Situps

Dagen startade med att jag knappt kom upp ur sängen efter att vi haft en liten "situps-tävling" igår på gymmet. Jag var så nära på att vinna med mina 23 men emil gjorde två mer, tusan också! Det var faktiskt inte vanliga situps, vi gjorde på nån grej så man tog i med hela kroppen och det tog verkligen på krafterna. Jag har knappt kunnat skrattat eller hostat på hela dagen för jag haft sån träningsvärk. Efter skolan tog jag o andreas en prommis ner på frasses o unnade oss en god lunch. Nu har vi myskväll ensamma hemma hos mig med ljus o gosaker. Finns inget bättre än hemmakvällar med honom eller med vänner, jag har blivit en "torris" eller vad man säger. Jag trivs helt enkelt bäst liggandes i soffan :)


Värme!



Jag skulle kunna göra vad som helst för lite värme o bar mark just nu. Bara att få dra på sig en tunnare jacka (min kommer förhoppningsvis vara en tunn snygg jag kollat ut på Zara), och ett par sköna sommar/vår skor. Slippa gå o frysa hela tiden trots man har på sig en stor o klumpig dunjacka o ett par stövlar. Ge mig en skön sommar nu!

JILL JOHNSON?!

Dagen har bjudit på många roliga händelser. Men det som slår allt var nog när jag o andreas gick på stan. Då kommer två killar från ST fram till oss o säger att de vill fråga oss en fråga. De frågade om vi skulle se melodifestivalen i år och vilken som var våran favorit.. Andreas funderar ett tag sedan säger han:

- JILL JOHNSON! Kärleken är, helt klart!
- Du då? (Säger STkillarna)


Jag kommer inte på någon o då säger Andreas. Men ta the poodles! Då sa jag att de var mina favoriter, trots att jag knappt hört de. När vi gått därifrån är andreas helt chockad när han tänkt efter vad han egentligen sa. "Vad fan sa jag egentligen? JILL JOHNSON??!" Hahahaha =D  Jag tyckte bara det var gulligt men lillpluppen skämdes dåligt. Om nån dag kommer väl det med i tidningen då ^_^

När vi kommer hem till honom o jag kollar mailen så har farmor satt in pengar på mitt konto helt plötsligt, så snällt och behövande kan jag lova! Farmor är bäst :) Sedan bakade vi en fantastiskt god kladdkaka. Vilken toppendag!


Svek

Det blir inte så mycket dator-sittande nuförtiden. Jag spenderar hela dagarna på skolan sedan umgås jag med min pojkvän o vänner.

Jag känner mig väldigt sviken av en vän. En som brukade vara en bästa vän. Men som det känns som jag inte känner längre. Iallafall inte efter det där samtalet. Man försöker sitt bästa o stötta, men får igen att den slänger på luren. Man kan inte bete sig hur som helst. Men såklart är hon alltid en av mina närmaste ändå. Jag blir bara ledsen när hon beter sig såhär. Det ordnar sig nog på bästa sätt tillslut iaf. Hoppas jag!

--


Jag är så otroligt kär...


Fredags

Bjuder på en bild alex nyss skickade till mig som togs vid chris brown. Vilken härlig kväll det var!!


Hej snyggingar!

Weekday



Det här + lite mer fick jag med mig hem ifrån stockholm. Ett linne i en frän färg med lite snygga missfärgningar på, plus ett par cheap monday jeans. Jag har aldrig ägt ett par såna, och hittade dessa för 75 ynka kronor. Jag trodde knappt det var sant :o Lycklig blev jag. Älska affären weekday, kom till sundsvall tack!

Igår blev det kinamat o ettårsdags-presentöppning för min o andreas del. Han fick ett fotoalbum av mig med massa bilder på oss som vi tagit under året, jag satt o pysslade ett bra tag med det kan jag lova. Plus letade i hela stockholm+sundsvall efter ett VANLIGT fotoalbum med fickor som man kan stoppa in korten i. Hittade jag nåt? Ja ett ^_^ Fick ett superfint halsband av andreas och ett stort kort på oss, som jag ska skaffa en ram till o sätta upp på min vägg. Jättefint var det! Ikväll har jag varit med andreas sen har jag tränat, det var nå aerobics liknande o det var skoj! Nu har jag ätit 2 apelsiner o ska hoppa i säng!

1 år av kärlek

Idag när jag o andreas vaknade hade jag nästan direkt träning. Vi tränade på katrinelund o spelade fotboll men också innebandy o basket. Sjukt jobbigt var det, jag som inte tränat på ett tag. Efteråt hämtade Andreas mig o vi åkte runt o yrade runt halva sundsvall för mitt lilla klantarsle glömde först nyckeln, sen åkte vi o skulle hämta den men halvvägs hem säger han att han glömt den igen. Haha! =) Idag har jag inte tid med er mer, det är en väldigt speciell dag idag...

Jag o min älskling firar 1 år idag :') Vi ska beställa hem kinamat o bara mysa hela kvällen. Jag älskar dig andreas!


Grymt!

Jag o flickorna hade en kanon dag&kväll i stockholm igår!! Började med att vi tog tåget klockan 10, när vi kom fram gick vi runt på stan. Slutade med att jag köpte ett par jeans o ett linne på weekday, hur billigt som helst var det för det var 75 % rea! Sedan åt vi på jensen's böfhus. Det var tråkigt gott! Fläskfilé med smörstekt potatis o grillade grönsaker, och till efterrätt tog vi såklart "ta-själv-glass" men vi tog bara en gång :o haha. Vi var så mätta.

Sedan drog vi oss till lägenheten i upplands-väsby o fixade oss. Sedan bar de av mot hovet och chris brown. Vi stod där o dansade o diggade hela kvällen fram till runt elva. Går inte att beskriva hur grymt det var, vilket drag! O vilka moves killen gör =| Sedan åkte vi hem till lägenheten o sov. Imorse åkte vi till stan tidigt, åt o satt på waynes en stund sedan tog vi tåget hem. Nu är jag med andreas o vi ska bara ha en lugn kväll.


CHRIS BROWN!

Nu är det nära.. Ska åka iväg till tåget snart! Ikväll står jag, hanna o alex o skriker på hovet efter bästa Chris Brown! Jag tror det kommer bli en kanon kväll =D Ha det kul i lilla sundsvall, nu drar jag till huvudstaden! Hemma redan imorgon

GRATTIS till min lillasyster som fyller 8 år idag. Hoppas du får världens bästa dag även fast jag inte är hemma <3

Stockholm nästa!

Imorse vaknade jag runt 9 tiden, drog upp andreas ur sängen o han skjutsade mig till ego :) tränade typ ingenting. Andreas kom o hämtade mig igen, åkte hem till honom tills min sista lektion började klockan 3. Långkurs, den håller på till klockan 6. Som tur är verkar läraren bra, man får fika varje gång o det är inget man klagar över =D Efter det sprang jag in på gina o köpte mig en gullig pälssak som jag tänkte ha på mig imorgon...

FÖR VAD HÄNDER IMORGON?!!!! Imorgon åker jag, hanna o alex tåg klockan 10 och ser CHRIS BROWN! Efterlängtat och roligt. Vi ska ha fikabuffé på bussen har vi bestämt, så förut tog jag hjälp av andreas o bakade en kladdkaka! Som tack fick han smaka på lite smetrester som blev över ;) Vi hade en trekonversation igår o vi har typ ett schema inför morgondagen, ett mycket bra schema eftersom vi ska äta på jensen's böfhus också är de bestämt =D yey! Nu ska jag o andreas se vänner (vi har sett säsong 4-10 men inte 1-3). Pussis!


imorgon åker den här, mitt "romerska" linne,
leggings och högklackat på!

Tröstäta

Mina o hannas konversationer idag på skolan löd ungefär såhär "Efter Fredag, vad har vi o se fram emot då???" Då svarade Hanna med en stor suck "DÖÖÖDEN!!" Alla måste ju få vara less någongång, och det var våran tur idag! Jag fick MVG i kursen ledarskap. Det var ju bra, fast huvudsaken är ju att man får G i allt =) så tänker jag o har alltid gjort. Blev en fika på stan efter skolan o nu är jag hemma med en stor godispåse i min näve. Jag tröstäter, vet inte riktigt varför men intalar jag mig själv att det varit synd om mig idag så behöver jag inte få ångest över att jag äter så mycket gosaker! SMART EMILY. Ikväll är det top model, det ser jag fram emot!


Såhär fint ligger Andreas oftast vid min dator!


Jensen's böfhus

Idag fick vi nytt schema. Började nya kurser idag, tråkigt! Fast i projektarbete har vi elsie, äntligen har vi den lilla söta tanten igen :') Nu sitter jag o ponken min o kollar in Jensen's böfhus hemsida. Världens godaste restaurang som vi åt på i Stockholm. Ligger mitt i Centrum också =D Då åt vi en tråkigt god köttbit o till efterrätt åt jag mjukglass buffé, man fick ta hur mycket strössel o glass o såser som helst. Vi gick därifrån med en stor utplutande mage o det vill jag göra inom kort igen. MUMS!

Ska ju dit till Stockholm på Fredag, hade vi haft mer tid på oss hade jag tvingat med mig flickorna dit! Synd att det är lite knappt om tid bara, men en liten stanrunda hinner vi förhoppningsvis med iallafall. Vi ska bo hos Hannas simmarkompis i Upplands Väsby. Chris Brown börjar runt åtta tiden tror jag o vi åker tåg hem på Lördag dag.


Bilder från i somras. Stockholm på Jensen's Böfhus.

Best of Tobbe



Jag tröttnar aldrig på det här :') nya ansnitt tack!

My sweet 16

De senaste timmarna har jag suttit o kollat på massa program på mtv. Jag kollar aldrig på tv, förutom när det är top model. Men nu har jag fastnat för flera olika mtv-program. Såg på "My sweet sixteen" nyss, en tjej som fyllde 16 o fick en fest av sin pappa för 203 000 dollar. Och hon gjorde av med flera tusen dollar per dag.

När det programmet var slut, började ett som heter "Exiled".
Det handlade om samma tjej, hennes föräldrar som gett henne festen tyckte hon var för bortskämd o skickade iväg henne en vecka till Afrika så hon fick leva som de gör där. Hon bodde i ett hus av kobajs, o sov på en stenhård sak som var gjort av något annat. Intressant men också hemskt att se. Stackars de som behöver bo så alla dagar om året :( Nu ska jag tända ljus o ta fram massa gotta för snart kommer pojken min. Vi ska se på skräckis, fast det vet inte han än =D Ni får ha en trevlig kväll:)

The hills

Det blev birsta en sväng igår, kom hem med en grå jacka som jag tänker använda i vår och när det är nollgradigt ute nu framöver, då är det för varmt med andreas fd. vinterjacka =) Sedan åt jag o mamma en mysig middag med massa småplock o kollade på serien "the hills" på mtv som både hon o jag är lite smått beroende av. Jättebra! Sedan tillbringade jag kvällen hos andreas. En aning högljutt för min del som var sjuk så det blev inte så mycket sömn inatt. Idag blev det frukost med maja på charm sen åkte jag hemåt för jag känner mig inte så superpigg. Andreas spelar bortamatch så jag tänkte förbereda för en myskväll tills han kommer hit.

Nu ser jag att det finns massa avsnitt med the hills att ladda ner! Jippie nu är min dag räddad =)


Love is on the way

Vaknat för bara en liten stund sedan, sedan dess har jag bara suttit o hostat o nyst. Jättejobbigt! Ska ta en kopp kaffe o en tekaka nu sen får jag se vad som hittas på idag. Funderar på att kanske hänga med mamma på birsta en stund.

And in the morning I'll be gone away
All the things I left behind
If you need me I'll come night and day
Let's stop the hands of time

Love is on the way
I can see it in your eyes
Let's give it one more try tonight baby


Influensa?

Igårkväll kom det jag "väntat på" ett bra tag nu. Eftersom de flesta i min omgivning varit sjuk förstår jag att jag också skulle bli det. Idag är jag hemma från skolan med halsont o lite feber. Jag är bara glad att jag inte blev det förra helgen (cup) och nästa helg (chris brown). Men hade ju helst sluppit det såklart. Hoppas bara att det inte är en långvarig influensa jag åkt på. Jag gör helg redan idag hade jag tänkt. Om en timme eller två kommer andreas hit o äter sen om jag orkar, blir det o kolla på derbyt granlo-city. Andreas har som tur är inte blivit sjuk än, men det blir väl han om nån timme. Så går det när man inte kan slita sig från varandra :)


Väska

Jag har blivit dålig på o blogga nu flickor o pojkar, ursäkta mig! jag ska skriva korta inlägg, men lite oftare. Som ni önskat ;) De senaste dagarna har jag gjort av med för mycket pengar känner jag, mest på mat och fika. Igår blev det fika med Carrou efter skolan, det var längesen sist o jättetrevligt! Idag efter skolan träffade jag Sanna, då blev det också fika. Alltid lika trevligt att träffa henne, skvaller o mys =) Sedan har jag o hanna varit på stan o ätit på skoltid också, ajabaja! Shoppade en väska igår efter att Hanna nästan tvingat på mig den (skyller gärna på henne)


199:- åhléns. den va' billig o bra, jag blev lycklig o glá!

Oj vad finurlig jag var med mitt lilla rim. Nu säger Andreas att det är virus på mitt mariospel jag har på datorn. Och eftersom han laddar ner miljoner saker på min dator, och jag alltid säger "sluta ladda ner virus" så glädjer det mig lite att säga VAD VAR DET JAG SAAAAA!

Inredning

Ligger i sängen o ska snart sova. Jag älskar mitt rum hos min mamma nu! Förut hade jag ett superstort rum här, men vi delade av för nåt år sedan så hon fick halva o jag halva. Idag kom mamma hem med en ny dataskärm till hennes dator som står på mitt rum (jag har bärbar), platt o behänding jämfört med den gamla skrutten. Hon köpte även en jättesöt liten pall till mig härom dagen. Liknande den här nere men min har massa söta detaljer på den. Nu ska jag stänga ner datorn o sova. Imorgon är Hanna tillbaks på skolan, jag har saknat min bästa.


SCARY!

Mamma fick ett mail förut med massa sjuka bilder.



Efter dessa bilder säger hon "Ja jag skulle mycket hellre varit med de där ödlorna än med hajarna iaf". Det är krokodiler mamma lilla ;) haha söt.



Vilken skulle ni helst vara? =|

Metso-cup

Imorse vaknade jag hos Andreas före åtta någongång, han steg upp med mig o gjorde mig en riktig frukost eftersom jag skulle vara hela dagen på Nordic o spela match. Orkar inte skriva detaljerat om varje match men, vi vann tre matcher (kovland, alnö, matfors) spelade oavgjort mot heffners o förlorade mot stöde. Vi hade chansen att komma etta men den försvann på två sekunder då vi släppte in ett mål i slutminuterna mot stöde. Efter den matchen hade vi kommit etta ändå om de förlorat o vi vunnit, vi vann men även de så det blev ingen förstaplats för oss o alltså ingen inomhusliga heller, tråkigt.

Jag tappade i stort sett lusten efter Heffners-matchen. Det var inge finlir alls, bara krig ^_^ Nån människa i heffners blev tydligen lite sur på mig o kastade MOGET en boll i min nacke av frustration, domaren såg inte men lite roligt var det ändå =D Mahah. Jag satt på sidan på Stöde-matchen o när de gjorde mål i sista minuten flööög jag på andreas o typ drog av han håret. Stackars liten =| Nu har han förlåtit mig så vi ser på en film o ska sova sedan.

Här har ni min helg i övrigt:


+ världens bästa pojkvän. Kan inte bli bättre!


Australia

Ska strax åka iväg på bio med andreas, vi ska se den omtalade australia. Är den bra så bra som alla säger tro? Hoppas det. Ligger i min säng med grym träningsvärk efter alla pass de senaste dagarna. Jag är inte van o träna såhär mycket, inte styrka iaf! På söndag är det metsocup, jag vill verkligen vara peppad frisk o att det ska gå bra för oss. Missar Lets Dance ikväll, brukar inte följa programmet men vore kul o se nu när de är lite roligt folk med där. Jaja, ingen katastrof! När vi kommer hem från bion ska jag tvinga med pluppen i ett varmt bad, det är gudomligt skönt o jag fryser nu o lär göra det då med! Hoppas ni får en trevlig fredagkväll, det ska jag ha =D


Bodypump

Det var ett jobbigt bodypump pass vi hade med laget ikväll, jag kommer inte kunna gå imorgon pga all träningsvärk känner jag på mig. Men roligt var det =) Imorgon ska vi vara på Ego på skolan, kommer vara helt slut också träning ute på kvällen. På fredag är det också Ego och på söndag är det metsocup, då ska vi viiiinnaaaa mycket! Det är kul att vinna. God natt med er, nu ska jag upp om nåra timmar *klant*


Jag är trött

Ojoj förlåt för mina negativa inlägg.. Det slutade med att jag hade en lektion idag, matte. Jag o Emma skrev en sång, hon hade inga böcker (ignorera att jag hade det!), så vi skrev en mycket bra låt som vi ska lära resten av flickorna sen =D Det var nämligen bara jag o emma av flickorna där idag. Låten hette "Jag är trött", då kan ni nog på något sätt lista ut hur bra den var med alla ljudeffekter osv! ;) Efter skolan blev det en fika med min älskling. Han är det bästa jag vet i hela världen. Om nån timme ska jag iväg på fysträning, efter det ska jag spela mario o sova i ganska bra tid iallafall.


Idag köpte jag vanliga pärlörhängen, intressant va?

Bildlärare

Vad är detta??? Jag undrar hur många inlägg jag skrivit om min bildlärare egentligen, men nu har jag fått nog av tanten! Hon är "sjuk" IGEN, oväntat. Fel att meddela? Har nyss skrivit ett hatbrev till min mentor om henne, inte för att det kommer göras nåt åt det här eftersom hon blivit tillsagd förut men. Jag hade kunnat haft en lång sovmorgon om det inte vore för idioten. Dessutom hatar jag bild o har gruvat mig hela veckan för den här äckellektionen....


skolstart

Jag somnade lite efter tolv inatt, så tidigt trodde jag aldrig jag kunde somna! Kunde knappt kolla på datorskärmen för jag hade så ont i huvudet o nacken, tog en tablett innan jag la mig o somnade. Nu ska jag dra på mig mössan o åka till skolan. Efter skolan ska jag träffa min kärlek, sedan har jag fysträning ikväll. Det ska bli skönt att träna!! Så trodde jag aldrig jag skulle säga. Nu har jag inte tid med det här, puss!

Jobbig kväll

Ikväll har en jobbig grej hänt. Tänker inte dela med mig vad det handlar om, men alla mina tankar går till er just nu v

Allting kommer ordna sig på bästa sätt.

6/1

Idag är en sån här dag jag bara vill sitta i ett hus för mig själv o skrika ^_^ sjukt tråkig dag är det idag. Jag vill gå på bio, eller det var väl så gott som bestämt men då går det åt h-vete också. Sen börjar skolan imorgon, det gör mig inte gladare... Jag trodde inte man kunde bli såhär less


Sparande

Mitt nyårslöfte för i år är att SPARA PENGAR! Det bästa jag vet är att åka utomlands, inte bara själva semestern där utan bara att planera, packa o resan till arlanda, underbart (flygresan skulle jag gärna skippa). Så nu har jag öppnat ett sparkonto, och har redan flera tusen på kontot efter födelsedag o julafton, snart är det en resa =D Det blir helt klart en om inte två resor i år. Jag o andreas funderar starkt på att åka till Turkiet från Midlanda någongång i sommar.


Min fina sparkossa jag köpte på Kreta

Dock var jag på stan med Maja idag, och det råkaaade ju bli en onödig t-shirt. Men den var billig o en söt påfågel på den så jag var faktiskt tvungen. Studiebidraget är till för att shoppa ;) Nu läser Andreas o jag ligger brevid vid datorn som ni ser, och njuter av de sista dagarna av jullovet. Jag längtar INTE till skolan.


Inställt

Igår hade jag o andreas tänkt gå på bio o se Australia, men vi orkade inte. Vi började med o åka o handla, sedan lagade vi mat som bestod utav fläskfilé, friterade strips, soft ice drink o massa annat gott =D I somras gjorde vi såna där middagar flera gånger i veckan när vi var ensamma, fast då grillade vi ute. Det var jättelängesen sist så då kom andreas på idén att vi skulle göra det. Efter middagen gick vi ut o lekte i snön, vi åkte till o med bil till en annan backe längre bort för vi ville ha lite extra fart =D Det var iaf en riktig myskväll, vi somnade ganska sent som vanligt.

Ställde klockan på 10 imorse men vi kunde verkligen inte komma upp, klockan 12 fick jag nästan dra upp honom för vi skulle åka till ikea. Han shoppade, men inte jag. Hur ofta händer det på en skala? Fick honom äntligen att köpa en halsduk iaf, finfint! Sedan hade jag träning, när vi satt full bil så får alla vi ett sms att träningen är inställt, högst fem minuter innan den börjar. KUL!!! Så nu sitter jag här, snart kommer andreas o då ska mamma bjuda oss på kinamat! Nu ska jag springa på affären o köpa nån mumsig efterätt!


look-alike


Vad tycks? Lika? ;) Andreas blev sur efter 10 försök med olika bilder på honom, så kom det alltid
upp att han var lik nån tjejkändis, stackarn! Men tillslut fick han bli lik en "karl" haha =D Jag blir alltid
lik "Calista Flockhart" som var Ally mcbeal, jag kallades typ för det när jag var liten för vi var så lika.
Men jag sparade en bild på denna tjej ist. Nu ska vi gosa ner oss o se på vänner, har haft en riktigt bra
kväll. Berättar om den imorgon =)

shopping

Fick med min pojk en sväng på stan idag. Gick först förbi maja en sväng, sedan tog vi en fika med mamma på afmidor. Sedan skiljdes vi åt en stund, jag fastnade på Wedins o hittade tusen par skor på den sjuka rean ^_^ Slutade med att vi två timmar senare åkte tillbaks för jag ångrade att jag inte köpte något, kom därifrån med ett par billiga mysiga svarta moccaskor. Dock var de för stora, fanns bara i storlek 39 men med ett antal tjocksockar passar de nog bra, behövs nog eftersom de är ganska tunna. Hittade även ett par tröjor på andra affärer, som jag ska in o köpa imorgon =) Nu ska jag o andreas åka till honom snart, o ha en riktig mysig kväll. Tänkte använda min julklapp som jag fick av honom, vad det är får ni inte veta =D

Kate Hudson

Om jag skulle få byta utséende med en kändis, vet jag direkt vem jag skulle välja.


Kate hudson. Hon är så grymt vacker! Älskar hennes hår o allt.


MITT 2008

Ni behöver ju faktiskt inte läsa allt, det är mest för mig själv så jag kan gå tillbaks o komma ihåg de roliga upplevelser jag haft i år =) Egentligen kan jag sammanfatta det här året med ETT namn "Andreas".

Januari 2008: I början av Januari började jag pratade med en pojke, nån dag senare kollade jag på hans innebandy-match o kunde inte få bort blicken, samma kväll var vi med varandra hemma hos hanna o kysstes för första gången ute på gatan i bosvedjan, tiden stod still o sedan dess har han varit den enda killen i mitt liv. Den 25:e januari blev han min.



Februari 2008: Spelade cup i nordic, blev en hel del mål för mig o kändes som att fotbollen gick framåt. Kommer ihåg att andreas satt från 7 på morgonen till sena kvällar o kollade på mig på nordic. Alla hjärtans dag var en mycket speciell dag, på alla sätt o vis! =)



Mars 2008: Min lillasyster blev besatt av andreas, pappa kom in o frågade mig o andreas "Stör hon?", WILMA svarar seriöst "nej då det gör hon inte". En liten rolig kommentar sådär =D Gjorde mål med vänstern för första gången i mitt liv på en träningsmatch i huddik (oviktigt, men so what). Tog efter mycket om o men bort mitt tandsmycke på tanden. Färgade håret blont igen efter bara 2-3 månader brunt.

April 2008: Var på en hel del roliga fester med hanna, träffade ett nytt kompisgäng som vi umgicks ett par gånger med men mycket mer än så blev det inte =) Hanna o jag gick ner mycket på skoltid o köpte soft ice drink o satt i solen. Bokade resa tillsammans med Maja och mamma till Cypern. Sista april tillbringade jag hemma hos Elin, där blev det grillning o mys i värmen!



Maj 2008: Natur och Friluftslivs-kursen på berga. Cyklade från stan till bergafjärden o tältade där två nätter, det var mysiga kvällar vid brasan med skräckhistorier o sånt men annars var det inge vidare. 



Juni 2008: Skrämde livet ur andreas hemma hos honom o kommer aldrig glömma hans vettskrämda blick, gömde mig o hoppade fram o han höll på att svälja tungan. Många fina dagar, satt vid ån o åt kinamat ett antal gånger. Hade grillkväll hemma hos andreas med mina o hans närmaste. Hanna kom hem från något (av alla ställen hon var på), och hade både tagit ut tandställningen o varit hos frissan, plus att hon var hur brun som helst. Hon var så fin =D värt att nämnas! Hade världens mysigaste kväll i armsjön med andreas natten innan jag skulle till Cypern. Var en underbar vecka i Cypern med Maja och Mamma, det var verkligen bäst! Samma dag jag kom hem åkte jag brunbränd till andreas o fick världens finaste halsband som jag har på mig varje dag. Annars jobbade jag mycket i kvissle o sålde jordgubbar.



Juli 2008: Gatufesten blev lyckad, blev mest att gå runt o lyssna på artister o fick andreas för första gången på länge att åka karuseller! Var på lagfest på kullen med massa roliga aktiviteter en hel kväll, lyckat! Var på träningsläger en dag i byberget med laget. Jag o älskling firade ett halvår tillsammans. Mikael lustig, min favoritspelare, lämnade i min stora sorg giffarna. En mysig kväll var jag o andreas med hans familj på skatan och åt, fina bilder togs o solen sken!



Augusti 2008: Tillbringade många dagar i Stockholm med Andreas, var bland det bästa på hela sommaren! :') Hade återträff med det gamla njurundalaget. Jag o andreas kollade på "när lammen tystnar" o det slutade nästan med att han slog till mig för att jag var så rädd, det var en hemsk natt haha =| Det gick tungt för giffarna i allsvenskan efter att Lustig bytt lag.



September 2008: Jag, Hanna o Maja hade en rolig girlpower kväll som slutade med kaos =D Bokade resa till Kreta 21 dagar innan vi skulle åka.

Oktober 2008: Många skrattanfall på skolan med min bästis Hanna. Grymt roliga dagar =D Middag med spid-flickor på biteline. Såg djurgården-gif i stockholm vilket slutade i förlust. Lurade våran engelska lärare på skolan att Robin som bytt tillbaks till våran klass var en utbytesstudent från italien, hon gick såklart på det o vi fick skratta i många veckor, haha! Hade praktik på Nivrena med Therese, det slutade i ett MVG o det var hur roligt som helst med barnen! Åkte en vecka till Kreta med Andreas, mamma o hennes kompis. Det var en hur mysig o bra resa som helst, synd med vädret bara. Min älskling fyllde 18 år.



November 2008: Gif åkte ur allsvenskan... Började gå till sjukgymnast för min nacke, vilket tyvärr inte hjälpte ^_^ Beställde biljetter till Chris Brown (som förövrigt är om 22 dagar!). Fick ett antal utbrott på våran engelskalärare som vi tillslut blivit av med.

December 2008: Slaskiga dagar i början som gjorde mig tokig. Födelsedag med många fina presenter den 11:e. Var på 50-tals fest o hade roligt. Var på julseans på söröje. Biosuppé med min kärlek. Såg en mycket bra film på bio, twilight som både jag o andreas blev fäst i. Var i min stuga o spelade indiana jones o annat roligt. Hade en mysig julafton och ett superbra nyår!


nyårsafton

Min nyårsafton var minst sagt underbar! Startade med att jag o andreas åkte med hans familj runt fyra tiden till Haga. Där blev vi bjudna på mat efter att ha kollat lite på mamma mia. Eftersom jag är så töntig o feg när det gäller mat (framförallt fisk), och det vet hela andreas släkt i stort sett, fick jag en egen fin förrätt medan resten av gänget åt hummersoppa! Till varmrätt blev det oxfile o annat gott, och till efterätt chokladsufflé. Mums! Mannen som lagade maten under kvällen är hur duktig som helst i köket o han kallade mig ängel ett antal gånger, han gillade mina korkskruvar =D Han är så snäll. Urgod middag! Efter det tog jag o älsklingen bussen efter åtta någongång ner till Maja. Där var vi resten av kvällen, vi spelade spel o skrattade oss igenom timmarna fram till tolvslaget. Då stod vi vid hamnen o pussades vid tolvslaget:) Efter det kände både jag o andreas oss nöjda för kvällen, o andreas bar mig hem till skönsmon pga högklackat för min del. Min gentleman! När vi kom hem åt vi lite nudlar o låg sedan o myste hela natten fram till klockan halv två idag, då låg vi kvar i sängen sega som vi var o åkte sedan ner till stan o åt. Har varit en lugn dag, riktigt skönt efter en vild nyårsafton, men rolig som tusan =D

Andreas fick ett litet lustigt sms igår natt också, som vi äcklades o skrattade oss igenom =D haha. Att hon fortfarande försöker o tror att han ens vill ha något med henne att göra xD det är bara riktigt komiskt. Min pojk är sötast! Snart kommer en sammanfattning av mitt underbara år 2008:)


RSS 2.0