Jaaaaaa till Erik!

JA TILL ERIK OCH NEJ TILL RABIH! Erik måste ha världens skönaste röst medan Rabih trodde han var Chris Brown vilket han INTE ens är i närheten av att vara. Mamma&Andreas tyckte dock han var duktig men jag satt tjurandes i soffan o säger bara nej nej nej. Vad tycker ni????!


Eldsvåda


Stackars Julia som precis köpt min moppe :( Att något sånt här ens ska
kunna hända? Helt sjukt. Men nu är den flaschigare än någonsin iaf ;) haha.

Detta hade jag på mig idag

Brrr vilken höstdag! Här får ni en snabb uppdatering vad jag hade på mig idag o nu ska jag slänga mig i soffan med en tidning, sprite&twisterglass. Mumma! Hade idrott nu sista lektionen, det var roligt. Vi spelade volleyboll, mitt lag förlorade båda gångerna MEN det var kul ändå. BYE:)


Sammetsleggings Bik bok, Halsduk Lindex, Skor Cheap Monday,
Tröja Monki, Väska Åhlens och min nästan ruttna skinnjacka från H&M.

En skön dag hemma

Vaknade rätt tidigt o låg o drog mig ett bra tag. Sedan kom andreas o lagade lunch åt mig&han sen åkte han&jobbade. Nu ligger jag o läser CHIC o knaprar på choklad. Fy vad skönt att vara hemma, ensam :)


Flickan som lekte med elden

Köpt ny mobil idag efter att min ballade ur efter 2 år. Min nya är svart, enkel o bra :) Det är tydligen en spel-mobil så den har tusen spel, t.ex. the sims! haha great =D Sedan har jag köpt ett par sammetsleggings, precis kopia på ett par jag hade förr i tiden men en större storlek såklart. Ikväll var jag&mannen på bio, flickan som lekte med elden. Den var braaa! Nu blir det sovdags, imorrn är jag bara hemma o vilar min onda nacke:)


Maja är hemma!


Varit med min älskling Maja idag som är hemma i Sundsvall. Kände verkligen idag hur mycket jag behöver och vill ha henne här hemma.

Fredagkväll

+ Slutade 11.20, som alltid på fredagar. NICE!
+ En redovisning om Kuba blev gjord.
+ En mysig fika tillsammans med Sanna. Hon är underbar.
+ Maja är hemma. Imorgon ska jag träffa henne! =)
+ Sista seriematchen imorgon mot Alnö. Skoj!
+ Avslutade kvällen med andreas&mycket gott.

Sedan har lite konstiga saker hänt. Men de håller jag för mig själv.

1 år 8 månader


Jag älskar dig


Bild


Det var en rolig kväll! Chris brown 23/1-09

Jaja jag förlåter väl er för idag då...

Men nu måste ni nog börja kämpa lite mer giffers! Förlust idag, men ännu finns det hopp ;) Fick t.o.m med mig mamma att kolla på fotboll idag. Det har aldriiiig hänt förr! Solen stekte riktigt där på läktarn =D hur skönt som helst. Spelade match igår som slutade 1-1 gjorde vi i Njurunda också. Det var mot Timrå, och vi har fått sjukt mycket beröm såhär i efterhand av publiken att det var en riktigt bra fotbollsmatch. Spännande, bra spel&allt. Inte bara massa duttande =D Nu är det iaf klart att vi blir kvar i trean! (Y) Sedan var jag på mia&petras partaj. Det var roligt:) Imorgon är det match igen, fast med div.4. Nu ska jag o min älskling se film, sen sova. Uppstigning tidigt imorgon.


Panic room

Mysig kväll med grillat, idol, honugsrostade jordnötter (svingott!), pringles, cola&lite godis på det. Nu ska vi lägga oss i Mathildas säng för ett slag o se på Panic room. Den filmen är grym! Mathilda är i Australien med Jens o jag är så avundsjuk, vill också åka bort i tre månader... Lyllos! Imorgon blir det match, sen partaj! =) Natti.


Panic room. Lätt en av de bästa filmerna! =D

Vill ha!


Ännu mer svart! Jag har lite svårt för paljetter men dessa var lagom. En lång&en kort.
Kläder från Weekday

Vill ha!

Blev inte ett dugg shopping varken igår eller idag, vad är det med mig!? Jag är så sugen så det kliar i fingrarna men hittar ingenting. Skulle hellre vilja vara i Stockholm på Weekday, Topshop o de affärerna som självklart inte finns här i Sundsvall. Där hittar man alltid nåt fint!


Detta blir iaf mitt inom kort! Blir till att matcha allt svart med något färgglatt.
Kläder, skor&accessoarer från Topshop, Din sko, Lindex


16/9

Okejdå Hanna, ett inlägg lite då&då kan väl inte skada! Idag har jag bockat av en astmakoll, hade ingen astma så det var ju lite i onödan. Tog också andra vaccinet för livmoderhalscancer, den sprutan gör ont kan jag säga!! Sedan har det rullat på med skola o lite shopping. Dock bara tråkiga grejer. Imorgon blir det roligheter i shoppingkassarna! =D Nu ska jag göra en ansiktsmask, måla om mina hemska naglar o sen sussa med min karl.



en sån juice-drink skulle sitta bra just nu! muuuummma

RSS 2.0