Spa

I väntan på att Andreas ska sluta sin träning provade jag min nya ansiktsmask jag köpte idag&tog ett bad. Har även tagit en promenad med pappa idag, det tror jag aldrig vi gjort förut. Det var härligt!

Igår var jag o mannen galen. Vi gick ifrån Skönsmon till Bosvedjan, det är en mil. Haleluljah! Inte likt mig.


Len som en babystjärt i ansiktet nu!

GRATTIS

.. till min Maja som tagit körkort idag! Gud vad duktig hon är. Jag har åkt med när hon kört min moppe men inte mer än så, hon är förhoppningsvis bättre på bil ;)


Vi som småskitar. Flera år sedan!


Vinnare Lets Dance

Det var helt rätt att Magnus o Annika vann Lets dance igår, jag hejade på dom! Han hade aldrig dansat i sitt liv före programet o hon var värdig vinnare som varit i final 3 år i rad.

MEN.. Jag blev helt tårögd när Laila o Tobias
dansade den sista. Men det var jag nog inte ensam om! Gud vad fint det var. Nog om det, anledningen till att jag är uppe så tidigt är för att Andreas skulle iväg på match imorse o då vaknade jag. GLÖM INTE o stänga av allt halv nio ikväll förresten! Det ska iaf jag vara duktig o göra, o vara snäll mot miljön. Hehe!


Så vackert

Muntligt nationella

Nationella muntligt i engelska är avklarat! Gjorde det med Emil o det gick bra för oss båda tycker jag. Speciellt för den smörbollen som fick Eva på fall.. hö-hö. Nu sitter jag o Andreas o försöker fixa med mammas dator. Hon är inne på en sida o det är o betala räkningar, ändå har hon dragit på sig ett antal virus. Hur lyckas hon ;) Får se vad det blir ikväll, ska iallafall kika på let's dance.

Har egentligen träning ikväll. Hade tänkt träna men halsen säger emot. Sen är det lite annat som gör det också. Vafaaan


Snygg emma i somras =D loveya!

Omotiverad

... är mitt ord just nu. Skola, träning, inte ens HELG känns roligt? :o jag vill två saker. det ena är åka utomlands. "är det allt som betyder nåt, en utlandsresa?" nej självklart inte. Men att komma bort till värme, god mat&härliga människor skulle göra mig gott känner jag. Den andra saken vill jag mest av allt. Men det verkar tyvärr väldigt svårt!


Skooor

Ännu en skoldag avklarad, den jobbigaste faktiskt. Med prov på schemat o en lång samhälle o geografi-timme PLUS styrka på gym blir man ganska slut. Speciellt när man slutar tjugo i sex på kvällen. Jag hade utvecklingssamtal i fem minuter också, det gick fort! Köpte en STOOOR godispåse på citygross förut också. De har svinbilligt godis där den här veckan kan jag tipsa er sundsvalls-bor om =D

Och guuud vilka fina skor jag hittade idag på birsta city. Massa underbara sommarskor! Fick med mig de fulaste jag kunde hitta, ne men ett par vanliga svarta tygskor bara. Behövdes! Å gud jag börjar känna mig som maja.. Skogalning.


Finns jättesöta gladiatorsandaler på asos.com

Värsta kaos-kvällen

Hahaha jag måste berätta om värsta kaos-kvällen i mitt liv! Det var sista kvällen i Cypern, när jag maja o maja var där.

På dagen hade det varit så sjukt varmt så alla var helt borta, alla på restaurangerna i ayia napa o discona betedde sig jättekonstigt. Vi sa att det berodde på värmen, men sen fortsatte kvällen..

1. Vi sprang upp till vår vän Pascal, hon storgrinade för att någon idiot hade kallat henne rasistiska saker. Vi tröstade henne sen sprang vi vidare
2. Senare var vi med några norrmän, en blev störtkär i Maja vilket senare ledde till bråk eftersom att hon redan skapat sig en liten förälskelse där. KAOS!
3. När vi sprungit ifrån de galna norrmännen gick vi in till Majas andra boyfriend. Vi satt där o helt plötsligt fick en tjej som låg o sov där en ÅNGESTattack! Hon hade precis blivit utskriven efter att ha haft anorexia o hon låg där o inte kunde andas. Jag o en killkompis som hette Morgan fick SPRINGA o ringa efter ambulans.
4. Sedan kom vi på. Var tusan är mamma? Då såg vi henne i ett hörn med en engelskman, Paul. När vi gick fram till dom så stack dom. Vi blev skitförbannad o tog varsitt håll o verkligen sprang som nå dårar runt där på hotellet. Vi var som två stränga föräldrar som skulle jaga sina barn.

Och kaoset forsatte... Vi la oss 6 på morgonen, vi skulle upp runt 8 och ta flyget hem. Allt är så sjukt roligt o fult nu i efterhand så jag dör =D

   
bild 1. majas ena man (vänster)
bild 2. hennes andra till höger!
bild 3. våran älskade vän Pascal

14 månader

Näe, nu tusan vill jag ha studiebidraget! Jag var på stan en snabbis innan bussen till Andreas gick, och jag hittade så mycket... TYVÄRR! Hittade ett par skor också, men de fanns bara i för stora storlekar :( Behövde 38 o det fanns 39, kanske ska man slå till ändå. Men dom var ju stora.. Stackars mig ;)

Avnjutit våfflor idag, o sovit 2 timmar efter skolan. Andreas slog på nån film o jag slocknade direkt. Ikväll jobbar mamma länge så tänkte vara snäll o fixa till lite här hemma. Sen blir det plugg, servering-prov imorgon :(


1 år, 2 månader.
Bilder från Kreta

Våffeldagen

Sitter på skolan o väntar på att bilden ska börja *suck*. Idag har vi bara två lektioner sedan har vi nåt som heter "Framtidsresan", får se om jag går på det eller om jag åker hem o gör våfflor! Det är ju faktiskt våffeldagen idag, jag är nog inte den enda som tänker frossa i våfflor o glass idag =D Yummie.

Jag MÅSTE köpa ett par skor. Snön får gärna försvinna o ge mig bar mark nu! Jag har ett par svarta sneakers som jag skulle kunna använda, men dom är det ett litet hål under så går jag med dom nu blir jag dyngsur! Stora problem :)


Deprimerad

Vad vill den här äckliga snön?????


Slumdog Millionaire

Dagen började med en sallad på barista, köpte sedan en karamell-latte o åkte mot konsum för att köpa lite grejer till middagen ikväll. Invigde mina leggings med dragkedja där nere idag, dom var så mycket skönare än alla andra jag haft!

Klockan 19 har jag samling på westhagen för att spela match mot Indal som börjar klockan åtta. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra idag för oss, annars kommer jag deppa ihop pga. många förluster o sjukt dålig prestation av mig på sistone. MÅSTE ha en bättre inställning tills matchen börjar den här gången... Efter matchen blir det klassfest hos Laila.


Såg den här igår kväll.
Hemsk, romantisk osv. BRA!

Hemkommen

Wey vilken rolig dag! Startade runt halv elva då therese o tjejerna kom o hämtade upp mig. Vi har ätit massa gotta, åkt o busat på paradisbadet sedan tagit en sväng på max för att sedan sjunga oss hela vägen hem till sundsvall. Har ont i halsen nu o är hes efter alla höga toner. O ett plus till therese som inte körde av vägen eller något annat, duktig förare=D

Nu står Andreas o lagar mat. Fläskfilé o pommes blir det. Sedan ikväll 23 har han match, hur sent som helst :o så jag ska väl kika på den antar jag..



Nogger mint <3
En ny favorit!

Paradisbadet väntar

Utsökt middag måste jag säga, riktigt stolt över mig själv! =D Tusen tända ljus och en mysig pojkvän. Kan inte bli bättre! Har redan fått sms av pappa, det första lät såhär "Går det bra att vara sambos? Låtsas ni bråka som riktiga sambos eller bråkar ni på riktigt?:)"  Jag svarade att jag redan kände mig som en hemmafru o jag fick ett svar i stil med att jag aldrig kommer bli en hemmafru o att jag ska tänka på att inte vara för bitchig i hemmet? xD Andreas bara skrattar han... Fy!

Imorgon bitti bär det av med några töser till Paradiset.. Nästan iaf, paradisbadet ^_^ Jag tessan emma ewe o laila klämmer ihop oss i tessans bil o far upp över dagen. Det ska bli härligt!


Självständig för en helg

Är ensam i Haga i lägenheten nu. Andreas åkte nyss iväg på träning o nu har vi bosatt oss här för helgen. Känner mer o mer vad man skulle vilja bo i en egen lägenhet nära stan o kunna ha alla grejer på ett ställe istället för att flytta runt de till mamma o pappa, det är jobbigt men det är så jag valt att göra eftersom jag trivs lika mycket hos båda. Såhär känner jag iaf första dagen, om någon dag kommer jag väl springandes hem till pappa =D Haha.

Ska laga tacos till oss nu o göra det mysigt medan A är på träning. Vi har varit o handlat lite för helgen o förutom lite klassaktiviteter i helgen så ska vi ha det jättemysigt han&jag.


Piss

De senaste dagarna har de mesta bara känts skit kan jag säga. Matchen i Söndags gick åt h-vete för både laget och mig. Var lite ledsam dag för att min älskade farfar skulle fyllt 70 år... var på graven en sväng efter matchen. <3

Igår var det enda ljuset under dagen att Hanna var tillbaks på skolan, blev en mysig fika på waynes o massa prat. Annars var skolan tråkig o onödig. På kvällen var det träning som gick sämst pga. halsont o däckade hemma hos Andreas på kvällen lite småsjuk. Sitter hemma hos han nu o bestämt mig för att skippa skolan.

Torsdag-Söndag ska iaf jag o Andreas vara ensamma hemma hos honom för hans mamma åker bort. Det blir förhoppningsvis en mysig helg. Hoppas jag?

VA?!

Jag har suttit som ett frågetecken enda sedan omröstningen blev klar. Opera-tjejen vann? Och hon sjöng knappt på Engelska o inte på Svenska, utan på typ franska eller något? Mycket svenskt, bra där! Låten skrämmer livet ur mig...

Ska krypa ner med min älskling nu. Vi hade det supermysigt igår i stugan o ätit världsgod middag idag så vi är mätta o trötta som få trots att vi sov 11 timmar inatt. Imorgon blir det upp tidigt på match, NU SKA VI VINNA!


Fattas bara att hon färgar håret svart....

Armsjön

Åker o spenderar dagen o natten i armsjön med Andreas. Hoppas ni får en lika mysig fredagkväll som jag kommer ha :) Vi ska äta kinamat o köpa med oss annat gott, elda o kolla på lets dance! Har inga andra speciella planer i helgen förutom värmecupen-match på Söndag. Ha en trevlig helg!


Myspys

Kom hem från skolan runt två tiden, skönt att komma hem i tid efter bara två lektioner =) Andreas kom efter ett tag, JAG lagade faktiskt lunch till oss.. imponerande gott måste jag säga! 

Åkte iväg o tränade på kusten, åt en supergod middag när jag kom hem som bestod av massa grillade saker, sallad&potatisgratäng! Hoppade ner i ett varmt bad o gjort ansiktsmask o smörjt in kroppen med en bodylotion jag fick av Andreas mamma när jag fyllde år. Den luktar gudomligt, och är typ "nyttig" för kroppen eller vad man säger.. Nu ska jag se på Lyxfällan o fortsätta njuta! Ciao 


Håret igår efter frissan.
(ignorera minen)

Hanna

Min älskade Hanna är så söt: http://westrin.devote.se/ LÄS vad hon skrivit! Nu är hon snart på väg hem från landet ingenstans, jag saknar ihjäl kvinnan! kom hem nu bästis.


Ny-friserad

Efter skolan trippade jag ner till frissan o fick trevliga 2 timmar hos Åsa som klippte o slingade mitt hår! Jag blev nöjd, speciellt nu när hon lockat de så fint =) Tyvärr så försvinner ju det... Runt sex tiden blev det middag på Viktoria med Andreas, hans mormor o compani för hon fyllde 75. Mums vad gott det var, oxfilé ceasar blev det!


Det måste vara ett skämt?

Jag har sett på "Den rätte för Rosing" alla avsnitt de varit. Absolut inte för att jag tycker att det är intressant, utan endast för att det är så otroligt pinsamt. Hon sitter o dömer ut en kille som precis läst en dikt för henne, att han är "falsk och ytlig", ska hon säga? Ändå har hon kvar killarna hon tycker är snyggast, o en av dom är 19 år? Jag förstår inte vad hon tänker med, men jag tror inte hon kan tänka alls ärligt talat. Jag har aldrig tyckt om henne alltså..

Annars har kvällen varit bra. När Andreas o jag skakade av hunger, kom mamma hem o gjorde världens godaste enchiladas o ceasar-sallad. Mums! Nu blir det sängen. God natt! =)


Skönheten och odjuret

Förlåt för mitt negativa inlägg igår, idag är jag faktiskt positiv och glad! Saken jag gruvat mig för länge, gick hur bra som helst (än så länge...), hade knappt nån lektion idag o har tränat fys ikväll. Jag o Andreas fortsatte se på skönheten o odjuret som vi somnade till igårkväll, den är ju så romantisk o bra! Sen tog vi en mysig powernap.

Imorgon har jag prov i kost o träningslära kom jag på nu! Bäst att börja plugga... På Onsdag ska jag till frissan o det behövs verkligen, mitt hår är kaos-tråkigt! =)


Vill ha sommar. En mysig stuga&värme


Negativvvvv

Sämst avslut på sportlovet, som inte heller har varit att hurra för..

Idag är det mycket negativt..
x Skolan börjar imorgon, SÄMST.
x Hanna kommer inte vara där :(
x Jag ska göra en sak jag gruvar ihjäl mig för..
x Det snöar ute o ska tydligen komma 1 dm nu
x Jag har ont i nacken som aldrig förr. Fan!

..... osv. Idag är en sån dag då jag bara vill kräkas på allt. Men nån sån dag har väl alla ibland. USCH. Det är ju faktiskt internationella kvinnodagen idag, då borde man väl bli behandlad bra men ICKE! Nu ska jag klä på mig o åka o se match på kalla westhagen.

Män som hatar kvinnor

Vi förlorade matchen imorse, synd! Men är ett mirakel att man orkade springa, vi har ju knappt tränat kondition nåt nu på länge. Ikväll blev det bio med mamma o andreas, vi såg "Män som hatar kvinnor". Den var grymt bra, älskade den! =) Hemsk o intressant o samtidigt rolig ibland. Bra skådespelare! Dock var den lite väl lång, inte för att man tröttnade men.

... Men en annan sak har jag tröttnat på. O den här gången vet jag inte hur jag ska handskas med det...


Bula

Träningen igår var rätt skön, det var utomhus o var perfekt temperatur för träning faktiskt =D Vi sprang på slutet o det är ju bara att inse hur dålig kondition man har nu... Pinsamt! Den förbättras väl snart hoppas jag:) Råkade skalla ihop med en så har en stor bula i pannan, smärta!!!! Nyss varit nere o fikat på waynes, blev en stor brownie o iste! Ska slappa hemma ett tag här nu sedan åker jag o mannen ner o äter mys-middag på stan, pappa bjuder! Yey

Imorgon bitti är det samling 8.45 på westhagen. Fan vad tidigt! Men roligt med match :) Ha en trevlig kväll!

Brämhults

Imorse klev vi upp o tog en promenad till city gross. Köpte massa gott o åt brunch hemma hos honom. Nu är jag hemma o ska snart åka iväg o träna på kusten. Imorse var det faktiskt 2+, det börjar ta sig =D Ska byta om nu.


Brämhults färskpressade blodapelsiner, mums!

My baby and I


Yves Rocher

Blev mat på Subway förut. Känner att jag äter lite för mycket ute nu o slösar för mycket pengar men tröstar mig med "Äsch, det är ju faktiskt lov!". Mannen åkte precis iväg på träning o förberedde träningskläder, vikter o annat till mig. Verkar som att han vill att jag ska träna upp mig? Så jag ska väl vara duktig o göra det ett antal minuter sedan ska jag se på vänner-avsnitt vi redan sett. Nu har vi sett klart alla säsonger, alla avsnitt. Sorgligt, men sant.



Jag måste rekommendera den här ansiktscremen! Man blir babystjärts-len i ansiktet av den, lovar! Den finns att beställa på yves rocher, och kostar mellan 400-500 kronor. Svindyrt men det är värt det!!

Fyndat!



Gud vad jag fyndat! Mycket svart som vanligt men jag har redan mycket färgglatt i garderoben! Mest nöjd är jag över mina svarta chinos som jag köpte för 70 kr, jag som letat efter ett par såna gjorde ett glädjehopp! Resten förutom fotbollsskorna köpte jag på rea på MQ. Snorbilligt!

(och nej, jag lärde mig inte idag hur man kombinerade bilder... jag kom bara på att det är smart!)

Quesadillas

Vilken mysig dag! Ätit lunch med sanna på barista samt shoppat. Haft tjejsnack som vanligt om allt o sedan gick jag upp till mammas jobb o hjälpte henne med en grej. Vi gick ut o käkade, sedan tog jag o andreas buss hem till mig. Nu återstår ben and jerrys o massa mys resten av kvällen. Jag blev mörkrädd o töntig när jag sov själv inatt, det är nog för att jag är van att ha andreas brevid mig o vakna tusen gånger på nätterna av att han vänder på täcket o jäklas =D


Rekommenderar er att äta det, quesadillas!
Plus världens godaste guava smoothie tog jag.

Stan

Precis klivit upp o ska snart gå den långa turen till bussen, för att åka till stan. Ska träffa Sanna över en lunch o shopping förhoppningsvis =) Alltid lika roligt att träffa henne! Det ser verkligen snorkallt ut ute men på min termometer står det -1. Det är ju inte så farligt! Sedan blir det middag på stan med mamma. Nu måste jag klä på mig! =D


Bild från nivrena-tiden

Sura bilar

Precis tränat, ligger nu i sängen efter en skön dusch, med massa gosaker o lyssnar på justin timberlake. Ska slå på the hills o bara slappa resten av kvällen. Have a nice night!

Förresten! Träffade på wiklunds söt-hundar förut. Jag är kär! Fan. Jag vill också ha en hund.


bilar PLUS surt
tummen upp!


Mycket gjort

Idag


x. Tagit bilder med Andreas (m. systemkamera)
x. Varit på birsta&stan med maja
x. Druckit världens godaste choklad-drink på charm
x. Beställt klipp o slingtid på stan
x. Fått nya fotbollsskor (skinn-adidas som var vita, röda o svarta)
x. Åkt till pappa, packat upp
x. Ringt om jobb, vilket gick galant

Jag har hunnit med mycket saker idag fast klockan bara är fyra. Snart ska jag äta en god middag bestående av fläskfilé o annat smarrigt, sedan ska jag åka till mia o vidare på fys-träning.


2 mars


Mars

ÄNTLIGEN MARS säger jag bara! Mars är en vårmånad, o snällaaaa låt det bli så också. Ingenting har riktigt gått min väg idag så förvånar mig inte om det snöar imorgon. På träningen stod jag o berömde mina fotbollsskor för mia, att de hade hållt så länge o har varit jättebra, en löpning senare så är de totalt paj. Hur otur får man ha? Sen säger jag "Jaja, tur att den här övningen ska vi iaf skjuta med högern", då säger såklart Jim att vi ska skjuta med vänstern som min sko var sönder på! 

Men fy vad skönt det är att det är sportlov. Imorgon ska jag in till stan eller birsta med maja. På kvällen är det träning. Snälla gud låt snön försvinna.. Puss!


RSS 2.0