spid1b

imorse när jag vaknade av min störande väckarklocks signal så slog mig tanken att jag skulle börja gymnasiet, jag ska inte gå mer på nivrena med min älskade klass utan nu skiljs vi åt och går åt olika håll, iallafall vissa. kändes sorgligt, jag kommer aldrig mer kunna sitta tillsammans med mina underbara vänner i den klassen och skratta tills jag kiknar som jag gjort i alla år, jag ewe emma o amanda kommer aldrig mer kunna springa ifrån janne och få honom tokig, eller reta honom för hur han pratar xD jag kommer sakna det så otroligt mycket... men iallafall, när jag stigit upp duschat o gjort mig klar imorse så fick jag skjuts till petter, var där en halvtimme sen gick vi till hedbergska tillsammans eftersom ingen av oss ville gå dit själv första dagen. träffade på massa folk och sen började den första skoldagen. under dagen fick vi schema, visning av skolan och vi körde också massa lekar det var urkul! jag och emma körde själviska stilen och tog oss genom klassrummet på stolar ensamma medan hela vårat lag var sjuttio meter bakom oss, så senare fick vi gå bak o hjälpa de, haha vad roligt det var. sen fick vi gå hem och ikväll så har jag spelat match men vi förlorade tyvärr. jag o sanna hade varandra som markering vilket var roligt iallafall, vi gick och pratade om hur mycket vi hatade fotboll o skrattade som få men sen kom hennes glädjedödare till tränare o gjorde så hon fick byta kant, undra om det var för att vi inte kunde koncentrera oss på spelet 8-) haha. sen när jag tog hem tog jag ett varmt bad och nu ska jag snart lägga mig o kolla på tv och sen sova. när jag skulle hem från skolan idag träffade jag mina två vänner som också bor här i skönsmon, sazze och joel, så nu blir de mina nya reskompisar varje morgon vilket är superbra så jag slipper åka själv =) imorgon är det skola igeeeeeen

image181

för en vän som alltid finns där

jag kanske inte säger det ofta nog, jag kanske inte visar det så mycket som jag borde göra, men maja alvebro jag är så otroligt tacksam. jag är så tacksam för att genom alla år med dig, så har du alltid stöttat mig du har alltid varit som en extra hjälpande hand för mig och du har alltid visat mig in på rätt spår i livet. genom åren har du aldrig svikit mig, jag har aldrig gått o känt att så fort man vänder ryggen till så pratar du illa om mig eller något som man ofta känner med andra, jag har aldrig känt så med dig! du har varit den enda jag har kunnat lita på riktigt mycket, det är därför du är den bästa i mitt liv. vi har haft det så otroligt roligt tillsammans, alla gånger i stockholm, kommer du ihåg vad vi skrattat då? xD eller när vi var i thailand, när vi letade efter varandra på stranden sen såg jag dig på långt håll o bara sprang emot dig. och när vi var hos dig o badade i poolen, eller hos mig o åt på den där restaurangen där den svenska killen jobbade, sen kollade vi ut på gatan och såg en elefant komma gåendes, haha! eller alla somrar vi haft tillsammans, oslagbart :') du är precis som en familjemedlem i min familj maja, du vet vad jag menar =) och det är jag så glad över. jag älskar dig, och det har jag gjort i många många år nu. du kommer alltid vara nummer ett för mig, och det menar jag verkligen!

                                                                   dåtid
    
                                                                   nutid
    

- - - - - - - -

sen även ett extra tack till sanna gotthardsson och elin magnusson


du är min värme

igår så träffade jag maja i stan runt halv nio, vi åkte o fyllde på våra mobiler sen åkte vi hem till henne. då träffade vi på didrik och oskar o sen kom det lite mer folk som var hemma hos maja. tänker inte säga så mycket mer om kvällen, men det var iallafall roligt! =) satt mest ute på balkongen och pratade o det var jättetrevligt. sen runt tre-fyra tiden så la vi oss o sov (y) imorse vaknade vi runt elva, jag väckte didrik och vi gick upp o tog lite o äta sen hoppade jag in i duschen o sen väckte jag även maja. vi städade lite och skrattade åt maja som alltid ska prata om saker som jag o didrik inte förstår ett skit utav, haha vad roligt det är. sedan åkte didrik hem o jag och maja gick ner på coffee house och tog en soft ice drink som vanligt, hur gott som helst! sedan bar jag mig hemåt och bara tog det lugnt ett tag eftersom jag inte mådde allt för bra, förkyld som aldrig förr typ. sedan gick jag o mamma till stan o åt middag på max sedan gick vi hem igen, duktiga vi kände oss! sedan direkt när jag kom hem så ville didrik ha sällskap ner på ica så jag offrade mig ju såklart o åkte till kvissle och träffade honom. satt ute och pratade i nån timme och det var hur roligt som helst, vi skrattar alltid mest och högst du o jag. sedan åkte jag direkt till maja där jag hämtade lite grejer och var där nån timme sen åkte jag hem, febrig och helt slut. så nu har jag bara suttit vid datorn sen jag kom hem och slappat, men det är ju skönt ibland det också speciellt när man är sjuk.

image163
du kommer alltid vara min bästa vän

du tar mig till en annan värld

i tisdags när det var sånt underbart väder så fick jag o carrou den perfekta idén o åka till min båt o ha picknik! vi träffade på didrik på ica o han följde med oss till båten där vi tillbringade hela vår kväll. vi satt o spelade kort med levande ljus o dunkade gyllene tider o markoolio (h) oh oh, ni dansar inte lika bra som sjömän (8).. det var jättetrevligt o mysigt! sedan gick vi o la oss o sov där över natten, vi vaknade runt tio dagen efter för att det var så stekande varmt. då bytte vi om o klev sedan upp o var ute hela dagen eftersom det var underbart väder även denna dag! jag o didrik satt o kände på vattnet o gruvade oss i tio år men sedan till sist hoppade jag i och han hoppade efter! men vi var inte i så länge för att vi blev livrädda, vi skrämde upp varandra xd haha vi är jämt så sjuka, men roligt är de! sedan var vi tvungna o hoppa i igen eftersom det var så grymt skönt o svalkande. sen låg vi o torkade o sen åkte vi hem. runt sju tiden åkte jag o hälsade på carrou när hon jobbade, vi satt där på dyket o åt glass o pizza och sedan kom didrik o oskar dit o vi åkte till båten igen. var där under kvällen o hade det trevligt! sedan åkte didrik jag o carrou hem till didrik o såg på film men alla tre var lika trötta och det slutade med att vi somnade i soffan xd imorse vaknade jag o didrik runt elva o jag åkte hem någon timme senare, sen så har jag varit på stan med min sötsanna, ätit på restaurang med familjen sen träffade jag på carrou o vi drog på gif match, de spelade dåligt men det slutade 1-1 tillslut iallafall! sedan efter matchen trallade vi runt på stan, kollade på både pappa o syster som var på scen o pratade o sjöng och sen åkte vi till mcdonalds o åt lite sen vidare hem, sen dess har jag bara suttit här :) ganska skönt! imorgon får jag se vad det blir, något roligt vill jag göra iallafall men först hade jag tänkt o sova ut (y) sen ska jag nog vara med carrou på kvällen iallafall, och jag kan säga en sak och det är att jag älskar henne väldigt mycket!

image147image149

summertime

igår var jag först på kubenbadet med sanna o stekte, det var hur härligt som helst. vi låg där o pratade och vi har ju alltid lika mycket o prata om =D sen åkte jag hem till njurunda och var bara med min syster julia o såg film hela kvällen, sedan satt jag vid datorn sen gick jag o la mig. imorse klev jag upp runt halv elva duktig som jag var, sedan drog jag och sanna till berga. ett tag senare kom didrik dit, sen viktor o till slut även denkert. så vi låg där o solade o hade det trevligt sen badade vi också! =D blir på så bra humör av det här vädret, gud så underbart det är!

image144image145image146


RSS 2.0