sportlov

har varit en rätt jobbig vecka med pluggning, träningar o grejer. så det blev en rejäl lättning idag efter skolan då det äntligen var helg, och lov då ;) igår var det träning, sprang gjorde vi o körde även fys. känner verkligen hur slut jag är i kroppen idag efter det, haha. men det var skönt! sedan idag efter skolan träffade jag carrou, vi fikade o gick runt lite. nu håller jag på att göra mig klar, ska på bio med andreas ikväll :) MYS! vet inte vad vi ska se, men det löser sig.

innan jag träffade andreas var han inte riktigt lagd åt rätt håll,
tur jag fick honom att ändra sig ;) mahaha!

image345

kom hem nu

image343
JAG SAKNAR HANNA

onsdag

sammanfattning av de senaste dagarna. i lördags var jag på stan med carrou, vi hade det väldigt trevligt ;) först åt vi o sedan gick vi på bio. vi drog vidare till haga o träffade andreas o rasmus, promenerade gjorde vi sen hem till andreas en sväng sen tog vi bussen hem. i söndags tog jag det lugnt hela dagen sen tränade jag på nordic, skönt! i måndags hade vi friluftsdag, jag o tessan pimplade men tålamodet tog slut o det var kallt så jag åkte hem. drog in till stan runt halv två, träffade maja o sedan tessan o vi tre gick runt o shoppade o hade det trevligt. senare kom min älskling in o jag följde med honom då han skulle klippa sig. ville inte att han skulle klippa av sitt fina hår, men det blev hur fint som helst, en skönhet klär i allt. sedan gick jag hem till maja, hon var inte hemma för att hon dansade. sedan gick jag till västhagen o tränade igen. igår var det först skola som vanligt,  sen stan o pussade på andreas en stund sen hem. efter 7 någongång kom andreas till mig, vi skulle plugga o det gjorde vi också lite men inte så mycket som skulle ha behövts! hihi. han åkte hem före elva någon gång. idag var det skola-stan med andreas-hem. ikväll är det top model, alltid veckans tv höjdpunkt! ;) sedan så har jag ett matteprov imorgon som jag måste plugga till, hualigen!

i måndags hade jag och andreas en månad :) någonstans måste man ju börja!
och vet du vad, det har varit den bästa månaden någonsin

image342

jag har världens underbaraste pojkvän

.. :) kan nog inte bli så mycket bättre

det har varit en lugn o skön dag, helt klart! började med den jobbiga o onödiga bollsporten, vi hade basket vilket sög, men nu har man äntligen börjat fått in tekniken lite smått ;) efter den hade vi svenska, vi såg fortsättningen på harry potter, jag fick ta fram min tekniska förmåga o fixa så att ljudet startades eftersom att varken elsie eller någon annan kunde det, tur att det fanns en nörd i klassen då;) efter vi sett en liten stund sa elsie att vi skulle spola till slutet helt plötsligt? så vi skulle tydligen inte knappt få se någonting av filmen, men efter lite tjat fick vi gå och se klart filmen nästa lektion förmodligen.. gick ifrån skolan ner till sporthallen med ida, vi kikade fotboll o efter en liten stund kom andreas o joinade oss. efter tre någongång fick jag skjuts hem, somnade nästan direkt o sov tills det var en halvtimme innan träningen började. hade fys, o även enskilt samtal med jim! så han ställde lite frågor o sådär, fick säga vart man trivdes o spela bäst osv. efter träningen duschade jag, sen gjorde jag toast åt mig o julia också såg vi tv. Nu ligger jag i sängen, o ska nog nanna snart.

it's like a dream

Ligger i soffan, nyss sett top model- det enda programmet jag ser på tv överhuvudtaget. Gick med Therese på stan efter idrotten en sväng, efter att ha haft skridskor o vrickat fötterna av mig o blivit tacklad o flygit som en vante. Men roligt var det! Vi träffade på Andreas o hoppade på njurunda bussen. Sen har jag o andreas bara varit hemma här sen dess :) nu ska jag väl gå o göra mig klar snart sen lägga mig med datorn i sängen o bara slappaaaa. Imorgon ska jag ner på sporthallen med Ida och kika på fotboll. Min älskling ska vara med o spela, så ser ni en babe med backslick så är det han ;) hihi. God natt för mig!

image338

slötisdag

(skrev igår kväll men det var nå fel så det gick inte att publicera inlägget)

Just nu är jag på ett sånt här humör att jag verkligen skulle kunna skriva ett huuuur långt blogginlägg som helst om saker som hänt det senaste året, för det är en sak som är så skrattretande, löjligt och falskt som det kan bli! Men det ska jag inte göra, jag ska inte heller bry mig om det längre, eller överhuvudtaget prata eller tänka på det. För det blir bara värre o värre, det tar aldrig slut, det blir aldrig något stopp! Det har man märkt tydligt på hur det pratats till mig från olika personer under en sån lång tid.

Nu sitter jag vid pappas dator, eftersom min har pajat sedan en vecka tillbaks och den är på lagning. Men det gör inte mig någonting i nuläget eftersom pappas bärbara är tusen gånger bättre än min. Nu har jag precis kommit hem från träningen, vi sprang rätt mycket men det behövs ju verkligen. Jag trodde aldrig jag skulle orka eftersom jag var helt slut i kroppen efter sista lektinen på skolan. Haha vad fult det var, slet inte speciellt mycket men skrattade o höll på så man blev helt slut. Körde innebandy, fotboll o basket två mot två eftersom vi knappt var nå folk alls. Jag körde med Risse o vi var verkligen bäst, haha! Roligt var det, som tusan. I tvåan kommer jag ha samhälle b istället för italienska, skönt! Jag kan verkligen ingenting på italienska, knappt ett ord- och då har jag ändå gått där i över en termin, hualigen. På friluftsdagen ska jag och jennifer pimpla ;) haha. Får se hur det går, har ju aldrig gjort det förut men vi ska se till o ha det riktigt mysigt o roligt ändå! =D hoppas på fint väder bara. Nu ska jag sluta skriva för annars kommer jag fortsätta hur länge som helst.

Saknar min andreas, han tränar två gånger idag så han kan inte vara med mig.
Jag är kär :)

måndag

Kom hem från träningen för ett tag sedan, den var rätt lugn så det var skönt. Det var en riktigt bra skoldag faktiskt, hade roligt hela dagen o var på psyk humör =D efter skolan träffade jag på min älskling o vi åkte hem till mig. Han är bra gosig! Sedan kom pappa o hämtade oss, andreas åkte hem o jag o pappsen åt pizza, yummie! Sedan har jag inte gjort så mycket mer idag, förutom tränat som sagt då. Imorgon börjar jag lite senare tror jag, det ska bli skönt. Nu sitter jag o pratar med Hanna, det är ju tur att det finns människor som henne kan jag lova! ;) TA OCH KOM HEM NU!

min helg

i fredags efter jag varit hos andreas åkte jag hem, fixade, sen vidare till stan o träffade maja :) vi gick runt, åt o lite sådär sen hem till henne. vi busade o hade det roligt hela kvällen, andreas kom förbi en stund också! sedan la vi oss i rätt bra tid, bakade gjorde vi också men det blev rätt misslyckat eftersom vi var mätta efter smeten! =D typiskt oss. I lördags efter lite, eller ska jag säga mycket, kaos så var jag iallafall hemma hos mamma. tur att jag har min maja, hon stöttar mig jämt :) på kvällen kom carrou till mig, joel sazze o lite folk kom hit sen drog vi vidare till bredsand. var väl inge vidare, så jag drog hem o sov, det var däremot skönt! idag har jag varit på restaurang med mamma, riktigt gott o mysigt var det! också har jag försökt plugga lite, vi har ett hemprov att göra tills imorgon men har väl inte gått sådär jättebra med det. tur att min pojkvän är naturare o världens snällaste så han ska hjälpa mig nu :) sedan ska jag sova. 

image335 
m.alvebro (flera år sedan)

sundaaaay

Dagens humör: Happy face
Dagens mående: Förkyldningen börjar äntligen försvinna, skönt
Dagens borde: Göra klart ett hemprov
Dagens frisyr: Utsläppt, ovanligt va?
Dagens klädsel: tajta diesel jeans, vit lång t-shirt
Dagens planer: Plugga o slappa
Dagens vill ha: Andreas kisses
Dagens längtan: Pratat om hur mycket jag vill ha sommar hela dagen, så ge mig det tack
Dagens fundering: När skit ut vissa människors käft ska sluta flyga ut konstant
Dagens tråkigaste: Andreas förlorade sin match, vilket betyder att han kunde varit hemma med mig istället
Dagens roligaste: Mami är bra rolig ibland :)
Dagens middag: Åt på norrlandskällaren, oxfilé o fläskfilé med potatisgratäng, strips o bearnésås osv.
Dagens saknad: Andreas såklart. Och min pingla Hanna som är alldeles för långt bort

image334

god morgon

igår kväll var jag bara hemma o tog det lugnt, sedan runt halv elva kom andreas o hans pappa o hämtade mig. vi åkte hem till honom o tog det bara lugnt :) sedan la vi oss o myste o sov! imorse vaknade jag av att min älskling pussade på mig, han skulle till skolan o jag låg kvar o sov hos honom. när jag vaknade ett tag senare slog jag på vänner o låg o kollade på det ett tag, sedan kom pappa o skjutsade hem mig till skönsmon, har precis duschat o nu ska jag packa lite grejer sen ska jag härifrån så snabbt som möjligt... =/ hualigen. idag ska jag träffa maja på stan, hoppas även på att få träffa andreas en stund. sedan ikväll sover jag över hos maja. resten av helgen vet jag inte vad jag ska göra, ska väl bara ta det lugnt:)

image328image329


alla hjärtans dag

sitter i datasalen på hedbergska just nu, har lunchrast. vilken underbar dag det var igår! först var jag på skolan, vi hade skridskor på idrotten o det blev väl inte sådär fullt lyckat 8-) efter skolan träffade jag elin på stan, vi satt o fikade skrattade o hade det mysigt :) gounge, har saknat henne. sedan kom andreas ner till stan o vi åkte hem till mig, dessvärre såg vi att det var kolsvart i mer än halva skönsmon, det var strömavbrott. vi kom hem till mig i kolsvarta mörkret o tände ljus o bara låg i soffan o pratade o sådär, det var mys:) sedan kom mamma hem så hon joinade oss, mycket saker man kommer på att göra när man inte har någon el :o det finns ju inget alls att göra. så det blev lite nördiga ordlekar och sånt men det var roligt ändå! ;) runt elva åkte min älskling hem, när jag kom hem låg det röda rosor på min säng som han köpt till mig. hur söt får man bli!? nu har vi iallafall klassråd sen matte, sen är det helg för mig eftersom vi är lediga imorgon ;) thank god! ikväll ska jag vara med min andreas såklart, det är ju alla hjärtans dag.

CIAO!!

min elin

image327
- som det ska vara

dagens

Dagens humör: lite konstigt humör på skolan hade jag tydligen sa vissa, men efter skolan var det bra!;)
Dagens frisyr: uppsatt för en gångs skull faktiskt, i en knut
Dagens klädsel: jadu, jeans linne tröja sen orkar jag inte förklara riktigt
Dagens händelse: sovmorgon till 13.20, skönt
Dagens vill ha: tillbaks hanna på skolan, sluta åk ifrån mig hela tiden =D
Dagens finaste: min andreas :)
Dagens köp: fika på stan med maja, o andreas en stund
Dagens kärlek: gissa vem? jo andreas såklart
Dagens sämsta: skolan har spärrat mitt busskort pga. jag bor för nära med mami, irriterad.

image326

exhausted

Såhär trött o slut i kroppen har jag nog inte varit på länge, om jag någonsin ens varit det. Jag vet inte varför, är väl för att vi spelat rätt många matcher i helgen o haft mycket idrott o träning i veckan. Igår när jag kom hem från den lyckade matchen så såg jag som sagt på film med Julia, sen gick vi o la oss i min säng o pratade sen sov vi. Imorse klev jag upp runt tio, fixade lite sen åkte jag på samling. Vi hade match 12 mot sdff o vi förlorade tyvärr, kändes lite tungt eftersom vi både spelade bättre än de o hade mycket fler lägen också. De hade knappt mer än två, och de gjorde dom mål på, tärt! Men åkte iallafall hem o har bara slappat hela dagen, hade gärna varit med min andreas men han är i östersund men kommer som tur är hem om nån timme. Får se om jag hittar på något med honom ikväll eller om jag fortsätter o slappar. Har blåmärken, brännmärken o massa annat fint fulla benen, great ;) men så är det att spela fotboll, roligt är det iallafall! ciao

image324
jag lovar er
jag har världens bästa pojkvän

mcdonalds cup

Just nu sitter jag med världens leende på läpparna i vardagsrummet o kollar på den gamla klassikern titanic med min stora lillasyster julia =D Jag är glad, mest för att jag tillbringat dagen med min kärlek. Men också för att vi är obesegrade i mcdonalds cup, även fast vi kanske inte spelat helt fantastiskt ;) Igår kväll var jag iallafall efter en stund hos andreas, hemma med honom hos min farmor. vi myste o pratade o hade det roligt :) sedan åkte han hem o jag gick o la mig.

imorse träffade jag honom efter 8 någon gång på nordic, sedan hade jag samling o match. först mot matfors o det blev 1-1. sedan mot enskede blev det också 1-1, jag gjorde mål som var bedrövligt fult, men jaja den gick in iallafall. sedan var det ett långt mellanrum från 1 till halv sju, då följde andreas med till mig o "vi" såg på film, han somnade ;) men det unnade jag han eftersom han klivit upp så tidigt för att kolla på matchen. men väckte han då o då vid de fina scenerna =D såg på the notebook igen, min älsklingsfilm.. o en nyfiken wilma kikade också med oss. sedan runt sex åkte vi inmot stan o nordic, spelade mot bondsjöhöjden o vi vann med 3-0, vi spelade inte direkt bra men vi vann iallafall, satte den i mål igen o det var iallafall lite snyggare än det förra, haha. Men det var riktigt roligt att spela idag iallafall =) trots min förkyldning som nästan gått över nu, SKÖNT! Bra spelat flickor :)

image321image322image323

fredag kväll

Nu är jag hos min älskling. Vi har varit o kikat på nordic på hans lillasysters match, sedan åkte vi hit o sen ska vi vidare till min farmor =D höhö. Imorgon äre matcher o vi skaaaa vinna!:)

image320
my handsome!

äntligen fredag

Sitter i datasalen på skolan nu med Hanna och Laila. Samhället börjar snart, sen slutar vi :) skönt. då ska jag åka till andreas, senare ska jag till farmor o käka sen vara med andreas igen :) älskling. Imorgon har jag cup hela dagen, så ska sova över i Skönsberg hos min farmor, har samling halv nio imorgon bitti tror jag, lite tungt att kliva upp men riktigt kul att spela =D sen har jag match halv ett, o sedan halv åtta :o riktigt långt mellanrum! men nu ska jag dra till lektionen. uppdaterar kanske sen ;) Ciao!

pay back time darling

en kort sammanfattning av dagen, skola - fika på charm med hanna o tjejsnack då såklart - stan - träffade älskling - hem o slappa.

eftersom att min kära lilla vän hanna lagt ut universums fulaste bild på mig genom tiderna, tänkte jag vara lite go med henne jag med o ge igen. tyvärr slår den inte min på fulhet, men hon lyckades rätt bra ändå faktiskt ;) får hoppas att jag i framtiden lyckas med en brutalt värre..

image319
men visst är hon snygg alltid ;)

Dagens

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Förkyld men humöret är ändå på topp
Dagens borde: Jobba matte, men det är svårt o jobbigt
Dagens frisyr: Utsläppt plattat
Dagens klädsel: Myskläder just nu
Dagens planer: Har gjort mina planer för dagen- slappa, sitta vid datorn, vara med andreas
Dagens materiella vill ha: -
Dagens längtan: Värme som vanligt, ge mig en skön sommar nu
Dagens fundering: När jag ska sluta ha ont i min höft o när förkyldningen ska gå över
Dagens beroende: semlor, mums
Dagens tråkigaste: Internet inte fungerade =D Stora problem jag har va?
Dagens roligaste: Andreas
Dagens middag: Fläskfilé o potatisklyftor
Dagens låt: Min älsklings låt som han sjöng för mig. Den är riktigt fin

image318
förövrigt är hanna tillbaks. thank god!


min finaste

igår var en helt great dag! började med att jag steg upp utsövd o allting, åkte in med jenny till stan o vi gick runt o kikade o hade det trevligt som vanligt! :) sen pallrade jag mig hem, fixade sen åkte vidare på lagfest. var massa härliga brudar där o vi körde lekar, sjöng, pratade o hade det trevligt! runt elva tog jag bussen mot bosvedjan, andreas mötte mig o vi gick hem till honom. Där var lite folk så vi satt o kikade på film o sedan gick jag andreas o hans urgulliga söta syster emelie o hennes kompis ner till ett annat rum o såg på skräckis, läskig var den =D sedan gick vi o la oss, somnade runt sex tiden :) sedan vaknade jag pigg runt nio tiden, helt sjukt. låg o väntade på att andreas skulle vakna eftersom jag kände mig dum om jag väckt han, som tur var fick han ett sms så även han vaknade! ;) vi låg kvar i sängen rätt länge sen såg vi på film, åt lite o myste o skrattade! :) han är så rolig, han är så fin o underbar! sedan åkte jag hem till ett helvete, sedan träning, o nu har jag precis duschat o nu ska jag fika o se på tv sen nanna tänkte jag =D är helt slut. ciao

image315

fredag

efter en rätt rolig skoldag träffade jag carrou, vi gick runt på stan o hade det trevligt, fikade o shoppade lite:) kom hem runt halv fyra, har bara tagit de lugnt o sådär, skönt. om lite mer än en timme kommer andreas mamma o hämtar mig osså ska vi hämta upp honom på hans träning o sen vidare till min klasskamrat emil på middag =D blir nog trevligt men är ju lite besviken på att hans far leif forsberg inte är hemma, min idol ofc! ;) hähä. nu ska jag fortsätta med mitt slappande, ciaoooo

image314

RSS 2.0