Håll ut

Vaknade nyss o alldeles strax blir det stan en sväng. Imorgon eller någon dag lovar jag att slänga upp lite bilder på lite nya plagg här! Håll ut tills dess =)


Sista jobbdag!

Dagarna bara flyger iväg nu när jag jobbat. Har inte haft tid att uppdatera alls. Förutom att ha jobbat har jag firat en av min allra allra närmaste vän sanna som fyllt hela 18 år, det firades med en superrolig fest hemma hos henne! I lördags firades också, då hade jag och min älskling 1 och ett halvt år tillsammans. Då var vi på stekhuset&myste på :)

Idag var min sista jobbdag! Tror ni jag är dåligt lycklig? Jag är så glad så glad så ni förstår inte. Lovar att skriva oftare o vara mycket mer aktiv i bloggen framöver. Nu ska jag&mannen krypa ner. Lyckligast, 1,5 år <3


Lillasyster förra sommaren






Så otroligt vacker! Förra sommaren, här var hon 7 år. Modellunge!

Fullt upp men än har inte mitt sommarlov börjat

Idag promenerade jag över till min kusin som jag knappt pratat med på flera år. Hon skrev ett mail till mig på facebook att hon var i Sundsvall o ville träffas, och det passade mig perfekt så gick dit imorse :) hon bor i sin farmor&farfars lägenhet nu som är precis brevid mig. Det var mycket trevligt! Nu är jag hemma hos Andreas o ska snart åka o handla middag. Ikväll är det träning för första gången på länge, sist jag rörde en fotboll var det första gången på länge det gick riktigt bra, så hoppas det fortsätter så, men det gör det ju knappast...

I helgen ska vi till Hälsingland igen. Bryggfest, grillning o mys hela helgen. Söndag är det träning&lagfotografering, sen är det min sista jobbvecka o jag hurrar verkligen för det!!! Sedan blir det kryssning framöver, stockholm och avslutar sommarlovet med cypern-resa. Mitt sommarlov har knappt börjat än:) woho.


Jag älskar dig.

Svininfluensa ayia napa

SVININFLUENSAN I CYPERN HAR DRABBAT ÖVER 260 PERS! Och dit ska jag om typ en månad :o lite mer... Hoppas det försvinner :o annars får vi helt enkelt åka någon annanstans =D Blir bra vad det än blir det här. Sån influensa vill jag iaf INTE ha tack. Nu ska jag o min snygging krypa ner.

Barnvakt

Hade en mycket trevlig kväll ute igår. Elin följde med mig till Svartvik där vi firade 18-åringen Anki! :) Andreas kom o hämtade runt halv två efter att han varit i Haga hela kvällen, o vi åkte hem o myste. Idag var vi på Lörudden en sväng o åt glass, annars har vi bara tagit det lugnt&ätit gott. Vi har varit barnvakt o nu kommer han hem när som helst efter att ha hämtat pappa och annelie. Imorgon ska vi fira min lilla kusin vid en gudomligt fin stuga vid Höga-kusten bron, sedan blir det GIF. Vi har btw köpt en kanin, efter Wilmas begäran. Wiho, synd den klöser så mycket bara....


min vackra

Buster






Jag och andreas har funnit en att dela våran kärlek med! Ja ni ser ju bara hur förälskad vi var...

Armband shopping

Jag har shoppat som en galning på sistone! Men inte visat er någonting. Ledsen för det, har bara inte haft orken eller tiden. Här är iaf ett armband jag köpte idag när jag var på stan tillsammans med min Hanna.




199 kr

Vi har också fans!

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1837167&BroadcastDate=&IsBlock=

Spola fram till ca 22:30. Vi har fans i Njurunda ik!!!! :D

Strålande i damtrean!!!





Igår var det kul att såela fotboll om man säger så.. Mycket fel i tidningen men. Jag gjorde faktiskt 2 mål!!! Och jag stavas inte sådär&jag var VÄNSTERytter. Men vad sjukt skönt att vinna med sån hög siffra.

Älskaaaa sommar

Jag har aldrig tid o blogga, förlåt! Jag jobbar, njuter av solen o är med min pojkvän :) I helgen ska jag o andreas jobba tillsammans, har fixat jobb till han woho! Igår var jag o sanna på gatufesten. Eller.. Vi satt på waynes o åt&fikade massor, och det var jättemysigt. Sedan åkte vi en karusell o var nära spyanfall men vi klarade oss. Gatufesten i år är inget för mig, ska snarare bli skönt att slippa det! =D Nu ska jag snart iväg på match, först blir det klyftpotatis o revbensspjäll med min karl. Jag älskar sommaren.


Och jag tycker det är kul att jobba! Här om dagen fick jag t.o.m en powerade av en karl som köpte den till mig för att han tyckte jag slet så hårt. Han förgyllde min dag kan jag säga! Jag älskar snälla människor. Och tål inte dumma! Jag är verkligen så att jag behandlar alla som dom behandlar mig, verkligen. Fast, på jobbet kan jag ju inte vara dum såklart. Men annars. Så kom nu snälla glada människor o köp av mig :)))


 

RSS 2.0