I huvudstaden

Sitter i stockholm i fruängen just nu i en jättejättefin lägenhet. Exakt i det här området och i denna lägenhet skulle jag vilja bo. Vi kom hit rätt sent ikväll, så vi gick ut med Buster o köpte samtidigt en enorm pizza var. Så jag har rester till frukost imorgon också, woho! Då ska vi upp tidigt mot stan, hem o rasta Buster, sedan mot skytteholm o se Väsby-Gif. Ska bli sååå spännande o roligt! Men FÖRST ska det shoppas!

Stockholm nästa

Imorgon blir det skola ett tag sedan bär det av mot stockholm. Vi har det alltid så mysigt när vi är där, bara vi två. Den här gången ska vi som sagt kolla på två fotbollsmatcher, äta gott o shoppa. Bo i en fyra och ta hand om världens gulligaste hund. Kan inte bli bättre! Nu måste jag börja tänka vad jag ska ha med mig. Och justja, plugga måste jag också börja med. Prov imorgon.. Känns som jag inte gör annat än pluggar om dagarna! Så det ska bli skönt att komma bort en helg =) Ha det braaa! 


Vi i stockholm för två år sedan

Smärta till tusen

Det är typ ett under att jag kan sitta upp rakt vid datorn just nu. Igår skulle vi precis börja på dansen när jag känner att jag börjar få världens kramp i mellangärdet, typ diafragman. Var tvungen att sätta mig ner sen pratade jag med dansläraren o hon skickade snabbt iväg mig till skolsköterskan o jag blev bara värre o värre. Andreas åkte i ilfart från jobbet o skjutsade mig först till akuten, men det var så otroligt mycket folk där så det var bara att vända. Då åkte vi senare till primärvården, de kände o klämde o jag höll på att ordagrant DÖ AV SMÄRTA.

Såklart, så skickade dom hem mig efter att inte ha fattat (!?) vad det var för någonting. De sa att det kunde vara en inflammation i revbenen, eller att jag brutit något eller blablabla. Är inte det deras jobb att ta reda på det innan dom skickar mig därifrån? Jag satt och tjatade att jag måste få veta vad det är o få tabletter för det, men tjejen blev bara skitsur o sa att jag skulle hem o prova äta något sen isf åka till akuten igen. Blev liiite bättre igår kväll efter att ha tvingat i mig vatten o ibumetin, så kunde iaf tillslut somna men har vaknat flera gånger under natten o haft ont.

Nu väntar jag bara på att Andreas ska sluta, eftersom han har bilen. Så vi kan åka till akuten så jag får veta vad det är. De måste göra en massa undersökningar förmodligen. Så ont som jag hade igår har jag ALDRIG haft någonstans. Det var verkligen hemskt.. Jag kan inte äta något eller dricka heller, för så fort jag sväljer får jag krampanfall. Fan alltså...

Stockholmsderby på gång

Stockholm i helgen. Blir två fotbollsmatcher o förhoppningsvis massor av shopping. Ska se väsby-GIF och Aik-Djurgården. Det sistnämnda är främst Andreas som vill se, men ska bli spännande att se Pontus spela plus att det är inte varje dag man går på ett stockholms-derby med förmodligen ett fullsatt råsunda.

Denna jacka vill jag ha!

Bild från blondinbella's blogg

En söt tvättpåse

Varit på stan o njutit av solen och utav Maja som äntligen är i Sundsvall! Ska iväg på Andreas match nu sen blir det festligheter med Olivia ikväll. Ska göra goda drinkar ikväll som jag drack på båten till Riga, mums! Köpte världens sötaste tvättpåse idag på stan, som ni ser här nedan. Ett par brillor o ett rött läppstift.

Trevlig helg =)




Saker som måste göras

Nu sitter jag här igen, timmar innan vi börjar. Åker med min pojkvän på morgonen för att slippa ta bussen, så sätter mig på skolan o försöker få några skoluppgifter gjorda istället. Har hur många uppgifter som helst nu känns det som! Men det som piggar upp mig lite är att senare idag har vi dans, woho!!!! =D


Studentklänning på G

Varit ett par timmar o pratat med min kusin nu, och guess what- hon ska sy min studentklänning! Hon är hur duktig som helst att sy och har gått ett antal år efter gymnasiet för att bli designer. Hon tog mått o jag berättade lite hur jag ville ha den! Glad =)

Ska iväg snart o kolla på andreas match med en stor varm latte, sedan blir det bara lugnt ikväll. Ladda inför den kommande skolveckan, kanske plugga lite. Skulle behövas!


Student?!



Bara jag som tycker den här klänningen var hur söt som helst? Skulle man få benen på köpet skulle jag nog beställt hem denna. Vill ha någon klänning i typ den färgen till studenten. Vill INTE ha en vit. Synd att frakt+tull är så otroligt dyrt annars hade den här blivit min inom kort!

Lugn kväll hemma

Först somnade Andreas, sen Wilma.. Nu är det bara jag kvar, klockan är lite så jag är inte speciellt trött. Vi har haft en mysig kväll framför tvn bara =) Imorgon har jag inga planer ALLS, första gången på länge och det är så himla skönt. Jag måste börja lyssna på min kropp o ta det lugnt oftare. Nä, nu äre god natt :)



Hittade lite bilder från i vintras på farmors dator!

50 dagar till studenten

Precis hoppat ut ur duschen, ren o fräsch! Försökt mig på lite filosofi men det tog stopp i hjärnan nu. Skjuter upp det, som allt annat. Har jättemycket att göra i skolan nu känns det som. Men det fixar sig nog =) Ikväll blir det mys med Wilma, blir nog pizza o talang! Ska bli kul att träffa min lilla fina flicka. Trevlig helg!


Svårt att förstå att skolan snart är över. Blandade känslor över det!


Citat av Marilyn Monroe



- "A career is wonderful, but you can't curl up with it on a cold night."

- "
Hollywood is a place where they'll pay you a thousand dollars for a kiss
 and fifty cents for your soul."

- "It's not true that I had nothing on. I had the radio on."

Myskväll framför tvn

Slutade tolv idag på skolan, då gick jag o lunchade supergott med mamma sen åkte jag hem. Nu inväntar jag Carro för en myskväll, blir nog gosaker o sex and the city! Imorse klev jag upp halv sju, även fast jag började 10.10, åkte o tränade så att jag kunde åka med Andreas o slapp ta bussen. Nu kommer hon=)


Cheryl Cole

Wow vilken brutta! Såg henne på skavlan här om kvällen, hon var grym på att sjunga o dansa, och inte nog med det- hon verkar vara så ödmjuk o gullig som person! O hur söt är hon inte? :)


Härlig vårdag med Gif-vinst

Idag efter ca 5 minuter på knaust, blev det klart att jag får sommarjobb som "jordgubbstant" i år igen. Jag älskar att jobba som det! Man kan sitta i solen ute hela dagarna, träffa roligt folk (oftast!), sedan att jordgubbar är urgott är ju bara ett plus! Men blir nog sista året som det nu.

Har varit en bra dag ändå. Mamma har fått nytt jättebra jobb, o jag är så glad för hennes skull! Giffarna spelade sin första seriematch, och gick o VANN! Fick även ett årskort av min snälla papi! Solsken hela dagen o en glass på torget. Känns som allt är på väg åt rätt håll:)


Bilder från GIF för prick ett år sedan

Modern dans

Sitter på skolan nu en timme innan vi börjar, för att jag åkte med Andreas. Ska försöka plugga lite, men lär inte bli så mycket gjort. Idag på dansen ska vi ha modern dans! Nån som provat på det? =) Inte jag iaf. Ska bli kul!


Trevligt uppvaknande

Vaknade imorse av att Andreas kom hem efter att han spelat match. Då hade han köpt massa gott till frukost, tidning till mig o t.o.m. bingolotter tills ikväll, haha =) Idag tvättar vi för fullt o nu ska vi laga mat. Skolan börjar imorgon, jag varken hurrar eller gråter över det. Sol är det ju ute idag iaf, det är positivt! =D

Då o då för att inte uttråkas helt av vardagen, brukar jag tänka på saker jag har att se fram emot. Listan kan göras rätt lång just nu! Några av sakerna är: Stockholm över helgen i en stoor lägenhet sista april, studenten o sedan turkiet fem dagar efter! Allt detta ska ske inom 60 dagar.


Outfit



Klänning + skjorta - MQ
Väska - Åhléns
Converse

Helg

Igår: Stan med underbara Sanna sen kom Oskar på middag hos mig o Andreas.
Idag: Fika hos Kicki (faster) sen lunch på stan med Olivia. Nu tillbringas kvällen i Njurunda :)

Trevlig helg

Shopping i Riga

Trots att vi fick vara 8 timmar o utforska staden Riga, var vi bara där ett par timmar för det var så kallt. Vi gick in i TVÅ affärer för pengarna vi växlat tog slut eftersom vi hittade så himla mkt fint o vågade därför inte gå vidare;) Köpte massa godis o alkohol på taxfreen också, men det behöver ni nog inte se bild på =)










Bilder från Riga

Vi har haft det superbra och här kommer ett bildregn! Har shoppat massor av roligheter, kikar ni in här imorgon så får ni se vad! Nu måste jag ta igen många timmars sömn.













Riga here we come

Nu packar jag inför de kommande dagarna. På båten ska vi dricka goda drinkar, äta god buffé till både middag o frukost, bada o basta på relaxavdelningen, shoppa på taxfree sen hoppa av för några timmar i Riga. Hoppas på att hitta lite fynd där, ska speciellt titta efter smycken. Brukar alltid hitta sånt utomlands =) Nu ska vi packa klart sen kliver vi upp tidigt imorgon bitti o drar oss mot Stockholm till att börja med. Hörs!


Maniac on the dancefloor

Igår åt vi en utsökt middag hemma hos pappa sen skjutsade min gulliga Andreas mig till Maja. Vi var bara hos henne en stund sen drog vi ut. Satt först på svenssons o drack shots sedan vidare till stadshuset där vi dansade hela kvällen. Hade riktigt roligt med Maja som äntligen är i Sundsvall! Igår på dagen var vi på birsta också o shoppade lite. Nu ska jag snart iväg på trerättersmiddag sen ikväll blir det att packa eftersom imorgon åker vi kryssning till Riga =) Fasen vad kul vi ska ha!


Gammal bild på mig o min bästa vän.


Klassfest 1:a april









Kväll med Spid07b

Måste säga att jag hade grymt roligt igår! Började hemma i farmors stora hus att vi i klassen åt tacos o babblade på, t.o.m kom (nästan!) hela klassen. Sedan var vi kvar o förfestade, lekte lekar o städade lite på slutet sen åkte vi ner på stan. Haha risse sprang runt med nån brödkorg o skrek, höll på att dö av skratt.... =D

Från början var det bara vi i klassen på dansgolvet på Oscars, vi hoppade runt som nå galningar allihop. Sedan blev det proppfullt, jag svettades nog ut all alkohol jag druckit under kvällen kan jag säga. Ont i fötterna fick man också men tusan vad kul det var! Klassen började försvinna en o en men träffade på nya roliga prickar o hade verkligen jätteroligt. Fick skjuts hem av snälla Emma och gick o la mig o mådde prima- vaknade lika pigg imorse! Idag har vi varit på påskmiddag hos mormor&morfar o imorgon blir det birsta med Maja sen påskmiddag hos pappsen. Kvällen spenderar jag o Maja förmodligen dansandes någonstans! =)


Bilder från igårkväll kommer nån annan dag!


RSS 2.0