jag tror på oss

i torsdags åkte jag ifrån mamma min, men innan det var jag och maja på stan en sväng och pratade en massa om vad som hänt eftersom vi båda hade mycket att berätta, mest positiva saker som tur var =) sedan åkte vi hem till min pappa och under vägen stötte vi på många roliga saker x) maja provkörde min moppe och jag har nog inte skrattat så mycket på länge, haha vad gullig hon var. när jag plötsligt stannade på vägen hade vi en ganska rolig konversation xD "fick du sten i skon?", "nej, jag fick ett djur i ögat!", "gjorde det ont?", "nej?", "varför stannade du då?" haha det var roligt då iallafall, eftersom maja såg ut som hon gjorde med den vackra hjälmen och mittbenan i högsta grad =) men hon är gullig ändå! när vi kommit hem så tog vi det bara lugnt och käkade gotta o sen gick vi och la oss. vi sov till två tiden dagen efter sen tog hon bussen hem och jag var bara hemma och tog det lugnt under dagen sen åkte jag till carrou, efter ett tag kom viktor.r och daniel dit två killar som jag inte träffat förut men det var väl trevligt. sedan åkte jag hem till mig och sov runt halv fem på natten/morgonen, då var det skönt att sova! i lördags vaknade jag utav gräsklipparen utanför mitt rum, då klev jag upp o fixade lite sen träffade jag emma o elin i kvissle. vi åkte tillsammans till fiskedammen där det var lite folk men det var inte speciellt roligt så vi drog därifrån ganska snabbt, hem till mig först sen åkte jag och emma hem till denkert och var med honom o viktor ett tag. sedan begav vi oss upp till didrik och sedan drog jag till denkert igen en stund sen upp till didrik igen, ja det var ett jäkla rännande. träffade lite folk hos didrik och satt uppe och snackade med de till ungefär fyra sen sov jag där. det är alltid roligt o träffa gammalt bredsands folk, det enda de kommer ihåg från mig var att jag alltid vann talangjakterna vi hade år efter år, haha men det är ju roligt!

i söndags när jag kommit hem så duschade jag o gjorde mig klar sen åkte jag till min kusin som fyllt år och grillade lite sen hem igen o senare vidare till carrou, vi såg på film o tjockade lite sen sov jag över där. imorse när vi vaknade fixade vi oss o skulle till stan, vi lyckades få punka på moppen och var tvungen o fixa till det men som tur var grejade vi det med lite hjälp och sedan var vi på stan o gick runt där. köpte lite småsaker som en bikini och skor sedan träffade jag sanna och vi åkte hem till mig. vi har varit här hela kvällen och haft det otroligt roligt, flugjakt, gjort våran underbara sommardrink och skrattat som alltid =) underbart. grattis älsklings gumman. nu tänkte jag gå och lägga mig så jag inte sover bort hela dagen imorgon också. nu blev det en otroligt lång blogg men jag har inte så mycket annat för mig just nu (y)


need you like a heart needs a beat

i torsdags åkte jag o maja först på stan sen hem till mig, då var vi bara hemma sen åkte vi förbi viktor och såg en film o så. i fredags var vi först på stan en liten sväng igen sen hem till didrik o grillade hamburgare sen var vi där med lite folk hela kvällen o åkte sedan hem o sov runt 5 på natten. igår var jag först hemma o tog det lugnt, solade lite o sådär sen gjorde jag mig klar o åkte o var med didrik och erik. vi stack sedan upp till hans farsa där det var mycket folk även denna kväll så det var ju trevligt =) imorse vaknade vi runt ett tiden o då åkte vi ner o käkade på momangen, gotta! sen åkte jag hem o duschade o sådär sen träffade jag emma o vikky i bommen och vi åkte tillsammans till didrik o var där ett tag sen blev de hemgång, har bara varit hemma nu sen elva och suttit vid datorn men det behövs ibland det också =) nu ska jag sova för nu har jag pratat i telefon i timmar med min älski så nu är jag nöjd o glá (y) gooooood natt

image111image112image110



jag är rädd. jag förlorar mig själv till dig, jag kan inte lyssna på andra längre
jag bara blundar för sanningen om och om igen, orkar inte lyssna mer 
eftersom du inte säger samma sak eller för att du inte tycker att det är
på något sätt, allt handlar ju om dig nu.. men vad gör jag sedan när

du försvinner? du har förtrollat mig totalt men det här är helt... fel

found my way out

i söndags var det egentligen meningen att jag bara skulle ta det lugnt på kvällen, men det blev istället att jag åkte hem till min underbara sanna. vi var hos henne ett tag sen åkte vi och såg på bio, the reaping hette den och var väl ganska bra =) hehe. sen åkte vi hem var o en för sig o jag satt vid datorn o gick sedan o la mig. i måndags var jag och elin på stan, sedan åkte vi hem till mig och tog det bara lugnt o sen åkte vi vidare till henne i det hemska regnvädret. var där någon timme sen åkte jag till stan o hämtade upp didrik. sen under vägen till svartvik fick vi kanske stanna 10 ggr för att det gick ju inte o köra xD haha men det var ju inte så konstigt. vi åkte förbi mormor min en sväng o fikade lite sen hem till didrik o var där under kvällen, hade det skitkul! morgonen efter kom man upp runt fyra, var skittrött även fast man inte hade varit uppe så länge. då käkade jag o sådär sen kom elin till mig, vi åkte till didrik igen där det var lite folk o var där under hela kvällen. sen när alla åkt hem därifrån låg vi tre o kollade på hey baberiba i timmar, till slut blev det så att man somnade i soffan men blev sedan väckt av de två ett tag efter. sen gick vi o la oss och frågan är om vi knappt hann lägga oss innan vi somnade ;o igår vaknade vi runt ett tiden, då såg vi ännu mer hey baberiba sen stack jag hem o elin också =) då var jag hemma ett tag sen åkte jag o sanna in till stan och satt på coffee house o fikade, hur mysigt som helst! sen åkte vi hem till henne och pratade tjejsnack o hade det superroligt hela kvällen =) går inte o förklara hur mycket jag älskar den tjejen. nu ska jag in till stan med maja sen ska vi åka hem till mig o vara där ikväll.

image109
gammal bild, men än idag gör du mig lika lycklig.

du är solskenet i allt regn

i torsdags drog jag först till maja, gjorde oss klara där sen träffade vi lite folk på gatufesten =) var där hela kvällen sen runt två drog jag hem. somnade runt tre och dagen efter klev jag upp tolv, åkte till maja o hämtade min moppe sen åkte jag hem, fixade mig och sen drog jag till maja igen =) det kom massa folk dit så vi var där innan gatufesten med de sen drog vi alla ner dit :) det var en väldigt konstig kväll, var blöt, sur, less o alla negativa saker man kan vara-fast det var ju inte så konstigt (y) men det ordnade sig sen och jag maja o didrik gick hem till maja o sov där. igår vaknade vi runt tolv, klev upp två kanske o då åkte jag nästan direkt hem o duschade o så sen vidare till gif match där jag träffade sötjulia =) vi satt o kollade på matchen, och de vann ju med 3-0 (h) går verkligen bäst för de nu! sedan stack jag till maja och det kom en massa folk dit igen vilket var superkul =) sen drog vi ner till gatufesten igen, sista kvällen ville man att det skulle vara roligt och det var det också, iallafall det mesta :) träffade mycket folk man kände och det var skitkul. sedan blev det övernattning hos maja igen =) kom nyss därifrån, jag o didrik var tvungen o gå ner på mcdonalds o tjocka lite hungriga som vi var, sen åkte jag hem. ikväll får jag se vad det blir men det blir nog bara att ta det lugnt.
 
för du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det du är det finaste jag vet
Det kan ta slut i morgon eller hålla på för alltid, ibland är det så
Så säg som det är för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna
förlorar mig och känslorna faller fritt på midnattsgatorna för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda? Men allt det här vänder sig in i mig. men jag vet att vi aldrig dör

image108

let it be

de senaste dagarna har varit jättebra, har skrattat som aldrig förr och haft det så grymt skoj. sovit hos maja några nätter i rad nu och igår var vi på gatufesten. det hände knappt någonting under hela kvällen så det var kanske inte så roligt, men fick träffa mycket folk och åka karusell gjorde jag också, didrik drog med mig o åka "star", fetaste snurrkarusellen och jag skrek som ett djur, fy vad läskig den var men efteråt blev jag nöjd =) imorse blev man attackerad av majas hundar "okej att det är pride nu, men låt mig vara", haha så roligt xD nu har jag precis duschat o ska fortsätta göra mig klar, sen ska jag till maja o sen blire gatufesten (y) hoppas på en lyckad kväll.

you said you want my love and you've got to have it all
but first there are some things you need to know
if you wanna live with all I have to give
I need to feel true love or it's got to end

-

image107
du är världens snällaste människa, tack för allt <3


so much of enough

i lördags på dagen åkte jag först till didrik, sen ner till dyket en sväng sen satt vi vid nivrena ett tag ute i solen och pratade. sedan åkte jag hem till mig, käkade o sådär sen kom det lite folk hit. jag o didrik gjorde smoothies, hur gott som helst. sedan åkte vi alla till berga en stund sen till sandöarna men det var inte så lyckat så då åkte vi hem till felix en stund sen hem till mig igen =) det var en ganska dryg kväll men när den började lida mot sitt slut blev det roligare. igår vaknade vi runt tolv, då klev jag upp och duschade o gjorde mig klar sen åkte jag hem till steff. vi åkte o köpte godis sen åkte vi till våran plats i nolby =) underbart. när vi suttit där ett tag åkte vi o solade i bommen, sen hem var o en för sig och sen senare kom steff till mig. vi slingade mitt hår litegrann fast det syns inte så mycket, men det kanske vart lite bättre iaf? sen käkade vi bara godis o pratade hela natten, kul o prata gamla minnen =) sedan åkte hon hem och jag gick o la mig. imorse klev jag upp runt halv tolv, gjorde mig klar sen åkte jag in till stan. träffade mamma där som fick en chock över hur mitt hår såg ut så vi gick runt till tusen hårfrissor o försökte få någon tid så fort som möjligt. så på onsdag morgon ska jag till en frissa och färga det blondare, vet inte om det går o få det riktigt blont nu på en gång men de skulle försöka =) också ska jag klippa mig också. sedan shoppade jag lite, två somriga klänningar och ett par leggings eftersom det blivit hål i mina tusen andra ;o sämst. vi käkade buffé på kinarestaurang eftersom hon fyllt år och det var hur gott som helst. jag kom precis hem därifrån =) i veckan är det gatufesten och det kommer bli så roligt hoppas jag på, hoppas på fint väder också det vore ju plus i kanten =) nu snart så ska jag åka till mia sen ska jag träna med essvik, skönt o springa av sig lite=) förövrigt kom min gymnasieansökan idag och jag kom in på spid, jag hade 215 poäng och man behövde bara 80 xD känns lite som man gjort allt i onödan, haha jobbigt.

image106
avslutningskortet. 9a1

friendship

image98image99image100image101image102image103image104image105
saker förändras, det händer oss alla. även om allt är annorlunda nu då är det ändå dig jag vänder mig till. saker har skett som gjort att vi glidit ifrån varandra men vi är fortfarande de vi var och de vi alltid kommer vara. det gör ont i mitt hjärta av att tänka tanken att leva utan dig, och jag hoppas att det aldrig kommer att ske. för älskling du var min första bästa vän och vi har hållit ihop i många år nu. vi har upplevt saker tillsammans som jag aldrig kommer uppleva med någon annan och vi har skrattat tillsammans som inga andra. även fast många saker är annorlunda nu än vad de var då, så kommer jag alltid att älska dig maria wiklund och det menar jag verkligen.
 
kommer du ihåg alla saker vi gjort? alla gånger vi skrattat ihjäl oss på fotbollsplanen? eller när vi satt på tågrälsen mitt i vintern också kom tåget? kommer du ihåg alla snowracer åkningar, alla vintrar? :') kommer du ihåg dagen med giffarna, den roligaste dagen någonsin, kommer du ihåg kvällen innan den? kommer du ihåg alla gånger vi åkt moppe i stan, när den stannade i uppförsbacken sen åkte döfort nerför? den underbara biosuppén, sprutande pizzasallad, ljudeffekter vi gjort, chilin, ramlingarna i skönsmon, nerförsbackarna med cykel, praon, undersvik, torsdagarna på skolan och för att inte tala om i sjuan när alla störde sig på oss då vi jämt gick runt omkring och sjöng. kommer du ihåg när vi alltid glömde skåpnyckeln i sjuan, kommer du ihåg hur mycket skäll vi fick? kommer du ihåg när vi sjöng på konfirmationen, vårshowen och i matsalen, du och jag mia. vi har gjort så mycket underbart roligt och jag skulle inte ens kunna få ner det här om jag skulle fortsätta skriva i ett år. du får mig att skratta, du får mig att må bra, du får mig att vilja leva, eftersom att du är mitt liv <3 jag kan inte ljuga för dig, du känner mig allt för väl, vi kan bara vara de vi är, men det här är inget långsamt farväl älskling, det ska alltid vara du och jag, och det har det alltid varit.

RSS 2.0