eclair

Jag ska börja ta mer bilder på dagarna! Så det blir en liten roligare blogg med även bild-uppdateringar ;)

Patronfesten i fredags var trevlig. Vi åt matbuffé, kollade på prisutdelningar o träffade spelare =) Sedan skjutsade andreas hem till njurunda. JAG såg på film medan andreas sov. Brukar vara jag som somnar när vi kollar på något men denna gång var det han, jag blev sur o vet nu hur han känner sig när jag jämt somnar. Flåt

Igår steg vi upp tidigt o slängde i oss frukost o åkte sedan hem till honom. Jag, sanna o jacqueline åt mysmiddag o pratade ett bra tag sedan kom andreas o hämtade oss. Han skjutsade oss senare till alnö där sannas klasskompisar var, det var ingen höjdare där tyckte vi så snabbt ringde jag min privata taxi igen som kom o hämtade mig. Hemma bjöd han på kinamat o god efterätt, sedan tände han ljus o vi såg på vänner som vanligt. Myspys :-)

Imorse vaknade jag av att han kom hem efter att ha skjutsat hans syster till match. På min begäran hade han åkt förbi eclair o köpt bakelser! Mums, vi har hållt oss hela dagen med att äta dom. Snart är det middag sen blir det alla möjliga gosaker. Andreas sitter o pluggar nu, jag känner att jag inte riktigt inte orkar göra det.


carolina gynning

Brukar då o då kolla på Carolina Gynnings blogg. Jag älskar henne! Okej att hon kan vara lite väl överdriven i betéendet ibland, men hon är riktigt skön o sprallig! Och hur vacker är hon inte? Älskar hennes hårfärg, kindben o hennes ansikte överhuvudtaget. Hon har ju blivit så sjukt fin nu jämfört med när hon var med i Big Brother.



Vissa jämför henne med Linda Rosing (tex. andreas), men det är verkligen en stor skillnad mellan dom. Jämför bara deras bloggar ^_^ Jag diggar iaf Gynning, she is freeeesh!


kolla dig i spegeln

Träningen gick bra, skönt o spela fotboll igen o inte bara springa på en kuslig snöig väg. Vi körde match o lite övningar =) Blev konstigt nog bra i min nacke under träningen o har inte speciellt ont nu heller, det kanske är träning jag behöver! Imorse stod det i mitt horoskop "kolla dig i spegeln, det är något du måste åtgärda" eller något sånt där. Det var ögonbrynen de menade! Haha, så jag drog nyss en tvåminuters noppning.

Nu ligger jag i sängen o äter gosaker. Det är godare när man tränat, då unnar man sig! =D Imorgon är det styrka på gym direkt på morgonen, ett par lektioner till sen slutar jag för dagen. Senare står patronfest på listan, mat o spelare kommer att vara där =D Jag o andreas ska dit ett tag sen ska han med sitt nytagna körkort köra oss o min far som förmodligen har lite alkohol i kroppen o därför inte kan köra hem. Sötnosen är lite orolig för att han inte ska kunna köra våran bil, men kan jag det så kan förhoppningsvis han det också. Resten av kvällen ska vi väl bara se film o mysa. Det ser jag fram emot efter en jobbig vecka med plugg, lite bråk o sånt onödigt... Jag hatar att bråka :( Speciellt med det dyrbaraste jag har.

nacke

AJ min nacke. Har lika ont som vanligt, massagen igår gjorde det inte bättre. Ska dit igen på tisdag, går dit om o om igen men det hjälper inte.. Snart ska jag iväg på möte med laget o efter det blir det träning på värmeplan.

Gjorde naturkunskap prov idag. Gick hyffsat, men jag hade annat på tankarna som inte handlade om naturkunskap om man säger så... Uppdaterar nog ett lite roligare inlägg ikväll kanske, om jag har lust.


just nu vill jag ha sommar+andreas

sämst lärare

Imorse klev jag o karln min upp vid 7. Duschade, åt lite sen skolan. Haft 3 rätt korta lektioner idag, skönt! Startade med bild, sen hade vi engelska. Är det rimligt att ha 355 glosor till ett engelska prov? PLUS massa grammatik o annars skit. Helt sjukt, försökte få henne att ändra sig o sa att det är helt stört om vi ska ha så mycket, fel o sprida ut de lite? Då sa hon bara "Då vet jag det till nästa gång". Sedan frågade nån i klassen hur något lätt ord stavas, då tar kärringen fram en ORDBOK o letar upp det. Jag har nog aldrig varit så irriterad på en person. Bra att vi får lära henne hur man ska vara som lärare.

Den människan ska iaf inte få förstöra min dag. Ingen annan heller... Sitter hemma hos andreas nu o ska plugga lite, BLÄ. han är inte hemma, får väl se om han lyckas förgylla min kväll ^_^ Förresten så fick jag reda på att jag hade 17,5 på det dödligt svåra matteprovet sist, 18 var VG. Jörgen satte väl gränsen efter han sett mitt prov.. Ännu mer jippie.

Igår hade jag o andreas 10 månader förresten. Det blev ben and jerrys o mys på kvällen. Mitt hjärta Hanna fyllde också år, och nu har hon åkt till stockholm o jag saknar henne redan. Hon är bäst!

mikael lustig

På fredag är det patronfest. Jag o andreas ska dit, brukar alltid vara roligt där. Hade hoppats att Lustig skulle kunna komma dit, men rosenborg ska möta valencia (DÅLIGT LAG?!!!:o) så han kunde inte komma. Pappa pratade nyss med Lustig från min msn.

Hej Micke! Tjuvlånar Emilys dator en stund för kontakt med dig. Vi har Patronfest på fredag och Patronernas styrelse har beslutat att tilldela "Årets hederspris" till FAMILJEN Lustig .

Motiveringen för dig är ju rätt självklar. Framträdande spelare i tre säsonger, stor lojalitet, gjorde tidigt klart att ingen annan svensk klubb var aktuell, stod i klacken i Ljungskile, landslagsman som Giffare och omtyckt både på och utanför planen. Dina föräldrar har varit uppskattade gäster på matcher och O`Learys! Ulla stod i klacken sista matchen mot ÖSK fast du sedan länge flyttat mm.


Vi vet att ni inte kan komma utan får priset vid senare tillfälle- Vore kul om ni kunde skicka en liten hälsning som vi kan läsa upp för supportrarna på fredag! Hälsningar Mats, Patronerna


Lustig svarade:


oj de värmer oerhört mycke!

har kanske inte tacka er fans så mycke som jag borde, men ni ska veta att ni har betytt mycket!

Ända från första året har man kännt erat stöd! största ögonblicket var såklart ljungskilje å få fira uppgången med er fans! Och den lustig flagga som har funnits på östra stå (även på norra stå i matchen mot dif med rosenborg) har värmt mycket


Kommer alltid ha ett stort gif hjärta å följa gif så gott de går, å hoppas att ni fortsätter stötta mig, trotts att mina färger är "fel" nu!


mamma å pappa har alltid kännt sig valkomna hos sundsvall/patronerna och älskar att kommer ner å kika på giffarna å känna stämningen med patronerna! Kommer säkert inte bli lika mycket som förr, men dom har ett stort gif hjärta dom med, och kommer följa giffarna! och vill passa på att tacka alla underbara människor dom har träffat och dess varma mottagande!


Lustig säger:

Familjen Lustig älskar GIF!

Vad gör du i rosenborg egentligen? Kom tillbaks för tusan :( Giffarna behöver dig. Sen är jag väl lite självisk o vill se han på planen också, han är bäst.


STJÄRNA


tips på 50-tal?

Tandläkarbesöket gick lysande! Inga hål, perfekt bett o fina tänder sa hon! =D nu behöver jag inte gå dit förrän jag är 19 år, yey! Sista lektionen gick jag till sjukgymnasten igen o fick massage, ska dit igen nu på onsdag. Det behöver jag verkligen, det går ju tusan aldrig över :(

Efter skolan gick jag, hanna o alex o skulle köpa chris brown biljetter. Då sa de att man var tvungen o beställa de på internet, så det ska göras ikväll. Det är iaf betalat o klart, skönt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt med ljus o nån film kanske. Eftersom jag inte hade nå hål har jag unnat mig en godispåse nu också =D

Den 13:e december är jag o andreas bjuden på party. Ewe rask o nina fyller 18, det ska vara 50-tals tema så jag o min karl måste komma på något att ha på oss. HJÄLP VAD KAN MAN HA PÅ SIG?? förslag vore jag tacksam för =D

chris brown



den 23:e januari, om två månader idag
står jag, hanna o alex o diggar chris brown
på hovet i stockholm =D wiiie. han är bäst

päls

Weeey! Glömde berätta, pratade med min mormor förut om päls! Jag har inte varit så mycket för de där med päls, det är ju fint på andra men på mig vet jag inte riktigt. Men på nyår tänkte jag slå till, ha en fin päls till min nya klänning. Frågade henne om hon hade någon gammal, hon sa då att hon har två riktiga pälsar =D riktigt dyra hade de varit också. Och jag ska få dom. Frågan är hur de ser ut, hur den sitter på mig osv. Men mormor är bra liten så det ska väl gå bra skulle jag tro. Ska tvinga med mig andreas som smakprov (inte det bästa smakprovet eftersom han säger allt är fint även om de inte är de), och åka o kolla på mina framtida pälsar imorgon! Vill inte köpa en för jag tror inte jag skulle använda den mer än på nyår, känns för uppklätt för min del.

Nu ska jag umgås med andreas o rasmus resten av kvällen.


De har valt att förlåta

http://www.aftonbladet.se/wendela/article3816090.ab <- Värt att läsa.

Idag klev jag o andreas upp tidigt, han skulle iväg o jobba med innebandyn o jag skulle på ikea med min mor. Åt frukost på ikea, mums =D Fick en underbar klänning av mamma i födelsedagspresent (har inte fått den än, ska få den när jag fyller år) Jag o min spillevink tog nyss en prommis till nån spelaffär här i skönsmon för han skulle tippa, han är så nöjd att han kan göra de nu när han fyllt 18 =D eftersom han inte är nån party människa o går på krogen så är väl tippa o skriva på papper de enda nya han kan göra nu när han är 18 :) Jag klagar inte, hi hi.

Idag när jag o mami var på ica, var det ett gäng där. De snodde massa grejer, jag o mamma kollade på de med irriterad blick, de går då närmare o närmare oss med världens hotblick. Mami ringde sedan till ica o berättade för hon känner han som är chef där, då sa de "tur att ni inte sa åt dom, de där är galna o kunde väntat vid er lägenhet med kniv o grejer" HJÄÄÄÄLP. Jag som var så nära =| *pust* dramatisk upplevelse. Som när jag var typ sju år så blev jag o mami instängd vid in o ut gången i bredsand på "vivo" som de hette då, det är ju som ett akvarium där kan man säga, för det var några som snott grejer. Då hoppade chefen in där o stängde in dom o han, PLUS oss. Och dom halv slogs o hon som snott grejer sa "JAG SKA TA KOOOKEN AV DIG" haha =D jag var chockskadad efter det kan jag lova.

Nu sitter andreas o gör körkortsteori, jag slappar vid datorn o snart ska vi ut på en prommis till tror jag. Sedan ska vi mysa med ljus o gotta, se nån bra film o bara slappa. Nästa helg blir de lite andra aktiviteter så det här blir en lugn helg :)


utmaning

UTMANAD av Hanna Westrin

Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

Utmana någon i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Det värsta jag vet är att flyga o tandläkare, ändå gör jag båda två ofta.
2. Jag är envis som få, klarar inte av när folk säger emot mig
3. Jag drömmer om att min mamma (som hon nog ska) köpa en lägenhet i cypern
4. Jag tycker oftast inte om o träna. Gruvar mig inför varje träning som tusan. Älskar däremot o spela match :D
5. Jag sjunger hela tiden, men mest när jag är ensam. Tar vara på varenda ensam sekund o sjunger då;)
6. Jag hatar att bråka. Vem gör inte det tänker ni? Men det är de värsta som finns.. (mest pga jag är så envis o inte ger mig)
7. Jag har aldrig haft en tanke på att göra slut med andreas. Skulle inte klara mig utan honom

Jag utmanar!

Sanna gotthardsson


onödig shopping

Åh tack gud för min sjukgymnast! Han masserade o kände på min nacke, knäckte till vissa delar o jag känner mig som en ny människa. Eller, det gör fortfarande ont men. Ska dit igen på måndag, can't wait!

Jag förstår inte hur andreas kan ha sånt tålamod med mig. Han satt i timmar o försökte förklara mattetal för mig o jag förstod inte ett skit, men han fortsatte o skulle inte ge sig förrän jag kunde det. Tyvärr kom hans papi o hämtade för ett tag sedan, så nu måste jag klara mig själv med matten. Jag hatar matte, speciellt det här kapitlet, geometri är omöjligt och det menar jag verkligen!

Det är farligt att lämna mig själv på stan. Jag shoppar, shoppar o shoppar utan att ens ha råd! Jag gjorde slut på minsta lilla öre jag ägde idag. Smart? Naa. Men jag behövde ju faktiskt grejerna 8-) Jag väntade iaf på stan medan andreas var på sin skola, vilket tog en timme ungefär o då hann jag shoppa dessa små grejer.


Stor kofta från indiska, ett linne o en tshirt (FYND) från Åhlens, inte alltför snygga men de duger. Mitt älskade skärp
jag tänkt köpa länge från hm, leggings, rouge o en mini-hårspray!
sen blev de lite fler grejer men orkar inte lägga upp de =)

sjukgymnast

Ingen skola för min del idag.. Igår var jag endast på en lektion, sen stack jag hem till andreas o vi gjorde pannkakor o bakade massa gotta, sedan låg vi o slappade o såg på vänner hela dagen o kvällen. Det var sköööönt. Egentligen skulle jag behövt ligga med nyllet hela dagen i matteboken, men jag var ju sjuk så då går de ju inte 8-)

Snart ska jag till en sjukgymnast i stan, jag ska få massage o förhoppningsvis få veta nå övningar jag ska göra för att jag inte ska gå runt o ha ont i nacken dag ut o dag in. Äntligen säger bara jag! Var hos en naprapat för ett antal år sen, fick några övningar jag skulle göra men när jag kom hem hade jag redan glömt bort dom (a) Så nu åker papper o penna med, eller nåt =D nu ska jag äta något.


flätade burken

Äckligt sjuk människa är jag idag :( Vaknade imorse med världens halsont o nästäppa! Kikade på mobilen o då hade andreas skrivit ett sms att han var jättehängig han med, kanske inte så konstigt att vi smittat varandra men ändå. Sprang ju 1,5 mil igår men kände mig inte dålig då. Ikväll har jag o andreas bara sovit, legat o sett på tv o ätit lite pizza. Så slöa har vi varit, men det är skönt ibland de också. Känns som jag har influensan eller nåt liknande, vill inteee!

Det värsta är att jag har viktiga lektioner o gå på imorgon på skolan så kan inte skippa =| bild på morgonen som jag verkligen måste gå på för att få nåt betyg överhuvudtaget, sen har vi matte senare o vi har prov på fredag så det kan ju också vara viktigt. FAN. Får se hur jag gör, kanske helt enkelt inte går o ta sig upp imorgon! we'll see. Jag slutar iaf 1 imorgon så då blir de isf snabbt till andreas o sova tills han kommer hem halvt död o slut efter sin skoldag..


Ikväll lekte vi nån lek, att man skulle gissa vad man kollade på ^_^ så rastlös var vi.
Då kollade jag på en fin korg jag har i min hylla =D då säger andreas "kollar du på den flätade burken?"
Det tyckte jag var lite roligt =D haha

köpa skor?!?

Förresten så har jag hittat ett par skönheter på din sko! En rätt tjock klack (bra för mig som inte är gjord för klackskor), inte för höga, också är de stövlar som är förhoppningsvis varma o bra i vinter!

MEN frågan är om jag kommer använda dom. Hittade dom när jag var på stan med lillasyster min o hon sa att dom var fina, vad hon är för smakråd det vet jag inte men. Hanna tyckte också de var snygga! Så de är nog mina inom några dagar =D Dock tycker min mamma att jag har för mycket skor, och att jag ska isf köpa ett par dyra (bra kvalité) stövlar som inte går sönder på en gång. Mina skor har en tendens att gå sönder efter jag använt de högst en vecka :( otur.

(hittade ingen bild på hur de ser ut, men ni får nog se de på mig framöver)

i'm so paid

Idag var det en TRÅKIG dag (förutom att Hanna var tillbaks såklart), båda vi två var mest dryga o förbannade hela dagen. Kanske inte så konstigt men =))) Tur jag hade någon att dela min ilska med, och att hon blev minst lika irriterad som mig =D haha. Efter skolan drog jag hem o åt, sen hämtade jimpan (coach) upp mig o vi åkte mot bredsand där träningen skulle vara. Och om jag säger såhär, vi sprang inte en kort sträcka :| från bredsand till södra berget, sen en lååång runda runt där o sen tillbaks osv. Det måste ju minst varit en mil. Och det är liksom andra gången vi (jag) tränar på flera månader, jag hade sämst kondition fortfarande men hängde på ett tag ändå sen blev de sjöjoggning sista kilometrarna!

Varför sitter jag här för? Jag har massor av saker att göra, strecha (ett måste, jag kommer vara tokstel imorgon), sedan måste jag göra klart mitt tal. Imorgon har jag inga planer alls o det är så sköööönt ska jag säga er. Lär ju bli o mysa med Andreas om inte han som vanligt ska gå på körskolan sen direkt till träningen sen kommer han hem efter 23 o ska sova direkt? Tråkis är vad han är, tur att jag är sån förstående flickvän ^_^ eller nåt. Nja men det lär bli som vanligt att jag sover hos karln. Jag hatar att sova ensam, seriöst. Hatar det!!! Nog om mig, love to you guys!


ensam mamma söker

Idag har jag o min man sett på en film, transsiberian (ursäkta stavningen) hette den. Riktigt bra var den! Sen blev det en fika på coffee house för ovanlighetens skull 8-) jag har börjat prova olika kaffe-drinkar varje gång, nu blev det en som hette "crazy dream" med tusen kilo grädde, chokladsås o andra onyttigheter! Nu sitter andreas o pluggar, det borde jag också göra för jag ska ha ett tal på tisdag om sjöstjärnor, men nu ska jag o andreas mamma se på "ensam mamma söker" love it =D Jag har haft en kanonhelg, fast jag inte gjort speciellt mycket. Bara tagit de lugnt men känns ändå som det varit en bättre helg än vanligt, vet inte varför. Älskar min andreas, det är ju så underbart o vara tokkär i sin bästis liksom :')

Nu är min Hanna snart hemma, jippie! Äntligen får jag umgås med min pärla hela veckorna igen =D fast skitungen åker väl snart igen :( nu kallar tvn. Hööörs!


fredagsmys

Sett på idol nyss med en del av familjen, nu ligger jag i sängen o har sjukt tråkigt. Nu ska jag tända ljus o mysa framför någon film. Snart kommer iaf älskling.


white mocca

En sån här slapp skoldag har jag inte haft på länge. Började med styrka på gym, körde lite maskiner, jag o emma gjorde klart vårat helkropps program o sedan gick vi o duschade. Sedan hade vi matte, eftersom inte bussar gick pga. halka idag så var det inte speciellt många där (det var våran ursäkt till att inte ha ork att jobba). Sedan hade vi svenska då gick vi bara o tog närvaro sen fick vi gå o "jobba på valfri plats" yey! Vi ska ha tal på tisdag o jag ska berätta om sjöstjärnor =D

Efter skolan gick jag o andreas på coffee house, jag provade en caffedrink som hette white mocca =D sjukt god men kanske lite för sliskig, trodde aldrig jag skulle kunna tycka så om något. he-he! snart kommer farmor på middag o jag tänkte för en gångs skull äta middag hemma o vara social. Annars om jag äter hemma äter jag på 5 min sen går jag in på mitt rum igen. Jag saknar min söt farmor :) fast hon kommer nog bli besviken att inte andreas är här, hon älskar honom. Men vem gör inte det :') Han kommer hit senare ikväll iaf.

Jag har beställt massa foton jag har på datorn, det brukar jag göra ganska ofta så jag får de i handen ist. Ifall datorn någongång skulle krascha eller så. Nu har jag satt upp ett par bilder från Kreta i en snygg ram jag köpte på en affär som hette KIWI på kreta =D


saknar min bästis. kom hem nu


milow

Här får ni höra en mycket skön trudilutt med Milow. Känner ni igen låten? ;) Han har gjort en myscover på den =D


slöjogg

Äntligen för första gången på länge får jag iallafall känna mig lite duktig. Jag har gymmat pyttelite idag o dessutom hade vi våran första träning så jag flåsade mig igenom 5 km. Bättre än ingenting, jag hade inte klarat en meter till ska jag tala om för er. Mer opeppad flicka får man leta efter, jag blev trött efter en pyttebit, jag var värdelös! Vart har min kondition tagit vägen på detta uppehåll? Helt försvunnit, jag lovar er.

Sett på Brommapojkarna-Ljungskile nyss, kvalet till allsvenskan giffarna skulle varit i om de inte klantat sig. Det blev 0-0 o hänger alltså på nästa match vilket lag som åker upp o vilket som åker ner till superettan. Jag hoppas Ljungskile åker ner, inte för att jag vill att giffarna ska möta det laget utan mest för skadeglädje. Hata laget, hata tränaren (wilson, giffarnas förra tränare). Min lillasyster hejar tydligen också på Bp efter att ha sett matchen i två minuter, hon sa "det är söta pojkar i det laget". Vilken liten hunter min lilla tös är!


Giffarna håller hon däremot inte på för att det är söta pojkar
i laget. Hon håller på de för att... Ne jag vet inte ens varför jag själv håller
på det skitlaget =| jaja nog om dom för i år!

maja min bitska lilla piraja

Wah vad jag är trött! Kanske var för att jag o andreas inte sov många timmar alls inatt, varför vet jag inte. Har inte varit så mycket lektioner idag, inte så slitsamma iallafall. Förutom matten sista lektionen, gjorde 1 tal, matte B är inte enkelt kan jag tala om för er. Det är plågsamt. Runt ett gick jag till maja o vi umgicks i ett par timmar. Det enda negativa med det besöket hos henne var att när vi satt o såg på tv fick hon ett panikutbrott (nästan) för att jag satt "för nära" henne. Jag ville ju bara mysa lite med henne men det gick ju inte. Maja min maja, min bitska lilla piraja ;) jag tror låten är gjort till henne. But i love her anyway!

Sitter hos andreas efter att ha slumrat till en stund, han har åkt iväg på träning o jag har lika tråkigt som vanligt när han inte är hemma. Ser min samhälle bok en meter ifrån mig men orkar inte ta handen dit o slå upp boken. Vi har prov imorgon o jag har inte läst igenom ett dugg. Som tur är så är det ett prov vi får ha med oss boken på, men vilket betyder att det är tusen gånger svårare frågor också.


Gosflickor! Jag vill ha sommar

shopping

Idag är det en månad tills jag fyller år. Tyvärr är det ju 17 jag fyller o inte 18. Varför ska 17 ens finnas för? En meningslös ålder tycker jag. Men födelsedag=förhoppningsvis presenter, tårta o massa annat mys. Två veckor efter är det jul, finns väl inge bättre än de! Jag vill sitta o lyssna på julmusik o tända ljus nu. Men snart så =D

Jag var på stan med Sanna idag. Tjejen som varit en av mina allra bästa i tio år. Vi har alltid hållit ihop, knappt bråkat (kommer bara ihåg att vi hade nåt bråk typ i trean för vi hade en annan "bästis" o det blev svartsjuka, haha), och hon har alltid varit som en syster för mig. Från att vi lekte med apor på lågstadiet till fester vi var på nian :') vi har fantastiskt roligt hela tiden o helt sjuka minnen =D Jag var alltså på stan med den pärlan idag. Hittade ett par stövlar för ett utmärkt pris så jag införskaffade mig de. De är mörkbruna vilket jag tyckte var bra eftersom jag har en svart jacka, vill inte vara för svart även fast jag helst hade köpt ett par svarta stövlar. Nu gäller de bara o hitta något som passar till mina bruna stövlar ^_^ guuuud vilka problem. Eller nåt.

Min pojk har varit på mönstring idag i Stockholm, typ en timme var han där sedan åkte han hem för han vill ju inte göra lumpen satt =) tur är väl de så jag slipper sova ensam hela veckorna när han är o leker militär. Nu kommer han snart med tåget, o åker till mig och vi ska bara mysa hela kvällen :)


blev mest kär i luddet inuti ;)

TRÄNING?

Träning? Vad är det för något? Läste att vi tydligen hade det på torsdag. Jag har inte rört mina ben ens halvsnabbt på flera månader känns det som. Förutom när jag går i min vanliga takt på dagtid. Men jag har inte ens joggat på kanske 2 månader. Från o med ikväll ska jag börja vara lite nyttigare, så jag inte kommer som en degklump på torsdag på träningen. Ingen lär ju vara speciellt tränad, jag får tänka så. (Jag passar på att ha en nyttig vecka nu medan Hanna är ute på äventyr i Stockholm. Det är hon som drar med mig på alla gosaker) KOM HEM!

Nu ska jag äta hallon hade jag tänkt, det är gott! Och nyttigt ;)


fobi

Idag hade jag utvecklingssamtal, jag kan varken säga att det gick bra eller dåligt eftersom det inte riktigt kändes som att mötet gav någonting. Jag hade iallafall inga anmärkningar o engelska lärarn är snart skickad åt pipsvängen, yey nu slipper vi väl henne efter jul iaf! =D Före utv.samtalet gick jag o mami runt på stan en sväng, jag köpte en stickad söt sak inne på indiska, rea var det på den också då var jag bara tvungen att shoppa lite, var längesen kan jag lova.

När jag kom hem blev jag nästan gråtfärdig. Jag såg en lapp på min säng, det får bara inte vara sant. JAG HAR FÅTT TANDLÄKARTID, IGEN!!! Jag var där för mindre än ett halvår sedan, förut behövde jag bara gå var fjärde år så varför helt plötsligt en gång i månaden typ nu? Ne men nästan iallafall. Jag som sa till andreas här om dagen att jag hade ont i tänderna o skulle behöva ett tandläkarbesök ^_^ Vaaarför sa jag det. Men tror det är för att jag bytt från folktandvården i stan till den i kvissle, eftersom jag var tvungen o skriva mig hos pappa min i njurunda för att få ett skolbusskort. Massa strul det där, nu har jag iallafall nåt o gruva mig för de kommande 14 dagarna. Jag hatar att gå till tandläkaren!


Skulle göra vad som helst för att vara där
med honom just nu.

Hej superettan

Ute ur leken. Jag har några saker att säga och det är: Målvaktstabbar som inte bara får ske, dåligt spel o inställning. Vad tusan gjorde Sundfors i målet? En irriterad flicka var jag på olearys, och det brinner fortfarande för mig. 0-6 mot malmö? Och ljungskile förlorade stort, vi var så nära kval..
Hej då allsvenskan ^_^

Efter matchen var jag hos andreas mormor ett tag o åt. Sen åkte vi hem till honom o såg på vänner, vi är helt beroende. Har snart sett alla säsonger. Så ett tips är, ladda hem det =D Nu ska jag lägga mig o DRÖMMA om att giffarna spelar en bra match, för det lär jag inte få uppleva annars.



nervööös

Igår blev det mys hemma hos Marielle med henne, hanna, olivia.s och olivia.l! Vi åt gotta o såg på idol, lite av en film såg vi också men sedan tog jag o hanna bussen hem före elva någongång. Vi var så trötta så det blev en kort kväll hos marielle :) Jag åkte hem till min pojk som kom o mötte mig, vi stod ute o pratade ett bra tag.. Precis ovanför vårat ställe, vårat speciella ställe, våran första speciella stund vi delade i början av januari någongång :) Igår kändes det som jag fick ur mig allt jag gått o varit ledsen för. jag behöver dig mer än allt annat


Idag har vi sett på innebandy. Nu har vi ätit karibisk fläskfilé o nyss tryckt i oss efterätt! Ikväll blire film o mys. Jag är sjukt nervös inför imorgon.. Giffarna spelar mot Malmö, kan bli sista matchen i allsvenskan. Jag o andreas ska se matchen på olearys. Jag uppdaterar imorgon, antingen är jag en lycklig tös eller tvärtom. Kom igen nuuu


ny design

Tack vare snälla Steff http://astby.blogg.se har jag äntligen en ny design! TACK SÅ MYCKET :) snällt att äntligen någon ställde upp, tack tack tack tack!

Snart ska jag dra mig mot skolan, efter skolan ska jag hem till andreas o käka. Senare åker jag till Utter med massa flickor. Blir myskväll med idol, gotta o tjejsnack!


bad luck

En LESS människa är jag just nu. Gruvade mig hela kvällen igår inför den här morgonen för HATAR bild, sen när jag o mia stått där ett bra tag förstår vi att vi inte har nån. Kul att man blir informerad ^_^ Plus att jag varit på 2 bildlektioner på hela terminen så det är verkligen dags för mig att gå om jag vill ha ett betyg överhuvudtaget. så nu sitter vi iaf i datasalen. Jag väntar på att Hanna ska sluta så ska vi gå ner på staden, kanske dra en fika o lite tjejsnack.. Vi har ingen engelska heller så jag hade kunnat sovit till runt 12 (!) störande? JA! Idag blir det förhoppningsvis tröst-shopping med mor på stan. Växla tillbaks pengar ska jag också göra, gjorde inte av med allt på Kreta. Eller skulle spara till en parfym o köpa på taxfree men SÅKLART har jag samma otur som vanligt också finns den inte..

Igår mailade jag med Veras mamma :') Sötnosen vi var med på Kreta. Jag o andreas skickade några bilder på oss som Vera ville ha.. Och hon hade tydligen blivit jätteglad lillplutten. Nu ska vi få bilder tillbaks till veckan på den lilla skönheten. De läggs såklart in här så ni får se världens vackraste lilla unge. JA jag älskar barn men Vera är snäppet sötare än alla ungar. Promise!

graaatz

Idag fyller 3 stycken år! Kanske några fler också, men 3 som jag känner =D


Pappsen 44 år =D yey


Elin 17 år =D


Engblom 17 år. Egentligen är han inte
välkommen i min blogg eftersom han sviker
Gif o ska börja spela med Aik ist.. FY!


vad gör gif?

Hemkommen från Gif matchen för nån timme sedan. Har varit så sur så inte kunnat skrivit. De förlorade mot Örebro, vilket betyder att nästa match måsteeee Gif vinna för att klara sig kvar i allsvenskan. MEN DET RÄCKER INTE, ljungskile måste förlora också, eller spela oavgjort så är vi ändå kvar på målskillnad. Varfööör hejar jag på gif? Det är ett sjukt lidande alltså.. haha!

I fredags var jag hemma hos andreas hela kvällen med släkt o vänner som firade honom. Det var trevligt! Vi såg på idol, och vad tusan håller Lars på med? Jag tycker inte det är ett dugg roligt, bara fjantigt. Varför ska han ens vara med om han gör narr av de? Såg på nån intervju nyss då han sa "jovisst vill jag vara med.. men jag vill inte vinna" Åk ut då karl! Jag älskade han i början men nu är han en geek. Igår var jag o andreas hemma hos min mamma som bjöd på kinamat, riktigt gott! Sedan åkte vi till mig o slumrade, såg först på Saw 5 som går på bio nu, har den på datorn fast inte den bästa kvalitén. Efter gif matchen idag åkte vi hem var o en för sig, det blir en natt utan min man ikväll. Kommer kännas tomt eftersom vi i stort sett bott ihop de senaste tre veckorna (eller rättare sagt 9 månaderna, he-he).

Imorgon är det skola= HANNA!!!! Resten vill jag inte tänka på, jag har prov att göra i veckan som jag missade när jag var i Kreta och vi har tydligen ett uppsats prov på tisdag. Jag tycker inte om att plugga :))


Dig tycker jag däremot
väldigt mycket om
.


RSS 2.0