Weekday- Inspiration




Tur jag ska till Stockholm snart! Kommer springa raka vägen till Weekday!

Söndag= städdag!

Idag har jag hunnit med att se fotboll, städat hela lägenheten (förutom badrummet som fortfarande är i full gång att bli renoverad), äta god lunch osv. Nu sitter jag o läser veckorevyn i väntan på att åka till svärmor o äta middag. Jag gillar faktiskt söndagar, oftast lugna o sköna dagar :)


Ser fram emot Torsdag. Påsklov+party, woho!


Det var på tiden för SPID07b

Häromdagen hade vår historia lärare sagt att hon tyckte att vår klass var superbra och att hon skulle vilja adoptera oss allihop! Äntligen någon som förstår vår knäppa klasshumor, haha.. :')


Äntligen vatten i kranen!

Mycket bra dag hitills! Hanna på skolan, vi lunchade på afmidor, åt rostbiff&potatisgratäng o sedan chokladtårta till efterrätt. Lyxade till det lite när mitt hjärta är hemma över helgen. Kom hem o gjort lite religion, fick plötsligt höra att hantverkarna slog på kranen i köket o hörde med mina egna öron vattnet rinna ur den, tror ni jag blev lite lycklig? Efter att inte haft vatten i kranen på 1 o en halv månad blir man ganska glad =)

Ikväll ska vi äta middag hos pappa, sedan blir det bara lugnt! Ska se andreas match. Imorgon blir det en tripp på birsta med Hanna sen blir det våfflor o mys på kvällen. Ser fram emot påsklovet som tusan =) Mycket roligt som händer då. Ha en bra helg!


Kryssning till Riga bokad!

Jag är o har alltid varit så att om man börjar prata om en resa eller liknande, vill jag boka på en gång. Kan inte prata om sånt, för då blir jag galen. Som t.ex. i somras när jag pratade med andreas mamma om att hon skulle till Sthlm, inom 5 minuter hade jag hunnit fixat boende o allt o fick skjuts med henne.

Det jag vill komma fram till.. Är att idag när jag o carro var på stan o pratade i flera timmar om massa galna saker allt från bröst till resor, så fick jag fnatt när jag kom hem o bestämde mig för att vi skulle åka någonstans. Slutade med att vi bokade en kryssning till Riga på påsklovet. Med buffé på båten, både frukost o middag, en heldag i Riga som verkar vara en urmysig stad med massa shopping!


Nån som varit i Riga o kan ge nå tips på vad man bara MÅSTE göra?
Vi har åtta timmar på oss ;)

Tips till blondiner



Yves Rocher säljer ett underbart balsam som innehåller kamomill som naturligt bleker håret. Det luktar hur gott som helst och håret blir jättemjukt! Kostar bara runt 50-lappen också! Det låter väl bra? =)

Dans är bra för humöret!

Dans gör mig på så otroligt bra humör. Satt o log hela vägen hem i bilen. Fasen vad härligt det är att dansa, speciellt med klassen såklart! Wiie =)


Bild från 09

Sommarlängtan till tusen

Har tillbringat min dag på västhagen, sett massa fotbollsmatcher o joinat min boyfriend när han jobbat. Men åkte därifrån lite emellanåt o såg senare hans match, som de vann stort! Ikväll har jag jätteont i nacken, skriker efter vår&sommar o försöker plugga inför svenskaprov imorgon.


Vill ta på mig sommarklänningar o mysa ute i solen nu nu nu!

Monki- Inspiration



Dessa våriga kläder tänkte jag köpa idag på monki.
Men jag väntar o shoppar loss i sthlm om en månad ist!

Stökigt högljutt och smutsigt

Positivt med den här dagen är att jag o andreas åker till stockholm sista april, och ska få bo ensamma i en stor lägenhet i stockholm o även ta hand om världens sötaste hund! Ska snart till mami o äta middag, sen ikväll till pappa för att i veckan vara barnvakt åt min lillasyster.

Jag vill inte bo i min o andreas lägenhet just nu... Hantverkare som springer in o ut hela tiden, ett jäkla liv av borrande från 7 på morgonen. Stökigt, högljutt, inget vatten i kranen och smutsigt är det här. Jag trivs inte alls. Jag kommer gråta av lycka när badrummet är klart. Vi kan inte ens laga mat här nu, och har inte kunnat gjort det på ett antal veckor. Blää jag vill bara härifrån. Är hemma o är sjuk idag också, mår inge vidare.

Och det där ryktet om att (vissa!) hantverkare är snuskiga, stämmer. Usch hur dom pratar :S 


Den här söta lilla vovven ska vi ta hand om i ett par dagar

Bästa vänner långt ifrån

Då och då gråter jag en liten tår efter er.



Jag tror inte många förstår hur det känns när ens bästa vänner flyttar flera mil ifrån en.
Hanna Westrin Maja alvebro <3


Vill sy upp klänning



Åh vad jag vill till Thailand och sy upp en klänning. Den här ljusblåa klänningen sydde jag upp när jag gick i åttan inför nobelfesten på Nivrena. Tycker den är helt underbart fin. Den är korsad i ryggen också. Fick säga precis hur jag ville ha den o gick dit o tog mått några gånger. Det är inte alltför dyrt heller!


Järvzoo




(hahaha ser ni ekorren som hoppar? synd man inte hade en systemkamera!)







Det roligaste var att alla djur skulle precis bli matade, så när vi kom o skulle kolla på dom trodde djuren att det var vi som hade maten, så ALLA djur kutade mot oss i ilfart. Haha! En mysig liten utflykt iaf:)

Melodifestivalen ett skämt- i år igen

Jag hoppas jag såg i syne att Anna precis vann melodifestivalen? Nypt mig i armen ett fåtal gånger o hoppats att det var Salem som vann istället? Hur kunde INTE underbart charmiga Salem vinna? Eller Darin? Eller Ola? Eller timotej? Vem som helst hade kunnat fått vinna NÄSTAN. Men inte inte inte Anna Bergendahl.

Ni som röstat på henne, verkar verkligen vilja att det ska bli ett fiasko i eurovision i år igen. Fasen också! Men det är som Salem sa efteråt, "det är ju intressant o se hur de internationella juryn röstar iaf..." det borde ju vara dom man ska lyssna på? Då var ju Salem etta... Suck. Att man ska bli besviken i år igen. 

Nyklippt o nyslingad





Halv nio imorse satt jag o andreas i frisörstolen. Riktigt nöjd, som jag alltid blir när jag går till Anna! =) Det blir naturligt o fint blont o bra på längden. Mitt hår var jätteslitet! Vi bokade ny tid på en gång, innan studenten. Sedan var jag o andreas o fikade på charm, åkte på birsta o köpte jackor o skor för fulla muggar. Nu: Kolla glamourama!

Laila bagges vigselring



Laila Bagges vigselring skulle man inte direkt tacka nej till. Tusan vilken fin! Dock lite för fyrkantig.. 
Bestående av 87 diamanter och heter "pink river". Andreas..... Hoppas du läser detta ;) hi hi

Kavaj



Här är mammas kavaj som hon köpte för en evighet sen! Som hon använde när hon var ung..
Får se hur den sitter på mig. Är ingen kavaj-tjej, men prova måste jag! =)

H&M vår- Inspiration


Hur söt var inte denna? Vårkänslor..
Från h&m. Tänkte beställa, men den var slutsåld + att jag typ har en sån redan fast en kortare.

Till hemmet- Inspiration

Nån av dessa ska jag ta o beställa hem framöver. Tycker det är så fint att ha på väggen! =)


Alexa Chung- Inspiration


Såhär fin vill jag vara i vår/sommar. Älskar Alexa Chungs klädstil!

Det jag måste handla framöver är:
- Vit spetsklänning. Kollat ut en superfin över internet men skulle vilja hitta en till.
- Prickigt. Har dåligt med det o sett ett par ljusglimtar. Fint till våren!
- Kavaj. Men var med mamma i förrådet idag o som hittat- en med axelvaddar som var lite längre, hängde där o väntade på mig!

Varför sån otur?

Egentligen, vilken jäkla otur man kan ha... Först kom beskedet om att Carro skulle flytta, till Göteborg. Hon flyttade och vi hade inte särskilt mycket kontakt även fast vi jämt varit med varandra förut. Sedan flyttade Maja till Stockholm, min bästa vän sen flera flera år. Hon har som tur var kommit hem då o då så vi kunnat setts ibland, men ändå. Sedan flyttade även Hanna, som jag umgåtts med mest av alla under de senare åren, alla skoldagar o mycket efter skolan också. Sedan dess har allt blivit så mycket tråkigare.

En superpositiv sak- är att Carro flyttat tillbaks! =D Men ni andra två då? Fan vad jag saknar er. Det gör ont varje gång jag tänker på det. Mina tre bästa o närmaste. Som sagt, vilken otur jag haft...


Min fina tjej för flera år sedan <3


Mina nya skönheter!



AJ vad ont i fötterna jag kommer få av dom här!
Fyndade iaf dessa för 249 spänn =)

Förra helgen








Lite fler bilder från en rolig kväll!

Full rulle just nu

Ett litet tag sedan jag skrev nu, men har haft fullt upp! Har haft prov, sen har andreas o jag bott i stan hos hans pappa pga. kaoset hemma hos oss eftersom badrummet som sagt görs om. I torsdags hade jag o carro en myskväll med kinamat, sex and the city o skitsnack!

Igår hade vi en såkallad "klassfest" i lägenheten i stan, eller.. jag, emma, therese och andreas var där! =) haha. Idag har jag varit på birsta med Carro o köpt skor, visar de imorgon! Ikväll blev jag o andreas bjuden till henne på ost, kex o film så det tackade vi inte nej till. Så vi drog dit efter att älsklingen bjudit mig på mat från tandoori, gudomligt! Kom hem från Carro för ett tag sedan o ska nu gå och lägga oss =)


Bjuder på en bild från min&hannas 18-årsfest. Bästa kvällen!


En glad känsla i kroppen

Fasen vad kul det är att jobba! Blir på så jäkla bra humör o får träffa på så mycket olika människor o det är sååå himla kul! =) Vill jobba mer, mer o mer! O ett extra plus att det är på min gamla skola:)

Träffade Carro efter jobbet o gick o simmade o bastade! Var så skönt, och jobbigt. Flåsade som en tok jag! Nu ska jag åka o hämta andreas som är hemma hos mig i Njurunda o skottar taket, han får jobba som en galning han. Först hela dagen som lärare han med, sen får han tjäna pengar hos min papi också. King det! :D


Bilder från när jag gick på Nivrena. Underbara klassen

RSS 2.0