Tips på systemkamera?

NÅN som har ett tips på nån bra systemkamera? Ska meddela pappa vilken jag vill ha men den där är ju en enda stor djungel. Alla ser ju ut att vara bra, o blablabla. Så snälla, tips tack =)


En annorlunda lördagskväll

Jag hade skitkul igår, även fast inte kvällen blev riktigt som man trodde.. Haha =) Var hemma hos Carro ett bra tag, sprang sedan ner på Svenssons o mötte upp Laila o satt där ett par timmar o pratade med trevligt folk, drack världens godaste shot osv!

Sedan velade vi fram o tillbaks var vi skulle men bestämde oss för att prova på Aveny eftersom Laila skrivit upp mig o henne på gästlistan där. Det var mest 30+ där, bara några stycken i vår ålder, men visade sig bli ganska roligt ändå! Jag o Carro stod o dansade loss till svinful 70-talsmusik typ o träffade iaf på ett fåtal trevliga människor där.... =) Sedan blev det Subway o fick skjuts hem med Olivia! Nu har jag precis vaknat :)




Har bara bilder från innan just nu. Väntar på att Carro ska skicka resten!

Vila i frid Elias



Livet är orättvist, två änglabarn är för mycket. 
Nu får lilla Elias ta hand om sin syster Alexandra i himlen.
Önskar min halvkusin Bjarne, hans flickvän Therese o lilla Amelia all lycka... Tänker på er <3

Avundsjuka

Det som jag är såå avis på alla kändisar för, är vissa saker de kan ha råd med att göra hela tiden.

- Gå på spa på olika behandlingar som massage, peeling o sånt.
- Göra ansiktsbehandlingar, snacka om att jag skulle behöva göra det någongång i månaden nu under vintern.
- RESA! Bara kunna ta en sista minuten resa till typ USA, Thailand eller Cypern i nån vecka o njuta.

Visst vill man kunna shoppa som en galning också, men de här tre grejerna ovan skulle jag vilja göra jämt o shopping ligger faktiskt längre ner på listan.
Hm.. Undra hur jag ska bära mig åt för att få en sån ekonomi? =)


Feminist, jamenvisst!?

Blev en dag med skola, birsta med olivia samt lite shopping, och en mysig kväll tillsammans med familj i Njurunda. Visar köpen imorgon har inte riktigt lust nu.

Gudrun åkte ut lets dance såg jag nyss, mina klasskamrater kallade mig feminist idag o tyckte jag skulle joina Gudrun, eftersom att vi hade heta diskussioner på religionen... Och jag var lite smått irriterad på att killarna i exempeln skulle bestämma så himla mycket! :@ Imorgon hänger jag på carro ut o dansar! :) god natt!


Längtan utomlands

Haha fan vad fult.. Skulle skriva att jag o andreas firar 2 år o 1 månad idag i förra inlägget, men råkade skriva "13 månader" först, för tänkte att det var ett år o en månad vi firade. Sjukt vad tiden går fort.

Och hurrni.. Jag längtar utomlands så jag dör snart. Vill lååångt iväg från kylan nu.









25 månader:)



25 månader. Love you!

Tips för tråkigt rakt hår



Mitt hår är alltid spikrakt o jättetråkigt, men igår duschade jag det o satte upp det i en knut över natten, o vips vaknade jag imorse med lite lagom vågigt hår o det har hållt sig någorlunda hela dán! =)

Filosofi står på schemat

Filosofi, vad är det bra för egentligen? Kom på nu att jag har prov imorgon.. Måste plugga, men är som oftast ute i sista sekund. Jag har förresten glömt att berätta hur roligt det är med 70-talsdisco, dansade det igår. Nu har jag iaf bokat tid hos Anna till både mig o andreas. Han har för långt hår nu o mitt är risigt o råttfärgat så det behövs verkligen=) God natt på er!


Jag med mina hemska filosofi böcker en jobbig skoldag! Nä, dags att vara lite positiv kanske...

Ett himla oväsen

Drog en snabb sväng på Nolia-mässan o kollade igenom men vände snabbt o åkte hem. Men nu MÅSTE jag härifrån för fasiken vilket ljud det är här.... Toaletterna renoveras ju o det verkar som dom borrar här ovanför nu, det tjuter i hela lägenheten jag kan knappt höra vad jag tänker... Blir galen på det här ljudet.. Har lite ärenden att göra, så det passar ju bra nudå =) 




En trevlig lördagkväll

Igår mötte jag upp carro på stan, vi gick o åt på mitt favoritställe Tandoori. Sedan såg vi bio "shutter island", tycker den var bra! =) Den rekommenderar jag att ni ska se, speciellt på bio! Det var iaf en supertrevlig kväll. Nu tvättar jag o mannen för fullt o ikväll ska vi äta middag hos hans farmor&farfar.


Jättegamla bilder på oss. Vi har hängt ihop många år&jag är såå glad att du flyttat tillbaks nu! <3


Göra på sportlovet??

Sitter o funderar vad man kan göra för roligt på sportlovet. Inte tänker jag sitta hemma här i Sundsvall hela sportlovet iaf, det har jag bestämt. Kollar på weekend-resor till Paris, London osv. Svindyrt, men gud vad roligt det skulle vara. Annars är ju en tripp till stockholm eller göteborg ett alternativ. Någonstans ska vi iaf.


Sen vill jag hälsa på Hanna snart också. När värmen börjar kika fram!

Förstår inte grejen med sushi riktigt?

Jobbat idag, gick bra. Hade som tur var Nils med mig sista lektionen, så vi hjälptes åt. Träffade massa gamla lärare som jag surrade med, roligt :) Igår glömde jag förresten berätta, att jag provat sushi. Eller, mamma åt sushi o killen som jobbar där är så himla snäll så han bjöd mig på en stor rätt (vegetarisk, inge fisk!) Sååå snäll, men jag åt bara riset o lite avokado, resten fick mamma.

Ikväll blir det mys i Njurunda med hemlagad pizza alá pappa, lets dance o gosaker. Trevlig helg på er!



Såhär vill jag se ut i sommar!

Jordgubbstanten, that's me

Vaknade o såg att Nivrena ringt, var bara att snabbt ringa upp o SKYNDA sig till Njurunda för att jobba. Kunde inte tacka nej till jobb! Så har varit svenska/engelskalärare hela dagen. Blivit kallad "jordgubbstanten" för att nå grabbar kände igen mig sen i somras, o sprungit efter ungar hela dagen! Men jag tycker det är skitkul att vikariera =D Skulle nog inte kunna tänka mig utbilda mig till lärare, men det är kul o jobba då&då!

Sprang upp till Andreas på hans jobb när jag hade ett långt hål, o gosade med småbarn! Fytusan vilka gullpluttar=) En tjej sa "Varför ler du hela tiden??" till mig, då sa jag "men det är väl bra att man är glad?!" då sa hon "njaaa.. iiinte direkt!" också fnissade hon i tusen år o sa "SKOOOOJJA!!" Sånt var det hela tiden, haha! På vägen hem körde jag o blev stoppad av polisen, andreas satt brevid o såg mig skaka. Jag blev livrädd även fast jag visste att jag inte gjort nåt. FY!

Nu måste jag nog börja på min samhälle C uppsats, den ska in imorgon. Då ska jag vara spanskalärare på nivrena, kan bli intressant eftersom jag inte läst spanska på flera år! =) Men jag hoppas klara mig på "hola me llamo Emily" hela dagen ;) Gonatt!




Dags för snön att försvinna?!


Låååångtisdag

Alltså vilken sjukt lång dag det här har varit, långtisdag skulle jag vilja kalla den. Haft tusen lektioner känns det som, blandannat bad som gjorde en helt utmattad så jag o emma åkte hem till mig, kokade ihop en grymt god kycklingsallad, åt semlor&såg this is it! Mysigt :) Nu har renoveringen av vårat badrum börjat på riktigt också, så nu är vi utan toalett o dusch men fanns hyffsat fräscha baracker på gården iaf, thank god! =) God natt.






Ha begär!!

Nä nu jäklar, jag MÅSTE ha en systemkamera. Jag har velat haft en sen jag var 10, men aldrig kommit på tanken att önska mig en eller spendera pengar på en heller. Men nu är det snart studenten o jag hoppppaaas att någon snäll själ i min släkt vill skänka mig en.... Vore grymt, då har jag en till Turkiet också, den 16:e Juni! PLEASE min kära släkt =)=)


3 sura (?) tjejer på skolan häromdagen.

Livet är bra orättvist.....

Igår kväll precis när jag skulle gå o lägga mig, fick jag reda på en hemsk sak som drabbat en familj som står mig ganska nära.

Att mista en dotter (barn överhuvudtaget) måste vara det värsta som finns, och att dom nu för några dagar sen fick mista sin son också måste ju vara det värsta jag hört.. Två bebisar som bara var ett par månader gamla. Jag kan inte beskriva hur ledsen jag är. Hur orättvist kan livet vara? :'(

Alla hjärtans dag

I fredags var vi på patronfest på memento, åt got mat, såg prisutdelning sen åkte jag o andreas till mamma en sväng för att sedan agera chaufför framåt natten. Igår åkte vi i bra tid till gussjö&myste på tills idag! Spelade indiana jones o pappa lagade en uuutsökt middag!

Nu grejar jag&andreas lite i hemmet på dagen bara sedan ikväll ska vi ha en riktig myskväll med tandoori mat o snickerstårta som vi ska baka hade vi tänkt! =)


Bilder från förra alla hjärtans dag <3


Lillpatronen

Då o då går jag in o läser den här pojkens blogg. Hans föräldrar skriver eftersom lilla Holger bara är 1,5 år. Han har nyligen fått diagnosen leukemi. Han bor här i Sundsvall o kallas "lillpatronen", tror det är hans pappa som är ett GIF fan o såklart kommer även lilla holger bli det! =)

I vintras uppträdde vi i luciatåget på barnsjukhuset, o då såg jag lilla holger o hans föräldrar i publiken. Sån otroligt söt liten pojke! Sånt här får en verkligen att tänka efter... Jag håller alla tummar för att Holger ska bli frisk, o att man kommer se han i gif-klacken framöver. Kanske t.om. blir på fotbollsplanen, vem vet!


Troja

Nu blir det troja för 20993894 gången, ungefär. Men jag gillar att se den för man kan faktiskt bli inspirerad av kläder osv. Orlando Bloom har t.ex. svinsnygga armband o skor på sig! =) Och hur vacker är inte Diane Kruger? 


Salem al fakir

Bara jag som tycker det här lilla charmtrollet är hur söt som helst? (Bli inte sur Andreas!!) Men han verkar vara så himla snäll o gud så talangfull han är! =)


Balett tar på krafterna

Svårt ont i kroppen efter att ha dansat balett nu i två timmar på skolan. Kanske ska ta upp "karriären" som balettdansös igen? Haha vilket skämt. Men dansade ju faktiskt från jag var 6-12 år. MEN jag kan säga kunskaperna sen dess verkar ha försvunnit långt bort! Första åren jag dansade var det ju mest bara att springa runt o tönta sig med sjalar;)

IMORGOOON ska jag få jobba igen! Hela dagen ska jag ha idrottslektioner. För sexor, sjuor o åttor =D kul!


Älskade sommar och sol, var är du??

Brand på Östermalm



Håller tummarna o är orolig för min älskling maja o paula som bor där!! :( Dom lever iallafall! Det får man vara tacksam för i en sån här situation. Tänker på er!

Shopping





Klänning från Gina Tricot för 49 spänn!
Skärp från Monki för 30 spänn!

Underbart väder idag!

Igår var jag en sväng med Olivia på birsta, sedan spenderade jag o andreas kvällen med revbensspjäll o andra gosaker med mormor&morfar. Eftersom våran tv fortfarande inte fungerar så åkte vi dit o såg melodifestivalen, det var riktigt mysigt =) gillar att vara där! Nu har pappa o wilma nyss varit här, vi har tagit en promenad i det underbara vädret sen fikat. Jag blir på grymt humör av det här vädret, snälla kan det inte bara fortsätta såhär o vara sol o plusgrader (1 plusgrad idag!).. Då skulle jag o nog flera andra, bli glad =)


Fina blommor jag fick av andreas när jag tagit körkort!

Medelpads luciatåg 2009




På min facebook hittar ni massa bilder. Var sammanlagt flera hundra men de
flesta är tyvärr ganska suddiga.

Idrottslektion för sexor

Trevlig kväll igår med luciatjejerna o lions. Vi blev bjudna på kinamat&chokladmousse o glass blev det till efterrätt. Mums! Vi fick flera hundra bilder från tiden tillsammans o en film från kyrkan, fint! Körde sedan hem i snöovädret, förstår inte ens att jag gav mig ut på vägarna igår o verkligen inte hur jag kunde klara uppkörningen i det sjuka vädret.

Idag har det iaf varit lite bättre&jag har haft idrottslektion för sexor på Nivrena, gick bra o det var roligt! =) Sedan har jag varit på stan med mor o mormor. Ikväll- Lets dance! Heja Elin Kling, hon är så fin! =)


Återträff med luciatjejerna

Om en timme ska vi luciatjejer + lions, träffas på Ming Palace i stan o äta middag. Vi ska få bilder (hoppas jag!) som togs under den underbara tiden o vi ska äta gott o ha det trevligt. Det här ser jag riktigt fram emot!


Bland det absolut roligaste jag gjort i mitt liv

Körkort!!

ÄNTLIGEN HAR JAG OCKSÅ KÖRKORT! Kom precis hem ifrån uppkörningen =) Teoriprovet hade jag för ett bra tag sen, och skulle haft uppkörningen här om dagen men då var någon på vägverket sjuk, men fick tid idag o klarade det! Lycklig flicka :D Ni som tagit körkort, vet nog lättnaden... Gruvat mig o mått dåligt över det i flera veckor, haha. Nu är det gjort, thank god! Kommer föralltid älska mannen som sa att jag blev godkänt, tomas tror jag han hette! :D wiie.


Nu får t.o.m jag köra såna här fräna bilar som åker runt i Cypern!


Lauren Conrad- Inspiration

Dagen till ära har jag kollat på massa The hills avsnitt. Den senaste säsongen, när Lauren inte är med dock. O nu såg jag precis att Lauren fyller 24 idag, vackra Lauren.


Blek sjuk tjej


Blä idag mår jag inge bra. Har legat o kollat på "blåsningen" o skrek av skratt för mig själv, ärligt talat brukar jag ALDRIG skratta högt åt grejer på tv även om jag tycker det är roligt (mami säger att jag varit så sen jag var liten!) men det här var verkligen kuul! Sen tog jag en långdusch o kladdade på lite mascara för att gå på stan en sväng med mamma. vi fikade&myste o snart åker vi förmodligen till Egypten :) Nu blire pannkaka! CIAO

En ganska avslöjande ledtråd

Idag ligger jag bara hemma o slöar i sängen. Var inte meningen att det skulle bli såhär, men vaknade med världens halsont o skulle ner o ha körlektion men då ringde dom o sa att den blev inställd för att den var sjuk. Vilket sammanträffande! Skippar skolan idag. Men senare idag måste jag ner på stan, träffa mamma o gå o göra ett ärende! Om det slutar braaa eller mindre bra, det visar sig! Ledtråd:


RSS 2.0