annorlunda busstur

Idag skulle jag för en gångs skull ta njurundabussen hem efter att ha varit på banken o på stan med min pojk efter skolan. Då sätter sig en liten turk (men han var 20+) sig bakom mig o slår på dödshög musik, jag kollar bak med en arg blick för att få honom att sänka ljudet.. Det gör han inte, han verkade snarare tro att det var en inbjudande blick jag gav honom o han skriver på sin mobil "hej:)" också sticker han fram mobil mellan sätena. Jag reagerar knappt o då skriver han "Vad händer joo?" Sedan slår han på ännu högre musik, jag blev tokig på karln. Jag var nära på att ställa mig upp o säga något men jag lugnade ner mig o efter hans kompis dampat sig ut ur bussen med en fickplunta i handen, DÅ kunde jag slappna av *pust*. Nu dröjer det innan jag åker buss igen ^_^ ne då men.

Igår var jag så frustrerad efter matchen så nämnde inte något om vad jag fick igår.. Jag fick massa tröjor o byxor, o inte utav vilken person som helst. Micke lustigs gamla! =D Jag pratade med honom nyss o han hade tydligen de för fyra år sedan :o men han var ju trots allt lika gammal som mig då. Men en landslagsjacka o lite sånt nytt fick jag också, jippie. Lär väl inte bli använt, snarare upphängt som hans andra tröja som jag fick av honom i degerfors för nåt år sen. Nu har jag lovat honom o åka till trondheim o kika på honom också, så det måste göras. Hur o när vet jag inte men =D


Du behövs i gif.
COME BACK

pinsamt

Vill inte ens prata om gif matchen. Kan bara säga en sak, PINSAMT! hej superettan :(

Är hemma hos min man nu efter att ha frusit häcken av oss på gif. Nu ligger han o pluggar, men det ska han inte få göra länge till. Jag är en ond kvinna som aldrig låter honom plugga, mahah =)

Nu är biljetterna till kreta betalade o klara.. 20 dagar kvar


kreta

Vet ni vad jag ska göra om 21 dagar? Jag ska utomlands! Resan är bokad nu. Jag, andreas, mamma o hennes kompis monica åker den 19:e oktober till kreta =D Jag har aldrig varit på kreta så det ska bli intressant. Varit i grekland två gånger men då i Zakynthos o Karpathos. Vi kommer bo i något område som heter platanias, jag o andreas har en lägenhet för oss själva som tur är :)
 
Det ska bli en riktig mys-semester. Inge utgång eller partaj som det blev i cypern för ett par månader sen med maja, då var man helt slutkörd efter veckan efter att knappt fått nå sömn under veckan. Nu ska det vara en lugn semester med sol o bad o mys =D jag ska betala min resa själv för första gången, känner mig duktig! Blir runt 3000 för resan o boende, hur billigt o bra som helst. Och det är ungefär vad jag har kvar sen lönen.. Jag har gått med hjärtklappning i en vecka nu med jättehöga förväntningar om att vi ska åka, o äntligen blev det bokat. Och att jag ska åka dit med min älskling känns hur kul som helst, då slipper jag längta hem o sakna honom som sist. Det var hemskt minst sagt.

Nu ska jag sussa snart efter lite tvtittande, o drömma mig bort! *HAPPY*

 


slarvpelle

Det här är verkligen en slapphelg. Igår slappade jag o min man hemma hos mig, ikväll slappar vi hemma hos han. Har varit o kikat på min match idag också som jag inte var med på pga. förkyldning i 100 veckor ungefär ^_^ Hoppas på att bli frisk o komma igång igen till veckan.

Nu ska jag ner till min sura pojkvän som ligger nere o tjurar på nedervåningen. Han tror jag gömt hans mobil, dock har han fel. Han vill inte inse att det är han som är en slarvpelle. Imorgon ska jag träffa min maja o ha tjejsnack hade jag tänkt, jag saknar henne. God natt med er!

better than me

Åkte ner på stan förut o träffade andreas när han slutat skolan. Satt på coffee house som vanligt, tog en daimtårta o en latte som jag blev proppmätt på! illamående fortfarande. Nu ligger jag i min säng o inväntar idol. Ska beställa en väska från internet, yey dagens bästa! Det är inte en bra dag idag tror jag. Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.

Imorgon är det min o andreas dag, våran åttonde månad. Jag hoppas verkligen det blir en bättre dag.. 
Mitt hjärta slår för dig


första bilden som togs på oss.
den är inte speciellt fin..
men jag blir alltid tårögd när jag ser den

what about trust

Idag har vi friluftsdag, jag har inte anmält mig till något så jag är hemma idag.. skönt eftersom jag fortfarande är sjuk! Sitter hos andreas nu, han är på skolan o ingen är här hemma så jag ska väl hem till mitt eget hem snart I guess.

En sak tycker jag är konstig. Tänker inte dela av mig vad det är. Men det gör mig förbannad o irriterad hela tiden. Och då menar jag verkligen hela tiden. Det lär ju inte få något slut heller, så lika bra jag håller min ilska inne och går runt o är irriterad hela dagarna.. Oftast iallafall

Jag har jättesvårt att lita på människor. Och det är nog för att jag blivit lurad för många gånger, inte av kompisar men mest av killar. Och när man blivit de gång på gång, då blir det svårt. Fan också


sjukling

Idag är jag hemma från skolan. Är hängig fortfarande så bestämde mig imorse för att ta en slappdag hemma! har kollat på the love guru filmen som är på bio nu tror jag? den var bra tycker jag =) Mami sprang iväg på affären imorse o köpte massa gosaker till mig som jag sitter o tuggar på nu. Röd i ögat är jag också :( Hoppas verkligen jag är bättre tills imorgon, annars kommer jag missa mycket... I ettan kunde man vara borta flera veckor utan att missa ett dugg, typ som när jag åkte till cypern. Jag gjorde inte ett dugg skolarbete men kom inte efter. Men nu däremot, borta en lektion o man missar hur mycket som helst. Ja det sägs ju att tvåan är jobbigast. Bara att kämpa på =D Uppdaterar nog senare, jag har ju som sagt en slapp dag.. yey!


because of you



The world is a treasure to me
Because of you

chokladmonster

Idag har jag varit en duktig flicka.. Jag har tillbringat några timmar hemma (utan andreas, tro det eller ej) o städat, packat o donat! till o med bytt plånbok till en trång liten som jag köpte i cypern för dyra riksdaler, den var iallafall gullig! jag kommer nog byta tillbaks snart men.. gick knappt att få in korten jag har!

Vill ni veta vad jag gjort i helgen? Förmodligen inte, men jag tänker berätta det ändå =D I fredags åkte jag till andreas efter att jag haft en lektion, bara tog det lugnt hela kvällen för ovanlighetens skull 8-) det mest dramatiska som hände under kvällen var att jag rullat mig i choklad i sängen eller något så utan att märka det hade jag choklad över hela mig och mitt linne. Såhär såg jag ut:



Grr.. La oss sedan o såg på film i tre minuter men jag somnade, som vanligt det med. Igår såg jag, andreas o "räzzmus" på ifks match. Det blev 2-2 för den som undrar. Sedan åkte jag o hanna hem till mig o åt mat, fixade oss o åkte in till majsan. Vi satt där o hade det trevligt med kortspel o dricka! Riktigt roligt när det bara var vi tre, men sedan ploppade det upp lite mer folk o girlpowern dog. det slutade med att den ena sov och den andra åkte hem (maja nr 1, jag nr 2). Jag följde med till nått party i stan med Hanna, men jag drog därifrån hem till andreas som ville ha hem mig. 

I veckan ska jag vara duktig. Jag ska inte slösa pengar på nå gosaker o skit. Jag ska sluta upp med det! Jag tränar inte nu för jag är förkyld, inte gjort det på nån vecka.. Och istället har jag ätit FÖR mycket gosaker. Så nu måste jag sluta upp med det. Jag kan ju iallafall intala mig själv det. Jag ska försöka =D Jag och andreas har ett vad.. Han ska träna på gym varje dag (som han inte gör i vanliga fall för han har fotboll o innebandy träningar) ända tills vi åker utomlands, o jag ska ta ner på gosakerna (gymma gör jag ju ändå 2 gånger i veckan). Duktigt va? =D Jaja vi får se hur de går. Nu har jag skrivit alldeles för långt. Nu ska jag göra nå mer nytta, känner mig som en duktig kvinna. Glömde säga att jag gjort två skolarbeten ikväll också. Haleluljah 


halsont o regn

Jag o andreas klev upp imorse, jag hade riktigt ont i halsen o var trött som få o det var min älskling också.. åkte till skolan, hade samhälle där som vanligt min mentor pratade o pratade.. och pratade. Det tar aldrig slut ^_^ Sedan styrka på gym, körde lite med hantlar o lite i gymmet. Var med även fast jag var förkyld så det blev mest lugnt för min del. Sedan naturkunskap, mentorstid där jag o hanna var ordförande o sekreterare 8-| sedan hade vi geografi sedan var min skoldag slut. Nu ligger jag i sängen, kollar ut på det dåliga vädret o har ont i halsen.  Jag ska slänga i mig något att äta sen ska jag åka till mitt andra hem- andreas.

Imorgon har jag en lektion, matte B. där vi ska göra nån äcklig onödig diagnos som vi tydligen ska ha varannan lektion. Får hoppas det går fort o att det är lätt så är min fredag räddad.


hanna

kolla in http://westrins.blogg.se där hon beskriver våran engelska lärare galant! hahaha =D


a fire going cold

Blir ett kort snabbt inlägg eftersom jag snart ska bege mig mot bussen. Imorse klev jag o andreas upp i tid o åkte till skolan. Jag träffade mia o vi gick mot lektionen vi trodde vi hade på tisdag morgnar, tydligen hade vi inte det utan på onsdagar istället. Onödigt att kliva upp tidigt alltså ^_^ jag gick till maja som sov o låg i hennes soffa o såg på tv hela morgonen det var riktigt mys, men hon tillåter mig nog inte göra så igen för jag störde hennes skönhets sömn hela tiden =D gojäntan. Låg kvar där även över svenskan, sedan hade jag två lektioner sen hem.

Nu ska jag dra mig mot bussen (få skjuts såklart, det är en braaaa bit). Ska till bosvedjan till andreas, dock är inte han hemma. Sover där inatt. Tjing!


jag vill ha tillbaks mitt långa hår. VÄX HÅR, VÄX!

sista minuten

Sitter i soffan nu o ser på "ensam mamma söker" med min mor, jag funderar nästan att anmäla henne till det för hon är värd den bästa karln =D I helgen har jag haft det roligt. I fredags var jag med Hanna, vi såg på massa gamla idolavsnitt, åt massa gosaker o hade tjejsnack. Sedan åkte jag hem o sov hos min man som hade fixat världens mys:) Igår var vi först ner på stan o åt lunch. På kvällen var vi med Rasmus, såg lite på tv sen la jag mig o sov för nördarna spelade dataspel, skitkul ^_^ Sen kom andreas o joinade mig.. Idag var det gif, det blev 0-0 ganska bra ändå eftersom att elfsborg ligger 2a i allsvenskan. Men giffarna skulle verkligen behöva vinna! :o

Sitter o kollar på sista minuten resor. Jag är grymt sugen på att åka, det bara pirrar i hela kroppen på mig för jag vill ta flyget o åka utomlands NU. Det blir kanske någon om mindre om en månad, hoppas jag.. Men jag ska inte bli fööör förväntansfull ifall det inte går ihop med skola o så ^_^ Det blir iaf förhoppningsvis med andreas :)


once

Såg nyss filmen once. Slutade med tårar kan jag lova. Grymt bra musik i filmen..



Den här låten har vunnit en oscar för bästa låt. Den är för vacker.

skolfoto

Vi hade skolfoto idag, lite mer folk med nu jämfört med förra året iaf ^_^ i övrigt hade vi bara massa tråkiga lektioner o höjdpunkten på dagen var helt klart efter skolan. jag o hanna åt fikabuffé på charm =D alla möjliga kakor, mackor o gotta! mums det måste vi göra om. Tyvärr så var det bara kl 3-5, annars hade vi nog suttit där o proppat i oss fortfarande. Snart ska jag äta mat sedan ska jag åka till andreas. Jag är skolless, riktigt otroligt fruktansvärt skolless. Redan... Kollade igenom mitt schema, torsdagar är verkligen en hemsk dag :o börjar halv nio med samhälle B (tråk), sedan styrka på gym, lunch, naturkunskap B (svåååårt), mentorstid, Geografi (svårt o tråkigt), sedan indval som jag inte riktigt gått på än men 8-) måste byta till något annat där. slutar tjugo över fyra (SENT!!!). En hemsk dag som sagt, längtar icke.

i d i o t


blä

If I never see your face again, I DON'T MIND! :)

måndag

Vad gjorde jag i helgen? Jo, jag slappade mest bara. Som vanligt! Som tur var gjorde jag det med min käraste så det blev en mycket lyckad helg ändå =D Kortfattat:
Fredag- Skola, träning, ben&jerrys o mys med min älskling
Lördag- Match (VINST 3-1 mot Kovland), Prommis med hanna, filmtime med andreas
Söndag- Såg match i svartvik, gos all night long med andreas

Det var min helg det! Idag har jag varit på skolan, hade exkursion på norra berget första timmen. Jag och hanna tog bussen från bosvedjan ganska tidigt o var i en lekpark hela morgonen =D vi orkade helt enkelt inte gå upp för backen så vi fick åka med tessans mami, mycket snällt! =D Vi hann snabbt klart med uppgiften vi skulle göra där uppe o gick sedan ner på stan sen till skolan o hade två lektioner. Hanna har tatuerat in OS-ringarna i nacken, hur coolt som helst. Vem vet, en dag kanske jag har de på min kropp jag med? Eller, man kan ju alltid drömma. Ne, jag ska nog aldrig göra en tatuering. Och nog inte vara med i os heller ^_^ Sedan var jag på stan med maja, träffade min man lite senare sen har jag bara slappat.

Jag har ont i halsen, har finnar på hakan o är torr i hyn! BLÄ. God natt med er:)


torsdag

Idag började dagen med kursen "styrka på gym", vi var på ego o fick lite info o körde lite på maskinerna.. Jag var väl kanske inte den starkaste av alla, MEN jag är nöjd med min insats ändå 8-) he-he. Gick ner på stan o träffade Hanna, den lyckoungen som inte behöver ha den kursen, vi åt lunch på stan o stressade sedan upp till skolan. Fick tips av hanna på en axelbands väska jag letat efter i hundra år, så det blev ett snabbt köp också! =D

Nu sitter jag hos Andreas. Han tränar o jag är uttråkad. Jag vill ju vara med han ^_^ Men då fick jag idén att gå ner till min hanna eftersom hon bor så nära, men då skulle hon också träna.. Fy för träning säger jag bara. Och det har jag imorgon, på en fredag... som vanligt! :o dåligt. Ingen aning vad jag ska göra tills min man kommer hem, slappa antar jag! Uh vilket tråkigt inlägg. Ni får leva med de =) Puss


ge mig snyggingen i mitten tack!

idol

Sitter vid tvn med min lillasyster o inväntar idol, hörde rykten om att det skulle vara ikväll! Vad har jag gjort de senaste dagarna? Hm. I måndags gick jag i skolan, tränade, sen kom andreas till mig. Vi åkte tillsammans in till skolan på tisdag morgon runt halv åtta. Vi kom in tidigt o jag började inte förrän 10 (trodde jag, läraren kom inte så vi började 1 ist). Vi satte oss då på charm o åt frukost där, det finns "frukostbuffé" där som började klockan halv åtta. Helt perfekt ju, där kommer jag vistas rätt mycket framöver antar jag. Efter skolan igår var jag hos andreas hela kvällen o bara tog det lugnt, jag älskar att umgås med andreas. Han är inte bara min älskade pojkvän, han är min allra bästa vän som jag har så grymt roligt med :) Idag var jag på skolan, sedan var jag på stan med andreas o åt kinamat o gick runt o kikade! Jag hittade tyvärr inget, vill ha nya kläder nuuuu. Och en väska behöver jag, men jag hittar ingen!

Imorgon är det skola igen, börjar med att vi ska vara på ego o ha styrka på gym. Det ska vi även ha imorgon, träningsvärk kommer jag få! Fast det är roligt att gymma, man känner sig vältränad ^_^ Jaja. Nu börjar idol strax!


gos!

RSS 2.0