Längtan







Jag längtar efter Hanna och Sommar.

Min lördagkväll




Vill ha från Scorett





MUMS


Min helg

En kväll i Njurunda framför lets dance&snacks blir det nu. Imorgon ska jag o wilma gå på stan sedan ska hon vara med mig o andreas hela kvällen, äta middag, mysa o sedan dra fram madrassen som vi har nertryckt under sängen. Jag tycker det låter som en superbra helg, lugn o skön. Känner att jag börjar bli sjuk :(


Ge mig värme! Blir galen på snön&kylan.


Rea på MQ!




En klänning o en skjorta från MQ fick följa med mig hem idag.

Kanske dags att skärpa sig lite?

När man inte bor hemma och ska handla själv, blir det lätt att såna här grejer åker ner i matkassen. "Flingor" med vitchoklad&choklad äts just nu till frukost, nyttigt? Naa.. Jag som funderar på att bli dietist i framtiden måste verkligen ta och skärpa mig. Det blir ändring på detta i fortsättningen =)



Men dom är bra goda! ;)

Avatar, inget för mig!

Ikväll var jag o andreas på bio. Såg avatar, jag tyckte inte den var speciellt bra. Fin ibland, men det var ju tecknat.. Den får HÖGST 2/5 av mig o då är jag snäll. Gillar inte den typen av filmer. Vi skulle egentligen äta middag efter, men blev så mätta av snacksen så middagen får bli någon annan dag! Vi hade iaf mysigt :)


Försöker få någonting gjort

Sitter på skolan o försöker få någonting gjort medan resten av klassen åker skridskor. Känner inte att mina fötter pallar det idag. Sen är det historia o körlektion för mig sen hemgång. Igår skulle egentligen jag o andreas på biosuppé, men det blev inte av, helt mitt fel. Jag var så himla trött så vi tände massa ljus o bara myste hemma istället. Tror det blir middag&bio ikväll istället. Eller någon annan dag!

Nu måste jag ta tag i skolarbetet. Har flera uppsatser i "livskunskap" att göra eftersom jag inte gick på friluftsliv B i början av trean. Men jag ångrar mig inte ;)


2 år tillsammans









Inget i världen kan ersätta det vi har.
Jag älskar dig så himla mycket.


Mysig middag på en torsdag

Bra dag med många ljuspunkter måste jag säga. Gick inte på skolan, lunchade med mamma o mormor, köpte träningskläder, o åkte sedan o handlade med andreas. Vi orkade inte laga någon mat idag så vi snickrade ihop lite vi hade hemma o köpte färdig-grillad kyckling o potatisgratäng! Imorgon ska blir det skola, övningsköra, stan med Carro sen på kvällen ska jag o Olivia ut o dansa! Det ska bli kuuuul =)

Nu ska jag o mannen proppa i oss en semla o se på "Made in Sweden". Trevlig kväll!



Haiti UNICEF

En liten slant kan alla ge. Gör det här



Nu är det bara resten kvar...

Halkbanan avklarad, äntligen. Så som jag gruvar mig inför den! Men nu är den gjord o det gick bra! =) Efter det satt jag på körskolan, gick på skolan o redovisade en uppgift sen vidare mot ego för att träna. Händelserik dag måste jag säga!

Försov mig imorse (brukar aldrig göra det!) för jag ställde klockan på kvart i sju ist för kvart i sex. Hade tio minuter på mig att ta mig till stan men som tur var hade andreas bil o han skulle ju ändå upp o jobba. Nu är jag hyffsat hungrig, inte ätit någonting förutom banan på hela dagen. Nu ska jag lägga på min nya ansiktsmask från make up store, ringa comhem o klaga för att våran tv fortfarande inte fungerar, och slappa! Ha en bra kväll:)


Halkbana imorgon

Helt slut efter idag. Nytt schema, hade bara 2 lektioner som var religion&dans. Men ett superlångt hål emellan gjorde mig väldigt trött, satt på körskolan ett tag o det gick inte riktigt min väg så jag blev arg o gick därifrån. Dansen var riktigt rolig faktiskt! Ångrar inte en sekund att jag valde det =) Nu väntar jag på att pappa ska ringa, så ska vi åka o övningsköra. Har inte blivit mkt alls på senaste, så får hoppas att uppkörningen om nån vecka går bra ändå. Imorgon är det halkbana som står på schemat!

Nu ringer pappa. Hörs sen!


Stela tummar

Idag har jag varit på en ljuvlig aroma kroppmassage på spa maskrosen. Efteråt trodde jag hon skulle klaga på min stela nacke, rygg eller mina hårda fotbollsvader. Men det enda hon anmärker, är att jag har stela tummar? Hahaha. Jag tyckte det var lite kul =) Det var verkligen gudomligt skönt. Hade kunnat vara kvar där flera timmar. Tur att jag o andreas har ett presentkort på "heldagspa plus" som vi ska ta framöver. Lovely! Snacka om att min kropp behövde det där. Nu luktar jag lavendel o är supermjuk överallt!


Saker att se fram emot

Saker att se fram emot:

1. Aroma massage imorgon. Sedan gå på en heldags-spa med Andreas någon helg framöver.
2. Att inom en snar framtid förhoppningsvis få körkort.
3. Fira 2 år tillsammans med min pojkvän.
4. Någongång under April-Maj åka till Egypten.
5. Studenten. Att äntligen få gå ut på trappan o slippa skolan.
6. 16 Juni tillsammans med andreas, farmor o kusiner bli bjuden till Turkiet.
7. Sommmmmar!

Den här vinterkylan tar kol på mig. Skolan också. Blir så otroligt deppig av det här. Så jag måste försöka se på ljuspunkterna framöver. I framtiden kommer jag bosätta mig utomlands under vintrarna känner jag.

Drar mig mot stan

Revyn blir bara bättre o bättre för varje gång man ser den måste jag säga. Alla i publiken tjöt av skratt! =) Nu ska jag göra mig klar för en stanrunda med min mor, vi behöver göra lite ärenden. Jag måste köpa saker till hemmet som värmeljus, underlägg o skulle behöva köpa en duk, men det är alldeles för tråkigt att lägga pengar på. En tygbit liksom? Nu har jag iaf lämnat in min mobil som börjar krångla, jag som bara haft den ett par månader. Jag blir inte förvånad, såhär är det ju jämt..

Ikväll tänkte jag o andreas bara laga en god middag&njuta av varandra. Skönt med en hemmakväll =)


"Gallerian in och ut"

Precis kommit hem ifrån körskolan. Jag pluggar förfullt för att klara teoriprovet som är inom de närmsta veckorna. Det är jag inte speciellt orolig för eftersom att missar man det är det lätt att bara plugga, sen göra om. Uppkörningen däremot, usch. Gruvar mig och längtar sjukt mycket tills det är över.  Det går ju bra och jag känner mig säker på körningen, men de kan ju kugga för såna skitsaker så man vet ju aldrig hur det går. Hoppas på det bästa! Tur det är några veckor kvar tills dess.. Haft körlektion idag, körde motorväg o landsväg, det gick kanonbra. Ikväll ska jag, andreas och Wilma se Njurundarevyn igen. Den är ju så sjukt bra!


SE DEN!

Beställning

En ansiktsmask rikare! Beställde nyss en från bellme.se! Första grejen jag handlar på mitt nya kort. Lagt ner hyfsat mycket pengar på rengöringsgrejer o massa olika saker. Men det behövs under vintern! På fredag ska jag på "aroma massage" på spa maskrosen också, som jag fick av andreas i födelsedagspresent. Längtar!


Första skoldagen på ett tag

Idag var det skola för min del, första gången på länge. Kan inte säga att vi knappt hade nån lektion men, som vanligt på måndagar. Men jag ska inte klaga. Nästa vecka får vi vårat jättejobbiga schema :( Sedan lunchade jag och olivia på charm, jag gjorde några ärenden o satt sedan på körskolan en stund. Ikväll ska jag bara slappa, äta mat, gosaker o halvsova framför datorn och tvn. Det ska bli skönt =)


Skolfoto SPID07B

Min helg

I fredags blev en lugn kväll i Njurunda med tacos, lets dance o familj. Myspys! Igår träffade jag Olivia på stan för en fika och lite plugg.. Blev inte såå mycket gjort men lite är alltid något! =) Sedan gick jag vidare till Maja, gjorde oss klara o drog sedan ut på äventyr. Det var skoj men jag kände att min smärta i nacken tog emot, så blev en ganska tidig kväll för min del.. Det var skönt att komma hem! :)

Nu ska jag tvätta&städa, sånt som måste göras och söndagar är en perfekt dag för sånt. Senare ikväll ska vi på middag hos min underbara farmor :) Have a great sunday!



Har nog aldrig längtat efter värme så mycket som jag gör nu...


TA INGEN SKIT!

TA INGEN SKIT! sa en smart flicka vid namn Grynet en gång i tiden. Jag tänker lyssna på hennes kloka ord :)


MITT 2009

Bättre sent än aldrig. Här kommer lite saker som hänt under år 2009.


Januari


Startade det nya året tillsammans med andreas familj i haga med en utsökt middag bestående av oxfilé. Senare drog vi oss in mot stan o firade tillsammans med Maja och hennes dåvarande karl. Riktig bra start på året.



Bestämde mig för att börja spara pengar rejält och öppnade ett sparkonto. Det resulterade att jag under 2009 sparade sammanlagt över 40 000 kr på det kontot efter en utlandsresa osv. Det är jag riktigt nöjd med.



Åkte till stockholm med dessa två töser och såg chris brown, åt gott&shoppade. Hur kul som helst!



Firade ett år tillsammans med min pojkvän.


Februari


Firade alla hjärtans dag med Andreas i armsjön.



Jag och Andreas startade vårat beroende av Ben and Jerrys. Bild på Andreas efter en "varm" springtur.



Hade vår första klassfest med SPID07B.


Mars


Sammanfattar jag som en kall och tråkig månad. Men ändå liiite vår på G =)


April


Påskpyssel och påskägg, kan det bli mysigare?



Wilma uppträdde på Dyketrocken och hamnade i tidningen. Stolt storasyster! =)



Giffarna vann premiären mot Falkenberg. Det såg ljust ut både på himlen och inför gif-säsongen!



Avslutade April med en mysig tre-rättersmiddag med Andreas.


Maj


Var i stugan i Gussjö nån natt tillsammans med pappa, Wilma och Andreas.



Inledde vår/sommaren med en mysig fika på Waynes tillsammans med klass-tjejerna.



Mysiga sommarkvällar tillsammans med familj



Började jobba i mitt lilla jordgubbsstånd!


Juni


Min älskling tog studenten.



Fick en ny favorit restaurang. Tandoori spenderade jag o andreas många kvällar på! =)



Åkte till Väsby och såg mina klasskamrater mötas. Gif vs. Väsby (Emil vs. Pontus) Som tur var vann gif ;)



Midsommar i Hälsingland med mormor&morfar.



Bokade resa till underbara Cypern tillsammans med Andreas.



Bodde i huset i en vecka medan familjen var i Norge. Jobbade för fullt!


Juli


Gjorde min bästa, roligaste match någonsin. 2 (inte ett som det står!) mål och var riktigt nöjd med min insats.



Njöt av värmen med fina släktingar. Mina små tremänningar är världens sötaste!



Firade min fina Sanna som fyllde 18 år. En riktigt rolig fest =)


Augusti



Klädde mig somrigt, fick en underbar sommarklänning av andreas o shoppade inför Cypern.



Njöt av en fantastisk stockholmsresa med Andreas.





Åkte till Ayia Napa för 6:e gången, den här gången med min man. Minne för livet! <3


September


Sålde min blåa fara som två veckor senare såg ut såhär efter min låtsassyster råkat vurpat med den :(



Började skolan efter Cypern-resan och längtade tillbaks.


Oktober


Alla gråa dagar började komma.. Här var vi i gussjö och myste trots kylan.



Bakade tårta med klassen.



Flyttade ihop med min älskling. Ett braaa beslut!


November


Var på en uttagning med 30 andra personer, och blev en av de sju kandidaterna till medelpads lucia.



Spelade in en video till st.nu och tog bilder med de andra tärnorna.



Såg filmen "this is it" på bio och älskade den. Michael Jackson <3



Fick svininfluensa och tände första ljuset i adventsljusstaken.


December




Jag och Hanna hade världens roligaste 18-årsfest. Roliga människor, grym DJ o fullpackad lokal!



3 nätter på hotell, 35-40 framträdanden på olika företag&sjukhem, positiva kommentarer och tårar. Fick beröra människor som hade sina sista dagar i livet o se barn sitta tyst o kolla på barnsjukhus. Fin upplevelse.



Äntligen fick jag också fylla 18 år, 11 december.



Gick på 80-talsfest o spenderade många kvällar med Maja.



Firade jul med min familj.

Jag har haft ett underbart år...

Tisdaaaag

Idag har jag jobbat igen, sedan åkte jag o maja till gymmet o var där ett par timmar. Tränade o bastade! Härligt =) Nu ska jag o andreas slå på någon bra film o äta daimglass. Imorgon ska vi inte jobba, då ska jag förhoppningsvis övningsköra lite o bara ta det lugnt. Skulle behöva plugga, men usch det gör jag inte på lovet.




Lite fler bilder från julafton.

Hektisk men bra dag

Körlektionen gick över förväntan, jobba gick bra även fast det var trist att skriva siffror hela dagen.. jag får se det positivt fick jobba med andreas o hans syster&kusin, o vi bjöds även på pizza på stället mittemot. Åkte direkt därifrån till EGO med Maja, underbart kul att träna "afropowerdance" och "core" sedan blev det bastu. Det är något jag kommer göra förhoppningsvis mycket av i fortsättningen... Sanna, are you with me? ;-)


Neutrogena

Efter tips från Alexandra provar jag nu en creme från Neutrogena som tydligen ska vara bra mot finnar. Hitills måste jag säga att den är bra! Men alltid när jag säger det så går det åt pipsvängen. Så tack för tipset =) Var på stan med Olivia igår o hittade lite smågrejer men inge speciellt. Trevligt var det iaf :)

Till veckan nu ska jag o andreas få jobba på hans mammas jobb. Tusan vad bra! Tjäna extra pengar. Imorgon bitti har jag körlektion också, så ska lägga mig i tid nu har jag bestämt mig för =) Har också köpt ett gym-kort på Ego nu, så imorgon blir det afropowerdance, core och bastu med Maja på kvällskvisten! Det blir nice :-)


Wilma


En vacker dag kommer den här underbara ungen bli modell.
Min fina lillasyster!

Bilder från Nyårsafton


Jag och små fina tjejerna. (haha kolla min stirrblick!)

Gary till vänster och hans son Michael kom från England och hälsade på.

Min vackra lillasyster o pappa.





Mina nyårslöften

Mina nyårslöften 2010!

1. Äta mindre gosaker på vardagar, inklusive dricka.


2. Göra det jag vill göra. Inte slösa bort tid på att göra saker jag egentligen inte vill göra. Blivit allt för mycket sånt år 2009 tycker jag. Vara extra mkt med familj&vänner ska jag!


3. Inte planera upp varenda sekund av dagarna, utan också kunna ha tid för mig själv för att ta det lugnt. (Idag vaknade jag o tänkte "helt sjukt, har inte planerat en enda grej idag!" det har aldrig hänt förut. Stressar ihjäl mig o gör så att det händer saker varenda sekund. Min kropp behöver avslappning, hö hö)


Vi får se hur länge det håller. Men jag ska försöka! Brukar glömma bort de efter en vecka, men nu har jag ju det uppskrivet o allt. Bilder från nyår kommer ikväll eller imorgon, det beror på min lillasyster som måste skicka de till mig. Det var iallafall en mycket trevlig kväll som slutade, lite sådär, i diket med bilen långt bort från allmänheten... =) Men det ordnade sig! Gott nytt år på er

RSS 2.0