things they change my friend :(

image200

Can't you see it in my eyes
This might be our last goodbye
But i hope we'll meet somewhere, again
I miss you...

jag kommer ihåg när jag lyssnade på den låten, som spelades varje kväll i baren. sista kvällen kom den och jag kunde inte längre hålla mig för gråt, jag har tusen låtar som jag lyssnar på om och om igen, för de påminner mig om dig. du gjorde mig så glad, och nu när du är borta kan jag inte vara glad, inte just nu, det går bara inte.  jag kommer ihåg varje kväll jag kom ner till dig så såg du alltid så glad ut o sa "HOW U DOIN'? ;)" och sen kom du med ditt oslagbara leende o sa saker som var bara, helt underbara. det var inte en tyst minut, bara glädje glädje o åter glädje hela tiden. jag hör saker och påminns om dig hela tiden, jag hör folk säga saker som du brukade säga och göra saker du brukade göra, det gör så ont, så otroligt ont. men tiden läker alla sår, men jag kommer fortfarande sakna dig världens bästa ratsin. tack för allt du gjorde för mig

underbart är kort, alldeles för kort

man brukar säga att varje gång man skiljs ifrån en person för evigt så dör en liten smula inombords, det är just så det känns nu för mig fast det är inte bara lite heller.

jag kom hem igår runt elva efter en mycket jobbig resa, var ledsen, trött o kall hela resan och hade verkligen ingen lust ALLS att åka hem. vad finns det att åka hem till? vännerna o familjen såklart, men det känns bara som det inte är något roligt alls nu att se fram emot, kylan vintern och mer behöver jag väl inte säga. på dagarna så var jag mest vid poolen, var på stranden 2 eller 3 dagar mer orkade jag inte, tyckte det var mysigare att ligga vid poolen med folk man kände där =) gjorde mig klar vid 5-6 tiden varje dag och sen stack jag ner till ratsin som började jobba klockan sex. han var världens underbaraste människa, verkligen. jag satt där med han flera timmar i streck varje kväll o jag ångrar inte det ett dugg, för jag hade verkligen obeskrivligt roligt tillsammans med honom. vi gick på promenader, spelade tennis o skrattade även fast han jobbade. kommer aldrig glömma när jag pratade med en engelsk man som var jättejobbig och ratsin kom o hjälpte mig, eller när jag o ratsin var ute o gick o pratade om allt mellan himmel o jord, eller när han stöttade mig för saker jag är ledsen över. den mest sorgliga stunden var när samma dag som jag skulle åka, när jag som vanligt satt med han där i baren där han jobbade fick jag gå undan flera gånger för jag kunde inte hålla mig för gråt, kunde inte föreställa mig att jag aldrig mer kommer få träffa honom. sen när jag skulle ta farväl så stod jag o grät länge i hans famn. han har gjort mig starkare än förut på många sätt, han har gjort så otroligt mycket för mig så jag förstår bara inte. nog pratat om honom, jag blir bara deppig när jag tänker på att jag aldrig mer kommer få träffa honom.

jag har shoppat, mest väskor och sånt o i stort sett inge kläder. vi gick på mycket fina o bra restauranger som vi älskade men också på ett antal dåliga o störda som inte ens visste vad vissa självklara saker var. "boiled potatoes!" "what is that?" "MEN KOKTA PÄROR!!!" haha vad roligt det var. roligt var det också när ratsin hela tiden gjorde bort mig inför min mamma xD och när de små engelska tjejerna gjorde danser, "hulda" (vi kallade henne det för hon såg ut att heta det) var urskön! x) de fina drinkarna och milkshakerna jag fick varje kväll utav ratsin var hur goda som helst. jag kan inte hålla mig för skratt när jag tänker på när han o jag retades med varandra hela tiden o vi kunde bara inte få nog av det, hua vad roligt. vi retades från allt om när vi spelade tennis och ord som du är sämst fetto, groda, shy, lekande is, FANCY förekom hela tiden, ni förstår nog ingenting men det var så otroligt roligt. gaha xd oj nu började jag igen. jag har iallafall haft en otroligt rolig semester med mycket värme, bad och sol! jag är väl inte sådär jättebrun men jag har nog aldrig haft såhär mycket färg förut iallafall, även om det inte är så mycket 8-)

igår kom jag hem runt elva tiden på morgonen, jag var inte så trött eftersom jag sovit hela bilresan raklång i baksätet och även i planet. men jag sov en stund sen fick jag hämtning o åkte hem till pappa, var där ett litet tag sen ringde didrik mig och då åkte jag dit. var där till runt nio o då träffade jag maja o vi var på klockarberget hos simone en sväng med massa folk, sen vidare hem till maja o var där under kvällen med folk. käkade på max o det var väl trevligt, sov över där- hos maja alltså. idag var jag o maja på stan o fikade, sen åkte jag hem. sen har jag bara varit ute o promenerat, jag kände att jag behövde tid för mig själv.. det känns inte roligt alls att vara hemma. jag har som en stor klump i magen o går bara o tänker hela tiden, o lyssnar på låtar som påminner mig om allt i cypern. men som sagt underbart är kort, alldeles för kort.

image198image199
eemily.bilddagboken.se

i cypeeeern

nu sitter jag har igen i vantan pa mor min. dagarna har gatt jattesnabbt, det har varit hut skont och roligt som helst. vi har varit ute och atit jattegott och igar satt vi pa en bar med live musik, urtrevligt! sen slutade aven den kvallen som de andra med att man satt ute har vid poolen med massa trevliga manniskor. jag hatar o traffa manniskor utomlands som man umgas med i stort sett hela tiden for sen kommer man aldrig mer traffa dom, roligt... jag har nyss legat och sovit i skuggan men sen kom nagon och vackte mig da satte jag mig har.. men nu ska jag dra upp och duscha o fixa mig sen blir det utgang =) det blir en mer sammanfattning av alla kvallar nar jag kommer hem, for det orkar jag inte slosa tid pa nu.

in cyprus

igar kvall runt 2 cypriotisk tid kom vi fram hit, till ett hotell som heter eva belle och ligger bara en liten bit ifran agia napa city. da fikade vi lite o gick o la oss sedan, det var riktigt skont att sova helt perfekt temperatur. idag klev vi upp tidigt, drog ner till nissi beach och badade o solade o var dar hela dagen, alska den stranden den ar kanske varldens finaste. stekte pa till ungefar fyra sen sa stack vi hem o badade i poolen sen vidare till duschen o sen gjorde vi oss klara o promenerade till city. varit dar ikvall o blivit bjudna pa massa urgoda drinkar och atit jattegod mat! nu har jag o mami suttit har pa hotellet och haft det trevligt o sen satte jag mig har i receptionen vid datorn. jag har redan shoppat lite smasaker och sadar. vadret ar heeelt underbart, grymt varmt ar det och solen tar som bara den, synd att  jag inte har turen att bli jattebrun da men men. jag kanner igen mig jattemycket har och det ar ju skont sa man slipper tappa bort sig hela tiden =) nu ar det en reggae mix i baren, maja du vet vad jag talar om! ;) jag saknar er alla, ni far garna smsa mig. nu ska jag o glassa lite vid poolen, aven fast klockan ar 1 pa natten har! )D cya(h)

vår tid är nu, en svartvit bild som blir till färg om vi vill

i tisdags var jag först på skolan, sen var det match. vi spelade 3-3 mot matfors och jag gjorde ett mål. sedan tog jag det bara lugnt på kvällen. på onsdag var det skola sen kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde. i torsdags var det skola, efter skolan träffade jag elin o vi trippade runt på stan =) föresten så blev det att jag tackade nej till föreningen ändå, även fast det hade varit roligt o vara med men men. efter stan åkte jag hem ett tag sen vidare till pontus. var där o såg idol och sjöng sing star o hade det roligt. i fredags på morgonen gick jag runt med tessi o emma i stan sen åkte vi vidare till södra berget där vi var hela dagen, det var mest bara information o skit så det var väl inte så fullt lyckat. sedan blev det att promenera nerför södra berget vilket var grymt svårt o jobbigt med de krokiga genvägarna genom skogen, jag o mia försökte hinna ikapp några i klassen  men det gick inte så bra så vi gav upp till slut. vi var på stan o pratade lite o så sen åkte vi hem. då på kvällen åkte jag till carrou, vi köpte en massa gosaker och var bara hemma o tog det lugnt. sen åkte jag o hämtade didrik i juniskär o han var där med oss, men vi somnade bara xD sen åkte han hem o jag somnade direkt igen.

igår kom didrik tillbaks med min moppe som han lånat, vi åkte till mig sen vidare hem till han. kollade på film och hade roligt, det var ju ett tag sedan så att säga. filmen var jättebra, ena sekunden skrattade man o andra grät man haha. sedan runt middagstid åkte jag hem, åt o duschade sen åkte jag hem till honom igen, senare kom det folk och där  var vi under kvällen. carrou och jag hade ju våra roliga stunder, haha vad roligt det var. "jag är fett pigg", "a fat pig"  haha vilken bra humor vi hade (y) sen runt ett blev de hemgång, då satt jag vid datorn o pratade med min syster julia, tur jag har henne. sen kröp jag ner i sängen. idag vet jag inte vad jag ska göra, jag är riktigt sugen på pizza så det kanske blir en sväng på någon pizzeria sen ska jag nog bara ta det lugnt, får se vad det blir. sen till veckan är det skola igen, fast på fredag åker jag till cypern, härligt med värme!


i need you to hurry up now

Miss you where I've been
I'll be back to love you again



i fredags åkte jag till maja, vi drog och köpte massa gotta o var hemma hos henne o såg på film =) jag sov där o när vi vaknade på lördagen så drog vi ner på stan en sväng. träffade mor som köpte skor åt mig o lite så sen gick vi o fikade med hon och även majas mamma :) sen skiljdes vi åt ifrån våra föräldrar, gick hem till maja sen åkte vi till silfver. när vi kom dit så var han o duschade så då medan skulle vi träna lite på stöt spelet men såklart fick jag en stöt även fast jag inte ens hade förlorat xD sen när han kom så körde han o jag det om vem som skulle få diska och såklart fick jag stöten och var tvungen o diska x( gah. sen såg vi på tv och pratade sen skulle han iväg så då drog jag hem till mig o jag skjutsade hem maja hem till sig. när jag varit hemma o ätit o så, åkte jag till maja igen o sen var vi ute i stan med lite folk sen blev det vidare till bosvedjan o sen till sist hamnade vi hos pontus igen. vägen dit var så grymt rolig så jag höll på o dö av skratt xD haha. när vi kom dit såg vi en film och det slutade med att alla tre somnade, vaknade runt två o då åkte jag o maja hem. igår klev jag upp i ganska bra tid, åkte på möte med föreningen och det var väl ganska läskigt =| jag fick stå och rappa o sjunga opera inför massa folk med en stark lampa i ansiktet, det var väl ungefär det mest pinsamma jag varit med om xd  fick göra massa mer saker också. sen var jag bara hemma under kvällen. idag har jag varit på skolan, det var roligt och det är det ju ganska ofta nu för tiden =) nice de. höjdpunkten av dagen var iallafall på italienskan när jag fick sms o kollade ner på det o gick rakt in i tvn, skrek som en gnu och det kan inte ha varit så vackert haha. ikväll har jag spelat match ikväll o vi vann med 3-2, skönt med vinst det var ett tag sen. jag gjorde ett mål men det blev ju bortdömt, attans! imorgon blir det skola sen match igen. nu måste jag sova, klockan är ganska mycket. god natt


i vintras

RSS 2.0