vi hade iallafall tur med vädret

   
   

Natur och Friluftsliv, Bergafjärden 28-30 maj

äntligen hemma

äntligen hemma, efter 3 dagar i skogen. helt sjukt vad man tycker det är "lyxigt" att gå på toa och bara att få sitta på något mjukt, man kanske skulle bege sig ut i skogen oftare.. ne! det har inte varit tråkigt, absolut inte. hela tiden då vi inte gjort "aktiviteter" som att hålla på med knopar, vindskydd och sånt, bortsett från det så har det varit roligt. började med att vi i onsdags cyklade från stan, när vi cyklat i nån timme och var framme i klampenborg (essvik typ) så tänkte vi att "skönt, nu är det inte långt kvar" sedan säger våran gympalärare att vi ska cykla RUNT hela grejen så det var ungefär 2 mil kvar ^_^ då blev man lite less, men när man sedan kom fram var det desto skönare. på kvällen byggde vi upp tält, gjorde brasa och massa såna grejer. tyvärr var inte våran sittplats o brasan lika bra som pontus nenne robin o björns så vi spenderade den mesta av vår tid där, i gruppen jag o hanna egentligen skulle varit i.. haha! nenne berättade världens äckligaste saker så alla vi höll verkligen på att skita på oss, det var så grymt läskiga saker o med tanke på att det var kolsvart ute och alla skulle skrämmas o hålla på när de såg att man blev rädd, hualigen! emil blev snäppet räddare än oss alla iaf, haha! =D
 
igår klev vi upp, drog efter frukost och sånt iväg till ljungan och fiskade, jag provade på några gånger men satt mest bara i solen och hade det skönt. senare gjorde vi massa tråkiga grejer, vindskyddet ville verkligen inte funka för oss och det gjorde oss enormt frustrerade eftersom vi inte hade någon mat i magen heller, så jag o laila stekte hamburgare som vi sedan åt, yummie! på kvällen satt vi vid brasan med grabbarna igen, vi körde nån lek som var skitrolig, satt o höll på med den i flera timmar o skrattade =D riktigt roligt! sedan la vi oss rätt sent. imorse klev vi upp, städade ihop o jag cyklade hem, det är ju trots allt bara 2 km dit, så det var skönt för mig! nu ska jag hoppa in i duschen, otroligt skönt det ska bli. ni ska se mina fingrar, totalt svarta och det har de varit sen vi kom dit x) mitt ansikte är också svart ser jag nu, sotigt o vackert ^_^ så det här blir nog min skönaste dusch någonsin, he he! bilder från kvällarna lägger jag in sen, och på http://eemilyj.bilddagboken.se. PUSS från en skogsmulle

inför friluftsliv

Nu är jag hemma och har varit det ett bra tag. Efter skolan drog jag emma och therese på willys och handlade till morgondagen, haha vi var riktigt priskräsna 8-) fula vi var, men det blev lyckat till sist som tur är =D mycket mat, kakor, chips och gotta! sedan blev det såklart en stor godispåse åt mig själv som jag redan naffsat lite i, man kan ju inte riktigt låta bli. på termometern på min dator står det att det är 16 grader ute, på smhi står det att det ska vara 9, på termometern i köket står det 13? så jag vet inte riktigt vilken jag ska lita på, men det är skönt ute än faktiskt! =D imorgon står det att det ska bli varmt igen, och det hoppas jag på! Kommer bli dödsvarmt under cyklingen dock, men hellre det än kyla! jag ska inte klaga :) imorgon bär det iväg iallafall, jag har mobilen med mig och tänk på stackars mig som ligger i en skog i ett tält i två nätter, send me a sms please! fast jag ser faktiskt fram emot det mer nu, kommer bli mycket bus o roligheter säkert =D Nu ska jag packa det sista, och som vanligt packar jag som jag ska vara ute i en månad, ändå kommer jag glömma mycket..

image462

at school

sitter på skolan nu, började dagen med att ha muntligt nationella i engelska med manne, vi fick ett SVAGT vg, jag är inte nöjd alls eftersom engelska är mitt enda starka ämne ^_^ aja, orkar icke bry mig. snart har vi samhälle, sen långt hål o då ska jag ner och träffa andreas tror jag om han kommer lös, då ska vi på coffee house o ta en mysfika :) sedan har vi natur och friluftsliv, då ska vi väl förbereda lite inför morgondagen o få information sedan efter skolan ska vi flickor och handla mat o gosaker tills imorgon. får hoppas på att det blir ett par roliga dagar, annars kommer jag smita hem mitt i natten, det är ju trots allt nära till mig därifrån.. hö hö! ikväll skippar jag träningen, har för mycket att göra så hinner knappt med mig själv, men efter den här veckan blir det lugnt med allt, tror jag =D skönt! snart är det sommarlov, snart drar jag med min bästa vän (och mor) till cypern, jag längtar!

återkommer ikväll! puss

sunny

image457image461

idag är det soligt! jag har legat ute på balkongen i en timme nu,
väldigt skönt var det, kändes som man var utomlands! 
här bjur jag på en drogad bild på mig och en med mina
fina rosor jag fick igår på min och andreas fyra månaders dag! :')

stressig vecka

Jag får panik, jag vet knappt hur jag ska hinna med mig själv den här veckan.
Idag- Ledig, men ska "byta boende" så jag ska vara hos pappa i en vecka, dvs måste jag packa, och göra massa andra saker. sedan har jag träning ikväll, och jag är helt slut i kroppen sen matchen igår, blä på det.
Tisdag- Skola, stress för att hinna till träningen (om jag ens går på den imorgon), sedan ska jag nog träffa flickorna i klassen och köpa mat tills på onsdag, tror jag?
Onsdag (till fredag)- Friluftslivet börjar, längtar verkligen inte. Cykla från stan till bergafjärden, tälta där två nätter.

Sedan har jag två uppsatser att göra, mycket annat att göra också. Hur ska jag hinna? Jag har ju iallafall helgen ledig som tur är.. Men jag är väldigt stressad och ser absolut inte fram emot friluftslivet, cykla flera mil (jag som inte ens rört en cykel på flera år), göra massa utomhusaktiviteter, vi får inte ens gå på någon toa eller duscha.. Nej, inget för mig det där, men man blir väl tvungen. Jag tycker verkligen inte om att vara ute i "naturen", vi ska kanske till o med fiska ^_^ åh.

image456

4 månader

igår var det en jättemysig dag, mötte upp sanna runt 8 tiden, vi drog o köpte massa gotta sen hem hit, tände ljus o myste till det framför tvn. såg på eurovision, vilket var totalt värdelöst eftersom sverige kom typ sist ^_^ till o med piraterna kom före, katastrof säger bara jag, även fast jag får låten på hjärnan hela tiden ;| idag vaknade vi runt 10-11, åt  frukost sen hallon o lite gotta sedan släppte jag av henne i bredsand, fick träffa hennes urgulliga vovve och lillasyster, jag vill ha båda två! =D hihi. Sedan åkte jag vidare till samling, vi spelade mot stöde och det var min första seriematch för i år, var väl rätt roligt att spela men grymt varmt. jag hade nummer 23, jag går i petters spår 8-) eller beckhams, HE HE! vi vann matchen men är inte så nöjd med min insats, drog på mig ett gult kort också, onödigt!! sedan när jag kom hem, duschat o ätit en bit pizza åkte jag till andreas o var där hela kvällen, är ju våran 4 månaders dag idag :) fick rosor av honom, han är så underbar! nu ligger jag i sängen och ska sova, är ledig imorgon.. tror jag? god natt!

image455

dagens

Dagens humör: helt fantastiskt ;)
Dagens frisyr: det hänger bara om man säger så
Dagens klädsel: mina höga jeans, blommigt linne

Dagens vill ha: Pengar så jag kan shoppa som en galning
Dagens längtan: Mera värme! Cypern
Dagens beroende: Andreas
Dagens tråkigaste: Att jag har ont i magen, smääärta
Dagens personer: Min söta mormor får den
Dagens irritation: En kille som satt på kinarestaurangen och hade på högtalare på telefonen o skrek, man blev tokig på karln
Dagens händelse: Vaknade hos min man, stan och kina, ikväll blir det gosanna!
Dagens vän: Hanna!!!!
Dagens onyttiga: Jag äter godis nu, och det lär bli mer ikväll ska ni se
Dagens babe: Jag dregglar när jag ser andreas :| han är min babeeee

image454
spanien 2006


my heart has started thumpin' since I met you

.. andreas (`v´)

igår var en lugn dag, var på skolan inte alltför länge, sedan var jag på stan en sväng med andreas, sedan var jag duktig o skrev lite på min naturuppsats, åt gosaker gjorde jag också så det räckte o blev över. idag var äntligen hanna tillbaks på skolan, tack o lov. men på söndag åker hon igen, så jag hinner bli ledsen lika fort igen ^_^ men fick oss iaf några timmar med fika, pluggande o prat med henne. vi försökte lyckas med att göra en 12 timmars uppsats till en 40minuters, men det gick inte så bra vi hann inte så långt! efter skolan träffade jag didrik, vi satt på en gräsmatta och bara pratade om gamla minnen, nya saker som hänt o så :) funny! sedan sprang jag upp till charm där andreas o hans kompisar satt (de satt förövrigt o tjuvkikade på mig), var där ett tag sen nu har jag nyss ätit en urgod middag, grillat! =D jag köpte rosa söta rosor till min mamma i förskott till morsdag, annars skulle jag gjort av med de få pengarna jag har nu o då hade jag fått dåligt samvete. så lika bra :) snäll jag känner mig! wiho. men det är hon värd, hade lite dåligt samvete också.. höhö! snart ska jag till min snygging andreas, sen ska vi vidare någonstans. vet ni vart? ne inte jag heller. vi får se=)

jag vill shoppa! blir galen, snart kommer studiebidraget som tur är. men jag ska lägga undan jättemycket av det till cypern, lär inte bli så mycket shopping där eftersom det typ är dyrare än sverige på det mesta, men andra roliga saker lär de ju behövas pengar till! nu ska jag byta om, och slå lite på min mage.. den gör ont :(

image453

embarrassed

har inte skrivit på några dagar, det är för att jag varit upptagen! sammafattar de tre senaste dagarna lite kort nu då =D i söndags efter att jag o andreas vaknat upp, åkte vi till min låtsaskusin o åt tårta eftersom de båda små sötnosarna fyllt år. anton visade oss "filuringen" som han sa, fyrhjulingen alltså. sedan åkte andreas hem o jag bara tog det lugnt, sedan så jag stack ut o sprang, ibland är man duktig. i måndags var det skola-träning-hem-sova. samma sak igår, fast vi hade även spelarmöte efter träningen.. tog en lunch/middag med maria på stan o fick mig ett riktigt prat med henne, alltid lika skoj!

idag hade vi först italienska, prov. det gick väl ganska bra tror jag iallafall, i stort sett lika bra som maria iallafall om jag säger så 8-) får hoppas hon (och jag) hade rätt =D sedan engelska en stund, idrott där vi sprang coopertest (sprang var väl att ta i, vi gick i stort sett hela vägen) eftersom vi fick ta tid själva så fick vi en tid på runt 16, det är jag o emma nöjda med! =D sedan spelade jag emma o therese fotboll mot silfver manne och nenne. jag blev nöjdast i sverige efter att ha både tunnlat och kapat silfver så han stupade ner mot marken o låg där ett bra tag, han grymtade till flera gånger efter det att han skulle sluta i fotboll.. haha! sedan kom andreas o han var med på våran natur, tur var väl det eftersom att han går natur o tyckte därför våra uppgifter var enkla :o så jag o therese fick en hjälpande hand där. sedan var jag o andreas o fikade på coffee house, han fick gå ensam på stan stackarn medan jag tog mig ett tjejsnack med majsan på subway över en macka ;) sedan träffade jag han igen o vi åkte hem hit, han åkte hem för ett tag sen pga. vissa konsekvenser... PINSAMT! inge mer om de nu ;) jag ska gosa ner mig snart tänkte jag o slå på tvn, sedan ska jag sova tidigt ikväll tänkte jag.

image447image449image450

a endless love

ibland när jag är nere, när jag känner att ingenting är som det ska och jag helst bara skulle vilja försvinna någonstans, flytta ifrån den här stan och starta ett helt nytt liv där jag inte känner någon och bara glömma allt som varit här, då kommer jag på en sak som får mig att ändra mig helt. i mitten av januari någon gång började jag prata med en pojke, jag visste inte vem han var, hur han såg ut eller någonting, sedan började vi träffas, allt hände så fort och jag tror både han o jag tänkte "vad ska det här leda till?" vi hade ju ingen aning.. den 25 januari, stod jag där, höll om dig och vi skulle åka hem från haga, jag kommer ihåg att mina armar var som fastbudna och jag kunde verkligen inte släppa taget, allt var för bra för att vara sant och då hade vi bara känt varandra nån vecka.

snart har det gått fyra månader sedan dess, jag trodde inte att det fanns en chans att pirret i magen skulle kunna bli starkare än de var då, jag hoppades med hela mitt hjärta att det den här gången skulle vara rätt, för det kändes verkligen rätt. det var rätt älskling, det är det, du och jag! till o med min mamma kände att det var annorlunda den här gången, och att hon verkligen hade känslan att det var riktigt denna gång. bara av att höra din röst gör mig överlycklig, och minsta lilla "sura" sak jag sagt till dig ångrar jag, jag ångrar allt jag gjort mot dig som inte varit bra, jag är så rädd om dig så jag vet inte hur jag ska bära mig åt. jag har tur som ens får prata med dig, som ens får röra dig.
 
ingen kan förstå känslan av att vakna upp brevid honom, se han le med sitt fina leende, och se hur hans vackra bruna ögon kollar in i mina! fyra månader är ingenting, ingenting jämfört med alla år vi ska spendera med varandra, det finns inget slut för dig och mig, jag vet det! jag ångrar de gånger jag sagt "jag älskar dig" till någon och inte menat de, för nu vet jag verkligen vad orden betyder. jag älskar dig andreas ekman lindqvist, det är äkta!

image446

exorcisten

igår var vi först i sidjsön med skolan, undersökte massa saker, åkte båt o grejer det var väl inte sådär jätteroligt direkt. sedan åkte jag hem till mig, duschade, slingade håret blondare och det var hur bökigt som helst att dra allt (nästan allt då) hår genom den där hättan, vad ont man fick i hårbotten alltså.. sedan åkte jag in mot stan, var i en lägenhet i stan med andreas o hans klasskompisar, sen efter 23 åkte vi hem till honom, sov där =) idag när vi vaknat, duschat o så, kom pappa o hämtade oss också åkte vi till njurunda. har varit ute i essvik hos en i hans klass, o där var de som var där igår o några fler =) det blev allt från busringning till fotbollsmatch, var faktiskt roligt. sedan åkte vi till statoil o köpte godis, och ben&jerrys som vi snart ska trycka i oss =D mums! nu sitter andreas här o spelar gitarr för pappa som är dö imponerad ;) fast vem blir inte det. de sjunger o trallar, o nu ska vi lägga oss o se på exorcisten snart, vi lär ju somna efter några minuter som vi alltid gör, vi kan helt enkelt inte se på film..

nyss skrev ewe till mig "hurru ja sov hos amanda i natt å då snacka vi om dej att vi tkr de är skit roligt å va med dej, sen så sa amanda.. vi borde säga de mer till henne asså så att hon får veta de :D å vi tkr faktiskt de .. inge smör nu ;) bara sanning! haha de låter smörigt men vi snackade faktiskt omd e att du alltid är påhittig" det fick mig att le så brett som aldrig förr, fy vad man saknar de gamla tiderna med de två, helt sjukt. kärlek till mina flickor

nu ska jag pussa på min babe. nyss viskade han i mitt öra att han älskade mig, så det blev dubbel glädje här på några sekunder. I'M HAPPY

image445

a great time

image442image443image444
One look could kill
My pain your thrill

.. snart är jag tillbaks :') jag längtar hur mycket som helst, mest för att maja ska med
o vi kommer säkert ha superkul. det första jag ska göra är att gå till hotellet vi var
på sist, jag vet att jag kommer bli grymt besviken om min vän inte är där, som jag var
med varje dag sist o som hjälpte mig genom mycket. ratsin, som jobbade där =/
men jag ska inte ha några förhoppningar, då kmr hela resan bli förstörd. jag kommer
såklart sakna andreas jättemycket, det kommer bli jättejobbigt att vara ifrån honom i
en vecka! 20 juni, agia napa. vilken känsla!

remember me this way

träningen igår var jobbig, vi sprang, sprang och sprang! andreas o hans pappa kom o hämtade mig vid gumse, sedan åkte vi hem till honom, vi tog ett bad för att lugna ner mina överansträngda ben =D myspys! sedan åt vi lite varma mackor, sen somnade vi rätt tidigt, det märktes eftersom vi vaknade mitt i natten o var pigga 8-) han klev upp rätt tidigt imorse, jag låg kvar till 11, sedan klev jag upp, drog på mig mjukiskläder o pallrade mig iväg till stan, träffade hanna o de andra i klassen o åkte till sidsjön o paddlade kanot ^_^ var väl ganska meningslöst, men så tokigt var de inte, lite fika i båten hade suttit fint!

efter skolan drog jag ner till stan, kände mig så fin bland allt finklätt folk med min mjukisoutfit, men sånt é liveeet! träffade sanna, vi fikade lite, gick runt o kikade o hade det trevligt som vi alltid har såklart =) sedan kom andreas in, vi åkte hem till mig. har bara tagit de lugnt o haft det mysigt (UNDANTAG när wilma kommer in) men en gullig fråga av henne idag var när hon sa lite generat "men.. jag undrar en sak, frågar man chans i er ålder också?" vi förklarade duktigt att ne så var det inte ;) undra hur det ska gå med hennes fyra killar hon nu tydligen är "kär" i. jag har min enda jag iaf, o inte en chans det finns någon bättre än honom. han åkte precis hem, jag ska väl kanske börja skriva lite på nån uppsats, har flera stycken att göra. måste anstränga mig i skolan nu sista, nyss fått reda på att jag har IG-varning i bollspel? mia hade också det, så jag har nyss skrivit ett långt mail till lärarn lite smått förbannat, hoppas det gör någon nytta o att han inte fortsätter tycker att man ska slita arslet av sig o få hjärtfel då man är förkyld :) aja. CIAO!

image440


hold on

idag har det varit en slapp dag. riktigt skönt! klev upp före sju någongång, hoppade in i duschen, gjorde mig lite klar o åkte till skolan. hade nationella prov i matte, b-delen. gick väl sådär, var väldigt svårt men min lärare sa att jag låg på ett vg redan innan det här provet, så får hoppas hon inte ändrar sig. jag o hanna gick o fikade på coffee house en sväng, sedan åkte jag hem till mamma, tog moppen därifrån till njurunda där jag är just nu ^_^ alltid lika långt bort från allt annat som vanligt, men mysigt är det här ändå! jag har egentligen bollsport senare, men jag struntar nog i den ändå, riskerar att få en riktig varning i betygen men jag orkade inte vara på skolan i 4-5 timmar? och det är inte direkt så att jag orkar åka in dit nu igen. Jag tänkte på en sak imorse, tänkt på det rätt länge, jag o min lillasyster gör precis likadant. Vi springer vart än vi ska. Hon har kanske samma dåliga tålamod som mig vad det gäller att gå ensam, hon är så söt när man hör henne springa i hallen för hon ska på toa eller något, så överdriven är inte jag iaf men om jag t.ex. ska till bussen kör jag det snabba sättet istället =D lika bäst! såg de imorse också när vi släppte av henne på skolan (hon går i ettan) då kutade hon från bilen in till skolan. jaja, snacka om onödigt vetande ;)

Ikväll är det träning. Sedan sover jag hos min andreas! Ibland känns det roligt med fotboll, men oftast inte! Nu för tiden känns det som allt vänts upp o ner med laget, det känns ju lite tråkigt.. Men det är bara att hänga i antar jag. Längtar tills det blir grönt o fint på planen iaf :)

image439
old times, miss it!

kärlek

image438
my love grows stronger every minute
and it won't ever die. i want you to stay with
me, not just this day but for all my life

helgen

sitter hos min älskling nu. har sovit här hela helgen o det har varit jättemys:) i fredags var vi här o tog det lugnt, andreas lärde mig o emelie spela gitarr, lärde mig några låtar så snart är jag proffs =D sedan la vi oss i skaplig tid. igår vaknade vi före elva någongång, eller ANDREAS väckte mig då som vanligt eftersom han jämt vaknar för tidigt! =D sedan åkte vi in i det vackra vädret o såg ifk:s match, satt där i korta byxor o tubtop o solen bara steeekte! sedan gick vi på stan en sväng, köpte glass o sedan träffade vi på hanna o drog till nästa match o det var fortfarande lika härligt väder. sedan åkte jag o andreas hem till mig, mamma skulle på grillfest så vi var ensamma ett bra tag innan vi åkte till andreas igen. vi tog det bara lugnt, slutade med att jag slocknade i soffan när klockan bara var runt elva, sen gick vi ner o la oss. nu har andreas åkt på match, eller samling o matchen börjar ett.. alltid lika mysigt att vakna av att han pussar på mig:) gos. nu kommer snart hanna också åker vi med jens (andreas papi) till matchen. hoppas det är lika skönt väder idag, men det ser icke ut som de =/ puss


misslyckat

i onsdags var jag med min kärlek hela dagen, vi var först på stan- satt på coffee house o åt lite, sen åkte vi hem till mig o när mamma kom hem så åt vi middag o efterätt o hade det jättemysigt. sedan åkte han hem :( igår var jag på två lektioner på skolan, sedan åkte jag hem o lastade av lite packning o hämtade ny. träffade linnea i stan så vi tog oss en lunch på mcdonalds sedan hoppade vi på tåget till gävle. har väl inte så mycket att säga om gårdagens match förutom SÄMST! giffarna förlorade, ovanligt va? hade ju inte räknat med nå annat kanske men det var tråkigt iaf. tur att jag o linnea hade hyffsat roligt på tågresorna med allt folk iaf, haha vissa var helt sjuka =D men skoj var det. kom hem inatt runt ett tiden, la mig och sov direkt. nu har jag precis klivit upp, eller ne jag har inte klivit upp än utan jag ligger här latmask som jag är, vi är lediga idag eller vi ska jobba hemma.. men snart ska jag hoppa in i duschen sen åka in till stan o ha utvecklingssamtal. sen ikväll ska jag vara med andreas!

ångest

WAH! nu höll det på att bli en inkräktare i min lägenhet också? när jag o mamma satt och kollade på film, så hör vi helt plötsligt någon plinga på dörren, stoppa in en nyckel i nyckelhålet (o det är bara jag o mamma som har nyckel hit) och försöka slita upp dörren. vi flyger upp ur soffan, springer mot dörren o då är personen borta? då gick vi ut o kollade då var det en gubbe som tagit fel port ;) taaack o lov mitt hjärta var uppe i halsgropen..

inkräktare på fotbollplan

kom precis hem från träningen. helt plötsligt skriker amanda "EN ORM!!!" alla kollar åt sidan o på mitten av plan ligger en HUGGORM och slingrar sig. big deal tänker säkert ni, men det var hur läskigt som helst o jag kan lätt säga att ormar är min värsta fobi. hela träningen blev då förstörd för man kunde verkligen inte koncentrera sig på att spela, haha. men var såklart skönt o röra på sig lite =D idag var det en stressig dag, iallafall efter sista lektionen. började med att vakna upp hos andreas, klev upp med mina röda pollen ögonen o försökte mig på en sminkning som inte ville vara där egentligen. träffade hanna o tog bussen till skolan. hade engelska, samhälle sen hål hur länge som helst, då gick "fikaklubben" på charm sen var vi o nördade på en spelaffär med grabbarna i klassen 8-| sedan hade vi natur o friluftsliv, tränade inför om 3 veckor då vi ska CYKLA (!!) till berga från stan, tälta där i två nätter o riktigt leva som uteliggare? hualigen, men lite roligt ska det väl bli =D vi flickor var så bra på att sätta upp tält o laga mat så vi fick hjälpa alla andra, plus i kanten i betygen får man hoppas hö hö! sedan var det bollsport o vi som var där fick som vanligt en utskällning för vi har så dålig närvaro, men det är väl inte vårat fel att vi är sjuk ofta 8-) jag mia o emma gick en halvtimme tidigare för att hinna till träningen, sen var det bara hem o stressa sig iväg.

nu har jag precis duschat, o ätit en utsökt middag som min mamma gjort i väntan på mig. imorgon är det nationella i matte, jag är nervös o tror det går åt pipsvängen, bäst o tänka så, så blir man glad ifall de i bästa fall går LITE bra ^-^ ska väl läsa igenom det lite ikväll.. på torsdag åker jag till gävle, det ska bli roligt hoppas jag =D beror ju på hur det går för giffarna. MEN jag tror såklart fullhjärtat på de o tror att de vinner! bye

image437
emma in action


shiny monday

idag var det svårt att komma upp ur sängen kan jag lova. var verkligen gruvsamt, och visste att dagen började med ett jobbigt idrottspass. men det blev inte så jobbigt som väntat som tur var. sedan var det matte o natur, det blev slappning som vanligt på de eftersom jag o hanna lagt ner verksamheten totalt.. dumma oss! men ikväll o imorgon ska det pluggas lite matte inför nationella. sedan satt vi på torget, drack ramlösa jordgubb o lime som är en ny favorit hos mig, den smakar precis som twister and that's why i love it! =D vi åt också ben&jerrys o fick lite färg på vitskinnet.

nu har jag kommit hem från träningen för typ en timme sedan. vi körde rätt mycket löpning, iallafall på slutet. det var skönt, iallafall nu efteråt :) snart ska jag åka till min älskling andreas, och sova där!

image436

fräknar?

sådär jättenöjd kan jag ju inte säga att jag är, men 0-0 är ändå en bra siffra mot djurgården. vi hade övertaget ganska mycket vilket kändes jättebra, love gif! efter matchen träffade jag andreas på stan. pappa bjöd oss på kina, jag tog för "ovanlighetens" skull friterad kyckling (jag har aldrig tagit något annat, och då beställer jag o mamma hem kinamat minst en gång i veckan för vi älskar det så mycket!) jag är helt enkelt en mes som inte vågar prova något nytt. sedan tog jag mig en springtur från bussen för att känna hur det står till med min kropp, de kändes bra. bra i hostan är det iallafall efter att jag tagit medicin med morfin i, som tur är känner jag inget sug att jag måste ha mer så det kan inte vara så mycket i den! nu ska jag snart packa, ladda inför morgondagen (mest gruva mig, det är en jobbig dag). imorgon är det första träningen på gräs också, känner väl inte sånt där jättesug för att börja träna igen men det är skönt att hålla igång. ne det här har jag inte tid med nu längre, ciao!

ps, efter att ha varit i solen idag såg jag i fasa att jag fått flertal fräknar på min näsa. det tycker jag icke om! nu är jag rädd för att vara i solen, jag vill inte ha dom där. går det inte att undvika fräknarna på något sätt?! :O typ någon kräm, operation, eller nååågot? nej så desperat är jag inte men jag tycker inte om de på mig iallafall. nog om det

image435
mikael lustig är min stjäääärna

att hålla på giffarna är kärlek genom lidelse

nu är det snart match, gif-djurgården. ska träffa sanna på stan om lite mer än en timme:) hur skönt väder som helst. varit o krattat lite på gumsekullen, tog kanske en kvart sen tog jag moppen till mamma. nu ska jag snart ner på stan som sagt, jag är nervös, kom igen nuuuuuuu gif! hata djurgården

image434

lördag natt

för nån timme sen kom jag hem ifrån andra sidan stan, haga/bosvedjan you name it. var lite överallt! efter en riktigt mysig stanrunda med sanna, med både fika på coffee house och en kycklingsallad plus ett linne rikare, åkte jag hem till min andreas o satt ute ett tag med han o hans syster med kompisar i den skinande solen :) det var riktigt härligt. sedan tog vi en promenad till haga där vi var hemma hos rasmus med han o per. var väl där någon timme sedan tog jag bussen hem runt tio, andreas ska åka på bortamatch tidigt imorgon o jag ska o kratta på gumse med laget så det blev en tidig kväll för oss båda tyvärr. nu sitter jag o hör på mina kära vänner joel o sazze när de spelar in röstklipp till mig, de sjunger låtar o de går ungefär "ingen emily utan smiiiile" jag börjar undra om de två tagit någonting allvarligt ikväll, men go är de alltid =D nu ska jag sussa, mina planer för imorgon är krattning+grillning, gif match (mot djurgården.. nervöst), andreas. visst låter det perfekt? ja de sista sakerna iaf. jag älskar andreas:)

image433
jag dör i hans ögon

jag älskar dig

image431
mitt hjärta tillhör dig, bara dig

dagens

Dagens klädsel: Favoritjeansen, vitt linne, grå oversize tröja, svarta skor med liten klack
Dagens människa: Andreas som alla andra dagar såklart
Dagens roligaste: Maja behöver bara öppna truten så blir det roligt
Dagens finaste: Andreas
Dagens sämsta: Hosta
Dagens bästa: Träffade Micke Lustig o hans mamma på stan, han hejade vilt ;) *nöjd*
Dagens favorit: Måste säga andreas föräldrar för de gjorde en grymt god middag =D
Dagens låt: Massa låtar med oh laura
Dagens kommentar: Jag vet inte, men är stensäker att det var maja som sa den!

image430

*

image429


high up above or down below

min sista april blev mycket bra :) började med att jag var en sväng på stan, sedan åkte jag upp till elin. var där o grillade med massa folk o hade det trevligt. sedan kom andreas o hans kusin o hämtade mig, vi åkte runt en sväng sen hem till andreas. lite senare fick jag skjuts till haga, träffade hanna o lite fler folk o vi gick först till en fest men vidare därifrån till norra en sväng. hade ju absolut inte tänkt att dra dit, men blev så ändå. träffade massa roligt folk som skulle dit, så vi hängde på och efter nån timme där kom de o hämtade mig igen o jag o andreas åkte hem o sov hos honom :) vaknade upp igår, hade jätteont lite överallt så andreas masserade mig och var min slav hela morgonen så det blev bra till sist. åkte till birsta en sväng o åt glass, sedan träffade vi på en i mitt lags mamma så vi åkte o såg min match ;) vi vann med 1-0. sedan var jag o andreas bara hemma här under kvällen, åt massa gotta, såg film o hade det mysigt. jag kom precis hem ifrån han.
 
idag efter att vi hade vaknat o så åkte vi in o jag träffade maja. vi gick runt på stan o träffade på mamma o köpte biljetter till 20:e, buss till sthlm på natten då o sen går flyget till cypern på morgonen =D sen åkte jag o maja vidare till ikea efter en bra stund på coffee house med både det ena och det andra. sedan har jag ätit jättegott hos andreas, grillat och det är ju aldrig fel kan jag lova =D nu ligger jag i min ensamhet o ska bara slappa ikväll, hade gärna gjort det med andreas för jag saknar honom redan.. men det är väl sånt man får leva med. det var mina dagar de =D idag är det regnit o grått ute, jag vill ha sol!

image426


RSS 2.0