Lördag

Jag o maja drog oss ifrån svartvik i bra tid igår, andreas kom o hämtade oss runt tolv kanske. Skjutsade hem maja, åkte o köpte kvällsmat på mcdonalds o åkte hem till mig o åt&sov. Dagens planer är att äta mysmiddag hos andreas o sen bege oss hem till maja med förhoppningsvis lite folk. Nu blir det att hoppa in i duschen =)

 

Grattis Tessan!

Nu måste jag snabba mig o göra mig klar, maja kommer inom en halvtimme sedan kommer laila o hämtar upp oss. Tessan fyller nämligen hela 18 år idag, så det blir att fira henne i svartvik med massa roligt folk! Hoppas på en lyckad kväll =) nu har jag brååååååttom! och inget att ha på mig, jag o min älskling sanna letade hela stan efter nå kläder men hittade ingenting :( ingen av oss. Hörs!

Maja alvebro

Ikväll känner jag mig mest less på allt. Jag har väl inga jätteanledningar, men man blir trött på vissa saker. En som livat upp mitt humör ikväll är Maja. Hon behöver inte göra mycket för att göra mig på bra humör, bara att hon skriver till mig o tar upp gamla minnen får mig på bäst humör.


You're the storm that I belive in

Birsta

Sprang runt på birsta idag o hittade sjukt mycket grejer som jag ville ta med mig hem. Det får bli framöver! Endast ett litet plagg fick följa med mig idag. Det är ju faktiskt inte iskallt nu på dagarna, så jag funderar staaarkt på att snart börja ta på mig sneakers o en tunnare jacka! Det finns ju faktiskt folk som gått runt i sin tunna skinnjacka hela vintern, det kan jag inte säga att jag riktigt förstår men. Nu har A åkt på träning, jag har precis gjort ansiktsmask o ska se tv nu! CIAO


Jag och maria på friluftslivs kursen förra året, haha!

13 månader

Sitter på Hedbergska o väntar på att mia ska komma på skolan för att sedan dra oss mot bilden. Jag hatar bild! För jag kan inte rita, o mia är bäst på det. Hur kul är det? Jag vill också kunna!! Senare idag har jag matteprov.. Matte gör mig sjukt irriterad, det är liksom inget sammanhang o så sjukt onödigt. Andreas fick smaka på min irritation igår när han skulle hjälpa mig, stackarn!

Slutar tidigt o det blir en lugn dag för min o älsklingens del. Idag har vi 1 år o 1 månad, 13 månader alltså! :)

Fettisdagen

Fet-tisdagen eller fettis-dagen? Jag säger fettis =D Jag o andreas har bakat ihop 8 semlor, dock har vi bara orkat en var en så länge! Ingen mandelmassa o precis så goda som de ska vara, mums =D



Kikade nyss på en intervju med kungafamiljen. Är det bara jag o andreas som förknippar dom med hey baberiba? Jag kan inte hålla mig för skratt, det är väl för illa xD haha. Stackars! Åter till semlorna nu.

Båt



Nu när våren o sommaren börjar närma sig (gud vad skönt o säga så), så börjar jag sakna våran båt. Vi sålde den i slutet av förra året o köpte en husbil ist, DUMT VAL tycker jag o pappa håller nog med mig. Hade många härliga picknikar o sommardagar där.

Goodbye my lover

Hemkommen från träning. Vi körde styrka, skönt att köra igenom kroppen:) Var som sagt hemma idag, jag o andreas åt god lunch o bara slappade. Sitter o kollar igenom olika bloggar nu o surar på alla modebloggare som har så snygga kläder så jag spyr.. Jag är shoppingsugen. Nu prov-tränar min älskling med en nytt fotbollslag ikväll, håller alla tummar för honom att det går bra. Nu ska jag försöka sätta mig med matteboken ett tag, det kommer inte bli kul..

Imorgon åker Hanna bort från mig i 3 veckor. Min älskade hanna, hon som gör mina dagar :( Jag är ledsen!!

 
I'm gonna miss you :(

Honey

 
You've been the only thing that's right, In all I've done

PAGO

Ligger o kikar på beck med andreas nu. Vi äter ben and jerrys som blivit en dyr och onyttig vana, idag blev det cookie dough som andreas är galen i men den är inte min bästa. Jag var jättetörstig o köpte mig en stor juice. PAGO lemon lime, och jag måste bara tipsa om den för den var hur god som helst! Får sommarkänslor =D Yummie.

Imorgon är det friluftsdag o jag ska vara hemma. Det ska bli sköönt! Dock har jag matteprov på onsdag. Det här är nog det svåraste provet någonsin skulle jag tro. Jag tror alla i min klass håller med mig om det... God natt!



Klassfest

För nästan första gången samlades vi i klassen utanför skolan o umgicks. Vi var hemma hos laila och det var hon, jag hanna tessan risse nenne pontus och solle där. Många som sa att dom skulle komma men sket i det i sista sekund. Det var iaf ett trevligt litet gäng o vi körde lekar mest hela tiden för att sedan dra oss vidare mot granloholm till nennes granne. Skrattade sjukt mycket under kvällen o träffade mycket trevligt folk! En riktigt lyckad kväll var det =D Andreas kom o hämtade mig runt halv ett också åkte vi hem till honom o sov.

Idag har vi suttit o frusit o sett på gif-match på ip. Nyss ätit god middag o vad vi ska göra resten av kvällen vet jag inte...


Jag och min vän risse i väntan på skjuts


VARNING!

ÅH USCH FY HJÄLP! Ikväll är "när lammen tystnar" på tv. Vad ni än gör, se inte den!! Jag har sett den 2 gånger. Knappt andats under hela filmen. När jag o Andreas såg den förra gången kunde jag inte sova på hela natten, började till o med grina för att jag var så rädd o fick en sjukt sur pojkvän. Så otroligt töntigt det låter, men det var inte roligt. Jag kan säga att det har ALDRIG hänt med någon film förut. Jag kan se alla skräckfilmer som finns, men inte den här. Jag ska inte se en sekund av filmen ikväll, o jag varnar er gör inte det ni heller...

Vårkänslor

En lugn fredagskväll som jag längtat efter hela veckan. Gosaker, ben and jerrys (brownie-sorten blev det idag) o en underbar pojkvän :) han är just nu o skjutsar julia så jag sitter själv i soffan o kollar på lets dance, inte för att jag gillar det så mycket men! Förut åt jag en utsökt middag hemma hos andreas, den mest perfekta rostbiffen jag någonsin ätit o strips! MUMS. Imorgon ska jag på dop hos andreas släkting, sedan på kvällen blir det roligheter! Förhoppningsvis. Mer om det imorgon :)

Provade min skinnjacka igår o fick vårkänslor.. Tyvärr är den liiite för liten. Köpte den på barnavdelningen förra året o den är för 10-11 åringar. Måste nästan köpa mig en ny, men det blir nog inte en skinnjacka denna gång!


Ge mig vår&sommar

Isbit

Oj vad jag känner att det var onödigt att köpa en pizza nyss. Jag o andreas åkte på 40 olika matställen o skulle köpa mat, han var hungrig men inte jag. Köpte en barnpizza o åt knappt halva, o-n-ö-d-i-g-t. Resten sparar jag åt min lillplutt som jag o andreas snart ska åka iväg o hämta.

Åh gud vad roligt det var nyss! Emma berättade förut under vår mysiga fikastund på waynes, att hon o ewe promenerat från klockarberget till kvissle o typ att ögonfransarna o allt frysit till is. Andreas var nyss på en springtur, o kom hem precis likadan som emma berättat att de sett ut! Alltså jag höll på o dö av skratt, han såg ut som en isbit hela han =D


Topshop

Varit inne på topshop's hemsida nu o kollat in massa kläder, skor o accessoarer. Jag älskar topshop, och kate moss. Kan inte ni båda komma till Sundsvall? He-he! Där skulle jag gärna spendera pengar. En Stockholms-shopping resa skulle sitta fint nu! Och vet ni vad jag blir galen på? Snön! Jag har aldrig varit såhär less o längtat så mycket för att få byta ut min stora äckliga jacka (förlåt andreas<3) o ta på mig en tunn rackare! Jag längtar helt enkelt ihjäl mig till vår/sommaren. Det tror jag inte jag är ensam om...?



Vänner-film?!!

Ikväll har jag o Andreas äntligen sett Benjamin Button, med brad pitt. Den var lite för lång, men annars var den bra tyckte jag! Klickade runt på olika vänner-sidor o läste om alla de underbara som är med i de, o på en sida stod det att det kanske ska komma ut en vänner-film för att de blivit så inspirerad av sex and the city filmen. Gissa vilka som gör ett glädjehopp? WEI! Can't wait =D

Jag kom precis på en hemsk sak. Jag har inte köpt någonting idag, inte en enda gosak. Och det är inte det som är det hemska.. Utan jag kan inte komma på när det gick en dag utan att jag gjort det sist. HEMSKT! Skärpning Emily.


Valentine

Gårdagen blev jättemysig o lyckad! Den bestod utav massa mys, god mat, öppen brasa o tända ljus, bakelser, melodifestivalen o avslutade kvällen i en varm nybäddad skön säng ute på landet! Kunde inte blivit så mycket bättre =) Var så skönt att åka bort från allt även om det bara var ett par mil det handlade om. Ingen mobiltelefon i stort sett o ingen annan än bara oss två att fokusera på :) Urmysig kväll!

Nu ska vi se lite tv sen ska jag försöka få med mannen min på en kvällspromenad! Och försöka få bort allt negativt jag har i hjärnan, för det är aningen för mycket nu!


Alla hjärtans dag
Jag älskar dig!

Alla hjärtans dag

Imorgon är det alla hjärtans dag. En dag som för ett år sedan var mycket speciell o jag tror denna blir minst lika bra. Den var speciell för många saker, men det är privat mellan min älskling o mig :) Vi ska åka ifrån stan o allt, till hans stuga o tillbringa dagen o natten där, o bara ha tid för varandra.


Min vackraste

Charmigt

Charm har världens godaste kycklingsallad måste jag tipsa er om! Jag o sanna var o tog en sån igår o njöt ett bra tag utav den, mättande o fräsch =) På kvällen var jag irriterad. Ni kanske förstår varför? Min bästa åkte ur top model :( Hon vann alltså inte, tusan också!

På min dator står det att de är 18- ute, kan det stämma! Och om mindre än 2 timmar har jag träning utomhus. Jag kommer vara en isig stel pinne när jag kommer hem. Wish me luck!


En utlandsresa krävs för att jag ska få ett leende på läpparna idag!
Maja och jag. Thailand 2006


Upprörd!

I'm back! Oj vilket lång "uppehåll" om man ens får kalla det de. Men jag behöver ju faktiskt inte skriva om min vardag varje dag, utan om roliga grejer o saker jag vill dela med mig om! Idag blev jag upprörd o glad för två saker!

1. Jag vaknade imorse, slog på the voice. Hör att det är någon som blivit misshandlad. Och när dom säger namnet hoppar jag upp ur sängen o gapar. CHRIS BROWN MISSHANDLAT RIHANNA? Det kan inte vara sant. Jag trodde det var Rihanna som var den elaka, inte gulliga lilla söta chris brown. Nej det får bara inte vara sant!

2. Såg top model för ett tag sedan. Mitt bästa program o hitills går det bäst för min älskade analeigh! Jag tycker verkligen hon är hur söt o fin som helst. Skulle jag se ut o vara som nån, skulle jag välja henne! Serri.


Bästa Chris brown, stockholm hovet

Paus

Jag gör slut med bloggen för ett tag nu. Om det blir för en vecka eller en månad återstår att se. Ingen idé att skriva samma sak varje dag. Jag går i skolan, efter den träffar jag andreas, någon kompis eller tränar. Hur intressant är det att höra varje dag? Sen har jag lite pengar också så shopping kommer jag inte spendera pengar på heller.

Hör av er om ni saknar mig ^_^


Half baked

Nu väntar film o gosaker som ben and jerrys o ostkrokar! Den här nya "half baked" är med choklad o vaniljglass, browniebitar, kakdeg o annat gott!



Tidningskändis

Idag är jag o andreas tidningskändisar ^_^ eller nåt. Vi finns iaf pinsamt med i melodifestivalen bilagan som följde med sundsvalls tidning. Är hemma hos honom nu o magen kurrar som aldrig förr, det blir tydligen sen middag idag.. Längesedan jag var såhär hungrig. Det blir bara lugnt ikväll. Imorgon ska jag på stan med Wilma, ska bjuda henne på fika o lite annat smått o gott! =) Gogumman. Have a great night!

tillbakablickar

Fick som jag ville med trippen till onyttiga mcdonalds iaf, en stor meny o det var jag faktiskt värd idag! =D Nu är A på träning o jag är hemma hos honom bara. Kollar på massa bilder ifrån Kreta o längtar tillbaks.



Att åka utomlands med sin pojkvän måste vara det bästa som finns. Att få komma bort från allt som har med skola, kyla o andra tråkiga saker att göra. Att bara få njuta i solen, gå promenader som vi gjorde, sitta o lyssna på vågorna o prata, äta på restaurang (cosmos hette en av de vi åt på som låg högst upp på ett berg, snacka om romantiskt), att storbråka om lite disk för att sedan skratta bort det xD o att få lägga sig i sängen på natten solbrända o gosa ner sig i tunna lakan! Det finns knappast något bättre... Förhoppningsvis åker vi snart igen

Trött-Torsdag

Sjukt äckligt trött dag idag alltså. Vet INTE hur jag ska orka med de i fortsättningen. För de första var lunchen fisk på skolan, som jag inte äter. Sedan var jag helt matt i kroppen efter lite gymmande o sedan kommer hålet på två timmar då jag o andreas skulle på ett ställe, men det blev misslyckat det med så vi satt bara av tiden. Sedan den äckliga kursen i närmare 3 timmar, vill dom ta död på mig?
 
Nu ska jag sova resten av dagen.
Jag tror jag ska höra med Andreas om han kan skjutsa ner mig på mcdonalds så jag får ta ett fett mål o bara tröstäta för jag varit så duktig idag! Nu kommer han. Hoppas ni haft en bättre dag än mig ^_^


Analeigh



Analeigh ska vinna top model! Åker hon ut slutar jag se programmet. Hon är finast, har bäst stil o har den sötaste personligheten! Love that girl =D

Rekord

Jag trodde aldrig jag skulle befinna mig på elektronik-affär i längre än tio minuter, idag slog jag rekordet med över 1 timme. JAG drog först med Andreas på mediamarkt för att kolla efter ett fotoalbum, sedan skulle han såklart vara där ett bra tag till o jag blev otålig. Efter det åkte vi ner till clas ohlson o väntade på att pappa min skulle sluta, det tog över en timme. Sammanlagt idag har jag gått runt bland sladdar o tv-apparater i ca 2 timmar. Nu är jag mätt på sånt flera år framåt kan jag säga! Vi har nyss ätit en utsökt middag, ikväll blir det top model för min del medan A kanske spelar gitarr eller någon annan killgöra. Sedan ska vi äta revbensspjäll som vi köpt, det är ju så sjukt gott! =)

Imorgon väntar veckans värsta dag, TORSDAG. Jag börjar halv nio, o slutar tjugo i sex för jag har en sån sen kurs. Får man ens gå så länge i skolan?


Torn



En lite rolig version på "torn" ;)

Tips!

Vet inte hur jag ska uttrycka mig, men idag var inte bästa dagen i mitt liv om man säger så. Var på en föreläsning på skolan sedan blev det hemgång efter en lunch på coffee house med Hanna. TIPS: Månadens baguette de har där. Med curryröra o grönsaker, o en kaffe på det. Bara 39 kr ;) Blivit de två dagar i rad nu, oops! Iallafall, till det "dåliga" med dagen- blev lite tårar o sånt tråk, men tillslut tror jag det löser sig. Från o med idag, det vet jag att det gör. Jag ska inte besvära er om vad det är, jag känner mig jobbig när jag pratar med mina närmaste om det också... Som sagt är det bra nu o kommer vara det i fortsättningen också:)

Ska snart iväg på träning, sedan blir det en lugn myskväll med Andreas. Dagens plus: Hanna tillbaks på skolan! =D


Skor

Dessa köpte jag igår då jag o andreas var på birsta. Tycker dom är lite ful-snygga ;) Men sköna på o moderna så de fick följa med mig hem. Passar skitsnyggt till ett par jeans! Dock inte till vinterjackan tycker jag. Kvällen igår tillbringades hemma hos min älskling med gotta o vänner-avsnitt =D Idag har jag varit på stan med maja, köpte ett armband o en caffe latte caramell, blev inte så mycket mer än så idag. Duktig emily! Nu får det vara nog med shopping för ett tag.


RSS 2.0