Första doppet för i år!

Igår klev jag o mannen upp i tid o åkte in till stan, han på match och jag till maja. vi åkte till tranviken o var där ett par timmar, tog första doppet för i år! sedan vidare till birsta! fick med mig en tunika, ett par skor, en hårinpackning osv hem. sedan åkte vi i den underbara solen o köpte med oss mat från max o satt i hamnen vid hennes båt till runt åtta tiden. Sedan kom andreas o hämtade mig o vi myste ute i kvällssolen.

Idag skulle jag egentligen jobbat, men bad en annan hoppa in ist för mig eftersom jag har match. Så snart ska vi bege oss mot bergeforsen, sedan blir det paketöppning&mat hos mamma ikväll.


Michael jackson R.I.P



R.I.P king of pop! Så otroligt tragiskt...... :(

Maaat


Såna här gosaker blir det när jag&andreas kör mathandlingen i hemmet!
Vi trivs så bra att vara ensamma dag o natt. Vill flytta med han! Men det kommer.

Positiv av det underbara vädret

Jag blir på så sjukt bra humör av det här vädret!!!!! Jobbat kvällar men ändå suttit i bara shorts o linne o svettats ihjäl. Idag tog jag första livmoderhalscancer vaccinet. Fy vad ont det gjorde, men bra att göra det. 2 sprutor kvar! Spelat match, blev 1-1 och var faktiskt en riktigt rolig match trots att vi inte vann. Som tur var kunde andreas hoppa in o jobba istället för mig på kvällskvisten när min match börjat. Nu lagar mannen sen middag, fläskfilé o gosaker. Imorgon jobbar jag, sedan ska vi till farmor o äta middag sedan på lördag ska jag o maja mysa hela dagen!

Imorgon fyller min mamma år. Grattis till min fina! Och idag firar jag&andreas 1 år och 5 månader v


Kärleksbrev

Sitter o slukar i mig godis. Precis varit o bränt lite på träning, gud vad vi svettades i laget, var så sjukt varmt ute. Väntar på att Andreas match ska sluta. Nu har familyn åkt iväg med husbilen, vilket betyder att jag&andreas bor här ensamma ett bra tag! Vi har massa god mat i kylen o frysen som kommer lagas i veckan, men också mycket arbete med växthus, katt, fiskar, tvätt&disk ska göras. Det ska vi nog klara av! Haha :) Jag var på vårdcentralen idag eftersom jag haft tungt o andas&hjärtklappning. Inget fel på mitt hjärta. Tack och lov.

Min sötnos Wilma hade skrivit på hennes rum, ett  meddelande till alla systrar&andreas o mathildas pojkvän Jens. Hon skrev att hon älskade mig och massa kärleksord, man blev ju nästan tårögd att en liten skit på 8 bast kan skriva så gulligt. Och till andreas o jens skrev hon typ att dom var bäst o massa mer. Kommer sakna min lilljänta.


Mitt "goda" linne jag pratade om. Mums!

Ingen höjdare, men jag överlever

Att förlora med 0-7 är ingen höjdare. Det gjorde vi idag. Pinsamt :O Nu är jag slut i kroppen o ska unna mig lite gosaker även fast jag sagt att efter helgen startar mitt nyttiga liv. I helgen åt vi så sjukt onyttigt, men gott var det! Älskar hälsingland :) Skulle nästan kunna bo där.. NÄSTAN! Idag har jag varit o fört över flera tusen till Andreas konto, det kändes men får ju en resa så det hurrar jag för =D I veckan blir det jobb, jobb&jobb.


Midsommar i hälsingland



En underbart mysig&trevlig helg!

Ny dress

Varit på birsta med ponken idag&ätit god mysig lunch o köpt ett linne jag vill äta upp. Visar bild på det framöver! Nu väntar träning o få ny dress, jobb imorgon med Julia o sen blir de stugan över midsommar. Får se om jag hinner uppdatera mer innan dess:)

Annars... Trevlig midsommar!

Jag tröttnar aldrig på att säga det...



Cypern, Ayia Napa, Melpo Antia here I come again! Jag tröttnar aldrig varken på landet eller hotellet. Nu ska jag dessutom åka dit med Andreas, och visa honom runt vad jag pratat om dag ut o in. Kommer påminnas&tänka mycket på när jag o Maja var där sist, men jag hoppas att jag o andreas kommer få det lika bra. Vi kommer ha det så romantiskt och mysigt :) Vi bokade imorse och det är betalt&klart. Vi åker i slutet av Augusti.

Varför har ni en blogg???

Jag har inte en blogg för att skriva skit om andra, jag läser inte bloggar för att se att folk skriver skit om andra utan att stå för det man tycker o säga det till personen. Jag har också gjort det en gång i tiden, men jag har förändrats till det bättre och skulle mycket hellre säga något än att kommentera något anonymt i någons blogg. Jag pekar inte ut någon speciell nu, eftersom jag inte vet vem som skrivit anonyma kommentarer i min&mina vänners blogg.

Så tycker jag, är jag ensam om det? Stå för det ni tycker för fan! Nu ska jag boka resa :D

:'(

Vad är det som händer.. Hanna flyttar snart, Maja flyttar, Carrou flyttar. Alla mina bästa flyttar. Kvar är jag. Det känns åt helvete rent ut sagt. Jag kommer gråta många tårar framöver känns det som... Fattas väl bara att min sanna&andreas flyttar:( ååh. Negativ negativ negativ negativ


Svensk sommar får inte kallas sommar

Sjuk blåst&under 10 grader, långkallingar, fleecebyxor&3 tröjor+jacka, ska det vara så i Juni? Jag hade självklart inte gått runt så om det inte varit för att jag jobbade från 8-15.30 o satt helt still hela tiden, men ändå? Det är för tusan juni! Skärpning. Är det de här man gått o längtat efter hela hösten, vintern o våren så vet inte jag.

Tur är väl det att ikväll blir det bokning av resa! Jippie =D Också ska mamma bjuda på kinamat som studentpresent till andreas. Känns som det blir en bra kväll det här.


Solen, var är du?

Shopping


Två köp i väsby&en patron-tröja jag vann på bussen!
Klänningarna köpta på New yorker.
Den lila med brunbrända ben blir det på party i sommar!

Matchen blev inställd så idag ska jag o mannen bara ta det lugnt. Imorgon är det jobb&fullt upp i veckan. På Torsdag åker jag o älsklingen till min stuga i Hälsingland o firar midsommar.

Väsby borta


Gif-vinst!

Väsby-Gif

Hemma från Väsby. Blev vinst med 2-1 =D Sprang fram&pratade med en missnöjd Pontus efteråt men han var duktig ändå! Fick gratis inträde med hans far också, perfekt! Lillemil spelade också. Duktiga grabbar! Och vi vaaaannn.

Hann med shopping i "Väsby Centrum" också. Det visar jag imorgon!:) Förövrigt är det match imorgon&fira Annelie som fyller år idag. Grattis till henne!


Han valde helt enkelt fel klubb! ;)

Favorit-klänning


Ett par drogade bilder till dig Hanna! Fokusera på klänningen ;)

Tandoori house

Ikväll åt vi en minst sagt uuuutsökt middag på Tandoori! Sedan tog vi ett mysigt bad&nu blir det mario sen film innan vi ska upp imorgon bitti o kolla på emil vs. pontus, båda ponkarna från min klass men dock i olika lag! Heja GIF


Förrätt friterad kycklingfilé med mintsås, min varmrätt lammgryta med kokos&curry, andreas grillat lamm osv. Efterrätten fick jag ingen bild på men det blev glass i stora lass!

Student Andreas




Min älsklings student!

Upplands väsby nästa

Imorgon åker jag&andreas till Upplands väsby med patronbuss och ser gif-väsby! Till våran stora glädje ska Pontus spela med Väsby. Bäst för karln att han inte gör mål bara! Ska bli kul att se han spela som lämnade våran klass för detta dum lag :( Kom igen nu giffers!
 +

Nu har jag sommarlov!

Min grabb har tagit studenten! Det firades hemma hos honom med massa folk, roligt. Ikväll ska jag ge honom hans studentpresent, middag för två! Blir tre-rättersmiddag&det är bokat, betalt o klart! Nu är han o köper lite lunch till oss. Jag har sommarlov nu också. Varit o avlämnat blommor till Jennie som vi i klassen samlat ihop till och ätit jordgubbar som jag tog med från jobbet. Bilder från Andreas student kommer inom nån dag :)

Känns inte riktigt som sommarlov... Om det är för att jag ska jobba mkt eller för det fula vädret vet jag inte.

En klänning rikare!

Idag jobbade jag till klockan 15 sen åkte jag, andreas o jens in till stan o handlade. Jag köpte den underbara klänningen på MQ som gjorde mig 500 kr fattigare, men det är roligare att vara positiv o tänka att jag faktiskt är en klänning rikare!!! ;) och andreas köpte ett par byxor att ha imorgon! Nu är han på samling o snart kommer jens o hämtar upp mig också ska vi kika på matchen hans. Imorgon måste jag på skolan o städa ur skåpet&gå på engelskan sen drar jag hem o gör mig fin o går på andreas student.


älskar bilden på oss.

Fullt upp men det flyter på

Lördag: Jobb, match, grillning med massa vänner hos andreas.
Söndag: Jobb.
Idag: Skola, jobbfri dag=mys med min pojk och se gif match på tv.

Imorgon ska jag jobba sen åka in till stan o köpa klänning att ha på Andreas student&på min skolavslutning. Kollat ut en som nog sitter på mig inom kort! =) Idag var förövrigt jag, emma&tessan o pysslade ihop fina armband på en affär. Det var pillrigt men roligt o fint. Lägger upp de på bloggen inom kort:)


Nu: Gif på Tv4 sport! Missa inte =D

Första vinsten i serien!

Jobbar skiten ur mig. Dagens + är att vi vann matchen mot Heffners (hur det gick för mig på den ska vi inte prata om....)&att jag har världens bästa pojkvän som jag trivs bäst med. Ska mysa ner mig med honom nu o imorgon börjar jag inte jobba förrän 15 thank god. Var tog skolan vägen? Oj den glömde jag visst. Har t.o.m glömt o meddela varför jag varit borta. Ska göra de nu! Puss

Shopping



Shoppade lite&åt en gudomlig sallad idag med Hanna på waynes. Nu ska jag iväg o jobba.

Fullt upp

Det här är vad jag håller på med hela dagarna! Jordgubbar =D Jag älskar att jobba förutom att idag frös jag ihjäl. Tur hade jag iaf att andreas farmor kom förbi med jacka o grejer, så snällt&viktiiiigt! Men ändå frös jag. 15.30 kom andreas o hämtade upp mig o jag hade då jobbat sen klockan åtta på morgonen, åkte till bommen&JAG bjöd honom för en gångs skull på mat. Thaimat för fulla muggar! Sen har jag hunnit med att träna också. Imorgon blir det skolan, jag längtar eftersom Hanna är där o jag saknar min pärla. Livet flyter på nu :) Jag är glad. Och så kär i min pojke.


RSS 2.0