Bränd men glaaad

Underbar dag! Startade tidigt med att jag o andreas åkte till långsjön till hans mormor&morfar, o matte o hans tjej. Solade, doppade dock inte mer än tårna i vattnet men karlarna var mer vågade på den fronten o doppade sig! Hade träning klockan två, pinade igenom värmen o sprang på slutet vilket tog på krafterna. Hem, duschade, åt, sedan såg vi GIF som slutade 0-0. Tråkigt!

Fasen vad bränd jag är :( Jag hatar att vara det. Men vill inte smörja in mig heller för då blire ingen färg alls känns det som. Jaja! Nu blir det marabou-choklad&ben and jerrys. Imorgon blir det skolan på dagen sen jobb på kvällskvisten:)

Ser inte lika lovande ut i veckan :(

Underbar dag med ett perfekt slut



Sjuk mysig dag med god mat, för skönt väder&en liten gosjänta gjorde min dag perfekt! Min halvkusins lilla jänta Amelia som jag lekt med i timmar! Nu blire robinson och gos.

Peter pan



Invigde mina nya doser här hemma med en peter-pan posé med hemska strumpor i
som Antepante lyckades få kort på! Dom är sjukt bekväma, kärlek!

Ett flamberat päron

Ca 2 timmar av den här dagen raderar jag ur mitt liv, annars har det varit en slapp&härlig dag. Började klockan 3 idag, gjorde prov o flamberade på serveringen! Päron flamberade vi&åt med vaniljglass, GOTT. Fint väder var det också som jag tyvärr inte utnyttjade så bra, ska däremot bli varmare i helgen =D Skolarbetena börjar sakta men säkert försvinna från den långa listan jag har, o sommarlovet närmar sig! Lycklig flicka.

Imorgon börjar jag jobba!!!! Alltså ingen skola, utan tjäna kosing istället! Äta flera lådor jordgubbar ska jag göra också när jag sitter där, yeey!


By now you should've somehow
Realized what you're not to do

2 poäng är inte bra

På matteprovet jag gjorde om fick jag 2 poäng, är jag duktig på matte? NEJ jag var visst inte det. Jag trodde jag skulle få bättre än så. Så det blir inget VG för mig i matte B. Jajaja. Tränat ikväll, det var inte igår sist. Fått iväg lite grejer som jag sålt via tradera också, great! Nu väntar jag på min babe som spelar match. Han kom hem med en stor kasse gosaker igår, som vi inte hann äta upp innan vi somnade, tur var väl det för nu kommer det vara i våra magar inom kort!

Bara jag som vill ha sommarlov? I NEEEED IT!


16 månader tillsammans

Idag är det faktiskt 16 månader sedan jag o min plutt blev ett par, o jag är kärare idag! Trots alla skit-prov o sånt som är i veckan så är jag glad. Känner inte att något av de här proven är döds-viktiga så lägger inte ner så mycket energi.

På torsdag börjar jobb vilket betyder att jag kommer sitta i Kvissleby under skoltimmarna framöver, vilket kommer bli mycket skönt&helt värt det! Alla i familjen är borta här, så jag (eller, andreas) agerar skjuts åt wilmis o barnvakt. Men nu är farmor här o gör mat! Imorgon ska Andreas ha idrotts-lektion för Wilmas klass, så jag tar buss in till skolan runt halv tolv o gör prov. Sovmorgon hurrar jag för =D Har köpt en klädstång hos pappa också så nu är den proppfull!


Du&jag

Nu är den min!

Varit på birsta med mor&pojkvän idag o nu är klädstången min! köpte också ett par ljuvliga högklackade skor =D Ännu ett par, hade jag verkligen inte behövt men. Hängde upp de kläder jag använder mest av de jag har hos mamma. Nu blir det robinson o bara mys resten utav kvällen.


Ska köpa en o ha hos pappa också! Peeerfa

Klädstång

Myst på med pojkvännen under de lediga dagarna o fortsätter med det för de är de bästa jag vet:) Idag var jag först på jobb-möte på ica, sen var jag o andreas på charm o tog en mysfika. Nu är han på match o jag har lagat middag till mig o mamma, kyckling fajitas som jag lärt mig göra =D Jättegott&starkt! Nu sitter jag o kollar resor, blir att boka inom kort o jag är så superduper glad över det. Blir nog Cypern (som vanligt), mitt bästa!!!

Imorgon ska jag köpa en klädstång till mitt rum. Jag har bestämt mig att inte plugga i helgen även fast jag borde, orkar verkligen inte&tycker att det är nog mycket pluggning till veckan.


Jag vill INTE dejta Linda Rosing

Just nu sitter jag o pluggar för fullt. Gör en kompletterings-uppgift i Naturkunskap B för att få MVG i kursen. Duktigt va? Frågan är om jag kommer få det. Har kommit till fråga 3/12 nu o frågorna är sjukt svåra.

Loggade in på Facebook förut. Pappa är medlem där men inte inne speciellt ofta, men såg att han var medlem i 3 grupper. En var "Gif Sundsvall",  en var "Patronerna", och vet ni vad den sista var? "Jag vill INTE dejta Linda Rosing". Det går i släkten kan jag säga! Nu blire sängen:)


Förkyldning som aldrig vill ta slut

Skola, förkyldning o pojkvän tar för tillfället all min tid. Det sistnämna är jag lycklig över resten kan sticka! Har sjukt mycket i skolan framöver, nästa vecka har jag typ 4 prov o flera inlämningsuppgifter. Imorgon ska jag göra om matte-nationella o jag hoppas verkligen det blir ett G eller bättre denna gång. Men annars flyter allt på! Jag är kär och snart är det mitt sista sommarlov. Jag ska inte klaga!


Vinnare av eurovision!



Sötaste o bästa killen på eurovision vann! Dessutom ett grannland. GRYMT!

Saker att se fram emot

Varit mycket negativt nu o känner mig nästan utbränd av allt skolarbete som varit o väntar. Så nu kommer jag med en positiv lista med saker att se fram emot!


1. Ett sommarlov utan läxor&prov, bara det kommer bli hur skönt som helst.
2. Att börja jobba och tjäna pengar. Ett plus att jag trivs med jobbet jag har.
3. Förhoppningsvis en varm sommar med mycket sol&bad
4. En stockholms-resa, bo i underbara huset i Nacka.
5. En utlandsresa i Augusti (!). Som kommer bokas inom kort.
6. Umgås med kompisar, grillfester och annat roligt.

Partaj hemma

Blev en kort skoldag igår, sedan åkte jag o andreas på birsta en sväng för att sedan åka till Haga o äta middag hos hans mamma. Blev kycklingfajitas efter att jag ringt o sagt att det är de godaste jag vet när hon gör de o bett om recept. Då var hon snäll o bjöd oss på det =D Sedan tog vi bilen hem hit. Här var det fest för fulla muggar! Mest esteter från Mathildas klass, men en del prickar kände man igen o det var faktiskt roligt =) Jag o andreas fick komplimanger att vi passade perfekt tillsammans, och det finns väl inget roligare att höra. Blev superglad.

Nu är Andreas o fiskar med pappa min, jag sitter nyduschad o snorig vid datorn o ikväll blir det en jäkla massa gosaker, robinson&eurovision song contest. En perfekt kväll skulle jag säga!


Mycket i skolan..

Klev upp 7 medan ponken min sov kvar, jag hade dålig lust med det jag med kan jag lova. Hade samhälle på morgonen, sedan gym då jag o emma var där nån minut sen gick vi. Engblom var på besök idag igen, wiho! =D Blev en långfika på Waynes på mitt långa hål, sedan lektion till halv fem ungefär. Tog buss till Andreas o har sedan dess suttit hela tiden (en liiiten kinamat's paus!!) och gjort geografi uppsats. Ni vill inte ens veta hur mkt jag har i skolan framöver, jag som ska börja jobba o tänkte skippa skolan 2 sista veckorna. Hur ska detta gå :o

Sedan fick jag ett mail av min mattelärare, han hade sett att jag såg hängig ut på nationella o tyckte jag var värd ett vg så ska tydligen göra ett nytt nationella på tisdag. Hur ska det gå.. Jaja. Nu ska jag äta glass med nougat sås o mysa med min snygging! Mumma:)


Jag o andreas mami i julas


Tomas Järvheden



Jag brukar inte gilla såna här videos men den här är hysteriskt rolig =D

Slutade med ett stort IG

Ett stort fett IG på nationella i matte blev det berättade Hanna nyss. Hon är på skolan, men inte jag. Dåligt missnöjd eftersom jag kämpat som en idiot med matten hela året, men men.. Så blir det när man letar nycklar flera timmar istället för att plugga, haha komiskt! Nu ska jag ta ett bad, jag o andreas sov till halv ett, hur skönt som helst! Ikväll blir det födelsedagsfirande här hemma, mathilda fyller 18 år!!! När är det min tur? Det dröjer tyvärr..


Mathilda, Julia&Wilma i paris 2006

Sverige vidare!

Sverige gick vidare till eurovision song contest finalen! Vilken tur. Dock tycker jag inte om låten eller framträdandet de minsta, men klart man hejar på Sverige. Har bäddat rent i sängen nu, tänt ljust o skulle precis krypa ner när älsklingen ringer o säger att han är på väg till mig :) Jippie. Nu har jag laddat upp med halstabletter, ipren, nässpray, snorpapper o vatten. Rena rama lyxen va? Blir nog hemma från skolan imorgon.


HEY GORGEOUS!


5 timmars letande i skogen

Det är så roligt att spendera 5 timmar ute i skogen på kvällen letandes efter en bilnyckel (som inte hittades!!!) vilket leder till ingen pluggning och ett stort ig på matte B nationella. 4 timmars sömn och feber, jippie. Men vem bryr sig, jag orkar inte grina över något sånt. Finns värre saker här i livet :) Nu ska jag fortsätta kurera mig!


Lårkaka!

Åkte till skolan och var en less människa i två timmar ungefär. Pollen, träningsvärk o lårkaka ifrån igår tog emot så drog mig hemåt. Spelade match igår, med division 4. Roligt o spela med dom:) Det blev 2-2, jag spelade hela matchen vilket var sjukt jobbigt o drog på mig inte bara en lårkaka utan en nästan bruten handled också. Jag som aldrig brukar skada mig *peppar,peppar* Nu har jag legat på balkongen en stund o bara tagit det lugnt, utomlandsvärme med lä o allt! Så skönt:)

Ikväll blir det att plugga arslet av mig! Matte B nationella imorgon, hur länge har man inte gruvat sig för det... Puss:)


Sen ska jag skriva ett geografi-arbete om Cypern!

Grillning med laget

Gjort nationella, sovit i 2 timmar med min gos, ätit god lunch o ska om nån timme åka iväg till Linnea Söderberg för grillning! Blir tjejer från laget, hoppas på en trevlig kväll :) Bilder kommer maybe någon dag, vem vet!

Waynes-bilder



En mysig fika-stund på stan i några timmar idag på waynes. Nu har jag inte tid att skriva mer. Sett Andreas match i regnet tillsammans med Mia o nu blir det sängen o sedan ha nationella imorgon. Hemskt! Wish me luck :)

Favorit sommar-plagg

Några favorit sommar-plagg i garderoben till sommaren kommer bli dessa från Indiska. Det gråa är ett gammalt oversize linne/klänning, med en söt volang nertill. Den andra är nyinköpt eftersom det är samma material (tokmysigt!) och halterneck i en härlig blå färg! Sommarn kan gärna få komma nu.


Finnerödja-tjej!

Ja faktiskt, jag blir en jordgubbssäljare i år också! Har varit på info-utbildning idag på Knaust, fick kläder och information. Eftersom jag jobbade förra året visste jag i stort sett allt de sa eftersom jag redan fått det förklarat, men bra med lite repetition. I år ska vi ha GRÖNA tröjor på oss ist för röda. Dom röda var mycket sötare! Nu kommer jag lysa i den äckligt gröna färgen. Smygreklam, kom o köp jordgubbar av mig i Kvissleby! Yey =D

Hann få med mig lite fynd-shopping från stan under den lilla tiden jag gick o väntade på lektionen. Sen har jag avnjutit glass på torget tillsammans med emma o tessan. Dragons fick ju faktiskt SM-guld igår, grattis! Så det var stor uppståndelse på torget. Sen vann GIF igår också på bortaplan :) Nu ska jag gå o väcka mannen så ska vi åka o äta.


Division-4 förlust

Spelade med division 4 igår, det blev tråkigt nog en förlust igen. Tråkigt! Jag spelade mitt mitt :o aldrig gjort det förut, är nöjd med min insats en bit i första halvlek, sedan tog orken slut.. haha! Blev imponerad av tjejerna som spelar i det laget, gud vad duktiga dom var! Nu väntas en god frukost, sedan kemi-prov. Har inte haft tid att plugga ett dugg, så det blir nu! Ikväll är det träning, jag är helt slut i benen men ska nog pallra mig dit ändå. Puss

En dyster serie-start

Första seriematchen startade med en förlust, tråkigt men sant. Tyckte vi hade mest boll o mest chanser, tyvärr förlorade vi ändå! Kände mig febrig o dålig under matchen men gjorde så gott man kan med en sjuk kropp. Tycker vi spelade bra ändå så det var tråkigt att förlora. Imorgon ska jag spela med division 4, hoppas kroppen mår bättre för isf blir det kul! Efter matchen åkte jag o pojken till Långsjön o åt mat :) nu ska vi snart lägga oss. Puss


Gussjö

      

Igår började det med träning o krattning på gumsekullen. Var strålande väder, så vi satt mest ner på gräsmattan o solade o åt hamburgare =D sedan blev det en lätt träning. På väg till stugan åkte vi till Västanå-fallet, sedan vidare till Gussjö. Andreas fiskade i vår sjö medan jag spelade indiana jones! Idag kom vi hem runt ett-tiden, har varit på dyket o myst med min älskling o ikväll blir det robinson o grillning, igen! BYE

Tre-rättersmiddag

Gårdagen var hur mysig som helst. Blev tre-rättersmiddag tillsammans med pojkvännen sen såg vi några filmer&myste. En helt perfekt valborg, hade inget sug alls att gå ut eller någonting. Nu bär det snart iväg till kullen för min del för krattning, grillning o sedan träning. Efter det åker jag, andreas pappa o wilma till stugan o är där över natten! Andreas ska fiska med pappa medan jag o wilma ska spela indiana jones, wiiie! Ha det bra :)



RSS 2.0