pink sky

igår vaknade jag av att klockan ringde runt 12, jag klev upp o duschade och gjorde mig klar sedan åkte jag in till stan. i stan träffade jag maja, vi gick runt o kikade sen gick vi hem till henne. där satt vi på balkongen o tittade ut över stan i det fina vädret och åt mat som min lilla kock lagat åt oss =) sedan gick vi ner på stan igen och jag shoppade massa. sedan runt fem tiden kom mia in, jag mötte henne på navet också gick vi runt på stan en stund sedan gick vi till gif matchen. vi stod uppe vid patronerna hela matchen i det skinande vackra vädret och det var hur skönt som helst. alex har fixat en flagga där det är en bild på micke lustig och sådär, och den hade jag hela matchen och kommer även ha den i fortsättningen har jag bestämt mig för :p haha. giffarna vann med 4-0, så grymt sjukt bra. efter matchen ställde jag o mia oss där nere som vanligt o vinkade till alla spelare, men mest såklart åt micke lustig och erkan saglik. efter matchen satte vi oss i bilen med våra breda leenden eftersom giffarna vunnit men mest för att vi fick sådan kontakt med spelarna efter =D vi hämtade upp maja som följde med mig hem. jag o maja åkte nästan direkt till didrik o va med han och malte hela kvällen, vi var vid dyket ett tag och sen åkte vi hem till didrik o sov där. skrattade grymt mycket gjorde jag under kvällen iallafall så det var roligt. 

idag skjutsade jag maja till bussen runt 1 tiden sedan åkte jag hem och gjorde mig klar o sedan vidare till steff. var där ett tag sedan åkte vi o köpte glass osv. jag köpte även 3-dagars gatufestbiljett (y) så nu är det gjort. när vi kom hem åt vi glass och bär o satt ute =) mysigt. vi åkte sen vidare till didrik, var där en stund sen åkte vi på affären o sen till sandöarna fast där var det tråkigt så vi åkte därifrån lika fort som vi kom. jag o didrik åkte hem till mig för jag skulle byta om och sådär sen drog vi in till stan för vi skulle inte ta bussen som de andra, vi tog moppe istället. eftersom bussen för de var försenad så satt vi på mcdonalds och pratade o det var väl ungefär det roligaste under hela kvällen för sedan blev det bara tråkigt så jag skjutsade hem didrik till sig o jag åkte hem till mig. och jag kan lätt säga att didrik är den bästa vännen jag någonsin haft o någonsin kommer få. nu sitter jag iallafall här o ska snart gå o lägga mig så jag orkar med dagen imorgon =)

image97

the last kiss

i måndags när jag vaknade gjorde jag mig klar sen kom steff hem till mig. vi åkte ner till stan och jag shoppade hårfärg och så sen stack vi till affären och storshoppade inför våran hälsovecka, som vi har nu. vi köpte allt ifrån bär och frukt till nyttiga drycker. sedan åkte vi hem till mig, gjorde kycklingsallad som var skitgod och åt naturgodis ;D haha. sedan hade jag match, sista matchen med division 4 och vi spelade 2-2. det gick inte så värst bra för mig, bara stundvis. jag drog på mig ett gult kort till, samma misstag som förra gången-klantigt. sedan åkte jag hem och då direkt kom steff och didrik hem hit. steff färgade håret på mig medan didrik satt och kollade på, haha. medan hårfärgen satt i började vi göra smoothies och satt i mitt kök och drack de, skitgott. sedan kom erik, jag duschade och vi åkte runt elva tiden hem till didrik. vi hoppade nästan i hans pool direkt och tog oss ett kvällsdopp, det var kallt men väldigt skönt. efter var vi så frysna så alla stod o trängdes i didriks dusch som var kokhet, sedan klädde vi på oss mjukiskläder och satt och slöade bara. sedan skulle vi bleka mitt hår ännu mer, eftersom det skulle bli blont. så då började vi med det, slingade även didriks hår fast det  blev ju tyvärr inte lika misslyckat som mitt blev även om jag hade hoppats på det så att jag slapp vara ful ensam. det blev knappt någon  skillnad på mitt hår så jag var lika gulhårig som innan. sen var jag o steff så duktiga så redan första kvällen gjorde vi ett misstag o åt chips på våran hälsovecka? men jag blir inte förvånad xD runt fyra tiden åkte jag och steff hem till mig o vi la oss direkt.
 
igår ringde petra och väckte oss runt halv tolv, vi började göra oss klara sen åkte vi in till stan. jag gick runt med mia och vi shoppade o gick runt o kikade =) sen satt vi o åt på ett jättemysigt fik, nyttigt åt vi såklart eftersom det är hälsovecka. sedan åkte jag o steff hem till henne och var där ett tag, sen åkte jag hem o åt sedan åkte jag på match. spelade med f16 då och vi förlorade, det var ju lite kämpigt men inte gjorde det mig någonting när jag visste att jag hade en bra kväll framför mig. åkte hem till petra och var med henne o steff, vi satt o pratade och hade det trevligt sedan åkte jag och steff till didrik och skrattade som få =) fytusan vad roligt jag har med er. sedan stack jag o steff o sov, i lite bättre tid än natten innan. idag kollade vi först på film sen så har vi bara varit hemma o tagit det lugnt. sen åkte vi o hyrde ny film och köpte gotta oops vi kunde inte hålla oss, igen.. sen åkte vi hem till mig och hade det jättemysigt och såg filmen vi hyrt, the last kiss =) haha när vi var på väg hem från statoil stannade steff hastigt mitt i vägen, jag stannade också för jag trodde det var något viktigt också börjar hon prata om vad vi ska äta på gatufesten xD haha hon är så söt! runt tolv ikväll åkte vi hem till denkert, var där med han o viktor o såg på besökarna, en gammal klassiker (h) läskig men jättebra. nu kom jag hem för ett tag sen och nu ska jag sova. imorgon blir det stan med maja sen ska jag träffa mia och gå på gif match, på kvällen får jag se vad det blir.

image95image96

one and only

igår var en bra dag, idag var också en bra dag. jag åkte till steff runt två tiden, var där med henne o petra sen åkte vi först ner till emma en sväng sen till ewe i svartvik. var där o pratade med henne sen åkte vi hem till steff igen o satt där o pratade =) mysigt. o jag måste bara tillägga att jag o steffs mamma blivit bästa vänner (h) haha. närå men hon är världens snällaste tycker jag. sen åkte jag hem o käkade o gjorde mig klar för match, åkte på samling klockan sex men visste inte om jag skulle palla spela pga. min förkyldning som inte vill försvinna, men jag spelade ändå, kunde som vanligt inte hålla mig=) spelade forward i början men blev tokig för det gick inte min väg så sen sattes jag ner på mittfältet o då gjorde jag mål efter jag fått en turgodis utav mia :p haha. tredje matchen i rad jag gör mål nu (h) sen fick jag gult kort för en skitsak men det gjorde inte mig något. efter matchen åkte jag steff o petra hem till mig, vi kollade i mina gamla dagböcker och det var kanske hur roligt som helst? haha xD sen åkte vi till mcdonalds o satt där o pratade, mys. kom hem därifrån för ungefär en timme sen o nu ska jag bara sitta vid datorn sen lägga mig. imorgon kanske jag ska spela match med essvik, får se hur det blir men först ska jag nog på stan eller något, var ett tag sedan sist.

du kanske inte tänkt på att även jag kan bli sårad och less älskling, eller så kanske du inte bryr dig?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

image87
min tvillingsjäl

bara vi två

i torsdags tog jag o maja bara det lugnt, vi satt o käkade gotta o pratade om allt möjligt =) i fredags då vi vaknade gjorde vi oss klara sen skjutsade jag henne till bussen o jag åkte till steff. vi var där ett tag sen stack vi till hembygdsgården o gick igenom för lördagen, alla grejer vi skulle göra under kvällen. sen åkte jag hem, proppade i mig massa saker så jag skulle bli frisk men icke. åkte på samling inför match, jag skulle egentligen inte vara med för jag är så förkyld men såklart så vart jag så sugen så jag var tvungen =D jag o mia på topp hela matchen, hur roligt som helst (h) jag gjorde ett mål igen, var skitnära o göra ett till o lobba över målvakten (hade varit snygggggt om det hade blivit mål men icke, den tog i stolpen). sedan efter matchen så åkte jag hem, duschade o sådär sen mötte jag steff tessan petter ewe o victor på statoil, vi hyrde film o köpte gosaker o sen åkte vi hem till mig o såg på filmen, eller vi snackade mest. runt ett tiden åkte de hem o jag tog det bara lugnt sen gick jag o la mig i hyffsad tid. 

igår klev jag upp runt ett, började fixa mig o åkte sedan till steff där jag fick hämtning utav steffs gudmor. vi åkte till galtströms kyrka o jag började träna lite med pianisten. sedan var bröllopet igång, jag sjöng två sånger o alla var verkligen jättefina. steff såg ut som en prinsessa o bruden likaså =) sedan åkte vi därifrån till hembygdsgården, var där tillsammans med ewe o emma hela kvällen och det var faktiskt jättekul men lite jobbigt med all disk. fick mycket beröm för min sång vilket var skitkul, tur att det inte blev misslyckat pga. min förkyldning som jag trodde det skulle bli. vi fick som tur var hjälp utav steff med allt plock o sådär. sedan runt halv ett åkte jag hem därifrån och la mig nästan direkt. idag har jag bara tagit det lugnt o duschat o sådär. ikväll får jag se vad det blir =)

image85image86

I wanna take you away

i måndags var jag hos steff, vi satt mest o tyckte synd om oss själva hela kvällen även fast vi hade det hur bra som helst xD haha. sen såg vi på eva och adam o käkade popcorn =) hihi. vi fortsatte såklart o planera våran efterlängtade vecka och pratade massor som vanligt, så mysigt. sen åkte jag hem o satt vid datorn sen gick jag och la mig. i tisdags åkte jag till mia ganska tidigt, vi gick till affären och köpte gotta o massa  jordgubbar och satt ute i solen lite. sen gick vi hem käkade och busade på =) åkte därifrån till sund där vi hade match och dessvärre förlorade vi med 4-2 men vi spelade jättebra ändå. sedan åkte vi hem till mia och var där hela kvällen, sov där =)

på morgonen vaknade vi, klev upp o käkade frukost sen åkte jag hem en timme o packade lite mer saker o sen kom jag tillbaks till henne. senare beställde vi thaimat o käkade det, sen blev vi deckade av mättnad i hennes säng. vi gjorde oss klara sen åkte vi och spelade match igen, jag skulle få "debutera" i essvik =) fick ha min 9:a som tröjnummer =D jag spelade forward och det gick faktiskt bra, gjorde ett mål och sådär. vi vann med 5-1 o vi spelade hur bra som helst, var riktigt roligt. känns redan som man kommit in i laget skitbra och de berömde mig jättemycket så det känns kul =) efter matchen drog jag hem med elin till mig, duschade o gjorde mig klar sen mötte vi viktor på statoil. vi raggade även upp tessan där som hängde med oss hem till mig o såg film. det var trevligt o skönt o bara ta det lugnt. sedan runt två tiden åkte tessan o viktor hem o jag o elin gick och la oss. idag har jag varit på stan med maja sen har jag inte gjort så mycket mer. ska vara med henne ikväll också tror jag sen imorgon ska jag spela match igen ;| jobbbiiigt för jag känner mig förkyld som en apa. ska även träna tills på lördag med steffs mami, träna o servera o sådär. och nu sitter jag o trycker i mig nå äckligt så att jag inte ska bli sjuk, jag vill inte ha krasslig röst när jag ska sjunga på lördag, mia du vet hur min röst blir då (y) haha.

den 14 september åker jag till cypern för femte gången =) blir underbart.

You better learn how to treat me right
Cuz once a good girl goes bad
We'll be gone forever
Did it happen when we first kissed
'Cause it's hurtin me to let it go
Maybe cause we spent so much time
And I know its no more
I should have never let you hold me baby
Maybe why I'm sad to see us part
I didn't give it to you on purpose
Can't figure out how you stole my heart


image84              image83

http://eemilyj.bilddagboken.se

end of happiness

i torsdags repade jag, petra, mia och tessan hela dagen inför showen. sedan klockan ett var den första, då kollade alla i våran klass och en massa fler. sedan var nästa halv två, det gick väl lite sämre eftersom det blev en del pinsamheter xD men det gick iaf bra när jag o mia sjöng våran låt. sedan åkte jag hem, sedan åt jag hos min kusin som tog stundenten o sen åkte jag o såg giffarna på tv, misslyckat eftersom de förlorade. sen åkte jag hem, fixade lite inför skolavslutningen dagen efter o sen såg jag tv o sov.

igår började vi halv elva, jag åkte lite tidigare eftersom jag blev klar så tidigt. då träffade jag lite folk o sen blev det samling i matsalen. satt där med klassen o lyssnade på rektorn, käkade tårta och sådär. sen sa musikläraren plötsligt att hon ville se en "favorit i repris" osså ropade hon upp mig o mia, hon ville att vi skulle sjunga våran låt igen. det gick bra tror jag men det var väldigt nervöst xd haha. vi blev ju med i tidningen o allt (h) haha! sen gick vi o satte oss igen. senare var det samling i klassrummet, vi fick våra betyg och janne och malin pratade. det var så sorgligt, ville inte ens tänka på att man aldrig mer kommer gå i den här klassen.. jag fick iallafall 9 vgn och ett mvg, resten g. riktigt nöjd är jag eftersom jag höjt mig i de flesta ämnen. när vi gått ut ur klassrummet och det äntligen var sommarlov, kramades alla med varandra och man kunde ju inte hålla tårarna borta.. jobbigast var nog när jag kramade ewe, det kändes bara så otroligt grymt jobbigt och ledsamt o tänka på att vi aldrig mer kommer ha våra busiga stunder tillsammans på skolan...
 
sen åkte jag o didrik till ica, köpte lite saker till kvällen och sen kom även rikard o jocke. vi var hemma hos didrik och badade, solade och hade det allmänt trevligt. sen kom det mer o mer folk o vi grillade hamburgare och satt ute i solen, riktigt trevligt =) sen drog vi in till stan, först satt vi uppe vid några bänkar och det var väl ungefär det roligaste under hela kvällen? sen stack jag, petra, ewe o emma ner till stan. jag träffade elin en sväng o sen gick vi bara runt hela kvällen, var väl ganska drygt men stundvis roligt. runt ett kom jag hem o då la jag mig direkt, trött som jag var.

jag vet inte varför jag inte kan vara glad, det är sommarlov och jag har nog världens bästa sommar framför mig men samtidigt känns allting bara skit, jag vill inte vara utan er, jag vill inte att det ska vara slut. det har varit den bästa tiden någonsin tillsammans med er 9a1 och det känns rent ut sagt åt helvete att behöva skiljas åt ifrån er. ingenting kommer någonsin bli lika bra som det varit...
image76image75

the best time ever

veckan har varit hur bra som helst. i onsdag efter skolan åkte jag o petra in till stan, var där o tjockade =D sen drog vi hem till mig. vi låg i min säng o pratade och käkade godis, sen så drog vi ut med moppen och kikade runt lite =) köpte mer godis (a) sen var vi o skulle kolla vilka det var som var på ett ställe osså ramlade vi i diket när vi stod still? x) hahaha fy vad vi skrattade =D sen skjutsade jag hem henne osså åkte jag hem. igår var jag först på skolan, på lunchrasten stack jag och mia o käkade pizza på alforno (h) det var mums. och som vanligt sprutade vi pizzasallad? haha. vi hade ingen bild sista timmen vilket var jätteskönt. jag skrattade som ett as efter skolan, haha vad kul de var =D busigt värre.

imorse var jag hur trött som helst, men när jag väl kom upp åkte jag till skolan. vi hade bara slappar lektioner under hela dagen eftersom vi inte har ngt att göra. såg på nån magi dokumentär på non, men jag var ju glädjedödarn som berättade hur de gick till hela tiden x) haha. sen på idrotten fick vi den hemska nyheten av yvonne att vi skulle måsta springa statoil igen för att planen var upptagen. men då gick jag, viktor och emma istället. vi satte oss på en bänk när vi gått ungefär en tjugodel, satt i solen o snackade :) sen vände vi, gick o plockade blommor till vår gympalärare x) haha. det var as kul =D hon blev hur lycklig som helst, haha, maskisar, vad gulligt av er. sen fick jag veta so betyg, fick tre g:n och ett vg, haha. sen igår fick jag veta att jag fick mvg i engelska, wiie. och vg i svenska! :p sänkt mig i svenska men höjt mig i engelska =) aja. på tisdag ska vi iallafall med klassen och gå på laserhallen o sen käka på texas, det ska bli roligt! sen på torsdag o fredag då blire sång med tessan, petra och mia =) kommer bli så grymt sorgligt o sluta, jag vill inte skiljas från er min älskade bästa klass :'( åååh, alla minnen med er är de bästa.

sen så ska jag först träna sen så ska jag vara med carrou gumman =) får se vad vi hittar på. imorgon ska jag vara med elin, tokigt roligt =D wiie.

 image68
evelina lindström, inget kan någonsin
bli bättre än det du o jag gjort tillsammans.
du har gjort mina skoldagar till de bästa,
jag är världens lyckligaste som har dig.


RSS 2.0