick vi upp två irriterade själar till de sista lektionerna.

Efter skolan när jag kom hem till andreas, tog vi av oss alla blöta strumpor o hoppade i ett varmt bad. Efter det åt vi julmust och tomteskum o såg på vänner. Typiskt sånt man gör på vintern =) Det var mysigt. Han skjutsade hem mig för ett tag sedan. Jag ska snart släcka ljusstaken o lägga mig i sängen med mitt varma duntäcke. Oj nu gick jag till överdrift med julkänslorna. Men det är faktiskt bara nån vecka kvar, och imorgon är det en vecka till min 17-årsdag! Det glömmer ni inte hoppas jag =) vet inte hur det ska firas men till helgen blir det iaf tjejmiddag med lite underbara töser eftersom det är mitt emellan min o hannas födelsedag.. Jag längtar! =D


oh baby

Idag har det mest varit en deppdag. Men det har haft sina fina stunder- massage o tid med hanna på stan. Det betydde mycket idag, hanna dvs :) hon är en bra vän, den bästa. Kom hem från träning för ett tag sedan, det var snöigt o blaskigt men det gick väl bra ändå.

you makin' that mistake again, oh why
don't you understand
that everytime you do you make me cry

I see those tears and it hurts so much
each time you say you're sorry
cause no more words or regretful touch
could change the way I'm feeling


Men vissa ord har jag fått höra idag, som jag verkligen behövde få höra. Efter all skit.


dagens outfit: SUR

sjukt klipp

Kan vara bland det sjukaste jag sett. Tjejen säger hyperventilerande att Johan betyder mer än hennes familj?


pluggstrejk!

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Var en slapp dag med bara två lektioner, jobbade klart med vårat arrangemang som är en fotbollscup som jag ska redovisa imorgon! Snart kommer andreas, vi ska bara fika o ta det lugnt tills han åker på sin träning. Då ska jag INTE kolla igenom engelskan iaf även fast jag borde, vi har ju 360 glosor PLUS grammatik PLUS fyra äckeltexter vi ska kunna. Jag blir så sur o strejkar helt enkelt!!!!

Nu är det 1:a december, inne på min månad dvs. Jag fyller år den 11:e, sen är det julafton o sånt mys. Love it =) Det är också jullov, jag har inga speciella planer på lovet vilket är jätteskönt =D ska bara mysa o ta det lugnt! Jullovet kommer vara behövande, vi har sjukt mycket att göra i skolan nu! Jul, födelsedag o lov är det enda jag tycker om med vintern.. Och Januari är ju också speciellt såklart, då jag träffade min älskling för första gången :)


Men vad jag saknar sommaren ändå...

RSS 2.0