we're all the winners

Igår steg jag upp tidigt o åkte till match ända till alby ^_^  Vi vann med 3-0, det var vi värda för vi var verkligen mycket bättre än de o ägde matchen. De hade inte en enda målchans, de gjorde ett självmål o resten är historia.. vi vann iaf =D så det blev ett stort leende på vägen hem mot sundsvall igen. När jag kom hem gjorde jag mig klar o åkte in o träffade andreas i stan. Vi gick på restaurangen källar-krogen och älsklingen bjöd på middag :) Det blev black and white, och till efterätt vaniljglass o chokladsås! det var riktigt gott. Sedan åkte vi hem till honom, jag somnade före 21 så han väckte mig en stund efter det o berättade hur pinsam jag var för att jag somnade så tidigt.. :( Då blev jag pigg igen o vi såg på film sen slocknade även han :) Min gos.

Imorse låg vi o drog oss jättelänge. Sedan såg vi klart på "Humor på tv4" o klev sedan upp o tog en dusch. Jag åkte o hämtade upp Hanna o vi åkte på birsta o såg på Ola svensson som uppträdde. Han var grym! ;) Gick runt en sväng sen åkte jag hemöver. Kom hem från Maja för ett tag sedan, vi såg någon film med Paris Hilton, den hette "Pledge this" SE DEN INTE FÖR GUDS SKULL. Den föll inte i min smak iaf, pinsam film. Nu ska jag packa de sista för jag åker till far imorgon, sedan ska jag sova i tid.. (brukar låta så) go' natt!


vad håller de på med?

"tur att helgen är lång"

Skolan idag bestod inte av så mycket roligheter ^_^ kanske några. på lunchen gick jag emma ewe o tessan på coffee house o tog en fika, när mattelektionen började så hade hanna fått någon konstig idé för sig att få vår nya lärare jörgen att hata mig, hon lyckades! det första han sa till mig var "tur helgen är lång" när han såg vilket tal jag var på. sedan blev jag knäckt när jag hade mobilen i handen o ursäktade mig med att jag behövde miniräknare, då kollade han på mitt papper o sa "kan du inte räkna 3 gånger 2 i huvudet?" pinit emily.. (jag smsade för den som inte förstod det). sedan sa han massa mer taskiga saker o allt är min hannas fel, jag ska nog ge igen busis! =D efter skolan var jag o sanna på stan, shoppade lite o tog en fika, soft ice drink för min del som vanligt. Ikväll har jag, andreas o maja joinat min mor o hennes förfest här hemma. Blev mest trubadur sång som andreas stod för o god mat, massa skratt också, vi hade helt enkelt roligt =D nu har maja pyst iväg o min man har som vanligt somnat innan vi ska gå o lägga oss. Han ligger där o snarkar så nu ska jag hoppa på han lite.

Imorgon ska jag upp tidigt, eller idag:o om några timmar. Jag har match i alby, coach kommer o hämtar upp mig kvart i tio så jag måste vara redo o klar då ^_^ Drygt o åka långt, så jag hoppas vi vinner. På kvällen har andreas nå skumt på g, blir nog mysmiddag på nån restaurang i stan iaf. Kanske tittar förbi en sväng hos maja också, hon ska ha party för sina vänner o jag är självklart bjuden eftersom jag är hennes bästa *stolt*. God natt nu!


inställt

Några tappra svar fick jag på det förra inlägget, konstigt då bara att det visar på statistiken att det är mer än tre gånger så många som läser, antingen är de den som krånglar eller så är det nån liten tjuvläsare som inte vågar visa sig kanske =D maha. Anledningen till att jag inte gav ifrån mig ett enda knyst igår var att det var en dålig dag, punkt slut. Ne men den sög verkligen, jag var sur hela skoldagen, ledsen hela kvällen trots att min man var brevid mig. Han tröstade mig som tur var, det är bara han som lyckas med det :) Imorse klev jag upp tidigt o drog på mig regnjackan o gav mig ut i spöregnet till skolan. Vädret kan inte bli så mycket värre, OKEJ för snö o halt, men regnet hatar jag! slask likaså.

Efter skolan träffade jag andreas o vi gick o åt. Efter det när det var ungefär en timme till samling gick jag runt med ewe o anki o fördrev tiden innan jim skulle komma o hämta upp oss. 2 ynka minuter innan han skulle hämta oss o vi var på god väg fick vi ett sms att matchen är inställd. Gissa om vi blev less? Speciellt stackars anki som väntat på stan sen 12. Jag hatar regn som sagt, jag som var spelsugen o vill få den där matchen gjord nu eftersom den blev inställd förra torsdagen också. Efter ett tag kom sandra o joinade oss o vi var 4 lessa själar på stan, kom precis hem. Ikväll hade jag tänkt vara duktig o rensa min garderob, nå mycket mer än det ska jag väl inte göra antar jag.


ska jag fortsätta?

Varför skriver jag blogg egentligen :o är det ens nån som läser den? Skriv om ni gör de så jag vet om jag ska fortsätta eller om det är meningslöst ^_^ hehe! :D


spid07B

Skoldagen o träningen avklarad! Träffade hanna runt tolv tiden på stan, gick runt o kikade lite sen gick vi upp mot skolan o träffade våra classmates. ettorna i spid bjöd oss på tårta, wey! nu heter våran klass "spid07B" eftersom vi var ettor år 07. Jag vill inte heta så:o jag vill heta "spid2B" det låter mycket större 8-) Sedan hade vi mentor samling o sedan slutade vi. Jag gick på stan med andreas en sväng sen åkte jag hem. Kom hem från träningen för nån timme sen, jag har som sagt blivit en nörd som längtar till träningarna nu. Så har jag ALDRIG varit, men det går väl över efter den här veckan antar jag ^_^ har iaf match på torsdag mot lucksta o jag blev kallad igen, thank god for that. Det är väl kanske bara för att vi har ont om folk för en gångs skull, men roligt äre ändå! =D

Nu ska jag snart åka iväg till min man. Sover där o åker med Hanna till skolan imöra! Vi börjar tio över tio, har engelska (INTE MED ELSIE VI SKA INTE HA HENNE NÅ MER!!) sedan har vi matte B som vi också har en ny lärare i, det hurrar inte jag för, jag tyckte jennie var bra! tack o hej


då kör vi igen, spid07B ^_^

more than words

det är lätt att säga saker, jag vill att du visar mig istället

Sayin' I love you
Is not the words I want to hear from you
It's not that I want you
Not to say it, but if you only knew
How easy it would be to show me how you feel
More than words is all you have to do to make it real
Then you wouldn't have to say that you love me
Cause I'd already know


skolstart

Nu ligger jag i sängen nyvaken, jag skulle egentligen kliva upp vid 10-11 tiden men andreas bombade mig med sms så jag vaknade =D jag kände mig utvilad så jag slog på tvn o bestämde mig för att vakna iaf.

Idag är slutet på sommarlovet, nu börjar skolan igen o jag börjar som ni redan vet 2:an på gymnasiet ^_^ lär bli ett jobbigt år med plugg o sånt men det ska väl fixa sig hoppas jag. Ska träffa Hanna runt halv ett på stan sen bär det iväg till skolan. Det lär bli en slapp dag at school! =D Ikväll är det träning igen.


jag less efter match i lördags ^_^
njurunda-matfors 2-2


speciell dag

Idag har jag varit på stan med andreas, hans farmor o farfar. vi gick runt o kikade, åt lunch på charm. Jag lämnade tillbaks ett par svarta chinos jag köpte här om dagen, jag trivdes icke i dom! Andreas köpte ett par ursnygga byxor på mq också efter att han fått in sin lön idag, jag tyckte att JAG fick mycket i lön men min karl fick 17 000 ^_^ jag är avundsjuk.

Idag är en mycket speciell dag på många vis.. min bästa vän, fyller hela 18 år. min lilla maja fyller vuxen =) tyvärr kommer jag inte hinna träffa henne idag, men det blir framöver. Det känns helt sjukt att hon fyller 18, nu får hon göra vad hon vill den lilla lyckosten! =D massa grattis till min älskling. Idag har också jag och andreas 7 månader, och jag blir bara kärare o kärare :)

Dock är detta en tråkig dag, jag ska träna vilket jag inte har lust för alls just nu. Sedan ska jag väl bara ta det lugnt o ladda inför skolan imorgon, vi börjar klockan ett så tack o lov för sovmorgonen iaf. Längtar lite att träffa de i klassen o så, speciellt Hanna såklart! Det kommer bli underbart roligt att vara med henne varje dag nu igen, har blivit alldeles för lite i sommar. Jag hoppas iaf på att andreas kommer förbi mig ikväll så jag kan pussa på honom mer idag.


grattis älskling.


what a night

Inatt var en hemsk natt, ett tips är att se inte filmen "när lammen tystnar" innan ni ska sova. Jag o andreas slog på den vid tolv snåret men han somnade hela tiden o jag hade fullt upp med att väcka han i två timmar i rad, klarar inte av att se den filmen själv. Filmen slutar inte direkt bra, sorry för er som inte sett den men den slutar inte med att äckel hannibal dör iaf ^_^ så det gjorde inte saken bättre.. när vi gosat ner oss efteråt o jag var vettskrämd så somnade andreas, o jag ligger kvar o hyperventilerar av rädsla en timme kanske sen somnade jag. vid fyra tiden ringer då någon dåre till mig med nån äcklig dialekt o jag ger luren till andreas utan att ens tänka på det, då blev allt ännu värre o jag kunde verkligen inte somna. Så du som ringde, du lyckades verkligen om det du ville var att skrämmas.. hö-hö idiot! så jag tvingar med mig andreas upp o leta igenom huset, när vi lägger oss så är han irriterad för att lampan är på men jag vägrade släcka den. Det slutade iallafall med att runt fem tiden på natten/morgonen släcker han lampan, håller om mig o vi somnar. Happy ending =D

Igår skulle vi egentligen haft match, men den blev inställd pga regnet. Vi skulle spela mot lucksta o jag var faktiskt ganska peppad för att springa mycket för en gångs skull, men det blev ingen då såklart. Är match imorgon också men vet inte om jag är kallad, det får vi reda på ikväll antar jag. Nu har jag ont i halsen o har lite smått feberfrossa :( blä. Har träning ikväll sen åker jag till min älskling.


It's time for you to read the signs

Igår kom majsan till mig, vi såg först på en film som hette wanted med morgan freeman o angelina joline, den var riktigt bra =D sen såg vi på sex and the city filmen igen, eller maja såg den jag somnade ^_^ busade o käkade bär hela kvällen gjorde vi, det var roligt:) sen slocknade vi. älskar att vara med min busjänta. idag har jag slappat sen har jag tränat med min onda nacke, värken vill aldrig lägga sig.. snart ska jag bege mig mot bommen o hämta andreas, då ska vi åka o köpa ben&jerrys det var ett tag sedan sist! =D tror vi ska våga oss på "baked alaska" eftersom vi provat de flesta andra.. MUMS! synd att det är så dyrt bara.. apropå pengar har jag fått in min lön idag, ÄNTLIGEN säger jag bara. Jag var bombsäker på att jag skulle få runt 4500 men nu har det kommit in ca 6100 på mitt konto, jag är lycklig :') maha. Fast jag ska sätta undan mycket av det till en framtida utlandsresa, om det blir med andreas i år eller maja nästa år vet jag inte. Blir väl både och hoppas jag på =) Jag älskar att åka utomlands, det finns verkligen inget bättre. Jag vet inte vart jag vill åka, Cypern lockar igen men jag har varit där 6 gånger nu så det vore ju skoj att prova på nå nytt också, Grekland vill jag till också men där har jag varit 2 ggr o är typ likadant som Cypern.. Jaja, vi får se :-) Nu ska jag kila iväg på min blå fara, önskar att det vore en bil o inte en fjuttig moped.

Jag höll på att glömma det viktigaste, MIN HANNA ÄR HEMMA FRÅN OS! jag hoppar o hurrar verkligen av glädje :D imorgon ska jag träffa henne o på måndag börjar skolan o det är enda anledningen till att jag längtar, HANNA HELA DA'N VARJE DAG!



rain

Jag har ingen motivation alls att skriva blogg ^_^ det är tråkigt tycker jag.. Och desto tråkigare är det nog för er att läsa vad jag gör hela dagarna, jag har ju inte direkt någon modeblogg o visar "dagens outfit" o grejer som alla andra. Jag önskar att jag var lika aktiv men icke. Jag är med andreas hela dagarna, om jag inte är med han så tränar jag, går på stan, eller är med kompisar. Men eftersom mina närmaste som jag umgås mest med varit borta hela veckan så har jag inte kunnat vara med de, maja o sanna har varit i sthlm o hanna i peking o carrou i kreta ^_^ jag var på stan med rosanna i veckan iaf, de var riktigt trevligt, hon är go! :) Jag kom hem från min man för ett tag sedan, ska träna ikväll sen kommer maja till mig.. Jag har saknat min babe som varit i sthlm! =) så vi ska väl ha en tjejkväll o prata goja! Den här veckan som varit har varit rolig, men jag har inte haft en bra vecka. Jag har varit sur o konstig o fått för mig knepiga saker hela veckan, vet inte vad det varit med mig. Men så får man vara ibland faktiskt, så nu är det en ny vecka o det här är sista sommarlovs veckan, den ska jag utnyttja o hitta på roliga saker har jag bestämt!

regn regn o åter regn, det går inte att beskriva hur deprimerad o less jag blir på det. BLÄ!


boring

Idag är ingen bra dag, den började dåligt o kommer sluta dåligt. Jag är på sämst humör o irriterar mig på minsta lilla sak, jag är dum i huvudet idag och har inget vett i huvudet alls.. Och det värsta är att allt har gått ut över den människan jag älskar mest, min Andreas.

Usch vad jag är jobbig idag


återträff

idag på dagen när jag o andreas hade vaknat åkte vi med annelie o köpte färg till mitt rum, fick bli "caffe latte" färg, jag är verkligen ingen inredare o inte ett dugg intresserad av sån skit så jag bara tog någon ^_^ haha. nu har jag nyss varit på "återträff" med det gamla laget, o gamla tränarna elisabeth och helena! det var hur mysigt o roligt som helst. det började att vi spelade lite brännboll, sedan vidare till juniskärs café o pratade gamla roliga minnen o åt en blandsallad gjorde jag =D gotta. blev även en hel portion pannkakor över eftersom agnes skulle åka på match, några av de satt fint i min mage! sedan upp mot helena igen där vi fick glass, sen fick vi även en present var där det var en puma hoodtröja o även en adidas träningströja! så snällt, de är så gulliga o jag saknar verkligen det laget o de tiderna. det var så grymt roligt, o nu blev de lite småsorgligt eftersom vi inte haft någon riktig avslutning sedan vi gick över till jim's lag. det första jag gjorde när jag kom hem var att trycka i mig lite grilladkyckling, melon o sånt gott. mami hade köpt hem så det gick ju inte att motstå. nu ska jag snart ner på staden o träffa min man som varit på sin första innebandy träning på länge, duktig ponk! puss


misslyckad klippning

matchen igår vill jag helst inte prata om, de flesta förstår varför ^_^ hammarby gjorde ett mål i sista sekunderna, varför händer alltid det här giffarna? :o idag har jag o andreas slappat hela dagen, kom hem från träningen för ett tag sedan o ska snart åka iväg till min älskling :) vi ska väl bara gosa hela kvällen.

min mamma lekte frisör igår efter timmar av tjat från mig, mitt hår var så otroligt slitet i topparna o det är ju inte så konstigt jag hade inte klippt mig sedan FÖRRA gatufesten :o det är helt sjukt, över ett år sedan. jag hatar att klippa mig, blir alltid missnöjd. vill ha mitt långa slitna hår ^_^ så nu är jag korthårig, eller.. kort för att vara mitt hår. hon klippte ungefär 1 dm, det behövdes men jag hatar det. slingade också håret lite ljusare, det känns mer åt det gula hållet nu fan för det. det blev helt enkelt en misslyckad klippning o färgning (förlåt mamma det var inte ditt fel<3) så det blir väl frissan framöver o få lite bättre färg på mitt hår, ja tack! imorgon ska jag köpa färg till mitt rum på dagen, på kvällen är det en lite försenad avslutning med det gamla fotbollslaget, tror ni jag saknar det dåligt? =| helt sjukt.. DET VAR TIDER!

nu har jag fått min micke lustig tröja också, eller köpt. i love it! bild på den kommer väl framöver, nu ska jag kila!


gif-hammarby

igår blev det en riktig myskväll för min o sannas del. vi möttes vid ica, köpte massa gosaker o såg på film hela kvällen. vi började med boys don't cry, jag älskar den filmen. sett den förr, men den är jättehemsk. sedan såg vi på en vampyrs bekännelse med brat pitt, tom cruise, kirsten dunst o antonio banderas. inga dåliga skådespelare men filmen var inte så bra så efter en timme slog vi av o la oss o sov då klockan bara var någon minut efter elva. vi var riktigt trötta så vi låg o snackade kanske en timme sen somnade vi. vi sov tolv timmar inatt, det kändes som det behövdes =) klev upp o åt lite frukost sen åkte hon hem o jag hem till min mamma. nu ska jag vara här någon timme, sen är det gif match ikväll! de möter hammarby som inte förlorat på nio matcher, snälla säg att det blir förlust för de idag ^_^ hata hammarby, älska gif! =D det é så det ska va'


minus lustig :(

dagens

Dagens humör: Mycket bra
Dagens frisyr: Uppsatt i en hästsvans för en gångs skull
Dagens klädsel: Andreas mjukisbyxor o ett vitt linne, slappt!

Dagens vill ha: Värme
Dagens längtan: Cypern
Dagens beroende: Andreas
Dagens tråkigaste: Inget har varit tråkigt. Eller jo, andreas åker till gävle över dagen!
Dagens personer: Hanna, jag hoppas det kommer gå galant för henne på os!!!
Dagens händelse: Vaknade hos älskling, hemma o ta det lugnt, myskväll med sanna
Dagens skratt: När lollo visade mig en blogg, det verkar som en viss person tog åt sig "lite" när det inte ens var menat till henne x) men hon får gärna tro att jag bryr mig om henne =D haha. att jag ens ödslade tid o kollade
Dagens onyttiga: Har inte ätit något onyttigt, så det får väl bli att jag inte orkade gå från bommen o fick skjuts då.


min helg

Jag har hunnit med ganska mycket idag känns det som även fast klockan inte ens är halv tolv än. Jag o andreas klev upp tidigt för han skulle åka på match, då åkte vi ner med rasmus som precis fått körkort, o jag tog bussen från stan. har varit hemma ett tag nu o funderar på att slå på en film eller något.

I fredags på dagen var jag på stan. åkte in i bra tid o träffade sanna. gick runt med min pärla i några timmar. vi satte oss också för ovanlighetens skull på coffee house ;) sedan hade jag träning o efter den åkte jag till armsjön. åt god mat, sedan åkte jag andreas emelie o jens ut med båten o fiskade ^_^ jag hatar att fiska, så jag satt mest o inte hade något tålamod o halvsov. när vi kom i land tog vi de bara lugnt sedan åkte jag o andreas hem till mig o såg film. P.S i love you såg vi, jag bara älskar den filmen! så den tipsar jag om =D igår drog vi in till stan o såg på drakbåtsfestivalen, patronerna paddlade o blandannat pappa då men de förlorade deras andra lopp så de gick inte vidare. jag o andreas åkte hem till honom, lagade middag senare med emelie o hennes kompis didrik. det blev grillad fläskfilé o potatisgratäng o massa mumma :) sedan blev de bakande o singstar hela kvällen. innan vi skulle sova satt jag o andreas o sjöng lite duett, men man blev oftast fnittrig eftersom att det lät så bra så det blev löjligt ^_^ tro det eller ej! ;)

ikväll tror jag att sanna kommer till mig, det blir myskväll för våran del! imorgon är det gifmatch, det är den första matchen jag ser utan micke lustig på skitlänge. kommer kännas konstigt att inte se min högerback springa där på kanten :( buuuhu.


fynd

Idag åkte jag, andreas o wilma in till stan runt ett tiden. Andreas stack ganska tidigt ifrån oss för han skulle träffa en kompis så vi gick runt o kikade själva. träffade ganska mycket roligt folk som man inte sett på ett tag, också ett äckel jag inte vill se alls ^_^ haha usch.. sedan gick vi på coffee house o tog en soft ice drink, min snygging satt där också så fick lite tid o kika på han emellan åt! =D efter stan åt vi kinamat, sedan hade jag match. vi spelade mot heffners, och vi förlorade. hatar att förlora, men vi var rätt slö så vi var väl värd det ^_^ ne så ska jag inte säga. MEN iallafall, ska ta mig något att äta nu sen ska jag nanna i tid för jag är trött i kroppen trots de inte blev nån toklöpning för mig idag =) jag har ju trots allt bara tränat 2 gånger på typ en månad nu, inte konstigt jag inte har nån kondition. men det fixar sig nog framöver.

idag har jag fyndat rejält, jag hittade ett par byxor som hade kostat 300, sedan blev de nersatta till 150, sedan till 100 typ, o sist men inte minst 50 :o när jag kommer till kassan o ska köpa byxorna som var liknande chinos, så är det tydligen halva reapriset o fick endast betala en ynka tjuga för de.. snacka om värt, fram med solen o sommarn nu för jag har massa oanvända sommarkläder jag vill ha på mig =D

jag saknar min hanna, som är på os nu. det börjar imorgon tror jag o jag håller verkligen tummarna för min stjärna! när hon kommer hem, o skolan börjar, då är de vi två igen. Jag längtar efter henne jättemycket:) hoppas det går bäst för henne *lycko-spark*


bilder

          love you

stockholm

Hjälp vilken dålig uppdatering! Ni får ursäkta, jag har haft fullt upp. Jag har kommit hem från stockholm, det gjorde jag i torsdags kväll. Jag fastnade alltså inte i huvudstaden även fast man hade stor lust att stanna kvar. Jag o min älskling hade det underbart, vi bodde nära stan i nacka i ett gudomligt område. Vilka hus det fanns alltså, palats skulle jag snarare kalla det :o sick. Vi var inne i stan o shoppade nån dag, var på grönan där min älskling vågade åka trots sin stora rädsla ;) på slutet var de han som tvingade med mig i alla, när jag nästan var spyfärdig av allt snurr. åkte som vanligt de mesta förutom fritt fall o uppskjutet, jag har ett mål i livet o de är att aldrig åka de där hemska karusellerna, hur kan man utsätta sig för sån höjd frivilligt? =| ne, aldrig i mitt liv. Vi åt gott, två kvällar på kungshallen där vi åt kinamat den ena o tacos den andra. Sista dagen åt vi det godaste, vi åt på en restaurang jag kommer gå till varje gång jag är i stockholm. kommer tyvärr inte ihåg vad den hette, jesse's någonting o då menar jag inte den lilla kiosken i lilla njurundabommen =D det var gudomliiiiiigt, vi åt kött o till efterätt åt jag mjukglass, man betalade 49:- o fick ta hur mycket man ville, det fanns inte lite o välja på om man säger så... mums! Jag har mycket o berätta om stockholm, men det orkar jag inte.. Det var iallafall grymt underbart roligt:)

I fredags var jag med majsan, jag promenixade med mamma in till stan o sen vidare hem till majsan. Var med henne o mor hela kvällen, vi är det nya "gänget" eller vi tre har hängt i många år.. haha! dock känns det som min bästa vän endast är med mig för att vara med min mamma :( nerå, men nästan ;) vi slumrade sedan efter en bra film o mys. På morgonen åkte jag iväg ganska tidigt med andreas, vi åkte o såg hans systers match. sedan in till stan o träffade maja o mamma som roat sig hela morgonen. Vi satt o fikade på afmidor o sedan åkte vi hem till honom o åt god mat. Jag älskar att äta där, med hans älskade familj o ett plus i kanten är att maten är utsökt ;) Sen gick vi på bio, the dark knight. Jag tyckte den var skitbra, älskar batman. Var lite hemskt att se heath ledger, förstår inte att han är död. Kändes lite läskigt. Sedan drog vi hem o sov, vi promenerade faktiskt o det är en bra bit till bosvedjan =D duktigt. Igår såg jag andreas match, de vann med 4-0 o han var duktig! Sedan tog jag de lugnt sen kom min pys till mig, vi såg på as good as it gets (livet från den ljusa sidan) det är världens sötaste hund med i den, köp en sån åt mig tack.

Idag har jag o andreas promenerat till stan, drack en soft ice drink där som är som en drog för mig, o ni kan vara lugna det är ingen alkohol i den jag är ingen alkis =D sedan har jag tränat. vad kvällen består av vet jag inte, tydligen har andreas nå lurit på g. det här blev ett alldeles för tråkigt o långt inlägg men här har ni mina senaste dagar ;) bilder kommer i ett annat inlägg.


RSS 2.0