1:a advent

Tiden går så fort. Förstår inte att vi snart är inne i December. Månaden jag längtat efter väldigt länge, om man bortser ifrån snö&kyla. Eller okej då, snö kan vara mysigt.

- På lördag är min&hannas efterlängtade 18-års fest!
- Om 12 dagar fyller jag 18. Äntligen är det min tur!
- Den 8:e börjar allt med lucian. Börjar med Birsta sen kommer det rulla på. Blir skoj, vi ska bo på hotell flera nätter i rad, äta middagar och åka på olika ställen o lussa.
- Julafton närmar sig.


Idag har jag varit duktig o tränat&städat. Sjukt jobbig träning, men det var faktiskt roligt =) Nu ska vi snart till bosvedjan dit vi är bjuden på middag, sen blir det såklart El Clasico ikväll!


Hanna Westrin

GRATTIS SÄGER JAG IDAG TILL MIN BÄSTA VÄN SOM FYLLER HELA 18 ÅR IDAG!


Den 5:e blire storparty för både henne&mig! Hoppas du får världens
bästa dag älskling <33333333

Tärna

Jag blir en tärna i luciatåget. Lucia blev Nathalie, och visst det unnar jag henne trots att man är besviken. Tusentals (!) har sagt till mig att de röstat på mig, så antingen ljög hälften eller så har hon helt enkelt fixat fler. Tack till er som FAKTISKT HAR RÖSTAT på mig :) Fått så otroligt mycket komplimanger de senaste veckorna, så det här kanske var lika bra så jag får komma ner på jorden lite.

+ Jag får ändå vara med på precis ALLT.
+ Jag gillar silver bättre än guld, får ett silverhalsband.
+ Slipper stearin i håret ;) Ha ha.


Sen är det tusen minus såklart. Men jag är glad ändå :) Eftersom jag blev uttagen av hur många tjejer som helst av en JURY, så är det verkligen en stor ära att ens få vara med i luciatåget.


Min världens bästa kille hade iaf ställt fram liljor
och massa gosaker till mig när jag kom hem.
1 år och 10 månader idag <3


Tips på finnmedel som HJÄLPER?

Det här var en toppen dag som avslutades med vissa tråkheter nu på kvällskvisten. För de första ser jag våran träningskalender nu, jag var verkligen ÖVERLYCKLIG över ett pass i veckan och nu ska vi tydligen ha 3 st, en av de är springa i kulvertarna på sjukhuset och en är i TIMRÅ. Jag som bor ensam utan bil o inte kommer ha skjuts till dessa roliga träningar, så kan ni nog förstå hur motiverad jag kommer vara att sätta mig på en snuskig buss o åka till timrå för att träna i en hall i en timme. Inte alls. Tusan ocksååååå.

Sen har jag stort problem med min haka. INGET finnmedel vill bita på de snuskiga finnarna jag har på hakan. TIPS?? Räddaren i nöden får lätt en länk på min blogg föralltiiiiiid! Haha =) Jag har iallafall varit hos anna idag o fått mitt hår fint och jag är jättenöjd! O nu tänker jag inte skriva nåt mer inlägg förrän ni hjälpt mig med mitt finnproblem och kommenterat lite! Förlåt att jag klagar över mina minimala bekymmer... God natt på er :D


Jag saknar Nivrena-tiden

Kate Hudson- Inspiration

På måndag ska jag till frissan, äntligen. Jag går typ 1-2 gånger per år, sen brukar mamma klippa mig hemma då&då eftersom hon är jätteduktig på att klippa. Färga utväxten gör jag dock inte hemma, lärt mig av alla misstag som gjorts under åren. Blond färg är INTE att leka med! Jag brukar leva på det solblekta håret men nu börjar utväxten kika fram så måste jag bli fin i håret inför allt som är framöver. Ska gå till Anna efter att mamma varit där o blivit jättenöjd (och tydligen grinat av skratt i flera timmar, haha) och eftersom jag känner henne är det ju bara ett extra plus i kanten! Blir nog super :)


Helst skulle jag ha vackra Kate Hudson's hårfärg, lockar&längd på håret.


Febern borta

Hemma och mår dåligt idag med. Har iaf ingen feber känns det som =) men fortfarande ingen matlust och igår måste varit första dagen på lääänge jag inte åt en enda gosak! DÅ är emily jonsson sjuk kan jag säga..


Lika sliten är jag nu..
Bild från hemresa från Cypern

Svininfluensa?!?!?!?!

Sjuk som en tok. Feber, hosta och ont överallt har jag haft både idag och igår. Skitjobbigt! Nyss varit o tränat inför Lucia, det brukar vara kul men idag jobbigt eftersom jag knappt orkade stå på benen. Nu ska jag typ sova.

Bilder från lägenheten






Här är lite bilder från lägenheten de senaste dagarna. De 3 sista bilderna är från idag. Sitta brevid varandra vid middagsbordet, äta en god middag&se på tv samtidigt var ungefär våran kväll :) Nu är det bara att  köpa en ny tv som står på listan. Andreas är ivrig kan jag säga. Skönt, eftersom jag då slipper vara det...


Saker att se fram emot

9 dagar tills bedskedet om medelpads lucia! Så snälla rösta nu för tusan(A) http://st.nu/lucia
18 dagar till min&hannas 18-årsfest! (inte bjuden? fråga isf mig så löser det sig.. Kanske)
21 dagar tills vi ska lussa på birsta, sedan kommer det flyta på med tusen saker fram tills den 13:e.
24 dagar till min 18-årsdag!

Jag har lite saker att se fram emot känns det som. Och fy vad mysigt det är i vår lägenhet nu måste jag säga! Ni ska bara se =) Att man kan göra en etta så mysig. Idag var en ledig dag, klarade fas A på körskolan. Jippie! Nu ska vi laga lite mat o så, blir currykyckling&klyftpotatis. Mums på en måndag!


SMS: LUCIA 2 till 72060

Sovmorgon till 12 sen åkte jag på skolan en sväng, sen vidare på luciasång-träning. Riktigt kul faktiskt =) Och än har det knappt börjat.. Spännande! Nu har jag&min älskling sett tv o ätit mat, tror det blir lite vänner-avsnitt snart, som vanligt! Idag kan jag berätta för er att det också är en månad tills jag blir 18 ;-)

Och glöm för tusan inte mitt och hannas party den 5:e december! Har gjort rätt många (ca 100 men alla har inte sett den) inbjudningar på facebook, MEN det är ju inte alla som har facebook, så är det nån som läser detta o vill komma, så kan ni ju höra av er så ska det nog fixa sig.


Och glöm inte att smsa: LUCIA 2 till 72060
Om ni vill att jag ska bli medelpads lucia :)


Michael Jackson



Från filmen "This is it". Han är bäst.

Farsdag

Dumt att jag träffat alla utom min pappa idag såhär på farsdag!
Men han vet nog att jag tycker om han ändå =)


Slut på ensam mamma söker

Neeeej nu är "ensam mamma söker" slut. Söndagskvällarna med top model och det är ju kung! Gillar iaf allas val och som Ulrika här nere skulle jag också vilja se ut när jag är 30+. Hon är så fin! Läggdags snart :) Puss



En kväll med king of pop

Tokmysig kväll! Åkte runt halv sex till mamma som bjöd på kinamat för att fira andreas lite sen han fyllde år. Sedan låg vi i soffan och latade oss o åt snickerstårta ett antal timmar för att sedan bege oss mot bion och se Michael Jacksons film "This is it". Underbart bra! Varför skulle han dö för :( Söta michael.

Nu håller Andreas på att måla väggen snygg medan jag bara ligger o latar mig. Fiiiint det blir i vår lägenhet nu alltså =) Trivs verkligen. Blir bättre och bättre! Imorgon ska vi äta ute på restaurang, jens bjuder! Great.


You wanna be tough, better do what you can
So beat it, but you wanna be bad


Vill se se mig som medelpads lucia?

TACK till alla som röstat hitills.

Ni som inte röstat:


Antingen kan ni skicka ett sms med "LUCIA 2" till numret 72060! Det kostar 5 kr.

Eller så kan ni gå in och rösta kostadsfritt på http://st.nu/lucia tryck på EMILY kandidat 2 och fyll in några uppgifter, så är det klart! =D Där kan ni också se en video på mig när jag pratar&sjunger.



Puss på er!


NU KAN NI RÖSTA!

NU KAN NI BÖRJA RÖSTA! Om ni tycker jag skulle passa som medelpads lucia, så gå in på http://st.nu/lucia och rösta på EMILY JONSSON, kandidat 2.


Skriv här om ni röstat
så skickar jag en slängpuss till eeeer!


Jäkla bilverkstad

Jag trodde jag skulle få tillbringa min lediga dag från skolan på ikea, för att handla saker till lägenheten. Men icke sa nicke! Vi skulle hämta bilen på verkstad som skulle bli klar idag men då blir den inte klar förrän till helgen. Fasen också.. Så vi blir kvar här i Njurunda och äter senare födelsedagsmiddag för pappsen :)

Imorgon kommer bilderna inför lucian i tidningen! Då får ni börja rösta :D


JA, jag vill se ut som Gynning



HAHA jag är så fjantig, jag vet! Men liiiiiite likt? Det var Andreas som övertalade mig att göra en sån här bild, hahaha. Dock har hon världens kindben medan mina är täckta av två hamsterkinder :D

Uppskattning

Hemkommen från att ha varit och våldsgästat mamma för att kolla på mina favoritprogram Top Model och Ensam mamma söker. Våran 3:a fungerar nämligen inte! Satt och funderade och läste Kenzas blogg och hon stal orden ur munnen på mig.
"När jag bodde hemma tog jag familjen för givet måste jag säga. Jag tog dem för givet så att jag knappt umgicks med dem. Jag satt mest inne hos mig med datorn, tog in maten dit osv. Jag visste ju att de fanns där ändå! Men nu när jag har flyttat, trots att det bara gått tre dagar, så känns det som att vår relation har blivit bättre."


Nu vill jag åka hem hela tiden!? Men jag måste säga att det är en sjuk lättnad att ha ett eget ställe att ha alla saker på och sova. Jag och Andreas har det så mysigt här och jag trivs så bra att bo med han. Min sambo ;)


Jag och min älskling för ett år sedan ungefär.

RSS 2.0