En Canon rikare

Tusan vad mycket jag fått gjort den här dagen! Klev upp i tid, hämtade upp mamma o åkte på Birsta. Inhandlade en systemkamera som mina kära släktingar ska ge mig i studentpresent, åh jag vill bara öppna o börja använda den nu på en gång! Sedan köpte jag en studentklänning, skulle egentligen få den uppsydd av min kusin men hon hade inte så mycket tid att göra den, plus att det är skönt att veta vilken klänning man ska ha så jag kan köpa skor till nu. Den är inte vit, kan inte riktigt förklara färgen. Ljus ljus ljus rosa kanske. Jaja, ni får se! =) Sedan köpte mamma en skrivare o jag köpte massa smink o blabla. Mamma bjöd sedan mig o Andreas på mat på kolgrillen sen åt vi snickerstårta i vår lägenhet! En bra dag helt enkelt :)


Blev en Canon, som ni tipsade om!

Nu börjar sommaren

Avnjutit en GIF-vinst idag i världens värme. Åh vad underbart. Sedan satt jag o Andreas på klipporna här utanför o pratade lite... Nu ska vi (läs HAN) laga mat. Imorgon blir det shopping på Birsta med mami. Ska blandannat kolla på vilken systemkamera jag vill ha. Lutar åt en Canon faktiskt! =) Ha en bra kväll.


Här har ni världens finaste 9-åring :)

Citat

Hittade ett bra "citat" eller vad man säger från Gynnings blogg.


Linne från USA

Nöjd med min dag hitills. Klev upp imorse o åkte ner på ego o sprang på löpband. Sprang som en tok i många kilometer, väldigt nöjd över mig själv för det såhär i efterhand. Sen fikade vi här hemma med farmor, jag gjorde klart en skoluppgift o nu ska jag o andreas snart ner till stan o käka på restaurang. Ikväll blir det film o mys! Skulle egentligen vara hemma men nu smsade Wilma o frågade om vi kunde komma till Njurunda så det blir nog så. Imorgon ska jag upp tidigt o gå på body pump med andreas "låtsasmamma". Sedan ska jag se Wilmas dansuppvisning, sedan är det GIF! Kom igen o vinn nu.



Det här linnet kom farmor med från USA. Hon sa att det skrikit Emily - o det gjorde det!
Tänk med ett par jeansshorts o skinnjacka i sommar.


Inspiration- Tatuering

Hittade den här bilden på Elin kling's blogg. Skulle jag göra en tatuering skulle det antingen vara där bakom örat eller på sidan av foten. Dock vet jag inte vad jag skulle vilja göra för motiv. Det är frågan det! =) Hade en jättetrevlig kväll igår först med några ur klassen sen dans på Oscars. Emma får en extra guldstjärna för igår eftersom hon hjälpte mig med inte bara hår o smink, utan också med skjuts hem för Andreas somnade. Nu har vi varit hos Jens flickvän ikväll o ätit, väldigt trevligt o mumsigt. Imorgon bitti ska jag upp tidigt o träna. God natt :) 


Instämmer med Elin, cool bild!

Lacket är på nu o blir det grillning

Nu ska jag iväg till knaust sen blir det grillning, precis inhandlat Rostas! Hoppas på en trevlig kväll. Ikväll drar jag på mig en svart spetsklänning tillsammans med nitarmband o klackar. Ciao:)

Och mamma... Sluta skräm livet ur mig sådär :( <3


Vårigt och fint nagellack

Ett bra avslut på dagen

Sitter med en ansiktsmask från make up store o ska snart måla naglarna fina. Har firat Johannes ikväll o det har varit trevligt! Imorgon är det Onsdag= Sovmorgon. Sedan knaust med sommarjobbet sen vidare till therese där några ur klassen är samlad o grilla. Hur många, det vet vi inte riktigt men det ska bli roligt! =) 


Min fina mami
Ayia napa några år sedan

Nostalgi Spid07b

Vissa dagar har jag ångest för studenten för att veta att vi i klassen kommer skiljas åt. Idag är en sån dag! Vi har haft roligt med dans o volleyboll.. Medan vissa dagar vill jag ta studenten så fort som möjligt o bort ifrån allt. Nu känner jag mest att det ska bli så otroligt ledsamt att inte träffa klassen varje dag, för vi har faktiskt haft otroligt kul ändå om jag tänker efter. Varje dag är ett nytt äventyr o varje dag får man skratta åt varandra tills man dör. Alla är unik o rolig på sitt sätt. Blä, nu börjar jag bli för djup.. Imorgon blir det iaf grillning med klassisar <3



(När robin låtsades i flera veckor att han var italiensk utbytesstudent!!! Hahaha)

















Lite av alla bilder de tre senaste åren

Favorit nagellack

Jaja, NÅGRA var ju iallafall snälla o tipsade mig om systemkamera. Men ni är många många fler som läser, så det är inte försent än=) Idag har jag kört slut på mig själv helt. Började morgonen med att gymma, sprang på löpband o körde som vanligt mest mage, brukar bli så. Sen var det ett par lektioner, sedan dansade vi typ fyra timmar i sträck. Först träning till guldtrofé sen streetdance, som var rätt svårt. Nu har jag ätit en påse popcorn, det var jag värd tycker jag! Imorgon ska min kusin Johannes som fyllt 18 firas. God natt:)


Mina favorit nagelack. Inte så förtjust i rosa i övrigt men på fingrarna är det fint! 
(Ni ser ju kvalitén på bilderna, systemkamera nu tack!)

TIPS SNÄLLA?

När jag slutar skolan, förhoppningsvis har en systemkamera o börjar i stort sätt ett nytt liv, så ska jag nog byta blogg. I den här bloggen finns så otroligt mycket minnen nedskrivet, men jag känner att det är tid att gå vidare. Höhö

Men SNÄLLA, hjälp mig. Tips på systemkamera???? Hallå...? Jag tänker inte skriva ett inlägg till förrän ni hjälpt mig. Så vem vet när jag uppdaterar nästa gång (det var ett hot!) Kram på er som hjälper mig:)


Äntligen helg

Nu ska jag mot Njurunda för att avnjuta en middag hos pappa. Trevlig helg på er :)


Häagen-Dazs är njutning

Blev inge träning imorse, vaknade o kände mig hängig så tog en sovmorgon istället. Varit på en lektion idag o nu ligger jag i sängen med Häagen-Dazs glass (Vanilla Caramel Brownie). Yummie=) Ikväll ska vi äta hos Andreas mami, det brukar bli god mat så det ser jag fram emot! Nu ska jag försöka göra nå skolarbete.


Rekommenderad dryck

Ikväll har två fotbollsmatcher stått på schemat. Först såg jag andreas vinna sin seriepremiär, sedan gif spela 2-2 mot Degerfors. Nu har jag nyss druckit en världsgo sak, som jag tänkte dela med mig av.

Citrus refresher:

2 apelsiner, pressade
1 citron, pressad
1 limefrukt, pressad
2 clementiner, pressade
1 dl äppelcider
massa isbitar

Jag som älskar sura saker så detta var perfekt för mig! Har snaskat i mig lite vindruvor också. Nu ska jag snart lägga mig för imorgon tänkte jag vara duktig o kliva upp i tid o gymma, trots min rethosta.  


Inspiration- Elin Kling

Bilder från http://stylebykling.tv4.se/


Två favoriter på en o samma bild. Jag inspireras jättemycket av Elin Kling. Jag tycker hon klär sig såå snyggt. Detta linne har även jag i min garderob, köpte det i stockholm i helgen. Även ett liknande halsband! O vet ni vad linnet kostade? Ynka 50 spänn! De ni =)

Valborg i Stockholm
















Hemma från en underbar stockholms-tripp

Dagarna i stockholm har varit underbara. Fint väder, bra shopping, två bra fotbollsmatcher, funnit en ny hjärtevän vid namn Buster och ätit god mat med min fina pojkvän. Giffarna vann igår, o solen sken! Idag var det ännu varmare då vi såg Aik-Djurgården, sjukt mycket folk också. Brände halva (!) ansiktet, ha ha! Jag har iaf shoppat mycket fint. Igår kväll vandrade jag o andreas runt i gamla stan sen satte vi oss o åt jättegod mat, både förrätten o varmrätten! Mums.

Nu vill jag mer än någonsin ha en hund... Buster var så otroligt snäll. Han skällde aldrig, han satt o beskyddade en hela tiden o kunde inte lägga sig o sova förrän vi la oss på natten även fast han var jättetrött, och då låg han tätt intill oss o bara myste hela natten.


Mer bilder kommer imorgon


RSS 2.0