helt otroligt fantastiskt underbart

OCH GIFFARNA ÄR TILLBAKS DÄR DOM HÖR HEMMA, ALLSVENSKAN! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Jag har nog aldrig varit så glad i hela mitt liv, haha. jag skrek som en dåre o elin fick käftsmällar o allt av mig för jag blev helt jäkla tokig. herregud vad underbart, WE'RE BAAAAACK. GIF SUNDSVALL VÄRLDENS BÄSTA LAG <3

btw, lustigs mamma skrev "en stor kram till Emily" i patron gästboken ;) min blivande svärmor 8-) WIE.

http://sttv.abcdn.net.n1.abcdn.net/abPlayer2/default.html?path=sttv.abcdn.net/TV-ARKIV/Giffarna&playfile=Har_tar_hjaltarna_over_segerintervjun_13571.pls&autostart=1

image230

now will it matter after I'm gone, because you never learn a god damn thing

I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart


i onsdags kväll hade vi fys med fotbollen, fy tusan vad otränad jag kände mig det var riktigt jobbigt men det kändes verkligen skönt efteråt. sedan blev det hemgång, la mig i ganska bra tid o jag slocknade väl runt 23. igår klev jag upp, fixade mig lite sen åkte jag till skolan och var där till 1 då vi slutade. träffade på mia o vi gick runt på stan o sådär, sen åkte jag hem till min mamma ett tag o hon hem till sig. jag åt där o fixade lite sen drog jag till stan fast hem till maja. vi gick på videomix o köpte massa gotta och slog på en film, jag grinar alltid lika mycket till den verkligen sorglig =| jag satt o grät hela filmen tror jag xD efter filmen la vi oss i sängen o skulle plugga men det gick inte så bra så vi bestämde oss för att ta lite kvällsfika sen gick vi o la oss. imorse steg jag upp medan maja låg o sov kvar, jag duschade o fixade mig o trallade iväg till skolan. hade bara 2 ½ lektion, ur skönt! gjorde engelska provet som jag trodde jag skulle banga totalt på men det gick faktiskt bra. på rasten var jag med mina goingar sanna o ewe igen och det är alltid dagens höjdpunkt, dock lite besviken på ewe som skämde ut mig totalt, men jag tycker om henne ändå =D haha. efter skolan åkte jag hem till mami en sväng sen har jag ätit middag hos farmor för hon hade besök av några engelsk män hon ville jag skulle träffa. sen blev de direkt därifrån till träning, sen hem o sen kom gosteff hem till mig o sen även nisse. de åkte hem för kanske en timme sedan o jag har bara suttit här sedan dess. imorgon ska jag o steff in till stan sen senare ska jag till elin =) det blir nice. nu ska jag snart gå o lägga mig så jag orkar med mig själv imorgon!

image225



there's no moving on, cause i know you're the one

i onsdags efter skolan ringde jag maja, gick hem till henne o vi satt först bara o tog det lugnt sen så stack vi ner på stan en sväng. gick runt o kikade, skrattade o hade oss sen träffade jag på farmor min o vi gick o åt kinamat, var ett bra tag sedan jag träffade henne nu så det var väl trevligt o gott framför allt =) sen åkte jag hem. igår var jag först på skolan, fick igen mitt matteprov och resultatet blev som väntat ig. känns ganska tungt att jag har det framför mig att göra om, jag tycker inte om matte. efter skolan var jag på stan med mamma, fick ett par skor o lite grejer av henne, vi slängde i oss en macka på subway sen åkte vi hem o bara tog det lugnt. runt åtta tiden kom anton o hämtade mig, vi åkte runt i det pissiga vädret o synd var det att det regnade vi som hade tänkt vara ute i snön, så det blev en sväng på OQ sen vidare hem till honom o såg på film, det var trevligt =) sen träffade jag maja runt halv elva vid bion, vi var ute ett tag sen så gick vi hem till henne o gosade o sov. imorse klev jag upp före 9 någongång, fixade lite sen patrullerade jag iväg till skolan. hade bara 2 ½ lektion vilket var väldigt skönt, fredagar på skolan är alltid en slapp dag som tur är. fick igen mitt samhälle prov, fick VG 4 poäng ifrån MVG och jag blev stolt. det var iallafall ett som ett stort skämt när jag läste att längst ner på mitt rättstavnings prov så har min svenska lärare skrivit "LYKKA TILL", och hon ska kalla sig svenska lärare huahua, men hon är ju som hon är... i helgen har jag inte så mycket planer, men ikväll blir det kanske utgång eller så blir det lugnt får se vad man känner för o sådär o blir väl samma imorgon. jag är grymt trött efter skolveckan just nu iaf så snart ska jag nog ta mig en liten tupplur :)

I just want you close
Where you can stay forever

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

image218
du är som en syster för mig


you are my only hope

igår var jag på skolan som vanligt, det var väl en rätt så rolig dag men drygt var det ju också. vi hade matteprov, det gick rakt åt pipsvängen för att vara exakt det gick inte bra alls. efter skolan åkte jag hem, pluggade lite under kvällen o såg på tv o la mig faktiskt i hyffsad tid, kändes skönt. imorse tog jag bussen in till skolan, jag hatar att ta bussen speciellt 2an för det är fullproppat med folk på den. när jag väl kom in till stan promenerade jag den lilla biten till skolan o först hade vi engelska och sen flöt dagen bara på. vi hade svenska prov, vår lärare elsie-marie måste ju vara totalt blind, men det är synd om henne så nu kan jag typ inte skratta åt henne längre. men skratt, det fick jag gott om senare. började på samhällskunskapen, jag var nog inte tyst från skratt en sekund- hua vad roligt det var när vår "vikarie" pratade. sen på bollsporten var det grymt roligt, vi spelade volleyboll och ett tips är att inte bli för självsäker o kaxig för då går det oftast illa, det fick vi se gott om idag =) men roligt var det. sen blev de dusch där o vidare hemåt, slängde i mig mat o träffade sen min älskade favorit sanna. vi gick runt på stan, jag drack milkshake som vanligt som jag då är väldigt förtjust i, sedan blev det vidare till giffarna! satt o kollade på den, träffade emil o johan o några till i halvtid så vi satt med de andra halvlek, den vart då bättre men inte bara för att vi träffade de utan för giffarna gjorde 2 mål, wie helt underbart! första gjorde micke lustig (h) wie. de vann, och de är så gott som klara för allsvenskan nu, jag blir så lycklig! lyckad match, o det blev ju så mycket bättre för att jag hade go sanna brevid mig =D vilka minnen vi har älskling. nu ska jag lägga mig o kolla på tv snart, sen imorgon blir det skola sen stan o sådär.

image215image216
ta mig tillbaks, nu. snart står jag inte ut mer

RSS 2.0