Sista dagen på året

... Ska jag spendera i Njurunda, INTE i vemdalen som alla andra. Först ska jag ta mig ett varmt bad, göra mig iordning, gå på Njurundarevyn 15.00 på Opalen, äta mat med 24 andra människor hemma i huset, sen får vi se vad som händer. Jag tycker nyår mest är överskattat o spenderar hellre den dagen med nära&kära än på en livlig fest! :) Det ska bli jättemysigt. Men vi får som sagt se vad som händer mot slutet av kvällen.

Nu ska jag o andreas koppla datorn till tvn, som förövrigt andreas kämpat med i år&dar känns det som, slå på en bra film o ligga&njuta.. Nu åt jag förövrigt det konstigaste äpplet jag nånsin ätit. Andreas kom till mig efter att ha sköljt det och sa "Kolla det här äpplet????" och jag skrattade i en kvart.. Haha. Jag skulle tagit ett kort. Okej så kul var det inte men nästan :D God natt&ha en bra nyårsafton =)





Nyårsafton 2008. Ett år sedan

Ett par skor

INGET på rean föll mig i smak på Birsta heller. Så jag tog o shoppade till ordinarie pris istället. Blev ett par skor som verkligen behövdes, och en tjocktröja som inte heller satt fel i garderoben. Ikväll har jag annars tränat, som jag egentligen inte hade tänkt men bestämde mig för att göra det ca en timme innan den var. Sedan åkte jag till mamma och badade o umgicks med henne. Imorgon kommer pappa och wilma på fika. Men först ska det tvättas =) God natt!


Skor från Scorett

Tjocktröja från Vila

Gör en lång lista kort

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Flyttade hemifrån, fyllde myndig, haft världens roligaste fest, varit med i medelpads luciatåg osv. Allt det där förutom flytta hemifrån, hände under December. Lovely!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag har alltid ett nyårslöfte, men glömmer alltid bort det. Typiskt.
3. Vilka länder besökte du? Cypern
4. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja. Mina bästa vänner hemma i Sundsvall. Även om det är omöjligt. Sen vet jag ju inte hur länge jag själv bor kvar här men. Jag har saknat dom.
5. Vad var din största framgång 2009? Att flytta tillsammans med min pojkvän, och att allt med mat, ekonomi och sånt löst sig så bra. Största tacket för det ska mina föräldrar ha <3 
6. Vad spenderade du mest pengar på? Tänkte säga fika och lunch på stan, men det har faktiskt inte blivit så mycket som andra år o det känner jag mig duktig för! Speciellt nu när Hanna flyttat, blir det aldrig fika på stan.. Tråkigt men ändå bra, sparar pengar! =)
7. Gjorde någonting dig riktigt glad? Verkligen. Känslan när vi flyttade in i lägenheten, när de sa mitt nummer på luciaträffen då jag blev uttagen till kandidat, all beröm&alla tårar under alla uppträdanden vi gjorde. M.m.
8. Vad önskar du att du gjort mer? Jag känner mig nöjd med allt som varit faktiskt.
9. Blev du kär i år? Jag blev kär 2008 o fortsatte vara det de här året också:)
10. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag vaknade tidigt, åt hotellfrukost på Knaust, blev grattad av luciatjejerna o massor av andra, sjöng hela dagen till sent på kvällen, då åt vi pizza o flängde sedan runt på hotellet, andreas kom&firade mig en stund sen sov jag på en hård hotell-säng:)


Första gången...

Nu har jag betalat räkningar på internet för första gången i mitt liv! Jag får typ hjärtklappning av det, pengarna försvinner och det känns som nån ska hacka sig in på min sida när jag sitter o överför. Men som tur är har jag nåt säkert sätt med kortläsare o grejer, så det går nog bra! =)

Ikväll ska jag mysa med maja i biomörkret. Vi ska se "luftslottet som sprängdes"! Vi var på stan idag, hittade verkligen ingenting på rean. Kanske är bättre på birsta?


Jag innan 80-talsfesten förra helgen! Pink lady =)

Bästa pappa!


<3

Min julafton i bilder

Vilken underbar jul! Efter julafton kan jag: Gå en heldag med min älskling på SPA maskrosen, gå på biosuppé&en himla massa bio, shoppa för massa presentkort&pengar (och givetvis spara!), lukta gott med hjälp av massa grejer från body shop, ha fint i lägenheten med massa fina inredningssaker, gå runt i nya kläder osvosv ni fattar =) Idag har vi fått en TV och ett playstation 3 av Jens, andreas papi. Det tackar man för! Dock är vår bild fortfarande psycho eftersom att elsnubben inte varit här o fixat uttaget än. Men det ska vi ringa om imorgon, igen!

Imorgon blir det mellandagsrea-shopping med Majsan skulle jag tro. Men nu ska jag o mannen kika film och äta paradis-choklad. Hej till alla finnar som ploppar upp! Lid med mig..












Min julafton 2009

Viktigt


Jag älskar dig.

Mitt sista riktiga jullov

Nu är det jullov. En termin kvar av skolan, en jobbig termin som man får försöka pina sig igenom. Kommer bli jobbigt med allt skolarbete med tanke på hur omotiverad jag är till sånt. Fast vi har faktiskt inte så mycket, så måste tänka positivt det kommer nog bli.. roligt?

När jag tagit studenten vill jag bara flytta iväg till en annan stad men min pojkvän. Skulle helst ta med mig familjen och mina närmaste vänner också... Nu under jul är alla mina vänner som flyttat från stan, hemma. Och det är jag så otroligt glad över. Om det är något jag saknat det här året, så är det dom. Ni vet vilka ni är <3


Jag har en söt lillasyster

Min lillasyster är för gullig! Hon har skaffat en blogg, lill 8-åringen. Och nu hade hon skrivit här om dagen:

"På söndagen var jag på underbar lucia i GA kyrkan när älsklings Emily och hennes tärnor uppträde som Medelpads Lucia. Jag vill att det ska stå så! Men tyvvär vart hon ej lucia utan Nathalie vart det :( För mig är hon iaf lucia <3"

Sjukt att hon är 8 år och är så duktig på att skriva o allt. Det har hon t.om. varit i ett par år! Saknar henne nu när jag bor i egen lägenhet... Men vi träffs rätt ofta ändå som tur är =) Min duktiga tjej


Brittany Murphy

Vila i frid


Julklappshandling

Handlat julklappar o varit på stan med Maja idag. Lika roligt som alltid! Har julklappar kvar att handla som jag ska göra imorgon på birsta tillsammans med Olivia. Nu tänkte jag slå in lite julklappar men kom på att vi inte har någon tejp, tusan också. Nu ska JAG laga mat för en gångs skull =) Blir nog potatisbullar&bacon. Måndagsmat!


Bild från... 2005 kanske?

TIPS!

TIPS till er som gillar att gå på bio eller få andra bra presentkort! =) Blir medlem på Gratisbio och samla poäng =D


En dagens-lista

Dagens humör: Slapp och har ont i magen men är GLAD!
Dagens borde: Tvätta, men har inte tvättid. Städa, men har inte orken =)
Dagens frisyr: Uppsatt o lockigt från igår.
Dagens klädsel: Haremsbyxor (skönast!) och en stor slapp tröja, o ett par mysiga strumpor.
Dagens planer: Eftersom jag och andreas vaknade kl 16, så har vi inte hunnit göra eller planera så mkt. Vi har bara hunnit handla o laga mat. Det blir film o daimtårta ikväll skulle jag tro!
Dagens vill ha: Ett par nya skor. Ska nog köpa ett par till veckan!
Dagens längtan: Värme. Jag hatar vintern. Nu är det iaf bokat att vi blir bjudna till Turkiet i Juni! =)
Dagens fundering: "Ska jag, eller inte? Är det värt allt stressande? Varför ska det vara så svååårt att bestämma sig?"
Dagens beroende: Levande ljus. Precis tänt fjärde ljuset i advensljusstaken. Myspys 
Dagens tråkigaste: Sova bort dagen. Hade ju velat gått en sväng på birsta/stan o handla julklappar. Men det blir det imorgon istället med Maja.



På alla svar märks det mer eller mindre att jag var ut igår.. Var först på 80-talsfest sen åkte vi in till stan o hade skitkul! Andreas min hjälte skjutade oss hela kvällen o kom o hämtade mig runt halv fyra inatt. Vi somnade inte förrän en timme senare, och sov till 16 idag! Grymt kul kväll igår iallafall =)


Finbesök från Stockholm

En perfekt fredagkväll. Var o åt hos Jens, fick presentkort av honom och pengar av andreas farmor och farfar. Snällt! Fick kött o potatisgratäng o åkte sedan hem för att ta emot finbesök. Hämtade Maja o kvällen tillbringades med henne, och Rasmus som var med Andreas. Tur vi har ett draperi till sängen, jag o maja låg i sängen o pratade hela tiden o grabbarna spelade tvspel.

Imorgon: Banken, stan med Maja, hem o äta sedan tillbringa kvällen på 80-talsfest!


Jag måste skärpa mig!

Nu är det dags för Emily att skärpa sig. Jag är så otroligt slö med skolarbete, såhär har jag aldrig varit. Nu är det en timme tills jag har Historia-prov och ska sitta o råplugga nu. Måste! Igår när jag skulle plugga somnade jag, sen skulle vi iväg på middag hos Andreas mamma. Hon gjorde min favoritmat&jag fick ett superfint silverarmband av henne o emelie. Så snällt =) Idag ska jag joina min kära mormor på stan för lite shopping, sen ska vi iväg så jag ska bli firad hos andreas PAPPA. Tror jag haft 8 olika firanden nu på olika ställen för min 18-årsdag!

Men man fyller ju bara arton en gång =)


Ett av sju smycken i hela världen

Tänkte visa er halsbandet vi i medelpads luciatåg 2009 fick. Vi tärnor fick silver, medan lucian fick guld. De är speciellt gjorda för oss eftersom att Ekmans guldsmedja firar att de gett luciorna smycken i 50 år. Smyckena är handgjorda, och inte beställda som de varit i alla andra år. Det är min svärmorfar som gjort dom, andreas morfar alltså som äger affären, han gör smycken åt lucia o tärnorna varje år. Men i år var de speciella.

Får se hur användbart det blir eftersom jag inte är så mycket för halsband, men annars kommer det hänga fint på min vägg.. ;)


Lite kul att folk kommit o velat köpt de, men de görs bara i 7 exemplar.

Spa maskrosen nästa

I födelsedagspresent fick jag också ett presentkort på Spa maskrosen på Södra Berget av min älskade pojkvän. En "aromamassage" och när kan det passa bättre än nu i veckan. Jag har varit helt sönderstressad den senaste tiden, så snacka om att det behövs.


"AROMA MASSAGE
- avslappnande aromatisk ansiktsbehandling - Decléor
Den ultimata massage upplevelsen. Unika massagetekniker med naturliga aromessencer resulterar i ett totalt välbefinnande. Behandlingen anpassas efter hudtyp. I behandlingen ingår : ryggmassage, rengöring, aromapressur, aromadränage, aromatisk massage, arm- och handmassage, varma Oshibori handdukar, avslutande behandlande creme"

Vackra snälla människor

Snacka om en grym dag. Ingen skola, körde med pappa vilket gick bra och blev bjuden på god lunch, tvättat så allt är fint&rent, middag hos farmor som gjorde mig&andreas en utomlandsresa rikare. I juni bjuder hon mig, andreas, Wilma (lillasyster), och små-kusiner Maya och Emil, till Turkiet från Sundsvall. Åt en god middag och surrade på med min underbara farmor. Sen kom mormor&morfar på besök till vår lägenhet och jag blev ett sött sällskap och 10 000 kr rikare. Jag känner mig inte värd allt detta.... Jag får dåligt samvete av allt fint jag fått under min födelsedag nu. Varför vet jag inte. Det bara är så. Brukar ni också känna så eller är jag ensam?



Medelpads luciatåg 2009














Bilder tagna från Sundsvalls tidning

18 år idag!

IDAG FYLLER JAG 18 ÅR!


Mina favoriter från Body shop



Här är ungefär hälften av allt jag fått från bodyshop sen i lördags&måndags. Och än har jag inte ens fyllt år! =D Älskar bodyshop. Använder mycket av tea tree produkterna nu (de gröna), superbra för hyn! Dock vill de inte förgöra mina finnar jag redan har på hakan men den gör så att inga nya dyker upp för tillfället iaf. Mamma har tvingat på mig ett nytt täckstift nu också som jag duttar på hakan då&då. Intressant? Näe. Nu är det nog läggdags snart, vi ska försöka (!) kliva upp 6 imorgon bitti så vi har längre tid på frukostbuffén, mums.

God natt, imorgon vaknar jag upp som en 18-åring!

Detta får man inte vara med om varje dag

Idag började det här med lucian på riktigt. Igår var vi bara o checkade in på hotellet här mitt i stan&uppträdde på Grand Hotel. Men idag har vi varit på flera olika företag, bla. Sundfrakt, Arena-restaurangen och även ålderdomshem och Hospice. Känns mest betydelsefullt att vara på såna ställen som Hospice eftersom man ser att det verkligen uppskattas. Det blir man så glad av. Ibland stod jag tårögd och sjöng... Ikväll har vi ätit middag här på hotellet, hur gott som helst. Igår badade vi i en pool som finns här, som dock var iskall men lite bastu på det så var det superskönt. Vi har det så lyxigt, får skjuts överallt o blir uppvaktade.

Ni glömmer väl inte att jag fyller 18 imorgon? =) Äntligen är jag ikapp, hehe!


Minst sagt underbara dagar

Gud vad kul det är att fylla år! Fast, jag fyller ju inte år förrän på Fredag men mitt liv har varit som en enda stor födelsedagsfest sen i lördags. Idag firades jag av pappa o allt folk på den sidan släkten/vänner. Fick allt från pengar, presentkort, grejer från bodyshop, superbra locktång, fina inredningssaker till lägenheten osv. Och för att inte tala om att jag har fulla lägenheten med världens finaste blommor! Tusen buketter både från i Lördags och idag. Det är ju för fint =) Är så glad&tacksam för allt de senaste dagarna, alla glada fina människor man fått träffa och umgås med. Wie =) I veckan är det FULLT UPP med lucia, det börjar imorgon på Birsta. Sedan bor vi på hotell flera nätter och äter mat, hi hi.


Puss på er!


Bästa partyt!













Citerar Hanna: "Årets bästa fest!" "Bästa festen jag varit på!" "Grymmaste 18års-festen!" "Ni måste fylla 18 oftare!" Ja, så lät de från många håll igårkväll, och de gjorde både mig & emily överlyckliga att det blev en sådan lyckad och rolig fest".

Fantastisk kväll!

Våran fest igår blev över förväntan måste jag säga. Mycket folk, hur bra DJ som helst som inte bara hade bra musik utan massa ljuseffekter också, alla var roliga&trevliga och allt var helt enkelt perfekt tycker jag =) En mycket trevlig middag med tjejerna innan hade vi också. Fick maaassa presenter och superfina blommor.


Lite av presenterna.


Jag och min pingla innan festen.


Fler bilder kommer framöver. Emelie (Andreas lillasyster) var fotograf under kvällen
så förhoppningsvis får jag de någongång under dagen :)


Imorgon händer det grejer

IMORGON, TJEJER OCH KILLAR! Dååå är det party. Som vi har längtat, jag och Hanna. Vi har pratat och planerat detta i 1 ½ år nu. Och imorgon händer det! Haha att man kan längta så mycket efter en fest :D Ska bli spännande. Vi har inte ens sett lokalen eller träffat DJ:n vi ska ha än. Det ska vi göra imorgon! Provat min klänning jag ska ha ikväll och smyckena jag ska ha till. Skor är dock ett problem! 105 pers är bjudna. Egentligen får väl typ hälften plats ;) Nej då men nästan! Haha =D Har fått sagt nej till tusen människor som bjudit in sig själv... Tråkigt, men så äre.

Nu ska jag sova, upp tiiidigt imorgon bitti&bege mig mot lokalen! Nu ska jag bränna några skivor som en plan B ifall att DJ:n går åt helskotta på något sätt! Hoppas på en bra kväll =) En 18årsfest har man bara en gång i livet.


RSS 2.0