don't be afraid

i torsdags var det en jättebra dag. jag åkte till steff och vi drog först till kvissle o köpte massa gotta sen åkte vi till mia. vi snackade med henne ett tag sen kom petra o didrik osså var vi där en liten stund sen drog jag, steff o mia till statiol, köpte mer gotta (h) sen åkte vi till steff och såg på film, hur mysigt som helst med älsklingarna! vi åt knappt nåt av det vi köpt alls, man blev mätt bara av o kolla på det x) haha. steff var så söt "men han satt ju i skuggan och kollade på ferrari hela tiden?" jag o mia höll med men sedan efter ett tag sa jag "men steff, heter det inte formel1?" hahaha, vad kul det var. vi satt där o skrämde upp varandra och pratade sen så drog jag hem till mig o mia hem till sig. jag satt uppe med julia till kanske 5 sen så la vi oss. igår ganska tidigt drog vi in till stan =) gick runt o kikade o sådär sen så kom ewe o gick med oss, det var skitkul. sen åkte vi hem runt tre tiden, jag tränade sen så drog jag hem o duschade o sådär. sen stack jag till steff där hon o petra var. hade mest föreberett mig för en hemma kväll men då blev det utgång istället :D viktor kom och hämtade oss o vi åkte till korsta. under kvällen hände mycket saker man aldrig kommer glömma, men också saker man helst vill glömma.. under samma kväll var jag nog den lyckligaste i världen, men också motsatsen. pratade mycket med ludde som jag inte gjort på jättelänge, vilket var härligt. men runt ett stack vi till bussen, åkte hem till steff. tack steff och petra, mina hjärtan. vad skulle jag göra utan er?..

ikväll får jag se vad som händer, om det blir grillning med girlsen eller vad det blir.

 jag vill bara vara din, ingen annans. du förstår inte!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

image59image60

fly away like there's no tomorrow

igår var en mycket trevlig dag =) först så åkte jag in till stan, träffade elin där. vi gick runt och kollade, satt ner o käkade lite o sen gick vi till en frisör o beställde tid. på onsdag blir jag blondin, läskigt men roligt med lite ändringar =) sen åkte vi hem till mig, satt vid datorn en stund sen så kom ewe, josse, steff, petra, mia, tessan, amanda, emma och linnea hit =) vi grillade igen o hade det lika roligt o mysigt som på sista april, fick sig ett gott skratt hela tiden. runt nio så stack alla, jag o elin ville hitta ngn fest eller något. didrik o erik skulle också ut så vi åkte dit o försökte hitta ngt men det blev ingenting, då satt vi bara hemma och pratade istället =) men det var kul. efter ett tag stack elin för att hon skulle upp tidigt morgonen efter. vi pratade o kollade på tv o sådär. sen när jag skulle hem krånglade min moppe, så det blev att jag sov över där med mina tokiga två små vänner didrik o erik! skrattade verkligen hela kvällen xD riktigt rolig kväll iaf.

imorse vaknade vi ganska sent, eller vi låg o pratade jättelänge. sen runt tre tiden åkte jag hem, fast var ju tvungen o köpa lite godis på vägen hem=) jag kom nyss hem från träningen nu, o på tisdag äre match.

ibland vill man bara sticka, så långt bort som det går o skaffa sig ett helt nytt liv!

image44

RSS 2.0