födelsedagsbarnet

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAN! =D

idag fyller min älskling 18 år! men han är fortfarande min lilla bebis! idag har pappsen bjudit oss på födelsedags lunch på charm, kyckling enchiladas blev de som är oslagbart gott =D sedan var jag andreas o wilma på stan o kikade runt. Nu ska jag o älsklingen mysa hela kvällen med ben and jerrys o presentöppning ;)



GRATTIS

angry woman

Bläää vad less jag är. Sitter hemma hos andreas själv (som vanligt den här veckan)... Han är med körskolan o gör halkbanan. Han klev upp 6 imorse, o då kunde jag såklart inte somna om på flera timmar, skitkul. I måndags klev han upp dö-tidigt o spelade golf också o då kunde jag inte heller somna om.......... Så nu är jag TRÖTT o LESS så det bara skriker om det! Jag hatar när saker man planerat o bestämt bara går åt h-vete. Så har det i stort sett varit hela veckan.

Bion "Låt den rätte komma in", var riktigt bra faktiskt. Handlade om en liten mobbad pojke o en flicka som var en vampyr, visst låter det löjligt men jag rös för att den var så läskig o grät för att den var så sorglig! SE DEN.

Jag vill fika på stan med flickorna från SPID! Det är vad jag vill göra idag. Men då kunde inte nån, o igår kunde inte jag osv ni förstår, är svårt att pricka in en dag då alla kan men jag behöver fika+skratt nu! De är medicinen mot min lesshet idag! Eller så kan lilla söta Vera från kreta komma hit med sitt underbart söta leende o leka lite med mig.


ANGRY WOMAN!!

låt den rätte komma in

Igår fick jag återförenas med tre bästa vänner =D yey. Träffade först min Hanna på stan o drog en mysig fika på coffee house i höstmörkret, blev såklart en soft ice drink som det inte blev en enda av på kreta faktiskt. Gud vad jag hade saknat Hanna på bara en vecka, fanns mycket nytt skvaller vilket var riktigt roligt ;) Sedan var det gif match då jag fick träffa min älskade Sanna, giffarna VANN faktiskt som de inte gjort sedan 28:e Juli? Sjukt, men äntligen fick de en vinst o det var de värda. De är alltså inte klara för äckel superettan än, kom igen nu för tusan. Efter matchen var jag en isbit, gick upp till Majsan o vi gick efter ett tag en promenad o råkade stanna på donken för en matbit *oops*. Efter det somnade vi nästan direkt. Idag har jag varit på staden med mamma, vad jag köpt kan jag inte skriva här eftersom det är en offentlig blogg.. Nu blev ni allt nyfikna va =D Snart ska jag o älsklingen på bio. Jag tror vi ska se nån som hette "Låt den rätte komma in", låter skumt men hoppas den är bra..

NU säger maja att hon har hennes mormors kakor hemma, jag älskar dom. Man blir helt förtrollad av dom o de är inge skämt heller. Nästan så jag måste springa till henne före bion...


kreta



bilder http://eemilyj.bilddagboken.se 

home sweet home

Iförrgår natt kom vi hem ifrån Kreta. Jag, andreas, mamma o hennes kompis Monica har haft det hur bra som helst. Trots regn o moln vissa dagar har vi utnyttjat varenda minut o gjort något roligt =)

Positivt: Det har mestadels varit ganska varmt, vi har ätit supergod mat.. allt från lammkotletter till grillat kött (det var de jag mestadels åt), det har varit superstora vågor i havet som inte jag vågade mig ut i, men det gjorde andreas o mamma iaf. Vi bodde på ett jättemysigt hotell, där jag o andreas hade en egen lägenhet. Förutom bråk om disken har vi haft det sjukt mysigt hela veckan =D haha. Vi åkte mycket till Chania, som låg ungefär 20 minuter bort, där fanns det en superfin hamn med tusen restauranger. Jag älskade en affär där som hette KIWI, där kunde man köpa massor med söta saker till hemmet (vuxenpoäng) =D Träffade världens sötaste liten flicka, Vera hette hon o var halv pourtogis (eller hur det nu stavas). Jag o andreas gick promenader på massa grekiska romantiska gator, jättefint. Grekerna var mestadels jättetrevliga o vi fick en favorit restaurang som hette Zepos som låg vid hamnen. Väldigt fin utsikt, mycket god mat o vi blev bjudna på allt från öl till Raki (äcklig 40% grekisk sprit, blä). Bäst av allt var att andreas var med den här veckan, han förgyllde varenda sekund trots regn o oväder, vi åt på Platanias högsta restaurang Cosmos o då får jag helt plötsligt ett sms från han även fast han sitter en meter ifrån mig "Dina ögon glittrar finare än någonsin. Lika fint som första gången vi sågs. Och dina lockar är så otroligt fina. Jag blir kär på nytt... Älskar dig" Ibland är han för underbar.

Negativt: Regnade o var jättemolnigt vissa stunder. Sista dagen såg vi inte solen en sekund, riktigt synd! Katter sprang överallt o jamade, klappa dom ville man ju inte heller göra utan blev mest äcklad av de. En katt haltade till o med när vi kollade för att "tigga" till sig mat, o när vi kollade bort gick den vanligt, haha vilken turistfälla! Det som var mycket negativt var att vi inte ens var på Kreta i en vecka, utan vi åkte hem på den SJÄTTE dagen. Vi hade alltså 5 dagar där på ett ungefär. Då är det inte så roligt när solen bara sken ett fåtal timmar av de dagarna. Restaurangen Fakka ska ni ALDRIG gå till om ni är i Chania. Det var en traditionell grekisk restaurang, jag beställde lammkotletter som även de andra gjorde. VET NI VAD JAG FICK? Fettslamsor o en lammnjure! Jag klagade då o de enda han sa då var "But in greece, we like white meet" han kallade alltså fett för "white meet" för att det skulle låta finare. INTE NOG MED DET, när jag redan var förbannad också fick vi notan, då står det "bröd 4 euro, musikavgift 6 euro" vi hade inte beställt något bröd, utan fick det bara serverat o då tror man såklart det ska vara gratis (så var det på alla restauranger men), och musikavgift skulle vi tydligen också betala för att två gubbar satt där o härmade katter o grisar? De spelade ju knappt musik. Otrevlig var de som jobbade där också, ne usch o fy för den restaurangen. Nu ser de ut som de blev mycket negativt, men vi har haft det underbart!:)


goodbye sverige

Ligger i sängen med min karl nu, vi ska försöka sova lite inför den långa bilresan till arlanda vi ska genomgå inatt =) vi har i stort sett packat klart o så, snart åker vi.. kommer sakna er mina sockerpinglor. ni får gärna smsa mig :)

GOODBYE SWEDEN, HELLO KRETA!!!!! =D

sleepy

Oops, jag råkade somna o sova i två timmar. Ungarna tog mer kål på mig än jag trodde. Nytt proppat i mig fläskfilé o andra gosaker, nu skaaa jag plugga matte. Men så kommer jag väl fortsätta säga i några timmar. Väntar dessutom på ett viktigt samtal från hanna, sjukt roligt tycker jag att det är men synd om min babe =D men de där håller vi för oss själva, haha. Tänkte bara göra er lite nyfikna ^_^ Dumt av mig va? Imorgon på kvällen ska först andreas o hans mamma hem till min mamma osså ska vi prata ihop oss lite mer inför resan o sådär. Sedan ska jag ha myskväll med Hanna.

På lördag blir det sista rycket som gäller med packningen. På kvällen åker vi till Arlanda. Jag har inga stora förväntningar alls på vädret på Kreta, det har tydligen regnat flera dagar där men iallafall varit mer än 20+, huvudsaken det. Så ni borde inte ha så stora förväntningar på att min färg på huden kommer förändras enormt heller ;) Det ska bli sjukt skönt att komma iväg ifrån Sundsvall, Sverige överhuvudtaget. O mysa med min älskling o äta god mat hela dagarna.



snälla låt solen skina :o

praktiken över

Igår började vi halv nio. Hade lektion med en klass sjuor på 25 pers, vi hade halvsal vilket ledde till lite utrymme o hetsiga barn som var överallt :o Men lektionen gick superbra o vi fick oss några småkompisar där i klassen, två av de kom till o med o satte sig med oss på maten =D haha. efteråt sa de att de ville ha oss som idrottslärare istället, de var hur gulliga som helst. Andra klassen var lite mindre, de var också sjuor. Då körde vi samma lektion som bestod utav doppboll, tunnelkull, basketfia, basket, stafett o lite mer. Vi hann få in allt på en timme o yvonne verkade vara riktigt nöjd med oss o även eleverna. Efter skolan gick jag, therese o emma o simmade (eller mest plaskade o lekte) på njurundahallen, sen klev vi upp bastade en stund sen åkte vi in till stan o åt. Efter det såg jag o emma lite på Giffarnas match mot Medskogs, giffarna vann som väntat =D yey! Sedan träffade jag andreas o vi gick o såg derbyt på sporthallen, city-granlo. Granlo vann så då var andreas såklart lycklig, jag brydde mig inte speciellt mycket om vilka som vann eller inte.

Idag vaknade jag av min väckarklocka, väckte andreas som vaknat på helt fel sida o försökte få upp honom men han grymtade bara något otrevligt tillbaks. Jag ringde therese o hörde när vi började o det var tydligen som jag trodde halv tio så jag somnade om igen o min sura pojkvän åkte med pappsen till skolan sin. Idag hade jag o therese två sexor, de var lite mer stökiga.. Då hade vi allt från land skepp o hav till krabbfotboll. Slutade i god tid så nu ligger jag här med en fet godispåse o måste plugga matte. Jag har prov imorgon, första provet i Matte B.... Får se hur det går.

shopping

Idag var jag på stan med mamma o uträttade massa ärenden inför Kreta. Växlade pengar, gick på apoteket o köpte massa saker (bla. nåt som ska förinta min finn-odling på hakan), och massa andra saker. Nåt som var helt onödigt o förhoppningsvis inte kommer behövas i Kreta var att jag råkade köpa en halsduk. En röd, lång mysig som kommer sitta skönt på till min (som nu blivit min efter andreas vuxit ur den, jippie!) stora svarta vinterjacka. Blev också en fika på afmidor! Nu blir det absolut inge mer shopping innan Kreta, jag fååår inte. Det gör nästan ont i hjärtat när jag ser att jag redan har 1000 halsdukar av olika slag.. Men jag behövde faktiskt en till!


En sån lång, fast utan bollar!

Janne!

Jag blir galen på batterisladden till min bärbara. Den vill inte sitta i, utan åker ut lite smått hela tiden (vilket leder till att den ändrar till energisparläge o skärmen blir mycket mörkare). Jag måste skaffa mig en ny, eller så kanske det är nåt inne i datorn det är fel på:o Jag kanske tryckt in den för hårt eller nåt, hö-hö =D Tur att jag inte ens haft datorn ett år så garantin gäller fortfarande, denna gång ska jag iaf spara alla bilder o allt på datorn så de inte försvinner som de gjorde sist när jag lämnade in den *arg*

Idag på Nivrena var det faktiskt skoj. Började tio, då jag o therese träffade våran gamla idrottslärare Yvonne o hon gick igenom vad vi skulle göra i veckan o så. Vi kollade på hennes idrottslektion o lärde oss ett o annat, vissa måste man verkligen ryta åt för att de ska vara tysta o fatta. Hoppas iaf de har lite respekt åt oss! =D Imorgon ska vi ha idrottslektion för två sjuor, på torsdag för två sexor. Sedan blev det lunch, när jag står i kön hör jag plötsligt "EMILY JONSSON", och vem är det inte då om min f.d favoritlärare Janne! Jag såg nästan honom gå emot mig i slow motion för jag blev så lycklig, eller nåt.. Träffade även malin, henne hade jag inte saknat lika mycket men, hon var bra hon med! Bytte några ord med honom o åt, gick sedan upp o hälsade på igen. Imorgon ska han ta med kort på sin nyfödda lilla felix, tyvärr kan man nog inte än höra om pojken fått Jannes dialekt. Jag älskar Janne för han fick mig att få G på alla matteprov efter tusen IG. Han är anledningen till att jag har VG idag på gymnasiet ;) och på utvecklingssamtalen sa han jämt "jag förstår inte hur man jämt kan vara så glad som emily är, jag har aldrig träffat en sån glad människa i hela mitt liv", då hade han ändå stått ut med mig i tre år. Såna komplimanger gör mig verkligen glad. Nu ska jag inte babbla på mer, jag ska ligga i min säng o vara irriterad på min batterisladd o vänta på att andreas ska sluta sin träning.


bortförklaring

Pratar med min man i telefonen. Han har blivit en toknörd o sitter o spelar spel på datorn så fort han får chansen o han bortförklarar sig hela tiden.

Emily - Du spelar ju hela tiden..
Andreas - Nerå inte så mycket.
Emily - Jo, det gör du visste!
Andreas - Ja men det är mest för att jag är intresserad av andra världskriget. Och det handlar typ det här om..

Haha, han är bra söt. Nu ska jag sova! Imorrn är det praktik :)

jag är en fryst jordgubbe

Blev utmanad av min älskade Hanna så bäst jag följer hennes krav =D

Du har:
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika sminkborttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
Summa: 12


Du:
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Summa: 5


Du har:
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa: 3


Totalt: 20

Resultat:
0-10 Naturligtvis naturliga tjejen!
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö
20-25 Fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast!


beställning

Efter att ha varit hos mamma en vecka kom jag precis till pappsen efter en stan-runda med andreas. Fika på charm o mys, inge shopping tyvärr eftersom inte riktigt pengarna vill öka i min plånbok :( Vad hände med alla pengar jag tjänade ihop i sommar? Dom är borta.

Jag fick äntligen mitt paket med skönhets produkter som jag beställde från internet ;) Det var en stor låda som innehöll: En mjukgörande ansiktscremé, 2 flaskor rengöringslotion, Body lotion, Läppsyl med lukt av vanilj&cocos, parfym (som man fick med gratis, den kommer nog aldrig sitta på min kropp). Tur jag redan betalat för grejerna så kronofogden slipper komma till mig! Nu ska jag måla lite nagellack på mina fula naglar o bara ha en lugn kväll för mig själv.



v.42

Måndag: Sovmorgon pga. Bosse i Uppsala, stan, hem o packa upp.
Tisdag: Praktik på Nivrena, ska ha idrottslektioner för 6-9:or
Onsdag: Praktik
Torsdag: Praktik
Fredag: Styrka på gym, Matteprov eftersom jag inte är där när de andra gör det nästa vecka.
Lördag: Packa, på kvällen åker jag o andreas till monica o bil därifrån till arlanda
Söndag: På morgonen går planet till Kreta. Vi är framme där runt två tiden!


Visst låter det som en bra vecka? Knappt nån skola, utan mest praktik o få träffa gamla lärare (JANNE) o få yngre slita för sitt liv på idrotten =D hö-hö. Matte B provet är väl inget jag längtar till direkt, det kommer vara svårt det vet jag. Måste vara en duktig flicka o plugga riktigt i veckan. Andreas har ju gjort Matte A, B, C o D så det ska väl fixa sig det här i guess =D Hihi. Jag är sjukt shopping sugen!!!!! Men spara pengar är ett måste nu, vill ju iaf ha lite fickpengar i Grekland.


bjuder på en "go" närbild

the strangers

Skön helg! Har som vanligt varit med min pojk, det kunde ni nog redan lista ut. Igår var jag även på lagfest i Korsta, pizzaätning o lekar osv. Promenerade (!) därifrån runt tio tiden till bosvedjan, som tur var mötte andreas o emelie mig med cykel så jag slapp gå ensam den långa mörka biten.

Idag har jag o andreas sett på askungen, det var inte igår man såg den! Började också på "the strangers" med liv tyler men när andreas drog på samling kände jag inte för att fortsätta se på skräckisen själv, då satte jag mig här. Ska väl åka om knappt en timme o se på hans innebandy match. Första gången jag såg honom var ju faktiskt på hans innebandy match i början av januari någon gång, så det blir väl lite deja vú känslor skulle jag tro! :')

Idag om prick en vecka, ligger jag o andreas o glassar i solen på kreta. Det känns sjukt :o Tyvärr är inte vädret på topp där nu, eller det är väl som en svensk sommar ungefär. Då kan man väl iaf ligga i solen till skillnad från när vi var i cypern i juli ^_^ det var föör varmt. Nu ska jag kladda på lite mascara o borsta gaddarna. Cya!


styrka på gym

Ligger i min säng, trött är jag o träningsvärk har jag redan från dagens styrka på gym pass. Dagen imorgon startar med ett till så bäst att jag vilar upp min veka kropp riktigt inatt ^_^  Min dag har varit skoj. Skolan idag var inte alls tråkig, o det är mycket pga hanna, vi har grymt skoj hela dagarna. Med maaassa bus! Efter skolan blev det fika på barista med mamma, drack en urgod smoothie med mango/hallon smak. You should try it. Nyttig var den också =D Sedan blev de storhandling o en kväll med min älskling. Pannkakor o mys! Sedan stack han ifrån mig o åkte på träning, 22-23 :o sjuk tid de har träning! Imorgon ska jag på stada med sanna, sedan blir det väl hem till andreas i guess. Jag är kärast


besatt

Jag har tråkigt. Sitter hos min man, o han är på träning. Hans dumma innebandy som tar upp alla kvällar i veckan, nästan iallafall ^_^  jaja jag får tänka på kreta, då kan han inte spela innebandy utan blir tvingad att vara med mig hela dagarna ;) Jag ser en innebandyklubba o en boll brevid mig just nu så jag funderar på att lattja lite.. både andreas o hans syster emelie mobbade ju mig igår för hur jag höll klubban o hur jag spelade, I'M GONNA SHOW THEM!

Jag är beroende av mandariner.. Jag har ätit 7 stycken idag, igår åt jag lika många osv. Gotta! Nu vet ni det också. Om ni är intresserad tänkte jag plocka på mig en till nu ur andreas fruktkorg!


italiano

Igår på engelska lektionen bestämde vi oss att busa lite med monica, som är ny för i år. Hon är 60+ o snäppet värre elsie (till o med). Robin har bytt tillbaks till våran klass, o vi lurade henne att han var en utbytesstudent ifrån italien. Hon gick på det fullt ut o trodde även det idag. Varje gång hon ska prata med honom pratar hon engelska o han låtsas att han inte fattar någonting typ. O om vi i klassen skrattar så säger monica argt på svenska "Men sluta skratta åt stackars robin han förstår ju inte varför ni skrattar" Också säger hon till robin "det är inte dig de skrattar åt.. det är mig" alldeles som att robin inte förstår vad vi skrattar år! Haha =D Roligt är det, men lite synd tycker jag faktiskt om stackars lättlurade Monica.
 
Idag var jag en riktig krulltott i håret, det är jag fortfarande. Trivs med lockigt men idag blev de nog lite för mycket lockar för min del. Efter skolan var jag o Hanna en sväng på stan sedan blev det hemgång, vi slutade tio över ett idag för min grupp har ingen labb.. SKÖNT! Nu ska jag snart dra mig iväg mot andreas, om han slutar skolan någongång dvs. Blir övernattning hos honom inatt i hans nya stor-säng! Äntligen har karl skaffat en säng för två, nu slipper vi trängas i hans föredetta minisäng! Ciao


we'll just, keep on walking

AJ min kropp! jag är helt slutkörd. Tro det eller ej men efter tre veckors förkyldning o vila så har jag faktiskt tränat idag. Det kändes bra o roligt var det, eftersom vi bara kör uppvärmning o match nu det är great! Nu ligger jag i min säng o ska snart nanna hade jag tänkt så jag får vara en glad o utsövd flicka imorgon. Det var jag nämligen inte imorse (utsövd alltså).

Jag var inte utsövd för att jag var i stockholm igår. Vad jag gjorde där skäms jag nästan för att berätta.. Jag såg djurgåren-gif. Förlust blev det som vanligt för mitt älskade gif, o jag var en ledsen själ som fick sitta i bussen själv för andreas stannade i estocolmo. Jag skulle försöka plugga på bussen hem men tror ni det gick i Patronbussen? Ett jäkla liv var det o fullproppat med människor som skulle babbla med mig, extra intressant blev de såklart o störa mig när de såg att jag pluggade. Jaja det var iallafall roligare. Och ett plus är att det gick bra för mig på provet idag ändå! Hi-hi.

Nu ska jag snart sova som sagt, så det snabbare blir den 19:e. Sjukt vad jag längtar att få umgås med min fina karl i Kreta! Vi ska ha det så mysigt:) Natti.



teaterapor

Gårdagen bestod av mycket roliga saker. Vaknade upp hos min pojk, tog bussen ner till stan med hanna där kanelbullar, matte o svenska stod på listan. På svenskan hade vi teater, det blev inte så mycket gjort för mig o hanna mer än tokflabb. Vi skulle spela upp en "bilkrock" o komma på repliker själv. Vi hann spela upp den i 15 sekunder ungefär.

Hanna och jag "körde" i två bilar, jag växlade upp o körde framför henne o hon körde på mig i bakdelen av bilen.
- VAD FAN GÖR DU IDIOT? (nå liknande sånt sa hanna)
- JA MEN JAG KAN VÄL INTE RÅ FÖR ATT DU KÖR IN I MIG BAKIFRÅN? (sa jag irriterat)


Hela klassen, vi o till o med lärarn brast ut i skratt o vissa människor kunde inte ens andas av allt skratt så vi fick avbryta, teatern som skulle vara 2 min. Haha typiskt =D

På kvällen var det tjejmiddag på biteline o tacobuffé på listan. Vi var 11 pers, endast spid-flickor. Mycket trevligt var det! =D Efter middagen o efter att människa efter människa lämnat stället, så stack jag hanna olivia.s marielle o jennifer upp till petter o var med han o jens en stund. Efter det stack jag hem till min man o sov där! Ikväll blir det bara lugnt med andreas, vi ska upp tidigt imorgon bitti till stockholm o se gif-djurgården. KOM IGEN NU GIF! nu måste ni vinna o det är allvar!


jag hatar regn

För de första vill jag säga att jag är sjukt less på detta väder. Jag har nog tusen rubriker i min blogg där det står hur mycket jag hatar regn, här får ni en till! Det har regnat två dagar i rad nu, och vet ni vad? Det ska fortsätta i 4 dagar till också. BLÄ USCH FY

För de andra tänkte jag berätta vad jag gjort idag ^_^ Jag o andreas vaknade runt sju tiden, åkte in till stan o jag började tidigt medan han hade sovmorgon den turungen. Sedan var det styrka på gym, yey jag tycker om den kursen man blir ju biff =D Ne men det är skönt o gymma. Stack ut i spöregnet, jag o emma var smarta o tog bussen till skolan, lite krångligt blev de men det var det helt klart värt! Sedan var det ett par lektioner till sen slutade jag. Då träffade jag på elin som jag inte träffat på år o dar. Vi satt på coffee house en stund, sedan kom pappa o hämtade upp mig. Han hade varit på tv4 o blivit intervjuad, han är ju ordförande i patronerna så då är de han som får göra alla intervjuer i radio o tv osv. Giffarna har idag en ny tränare, sankala o per-joar blev kickad:o blir ju så när det inte går bra för laget. Så hoppas det går bättre för mitt älskade gif framöver.

Nu ska jag iväg på kalas. Det är min "låtsaskusin" som fyller 18 eller hur man säger. Efter det åker jag till min kärlek o sover där. Sover nog där imorgon också så det blir ont om uppdatering i helgen. Det dör ni nog inte av. Min helg kommer bli bra det känner jag på mig. Imorgon blir det skola en stund sen blir det biteline med 11 tjejer, riktigt mys! Bara SPID-tjejer också =D På lördag blir det lugnt, plugg o bullbakning med hanna förhoppningsvis. Och på Söndag åker jag o andreas till stockholm o ser gif-djurgården. Tyvärr åker han inte med på hemresan utan stannar i stockholm den skitungen o ser hockey ^_^ Nog om de, CIAO!


charlie bit me



Haha sjukt gulligt =D

RSS 2.0