Reashoppat

Passade på att reashoppa lite på MQ idag efter en fikastund på waynes med Hanna. Gjort nationella i engelska vilket gick bra. Fick 23/27 poäng (VG+) på mitt sista matte B prov innan nationella. Jag är nöjd! Nu blir det träning.


YEAH-tröja från killavdelningen på MQ
Halsband från Paris Kate&I

BACK!

Åh ni är så gulliga som fortsätter gå in på min blogg trots att jag sa att jag skulle lägga ner=D hö-hö. Har mer besökare nu än när jag skrev, hur kommer det sig? Det säger väl kanske ganska mycket, haha. Jag hade en väldigt dålig dag när jag sa att jag ska lägga ner. Men saker blev bättre&jag ser ljusare på livet nu! :) Blir kaanske nåt inlägg när jag har tid över o har något att skriva om.

Puss på er


BYE

Jag lägger ner

Tacotallrik

Igår: Började klockan 15, åt sedan tacotallrik på charm tillsammans med Emma. Gif vann med 2-0, happy =D Men höjdpunkten var ändå att få träffa Sannas lillasyster. Jag har aldrig sett ett sånt litet gulligt charmtroll i hela mitt liv!!!!
Idag: Haft en lektion, styrka på gym. Får se vad det blir ikväll, än så länge har jag inte den blekaste.


Jobbigt

Jag förstår inte ens hur jag kan stå på benen efter allt...

Matte-B snart avslutad

Idag efter skolan blev det en stanrunda med shopping&fika på waynes tillsammans med go-sanna! Avklarade det sista provet i matte B (förutom nationella) och tror iaf på ett G. Btw, hört rykten om att det ska bli varmt till helgen :D:D:D

Ska iväg till pojkvännen o vara hos honom inatt, tar sovmorgon till 15 imorgon, har lektion till 17.30, äter middag på stan tillsammans med Emma för att sedan avnjuta en gif match o självklart blir det vinst. Eller? Kom igen nu för tusan! I beeelive in you. Jag har sjuk träningsvärk i mina ben sen träningen igår, svetten bara rann! Jaja gokväll


Gamla bilder på mig o min skönhet

Converse

Efter massvis av hjälp av min bästa Hanna, finns nu ett par såna här i skohyllan. Jag har inte bestämt mig än om dom passar på mig, men dom är bra fina i skohyllan! Får se om jag vågar trä på dom imorgon.... Men snygg är dom!


sista dagen på påsklovet

De senaste dagarna har jag tränat, varit med vänner på stan, grillat, övningskört&myst med pojkvännen. Framför allt har jag ätit många kilon godis under påsklovet, vilket slutar imorgon. Tråkigt, men sant! Jag har blivit haj på det här med att köra bil också, det gick bra idag! Snart blir det grillat, sen har jag träning o avslutar påsklovet med en myskväll.

I veckan är det fullt upp. Prov o inlämningsuppgifter som måste göras. Tveksamt om jag kommer ha tid att skriva så mycket, men jag ska försöka! Hanna kommer på skolan på Tisdag också, har saknat henne. Nu ska jag försöka slita Andreas ifrån the sims som han spelar med wilma på hennes rum.


Baked alaska

Var nyss på Statoil o skulle köpa ben and jerrys, och märker att de höjt till 59 kr! Lågkonjukturen har tillslut nått även mig ^_^ Lite lustigt att vi märker de på glass bara.. haha!


Vill ha



Weekday får gärna komma med sina fina kläder hit till Sundsvall!

Skärpning Emily!

Nyss suttit på Andreas träning o kollat (eller, kikade mest ner i nya cosmopolitan). Gud vad jag ätit onyttigt nu under påsk, bara massa godis o skitsaker. MÅSTE bli skärpning snart, men inte än =D Imorgon bitti när vi vaknar ska vi åka iväg o köpa god frukost som vi brukar göra, brämhults o nybakt bröd osv. Det är så mysigt, hoppas på sol också! Sedan är det träning på kvällskvisten. Bränna lite godis ^_^

Någon dag framöver blir det shopping! Återkommer då mina läsare ;)


BU för morötter, för nyttigt o inte alls gott.

Almondy

Puhh.. Det känns verkligen pissigt att jobba gratis. Jag gjorde det idag eftersom jag skulle lära mig lite saker o prova på. Det blev mycket disk, vilket jag inte är störtförtjust i. Men för pengar gör jag vad som heeeelst. Nej jag skoja, men diska kan jag då göra. Ikväll har jag annars tränat o ätit nån ny mjölkchoklad-maräng tårta som finns på ICA. Nu ska jag springa iväg o vara med min prins som ligger i rummet brevid o kollar på fotboll.


Gif-vinst i solsken


Giffarna vann första matchen i premiären av superettan! Jag blir så stolt =D Det var tokhett på matchen, o varit det hela dagen. Fräknarna börjar TYVÄRR växa fram. Dom passar inte på mig, bort bort! Sedan satte sig en fjäril på min fot. Nu ska jag se "ballar av stål" o mysa med massa påskägg o älsklingen. Fick 3 till påskägg idag, wie! Blir glad av solen:)

SEN ska jag på ett ställe o prova jobba imorgon. Fick reda på det idag! Hoppas hoppas hoppas =D

I kissed a girl


Lillasyster ut gårdagens st. Hon uppträdde till "I kissed a girl"
Hon är så duktig min lillplutt.

Älskling


Kärleken blir starkare för varje dag som går.
Vi hör ihop!

3 personer=ingen träning

3 pers på träningen idag, lyckat! okej att det är påsk o grejer med tre personer är uselt lite :o höhö. Det blev hemgång o var ute o sprang själv ist, duktigt =D Myst på ikväll, o inatt sover jag faktiskt själv.

Imorgon är det superettan-avspark! Giffarna spelar mot falkenberg. Jag har fått årskort av pappa, yey! God natti:)

VILA

Till sommarn blir min blogg lite roligare, lovar! Då blir det fina sommarbilder, liiiite "dagens outfit" osv. Nu har jag för ett tag sedan lockat håret med plattång, äntligen har jag lärt mig! Dragit på mig ett linne från VILA som jag köpte igår och mina favoritjeans som jag köpte för billiga pengar på weekday i sthlm! Och ett halsband ifrån Indiska. Ni får ingen bild på det för jag har ingen usb-sladd här.

Nu ska jag o älsklingen göra mat. Det blir "BBQ-pommes" som är sjukt goda & kyckling i nån grädd-sås ;) haha. Nyttigt o bra! Sedan kommer det lite flickor o pojkar hit. Blir förhoppningsvis en trevlig kväll! Nu säger andreas att jag ska "göra lite nytta" o ta fram kläder till han. Cya!


vi hade sånt här fint hemma men var tvungen o ta ut det,
blev för mycket nysningar. Dum-pollen!

Påskägg på långfredagen

Hitills har påsklovet varit jättemysigt! Påskägg, goda middagar o träning har hitills stått på listan. Idag var jag o andreas på birsta en sväng o shoppade lite till han (!) Vilket underbart väder det var också =D SOL! Sedan har vi ätit middag o fått påskägg av mormor&morfar. Jag o Andreas har ett litet sparande som vi ska ta ifrån till en resa framöver, så pengarna vi fick av de läggs direkt dit! =) Fått ett supergulligt av mamma o ett av älsklingen också. Själv har jag inte gett bort något ÄN, men det kommer... Påsken är ju lång!


Äntligen påååsklov

PÅSKLOVET är här. Äntligen kan man andas ut, fy vad skönt! Morgondagens planer är träning o bara mys, fredag är det middag på G o på lördag blir det myskväll med förhoppningsvis lite folk. Nu har Andreas mamma åkt bort igen så vi är ensam i lägenheten några dagar. Fast inatt sover vi i Bosvedjan! JAG ÄR GLAD :)

.. Förutom att idag åker Hanna bort ifrån mig till Thailandet. Jag har gjort några beställningar ;) Kommer sakna henne. Apropå bästisar så var jag på dans-showen Majas igår, som timrågymnasiet hade. Jag satt med öppen mun o mamma med, MAJA ÄR GRYM! You go girl.


Olle waller snack

Haft en hel dag med sex-snack o lite dansande, nu ska jag springa ner på stan en sväng, sedan gå o äta o gå på showen tillsammans med mamma. Sedan blir det en lugn kväll med Andreas.

SNART är det påsklov. Bara imorgon kvar! I need it.

Behind the curtain

Imorgon väntar:
* Salsa på morgonen med Hanna o Emma.
* Föreläsningar med bla. Olle waller (från Fråga Olle!)
* Snabbmat på stan.
* Se dans-showen Behind the Curtain som Maja är med i, tillsammans med mamma.


vi får en kändis på besök ;)

Åldergräns på energidryck?


Om första april inte redan hade varit hade jag trott det här varit ett skämt. För att en person dött av att de blandat red bull med alkohol så ska det bli 18-års gräns på energidryck? Goodbye redbull, soft ice drink :( Ses i december!;)


Måndag

Det var en bra dag med LITE skola o solsken.
... Sen kom ett pucko o förstörde!

Gotta efter träning

Att efter en träning bli hämtad av sin pojkvän, som räcker fram en stor ica påse med powerade, godispåse, salta pinnar&pringles.. DET ÄR NICE! Satt o mumsade o unnade mig hela vägen hem. Nu ska en middag avnjutas sen ska vi mysa hela kvällen med allt gotta. Har varit en lugn o mysig helg. Vi var o åt middag hos hans farbror igår sen såg vi robinson. Imorgon väntar en lugn skolvecka med "sesam" dagar, vilket kommer förhoppningsvis innehålla salsa o grejer! Sen blir det looooooov. Jag ser ganska ljust på livet nu ändå. Det negativa är borta, yeeeey!


mitt charmtroll!

Påskpyssel



Sånt här roligt fick vi göra på serveringen i torsdags!

Shopping

Råkade köpa mig ett par sommarplagg! Till bruna ben o sommarkvällar blir detta great =D


Sommarlängtan

Idag: Såg på Queen, shopping&fika med sanna, tacos o ikväll blir det myskväll med min älskling. Ska kika på Talang o äta gosaker!

FAN vad jag vill att det ska bli sommar nu. Då jäklar! Då blir det grillning o partaj oftare. I sommar ska jag ha kul! Jag går i ide o kör myskvällar hela vintrarna. I sommar ska jag utomlands också, var o när vet jag inte än. Måste få reda på hur det blir med jobb först. Kan bara sommarlovet o värmen komma nu...


YES MAN

Sitter hos Andreas med en glass-strut i munnen o gör en inlämningsuppgift. Duktig jag känner mig, ska göra klart den nu men förstår inte riktigt någon av frågorna men. Jag har haft hål sen 11 idag, o börjar igen med lång-lektion klockan 15 så A kom o hämtade mig. Nu är han på skolan, jag pluggar o ska snart åka ner igen.. Vi skulle göra något blomarrangemang idag på serveringen, förhoppningsvis skoj!

Imorgon ska vi se "Queen" föreställningen. En bra avslutning på en rätt bra vecka!


BRA film, BRA jim carrey <3

RSS 2.0