torsdag natt

tisdag- efter min träning kom maja hit. vi såg skräckis o åt marängsviss o myste på!

onsdag- klev upp med majsan, vi gjorde oss klara o åkte in till stan. jag träffade sanna, vi satte oss på coffee house o tog en soft ice drink o pratade om allt som vi jämt gör, det var riktigt trevligt =D hon är så go, saknat henne. sedan träffade jag andreas, vi tog oss en "romantisk" middag på mcdonalds sen trallade vi vidare till ip o såg gif match med filtarna i högsta hugg, som tur var. giffarna vann så det blev ju ett riktigt lyckorus inombords, hade ingen ork att skrika för det var så kallt. andreas blev förvånad för det var första gången jag varit tyst i mer än 5 minuter, haha. resten av kvällen var jag andreas rasmus hos maja, vi såg tv o hade det trevligt sen gick vi på max o tog oss en milkshake =D när jag o maja skulle sova o funderade på om vi skulle dra till ikea för de delade ut 250 000 som tusen pers skulle dela på, vi räknade då ut på något konstigt sätt att man skulle få 2500 var, men efter många räkningar o velningar så kom vi på att det var 250 ynka kronor, vi kom fram till att det inte var värt det o somnade med tanken att vi slapp kliva upp före sju, skönt!

idag- klev upp, åkte till ikea runt tolv, träffade andreas o rasmus där efter ett tag. vi var smakråd åt andreas o fy vilka snygga kläder han kom därifrån med, i fortsättningen vet jag vems garderob jag ska kolla i om jag är sugen på snygga t-shirts, oh mama! hämtade min dator som lagats klart, det var väl på tiden. sedan har jag hunnit med att träna ikväll också, springning o fys stod det på listan, jobbigt var det men skönt nu efteråt.

nu- ska jag sova. för imorgon ska jag upp före 10, har tid i stan före 12 någongång hos frissan o då ska jag slinga o tona håret ljusare,  i hopp om att det i framtiden blir en fin blond färg =) trött på mitt bruna, o mitt hjärta (andreas som jag pratar om då såklart) vill se mig i blont, så blir det! sedan ska jag träffa carrou en sväng, andreas blir det också en sväng imorgon har jag bestämt! på lördag är det först match på västhagen, klockan tio 8-| sedan ska jag träffa hanna, blir utgång för oss två då! och det blir nog några till som joinar, skoj. något att se fram emot =D nu ska jag sova. god natt


verklighetsbaserad film

Mina gamla klasskamrater har gjort en film om våran nya tränare ;) Hahaha

2 månader

igår klev jag upp rätt tidigt, åt lite o sen kom andreas o hans föräldrar o hämtade mig o vi åkte till armsjön till hans farmor o farfars söta stuga, eller ska man kanske säga stugor, det var flera stycken =D vi var där hela dagen, var ute på isen o busade o promenerade, satt i solen och sådär. andreas lyckorus kom på slutet då han fick ett påskägg av sin farmor, med en rosa tupp som satt i en rosa helikopter som man kunde hänga upp =D haha xD sedan skulle han på träning o jag fick skjuts hem. runt 7 tiden åkte jag hem till honom, vi såg lite hockey men det var tråkigt så vi hoppade in i duschen sen tog vi det bara lugnt :) och jag somnade runt 23 :o haha, sjukt tidigt men skönt var det =D imorse klev vi upp, jag gjorde mig klar sen gav jag mig ut i snövädret o träffade maja på stan, kom hem därifrån för ett tag sedan. nu har jag träning om några timmar, är fortfarande förkyld men ska träna lite lätt iallafall. sen kommer nog majsan hit tror jag ;)

image378
2 månaders kärlek

even the wrong words seem to rhyme

nu har jag gjort om bloggen lite igen i brist på annat, har verkligen inte haft någoting alls att göra på datorn den senaste timmen så då fixade jag ihop något fort bara! =D waha. var en riktigt god påskmiddag förut, oxfilé o massa annat gott som satte sig finfint i min mage. när jag kom hem därifrån spelade jag o wilma eyetoy, spela aldrig det! hua vilka ilskna miner o ord det blev under den lilla stunden, det är ju hur bökigt som helst o sen började allt helt plötsligt om från början när man slitit o sprungit framför den där löjliga webcameran man har till, och hoppat över höga hopp, då har allt det slitet varit i onödan! ;) haha. efter mycket gnäll valde därför jag o wilma att köra singstar istället, mycket bättre o roligare om man jämför med eyetoy blä. nu ska jag hoppa i säng, imorgon ska jag med min andreas till hans farmor o farfars stuga! puss


lady in pink

image365  image366  image368

you know that i'm no good

kom precis ur duschen, ska göra mig klar nu sen åka på påskmiddag igen fast denna gång i skb hos min kära farmor =D igår var jag o carrou först hemma hos henne ett tag, sen fick vi skjuts av några till svartvik. var hos jansson under kvällen med massa folk, det var skoj! =D sedan sa vi hej då till de o åkte hem till carrou o la oss o kikade på film o åt massa gotta ;) jag blir tokig på allt det där påskgodiset som finns överallt på mitt rum, har tusen olika påskägg som bara väntar på att få ätas upp, och nu när jag inte tränat eller något på lite mindre än en vecka så känns det inte speciellt bra. måste komma igång igen, men det är inte så lockande när man är förkyld o det är farlig också- så jag avvaktar ett tag till! 8-)
 
min pärla hanna är borta på em och simmar, hon är så duktig! längtar tills hon kommer hem, då ska jag ta mig många kvällar med henne har jag bestämt! =D wei! nu sitter jag o rådiggar amy whinehouse, hon är grym!

ciao!


påskafton

kom precis från stan, har varit o vinkat av andreas o hans vänner som ska till stockholm över natten! igår var jag först hos mormor o morfar på påskmiddag, haha det var riktigt roligt faktiskt. kollade på min mormors show som hon är med i, och det var fullt med pensionärer som dansade o hoppade runt, men värst var ändå en som skulle gå "catwalk" haha, jag o mamma försökte vara diskreta men det slutade med att vi grät av skratt! sedan var jag o mitt hjärta på bio, vi såg vantage point, den var bra! =D sedan åkte vi hem till honom, jag kände mig lite febrig så det var tur jag hade min gos som alltid tar hand om mig så gulligt =D imorse väckte han mig runt tio, o nu är jag hemma o ska åka iväg direkt igen :o ska till birsta city en sväng med flickorna i familjen. ikväll ska jag vara med carrou, vi ska hitta på något skoj! ;) uppdaterar senare kanske, om jag har tid! puss

långfredag

i onsdags träffade jag emma runt en halvtimme innan vi började, vi satt i fiket o kollade igenom vad vi skulle säga o sådär på föredraget. gick rätt bra för oss, elsie tyckte iallafall att vi var bra ;) sedan pallrade vi oss vidare till sporthallen, bytte om o hade klädsim. det var jobbigt, men roligt är det alltid att bada ändå =D sedan hade vi naturkunskaps prov, det gick faktiskt rätt bra det med så det blev en lyckad dag! efter skolan träffade jag elin, vi gick på stan en sväng sen åkte vi hem till henne :) sedan gick vi ut en sväng, osså tog jag bussen till stan som andreas redan satt på, också åkte vi hem till mig i njurunda o bara tog det lugnt o myste, sedan sov vi :) igår efter att han åkt hem fixade jag mig lite sedan åt vi jättegod middag här hemma, yummie! träffade carrou på ica, vi köpte massa gotta o åkte hem till mig o gjorde chokladsås också åt vi glass o varma hallon =D såg på film o pratade, vi somnade runt ett kanske :) nu har jag precis kommit ut ur duschen, ska snart till mormor o morfar o äta påskmiddag, sedan åker jag till andreas och sover där! jag älskar att ha lov, så skönt så det finns inte. enda som fattas nu är en varm sommar, ge mig!

image364
like a sister


ny design

jenny har gjort om min blogg, det var väl på tiden! jag är inte så insatt o duktig på sånt där alltså, tur jag har jenny ;) tack darling. nu har jag suttit vid datorn alldeles för många timmar, jag har en maaassa skolarbete att göra. imorgon ska jag o emma hålla föredrag på svenskan, sen har vi klädsim ;) o sista lektionen är det naturkunskap prov sen är det lov! ni kan ju gissa vad jag längtar mest till, äntligen lov igen! då ska jag träffa elin, vi ska vara på stan en sväng antar jag sen hem till henne o äta middag o ha det mysigt. sen ska jag till min älskling har jag bestämt, wei! =D han är världssnygg! nu ska jag vara en duktig flicka o lägga mig med böckerna i nyllet, ciao

image357


söndag

har haft en myshelg med min älskling :) i fredags kom han hit, dåren sprang från haga hit för att han missade bussen (jag var såklart i skönsmon, annars hade det varit lite väl långt, men det hade nog ändå inte stoppat honom) =D han kom hit efter nio någongång. igår tog jag det bara lugnt på dagen, sedan runt halv fyra åkte jag till andreas. under kvällen såg vi på melodifestivalen, lagade mat med emelie också, o bara tog det lugnt =D sedan slog vi på en film o slocknade i rätt bra tid, tror jag! kom hem därifrån för nån timme sedan. har bakat lite med mami o ska snart beställa hem kinamat ;) yummie. o snart är det lov igen, hur skönt är inte det! it's going to be great ;)

image355
lycklig

with every heartbeat

nu var det några dagar sen jag skrev, har inte riktigt haft tid eller ork att skriva! i veckan har jag inte gjort så mycket förutom att vara på skolan, träna, hänga med hanna på stan har jag också gjort en hel del ;) roligt har vi haft det, men nu ska hon fara igen... sov hos andreas i onsdags, hade en riktigt mysig kväll :) sen i torsdags klev jag upp o träffade hanna, trodde jag skulle till tandläkaren men det var ju idag, så pallrade mig ner till skolan. sedan var det träning igår kväll, sprang först en bra bit sedan fys som vanligt på torsdagar. alltid lika tråkigt, riktigt less på att träna nu ^-^ så jag struntar i den ikväll, den skulle ändå vara lugn. andreas kommer hit och jag ska hålla om honom hårt o ska försöka få ur mig hur mycket jag tycker om honom, fast det kommer inte gå för det är obeskrivligt, det är verkligen det. förövrigt var jag hos tandläkaren idag, min stora skräck här i livet, jag skakade o hyperventilerade i stort sett men jag klarade mig iallafall ;) och vet ni, nu har jag ingen liten manick på tanden längre (guldhjärtat), jag bad de ta bort det, och det var på tiden. inte hade jag några hål heller, YEY!

image353

hårproblem

ibland blir jag så arg på mig själv. nu vill jag bli blond igen, inte som jag var förut, för då var det mest gult- utan BLOND vill jag bli. jag blir ju aldrig nöjd, hua! fast jag vill inte ha det jätteblont, utan en fin blond färg! eftersom jag färgade mitt hår rätt många gånger när jag skulle få det brunt, så kommer det nog bli rätt svårt för mig även fast blont är min riktiga hårfärg. så jag ska ta det steg för steg nu har jag bestämt, färga det lite ljusare brunt om ett tag sedan blir det nyanser närmare blont o förhoppningsvis till sommaren ska det vara som jag vill, för då bleks det ju dessutom av solen! nu är det ju så också att jag har en pojkvän som också vill se mig i blont eftersom han inte gjort det än förutom på bild, så man påverkas ju lite av det också! ;) aja, får se hur jag gör! stora problem man har8-) höhö.

Vilken färg tycker du jag ska ha? =D

efter ett underbart lov

har varit en riktigt bra dag idag faktiskt. började med att jag träffade hanna, hade lite teori på idrotten sen hade vi matte och no. fick igen matteprovet, det fick jag vg på :o jag är en riktig liten rackare på matte nu jag. sedan fick vi igen hemprovet på naturkunskapen, det fick jag mvg på ;) helt sjukt, och det är ju tack vare andreas kan jag ju lova! =D wei. så det blev jag nöjd över! på lunchen gick jag o hanna ner på waynes coffee o tog en latte o gosaker, den gav  mig energi så jag jobbade som en dåre på matten (jag har t.o.m bildbevis på att jag var klar före alla girls med matteuppgifterna vi skulle göra) 8-| och det är inte ofta kan jag lova. gick lite segare på naturen dock! sedan hade vi språk, då var jag nära på ett anfall på det dumma dataprogrammet plus att det fanns en riktig ironisk person där inne, som även är våran lärare hon kollar hela tiden på mig o mia som om vi är totalt puckade (fast det är vi kanske när vi är tillsammans), men på andra dessutom. jag o mia hade det iallafall skoj o sjöng in låtar o grejer som vanligt på det fula språklabbet ;) läraren tycker att jag är en riktig "busgumma", jag fick skulden fast det är mia som lattjar på ^-^ hihi. efter skolan fick jag som tur var pussa på andreas också, blev en mysig stund på navet för första gången i mitt liv 8-) sedan åkte jag hem, åkte på träning runt halv sju o kom hem två timmar senare. vi sprang hela 8 kilometer, om inte mer. runt runt runt på sjukhuset, förstår inte att jag orkade, men det var ju dåligt skönt efteråt nu känner jag mig duktig. men nu är jag trött, nu ska jag sova! natti

image352

träningsmatch

imorse var jag hur seg som helst, höll verkligen inte på att komma upp ur sängen. la mig inte i speciellt bra tid inatt också var ju klockan åtta så det var ju inte så konstigt. klev upp en kvart innan vi skulle åka så jag slängde bara i mig lite frukost, drog på mig mjukiskläder och åkte. vi spelade hur bra som helst första och rätt mycket av andra halvlek, de hade inte en enda målchans, vi var på hela tiden. vi gjorde 1-0 i första halvlek sen gjorde jag 2-0 i andra halvlek, med vänstern för första (tror jag) gången ;) haha, är inte direkt så bra med den! men sedan blev det mycket sämre sista halvtimmen och de vann till slut med 2-4, skit också! men det är sånt man får ta, tur att det bara var en träningsmatch. nu har jag tagit mig ett varmt skönt bad o nu ligger jag bara o slappar i sängen, och det ska jag nog fortsätta med hela dagen förutom ikväll, då ska jag se på tv så då blir det soffan istället! ;) jag börjar verkligen fundera vad de gör med min dator, lämnade in den på lagning för över en månad sen :o segisar, till o med jag hade nog fixat det snabbare! imorgon börjar skolan igen, längtar inte direkt, gruvar mig snarare, MEN ett plus är att jag får umgås med hanna igen efter ett bra tag utan henne! så det blir great, tjohej!

image351

lördag

Kom för ett tag sedan hem ifrån statoil, hoppade av bussen där o köpte med mig lite godis! Det är ju lördag ;) Idag vaknade jag iallafall hemma hos jenny efter en kväll/natt med mys o tjejsnack, jätteroligt =D då käkade vi frukost o sådär sen när jag kom hem fixade jag mig o drog in till stan. Träffade jennifer o vi gick runt o sen satt vi o åt i flera timmar, eller rättare sagt vi satt kvar där i flera timmar maten tog slut efter bara en liten stund. Sedan före sex någongång åkte jag till andreas. kollade på dum o dummare, måste vara världens bästa film =D diggar jim carreys frilla ;) sedan följde gosen mig till bussen, alltid lika tråkigt att åka ifrån honom o det blev extra tidigt ikväll pga. jag har match imorgon i hudik. samling 9 i bommen sen bar de vidare till hudik där vi spelar mot iggesund.

image363image364
kärlek

I learned the hard way, that they all say things you want to hear

andreas åkte hem för ett tag sedan. igår var det en jobbig träning, först sprang vi 4 km ungefär sedan körde vi rätt hård fys inomhus. kändes riktigt i kroppen efteråt hur slut man var! sedan var jag o andreas bara hemma hos mig o gosade. wilma kom som vanligt o skulle vara upp i oss, fulast var när pappa kom in o frågade "stör hon?" då var wilma snabb o svara "nej då det gör hon inte" alldeles som det var jag som var den oinbjudna gästen på mitt egna rum? lilla skitunge =D idag har vi bara tagit det lugnt som vanligt, men det är ju skönt det med :) nu är det snart möte med laget på gumsekullen, sedan är det träning, sen ikväll ska jag nog åka till jenny, ohyeah! :D

höll på att glömma en sak. idag fyller petter 17 år och ida 16 år. grattis ännu en gång till er mina älskade vänner! :)


image354image356image357
Now that I've tried to talk to you and make you understand
All you have to do is close your eyes
And just reach out your hands and touch me
Hold me close don't ever let me go
More than words is all I ever needed you to show
Then you wouldn't have to say that you love me
Cause I'd already know


solen skiner igen

what a beauuuuutiful day! började med att jag vaknade av att maja plockade fram frukost till oss o solen sken in genom fönstret, så vi satte oss o pratade o åt lite sen gjorde vi oss lite klara o stack ner till stan. var inte meningen att vi skulle shoppa eller kolla runt så mycket utan mest sitta någonstans o fika eller så, men blev en stor runda ändå ;) köpte hur mycket saker som helst, rätt onödiga grejer men skoj var det! =D vi gick även runt med min pärla hanna en stund som äntligen är hemma, ÄNTLIGEN! =D yes! igår var jag först på stan med jenny, helt underbart roligt vi kom på en massa saker som vi "förträngt" eftersom det helst är saker man vill glömma, haha. men hua vad roligt det var att prata om! t.ex. när jag sjöng på ikea i sjuan o stod o vickade med stjärten med mina fd "snygga" hängiga byxor mot publiken! xD kan nog inte bli så mycket värre haha! sen åkte vi hem hit en sväng o sen åkte jag in till maja med massa folk o senare på gymnasiefesten, träffade jättemycket folk man kände men själva stället var inte speciellt kul. ikväll ska jag först träna, sedan kommer andreas dit o vi åker hem till mig, blir väl bara att ta det lugnt o mysa =D men det är inte så bara, det är ju med världens finaste pojk.

image353
she's lovely

onsdag

är hos maja nu, hon håller på o gör sig klar. snart kommer lite folk hit så vi ska äta gomiddag med några flickor sen ska vi till gymnasiefesten faktiskt, ska få en gratisbiljett av majas snälla kompis thank god! =D träffade andreas pappa jens igår, åkte med han o hämtade andreas efter hans träning. vi åkte hem till honom, såg film o hade det mysigt :) somnade rätt sent. imorse vaknade jag utav att mobilen ringde, hade då fått massa sms av sötjenny så jag skyndade mig o duscha o göra mig klar sen åkte jag ifrån min älskling ner till stan o träffade jenny. vi satt o åt, pratade o hade det jätteroligt sedan åkte vi hem till mig. hon började som vanligt (som hon alltid gjorde när vi var med varann minst varje dag i sjuan-halva nian), städa mitt rum o min garderob, haha hon är så söt =D o nu är jag i stan igen hos majsan. hoppas på en trevlig kväll alltså, och det tror jag lätt den kommer bli ;) wei.

image351image352
här får ni ett par gamla goingar ;)


grrrreat

hinner inte skriva så mycket. igår efter min träning satt min älskling redan i bilen, vi åkte hem till mig i njurunda o var här under kvällen. imorse vaknade vi runt tolv, han åkte hem för ett liiitet tag sedan o snart ska jag in till stan o träffa mamma en sväng sen till andreas efter hans träning :) sover där. hörs!

image350
snart är babe hanna hemma! :D

i en annan del av köping


söndag

Dagens humör: Glaaaaaaaad!
Dagens frisyr: Förut utsläppt, nu uppsatt i en knut
Dagens klädsel: hm, mjukiskläder nu ska snart byta om till träning
Dagens händelse: sett innebandy i sporthallen
Dagens finaste: ingen är finare än andreas
Dagens köp: kycklingsallad på kubenpizzerian, mums =D
Dagens snällaste: min käre vän petter :D
Dagens sämsta: inget är sämst idag! jo, hanna har inte kommit hem än

igår kväll kom andreas o rasmus till mig runt tio, vi såg på någon film som går på bio nu, kommer inte ihåg vad den hette 8-) nåt konstigt. man förstod inte så mycket, men den dög väl. sedan åkte de hem runt halv två tiden, då la jag mig o sov nästan på direkten. imorse klev jag upp, fixade lite sen drog jag till stan o träffade petter och jens. vi tog bussen till sporthallen där andreas o rasmus var, plus ungefär 700 fler. kollade på innebandy, det har börjat blivit en vana nu 8-) men det är faktiskt roligt =D city förlorade men det var roligt ändå, emil gjorde ju mål och även victor ;) great! sedan drog jag in mot stan med petter o sen hem. nu ska jag snart iväg på träning! ska bli skönt att träna faktiskt :) på lovet ska jag ha riktigt roligt har jag bestämt, mest ska jag gosa med min pojkvän.

-

image348image349
andreas ekman lindqvist
varje sekund med dig är helt
fantastisk. jag skulle inte byta
ut dig mot någon annan i hela
världen. det är bara du älskling

då vet jag!

igår var det jättemysigt på bion :) vi träffade carrou o hennes kompisar en sväng, vi såg samma film som de också. kommer inte ihåg vad filmen hette, den var inget att lägga på minnet om man säger så ;) eller den var ju ganska bra, men kort var den :o sedan tog vi bussen hem var för sig :( idag klev jag upp, träffade jennifer ewe o emma i stan, vi gick på norrporten arena o såg ifk-gif. älsklings andreas var jätteduktig :) träffade petter där o satt o snackade med honom, yeah min saknade vän! efter matchen åkte jag o andreas hem till honom. där var det middag o grejer så emil o hans family o massa fler kom dit =D nu sitter jag här, nyss sett  melodifestivalen o snart kommer andreas o rasmus (en henriksson, petters kusse) hit, vi ska se på film o så tror jag väl :) gos.

och förresten. haha, där gick verkligen gränsen på hur falsk o löjlig man får vara! xd verkligen roligt hur mycket saker man får höra från olika håll! (y) CIAO

image347


RSS 2.0