Första skoldagen

Första skoldagen avklarad! Det kändes mer positivt än negativt att börja faktiskt. Kanske är det för att det är sista året nu =) Det var rätt skoj! Kul att träffa alla. Framöver kommer jag inte vara speciellt aktiv känner jag. Kanske skriver då&då. Känner att jag inte är någon riktigt bloggerska o kommer aldrig bli heller. Jag har bättre saker för mig, tro det eller ej. Framöver är det skola, träning, pojkvän&vänner som gäller.

Hojta till om ni saknar mig! För vem vet...


Cypern 2009

Världens bästa vecka tillsammans med min prins. Ska jag sammanfatta så har det varit upp till 45 grader varje dag, varit på olika strander, badat i havet som inte ens svalkade, varit på båttur, ätit supergod mat, njutit av att ha haft halv pension (frukost&lunch på hotellet), träffat trevliga människor, druckit goda drinkar t.ex. "burning pussy", "zlatan" och strawberry daiquiri, beställt in ett öltorn på 3 liter, blivit bjuden på jättemycket av min älskling, bott jättemysigt, shoppat lite småsaker, suttit på square-pub några kvällar, köpt skivor med "the spokes" som är våra nya favoriter som sjöng live.... Jag älskar helt enkelt Cypern!













Cypern nästa!

Äta-se första halvlek av GIF-tåget till arlanda-CYPERN!

Vi hörs tidigast den 28:e ;) Om planet störtar eller liknande, tell my family I love them! :| Men gud vad hemskt..

Hej då Sverige.

Det bara rinner av en

"Det bara rinner av en och vattnet svalkar nästan inte!", en uppdatering från Cypern av Emma! Det låter ju helt underbart =D Blir helt tokig av längtan. Efter värme, bad, goda drinkar&träffa lite gamla vänner som jobbar i Cypern! :D Imorgon kväll åker vi härifrån. Nu blire grillat, sedan möte&träning. Det blir nog en kort uppdatering imorgon :)


Är det ni som är P99?

Dagens roligaste kan jag säga lätt var när en liten kille råkutade fram till oss på träningen o skrek rakt ut "ÄR DET NI SOM ÄR P(pojkar)99? Lillkillen trodde alltså för det första att vi var pojkar, och födda 1999? HAHAHAHA. Och då är det tjejer i laget som är runt 28 år också. Tyckte det var lite småskoj =D Nu har jag tagit ett bad o inväntar pojkvännen. Ikväll ska jag packa lite, imorgon blir det växla pengar o förbereda sig inför torsdag. Fy tusan vad mycket klänningar&grejer jag ska ha med mig, ändå kommer man stå där varje kväll o tycka att man inte har något alls att ha på sig. Så är det ju alltid! Ska bli underbart att åka tillbaks till Cypern för 7:e gången. Inom kort har mamma köpt lägenhet där oxå! :D Hoppppas.


Shopping stockholm






Lite av det jag shoppade i huvudstaden!
Kläder från Weekday

Maja alvebro, Hanna Westrin

Igår flyttade min bästa vän. Det kommer betyda att vi inte kommer kunna ses ofta alls. Nästa vecka flyttar min andra bästa. Det kommer bli minst lika jobbigt, om inte jobbigare eftersom hon flyttar längre bort&jag är med henne hela skoldagarna. Jag försöker att inte tänka på det. Det gör verkligen ont i hjärtat att mina bästa flyttar.



två av de få människorna, jag verkligen älskar.
men jag är glad för deras skull....

Bara att börja packa igen då

Vi har haft det underbart i Stockholm. Lite bättre väder förra året, men vad gör det när man har samma underbara kille med sig :) Nu är det bara att packa om o vända ungefär. Eller, på torsdag kväll åker vi mot Arlanda, sedan mot Cypern. Mycket måste göras innan så det är bra att det är några dagar emellan nu. Nu är det läggdags!


Stockholm 2009














Carolina Gynning



Världens snyggaste Gynning har färgat håret brunt igen! Hon är såååå snygg


Kostföreläsning

Ligger och halvsover i sängen. Varit på en kostföreläsning med laget ikväll, sedan varit hos Ingela&ätit god mat. Andreas har klippt sig idag också, det var på tiden kan jag säga! =D Blev jättebra. Har övningskört i stada också, går riktigt bra nu! Imorgon står farmorbesök&match på schemat, sedan på natten bär det av mot Stockholm. Blir att shoppa&leva gott hela helgen :) Bilder kommer det massor av sedan förhoppningsvis, tänkte vara flitig med kameran!

Ha en bra helg :)


saknar mina klasstjejer!


H&M home



H&M home har så mycket söta saker till hemmet! Nu fattas det bara en lägenhet för mig då men..

Tiden går fortare när man har kul!

I helgen har jag&andreas bara myst o mest varit i hans stugor med hans släktingar. Först i armsjön&firade hans farmor med massa god mat :) igår var vi hela dagen i långsjön o solade o grillade. Planerade&bokade en stockholmresa gjorde vi också bara sådär! Det var väl smart för då går tiden fortare och 11 dagar är alltså inte så långt bort :D woho. Åker bil ner med föräldrarna Forsbergs på Torsdag natt, som ska till Cypern (de kommer hem på samma dag vi åker) sen tar vi buss hem till sundsvall på söndag. Mysigt värre! Bland det bästa jag&andreas gjort tillsammans var förra året när vi åkte, kommer förhoppningsvis bli lika bra nu eftersom vi ska bo på samma underbara ställe :) Nu blire nachos&dipp, maraboutårta har vi också! Yummie.




Sthlm förra året. Underbart minne <3

2 veckor till Cypern

Sjukt stolt över mig själv!!!! I januari startade jag ett sparkonto, som jag satte in lite av mina födelsedagspengar, julpengar osv. Eftersom har jag satt in om jag fått över någon månad&så. Idag fick jag in hela min lön. Och jag har 30 000 på mitt sparkonto!! Hur bra är inte det? Sen Januari för tusan! Och ändå har jag betalat en utlandsresa på flera tusen&shoppat som en galning. Jag är en duktig flicka :D Visst då?!!!

Idag har jag varit på dyket med Maja. Det varade bara ett par timmar eftersom varken hon eller jag ser något nöje i att bara ligga o pressa. Står hellre i vattnet men det var så kallt så ville knappt doppa tån. Nu kom jag precis hem efter att ha varit inne på drakbåtsfestivalen en sväng med Hanna. Jättehärligt väder ju :) Hann även med en birsta tur med maja förut o shoppa lite. Imorgon ska jag spela match kl 13.00 på kullen sen åka till armsjön.


Bara lite av shoppingen. Blev mest basplagg, men köpte också en till klänning att ha i Cypern som jag inte har någon bild på än. Lovely!

De senaste dagarna

Måndag: Match i Bergeforsen, övningskörde dit&tog motorvägen för första gången. Vi vann matchen. Jag klev av efter ca 65 minuter eftersom jag blivit slagen på käften två gånger av olika personer&domaren varit helt ute o cyklat. Kände inte någon lust att vara på planen om inte det var fotboll som skulle spelas. Kul nu efteråt, för vi vaaaannn =D
Tisdag: Stan med Maja o mamma. Nostalgi-prat om när vi var i Cypern och om hennes framtida år i Sthlm :( Snart flyttar hon. Sedan tränade jag o begav mig sen o såg andreas match som de tyvärr förlorade&kvällen tillbringades på primärvården där min älskling fick ett plåster på näsan. Som att det var därför han åkte dit, haha.
Onsdag: JAG körde många mil till stugan, andreas&far fiskade, jag spelade indiana jones som man inte kan få nog utav.
Idag: Imorse körde jag hem därifrån. Kom precis hem efter att ha varit på dyket en sväng :) Ska iväg till Matfors o spela match snart. Först ska jag kolla igenom taxfree katalogen =D


Maja



Tro inte att du blir av med mig, bara för att du flyttar...

Glad dag med ett lyckligt slut

Var på stan med Hanna idag. Shoppat. GIF vann. Pizza. Hyffsat rolig träning. Sol. Match imorgon. 18 dagar till Cypern. Ska somna tillsammans med en älskling, nämligen min.

Sammanfattningen av dagen :):):):)


Fyndat!

Lite saker jag köpt de senaste veckorna! Har bara inte orkat lagt in de så nu kommer lite av de saker jag fyndat iaf =D


Saker till Cypern från Indiska&hm

Prickig 50-tals klänning från Gina. Fynd fynd fynd!

Klänning som jag fick av Andreas. Som han valde alldeles själv! =D

Romantisk söt blus från Lindex. Fynd!

Lila klänning från Monki. Fynd!

Vanlig enfärgad kjol&ett skärp. Fynd!

Outfit



För någon dag sedan när solen kikade fram lite!

RSS 2.0