Lägenhet

Hemlighet 2


En bra början till en mysig lägenhet har vi fått till! Trivs hur bra som helst. Idag fyller min älskling 19 också, så nu ska vi åka och fira. Idag har vi fått Internet till lägenheten. Glad!

Kandidat till Medelpads lucia

Hemlis 1 fick jag faktiskt reda på ikväll.

JAG ÄR EN AV DE 7 KANDIDATERNA TILL MEDELPADS LUCIA! Sjöng och berättade om mig själv inför en jury idag. Jag är glad glad glad :D Nu hoppas jag ni röstar på mig? (A)

Hemlighetsfull?!

Jag vet inte varför jag aldrig skriver nuförtiden, men jag har gått o blivit jätte hemlighetsfull. Jag har tusen idéer inom mig o saker som ska hända som jag knappt berättat för nån. Var har det här kommit ifrån? Såhär har jag aldrig varit. Men det är faktiskt skönt :D Det är typ en lättnad att slippa berätta allt. För skiter sig nåt av det, slipper man förklara osvosvosv. Den enda som vet är typ Andreas.. Woho :D

Sen så har jag TYP ingenting att skriva om heller... :) Skönt! :D Ni når mig på facebook/mobilen ist framöver.


Finns fler hemska bilder från Cypern än fina..... Lika bra det! :D

Tårtkalas på Hedbergska




Våran fina tårta! =D

Allsvenskan nästa?!

MEN genast blev den så mycket bättre. Tack för det GIF! :D


(bild från gävle någongång...) 3-2 mot syrianska idag, thank god :)

.......

Idag är världens värsta dag, nästan. Jag orkar knappt stå på benen för jag är så less på allt. Fan också. Jag vill bara sticka utomlands från allt o inte komma tillbaks. SÅ känns det idag.

Gussjö






En natt i gussjö sedan var jag o wilma på stan. Fy vilket äckelväder!!!!


Kreta 2008


Min helg

Sitter här med nyduschat hår som står åt alla håll, o snart ska vi bege oss mot stugan o vara där över natten. Myspys =) Igår blev det bara lugnt, en jättegod middag gjorde vi, tände massa ljus o bara myste. Imorgon packar vi ihop grejerna också åker jag o lillasyster på en stanrunda. Ha en bra helg!

Pinsamt...



Åh vad jag får ont i magen av sånt här. STACKARS

RSS 2.0